Банер
Белбог.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Съвет на Андромеда. Контакт.
Написано от Маг Селена   
Сряда, 28 Декември 2011 16:38

Подготовка  

Да се помага и да се подготвят всички Земни хора да направят стъпката, издигането в духовно осъзнаване, усещане и живот в 4-то измерение/плътност докато Земята пресича галактическия екваториален план и започва прехода си. 


Съблюдаване на безопасност 

Времевият период за техния контакт ще трябва да е по-гъвкав, тъй като в момента те са фокусирани върху премахването и елиминирането на оставащите подземни и подводни рептилски бази на планетата. Това е топ-приоритет за тях, защото тяхната цел преди всичко останало е незабавното освобождение и дългосрочната безопасност на всички хора на Земята.

Това е тяхната цел – най-напред  да се уверят, че сме наистина свободни от злотворните ефекти на рептилските енергийни предаватели, използвани за да увреждат човечеството повече от 1000 години. Това трябва да се прекрати. Рептилиите трябва да напуснат планетата, и крайно негативната манипулация на човечеството трябва да спре.


Обещана подкрепа

Съветът на Андромеда е ангажирал многочислен брой подготвени личности, кораби, надзорници, духовни  и емоционални съветници да са в готовност да помогнат на Земните хора през различните етапи на приспособяването. Те ще го сторят по най-различни начини, чрез напътствия и  обучение на Земните хора в процеса на издигането и адаптацията им.

Те ще са сърдечни, любезни и приятелски настроени. Ще обучават Земните хора чрез примера си, ще извършват дела породени от любов и добрина. Ще напомнят на Земните хора, че най-могъщата сила във Вселената е Любовта.


Контакти и посещения 

Какъв ще е фокусът, същността на тези приятелски посещения? Какво ще се случва по време на тези визити? На какво ще ни научат?


Просветление. Уроци

Малък брой от кораби на Съвета на Андромеда (2-3 наведнъж по едно време и на едно място) ще посещава хората на Земята. 

Оглеждайте се за МНОГО високи хора (с ръст над 193 см) – мъже или жени, със светлозелени, светлосини очи, порцеланово бяла или млечно-кафява кожа, които са членове на екипи от следните планети: Вентра, Никотае, Толека и Ритол. Те просто ще се разхождат между хората, ще се представят и ще извършват топли, приятелски, открити, интерактивни посещения и разговори със средностатистически представители на Земното население.


През това време тези членове на екипи от Съвета на Андромеда ще обучават и понякога просто ще напомнят на Земните хора за:

А. Истината за физическия произход на Земните хора - откъде точно измежду различните звезди и планети във Вселената са дошли хората, кои са техните братовчеди, братя и сестри, кои са техните предшественици;

Б. За настъпващите вибрационни хармонични честотни промени, които започват да се случват в Слънчевата система и на планетата Земя - какво ще преживеят обитателите на планетата, докато тя преминава от 3-измерна в 4-измерна вибрационна плътност и по-късно в бъдещето – към 5-измерна вибрация; 

В. Какво точно ще означава това за Земята и обитателите й, как точно ще се промени животът им, във всичките му проявления, по толкова много позитивни начини, които хората дори не могат да си представят; 

Г. За истината, че Любовта е най-мощната сила във Вселената, и че Любовта е истинската същност на Сътворението;

Д. За свещената същност на планетата Земя и колко е важно да се отнасяме към нея със свещения респект, който тя наистина заслужава;

Е. За истината и реалността на духовния произход на Човечеството и неговата истинска същност;

Ж. За реалността, създаването и свещеността на Човешката Душа, свързаността й със Създателя/Сътворението и съзнателния й живот във Вселената.


Добре дошли обратно в Семейството! 

Вие не сте сами. Вие никога не сте били сами. 

Веднага щом прочистващата фаза от тази война завърши (четете „Истинската задкулисна история“), Съветът на Андромеда планира за кратко време  да
 започне подготовката на Земята и Земните хора за присъединяване към голямата Галактическа общност от планети – чрез стартиране и провеждане на все по-чести полети до Земята на кораби с флага на Съвета на Андромеда. 

Посетителите на Земята най-вероятно ще бъдат от следните четиризвездни системи и планети: Поларис – планета Вентра, Антарес – планета Никотае, Сириус А – планета Толека, и от съзвездието Сайнъс, звездна система Алфа Сайни, позната също като Дейнеб – планета Ритол.

Първоначалните кораби с малък 3-4 членен екипаж от гореизброените планети, членове на Съвета на Андромеда, ще осъществяват открити приятелски посещения и комуникация с хора на цялата планета Земя – просто обикновени, средностатистически хора.

Отново – този процес на открити приятелски посещения ще започне веднага, щом Земята е безопасна за всички Земни хора, и останките от подземни и подводни бази са окончателно елиминирани.

Планираните контакти и посещения ще се провеждат за продължителен период от време, вероятно поне една пълна земна година навсякъде по Земята, и Земните хора най-накрая ще получат посланието – вие не сте сами, вие никога не сте били сами. 

Географските местоположения на планетата Земя, които се планира да бъдат посетени, по ред на важността им, са следните
 
1. Япония
1. САЩ
2. Канада
3. Мексико
4. Бразилия
5. Аржентина
6. Великобритания
7. Франция
8. Германия
9. Италия
10. Европейски съюз
11. Русия
12. Китай
13. Южна Корея
14. Индонезия
15. Индия
16. Турция
17. Саудистка Арабия
18. Южна Африка
19. Австралия

Те ще се приземяват тихо и под прикритие. Ще посещават хора в предградията на по-големите градове, в провинциалните селища и паркове на гореизброените държави. Може би и повече. Ще посещават по-напредналите духовно, по-осъзнатите и отворени части на всяка държава, като например западните Щати, западна Канада най-напред. Ще посетят всички части от всяка държава, най-напред по-прогресивните, и накрая най-малко прогресивните такива.

Забележка: поради сериозните щети от земетресенията и радиацията, контактът с Япония е преместен 6 месеца напред в бъдещето. Поради това най-напред ще бъде осъществен контакт със САЩ.


Вие не сте сами, вие никога не сте били сами. Цялостното послание към хората на планетата Земя ще ги зарадва и ще разкрие, че:

Вие не сте сами, вие никога не сте били сами, и вашата планета е била заселена от много, много раси от целия Космос. Тази Вселена и нейните Галактики са изпълнени с осъзнат, интелигентен живот, общества и култури. Хора на планетата Земя, вие сте част от тази славна експанзия на осъзнатия интелигентен живот.

И като част от този осъзнат интелигентен човек вие, хората на Земята, сте свободни души с право на свободен живот – живот на свободен избор, свободна воля, за еволюция и съществуване като духовно пробудени, осъзнати и отговорни суверенни човешки същества.

За да се подсигури дългото и мирно съществуване на преродената планета и преродените й обитатели, и за очакваните ползи от интергалактическата търговия, се очаква Земята да получи покана и официален набор от протоколи с цел присъединяването й към по-голяма общност от планети, Галактическата Федерация, базирана в звездната система Тау Сети, от която е десетият член на Съвета на Андромеда. Ако пожелае, Земята ще може да се присъедини като свободен участник към тази общност от планети.

Като член на Галактическата Федерация и съответно член на Съвета на Андромеда, Земята ще има нейни собствени представители, издигнати чрез Обединен Земен Съвет, официално представляващи интересите на планетата Земя.

Хора от планетата Земя – това си остава ваше рeшение. Само вие можете да определите вашата собствена съдба, само вие може да направите вашите собствени избори...само вие можете да определите собственото си бъдеще. Никой друг. Всичко зависи от вас. 


Източник: andromedacouncil.com,
Толек, Съветът Андромеда
Превод: Ина Караджова


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .