Банер
13.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Извънземни раси Сътрудничещи с ВИИК - 1част
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 11 Август 2011 12:34

Извънземни раси сътрудничещи с Военно Индустриалния Извънземен Комплекс

Ниските Сиви

Извънземните раси в тази група включват вездесъщите Сиви от звездната система Зета Ретикули и Съзвездието Орион, които са описани в повечето от изследванията за отвличания и които фигурират значително в съобщенията за НЛО-катастрофите. Робърт Дийн включва Сивите като една от расите описани в „Оценката на НАТО”. Полковник Филип Корсо, който е служил в администрацията на Айзенхауер и по-късно оглавява Бюрото за Чуждестранни Технологии в Департамента за Изследване и Развиване на американската армия твърди, че е станал свидетел на тяло на мъртво извънземно от расата на Сивите, прибрано от Розуел през 1947 г.

Това което той е видял пасва на класическото описание на 4 фута високо извънземно с  голяма глава, големи черни очи с форма на бадем, тънко туловище и тънки ръце и крака. А ето и едно класическо описание на Травис Валтон, който е бил отвлечен от Сивите: Те бяха много ниски, по-ниски от 5 фута и имаха много големи голи глави и никакви косми. Челата им бяха изпъкнали и много големи. Изглеждаха като фетуси (нероден развит плод). Нямаха вежди, нито мигли. Имаха големи очи – огромни очи – почти целите кафяви с много малко бяло. Най ужасяващото в тях бяха тези очи. О, човече, тези очи направо се взираха в мен.

Видните НЛО-изследователи на „отвличания” като д-р Дейвид Джейкъбс, Бъд Хопкинс и д-р Карла Търнър, предоставят детайлни анализи на насилническите аспекти на НЛО-отвличанията. Тези изследователи намират потресаващи доказателства за насилническо третиране на хора взети на НЛО, на жени, които против волята си са станали предмет на генетични програми с цел производство на човешко-извънземни хибриди. Отделно вече зрели хибриди са извършвали унизителни сексуални действия с отвлечени жени. Много изследователи са съгласни, че Сивите са дълбоко въвлечени в развитието на хибридна човешко-Сива раса, която да бъде подходяща като проводник за следващото стъпало на човешката еволюция.

Според полковник Корсо, Сивите са замесени в споразумения с администрацията на Айзенхауер, които висши военни считали като форма на „споразумение за капитулация”, в които Сивите имали разрешение да отвличат цивилни и да „разширяват” своята биологична програма. Клифърд Стон прави разлика между „добри” и „лоши” извънземни и отнася Сивите като част от „лошите момчета”, които извършват явни отвличания и че Американското правителство е несигурно как да съобщи това на обикновените хора.

„Добрите извънземни момчета са... е, добре, аз бих ги определил като номади. Става въпрос за ненамесата в живота на други живи форми и това е вселенски закон. Номадите се съобразяват с това. Сивите обаче нарушават вселенския закон... Мисля, че това което се случва сега, е че американското правителство разбра през 1983 г., че те НЕ работят с добрите момчета, но наистина не знаят какво да направят по въпроса.

Сивите са много активни в отвличането на хора, генетични експерименти, следене на хора чрез импланти, контрол на съзнанието/програмиране, клониране и създаване на човешки хибриди. Това допринася за системните глобални проблеми като травматизирани хора от отвличания, генетично модифицирани хора, импланти за наблюдение на хора и пасивно население в следствие от хипнотичния контрол на съзнанието/програмирането.


Високи Сиви/Бели

Втората съществена раса от тази извънземна група са „Високите Сиви” описани от Робърт Дийн като „много висока група, като казвам висока имам предвид че са 6-8 понякога до 9 фута високи хуманоиди, но много бледи, много бели и без никакво окосмяване по телата си.” Високите Сиви са описани с произход от съзвездието Орион и според д-р Артър Хорн играят надзираваща роля спрямо Ниските Сиви. Ниските Сиви са надзиравани в техните собствени редици от по-високите 7 до 8 фута Сиви.

Всъщност това са Сивите, които извършват „дипломатически” мисии като тайни преговори за договори с лидери на човешките правителства. Както беше споменато Сивите по принцип и ниските 3-4 фута Сиви в частност, са нещо като наемници. Подкрепа за дипломатическата роля която играят „Високите Сиви” идва от Уилиям Купър, бивш съветник в разузнаването на Флотата, който твърди, че е виждал класифицирани документи, в които се вижда че „Високите Сиви” са правили преговорни споразумения с администрацията на Айзенхауер в срещи, които датират от 1954 г.

По-късно през 1954 г. расата на Сивите извънземни с големи носове, която е била в орбита около Земята се приземява във военновъздушната база Холоман. Било е постигнато основно споразумение. Тази раса се идентифицира с произход от планета, която е около червена звезда в Съзвездието Орион, която ние наричаме Бетългейзе. Те заявили че тяхната планета умира и че в неопределено бъдеще те повече няма да могат да живеят там.

Срещата в базата Холоман щата Ню Мексико е била мястото, където е имало допълнителни извънземни срещи с Високите Сиви. През 1972-73 г. например, се твърди  че на продуцентите Робърт Еменеджър и Алън Сандлър им е било предложено да видят документален филм от военновъздушната база, който включва срещата с Високите Сиви в базата Холоман през 1971 г. Може да се заключи и че тази раса от „Високи Сиви” е хибридна и представлява смесица на биологичен материал от човеко-изглеждащи извънземни и „Ниски Сиви”.

Когато става въпрос за феномена на „отвличанията”, д-р Дейвид Джейкъбс заключава на базата на изчерпателни анализи на 60 случая, че Високите Сиви изпълняват надзираваща роля. Високите Сиви присъстват при много отвличания, които Джейкъбс е изследвал чрез регресивни хипнотични сеанси на отвлечени и се явяват началници на Ниските Сиви, които пък от своя страна са извършители на повечето отвличания.

Наскоро бивш служител в американските военновъздушни сили публикува своите мемоари, в които разкрива взаимоотношения с различни Високи Сиви, които той нарича „Високи Бели”, заради тяхната много бяла тебеширена кожа и бели коси. Хол бил разпределен във въздушната база Нелис за периода 1965-67 г., където неговото задължение било да използва метеорологични балони за въздушните сили от частта на базата в Индиан Спрингс.

Той описва срещите си с „Високите Бели”, които започват през 1965 г. и как той и още един военнослужещ са се справяли с тяхното смущаващо присъствие. Хол описва каталог с инциденти, в които „Високите Бели” тероризирали други военнослужещи, които не ги разбирали, изненадвали ги или ги заплашвали по някакъв начин. Хол например описва един „Висок Бял”, който искал да убие един военнослужещ, който инцидентно ударил с камък неговото дете и счупил ръката му. Инцидентът довел до това че „Високият Бял” заплашил военнослужещият със смърт, ако не напусне незабавно и не обещае никога повече да не се връща.

Други военнослужещи имали подобни негативни сблъсъци с „Високите Бели”, при които техните животи били заплашвани ако по някакъв начин плашели децата на „Високите бели” или пък не изпълнявали заповеди точно до последната буква. Трябва да се отбележи, че за тези ужасни последици е било давано разрешение от Пентагона, който следял взаимоотношенията на Високите Бели с Хол и други военнослужещи. Само на Хол било спестено това заплашително отношение тъй като той имал интелекта и куража да общува с „Високите Бели” по приятелски начин.

Още повече че както изглежда, той бил спасил живота на едно от децата на „Високите Бели” това му помогнало да се сприятели с тях и да бъде част от проект, който изучава взаимодействието между хората и Високите Бели. Това е случай, в който "Високите Бели" показват повече положителни качества, като приятелство и огромни технически познания в техните взаимоотношения с Хол.

Също е важно да се отбележи, че „Високите Бели” първоначално са били видени в пустинната местност Мохаве през 1954 г., което показва че те са свързани със споразумението или споразуменията, които са били постигнати с „Високите Сиви” и администрацията на Айзенхауер през 1954 г. Хол допълнително описва, че редовно ги е виждал в компанията на генерали от военновъздушните сили и други старши чиновници, които зачитали посланическия статус на лидерите на Високите Бели. „Високите Сиви” и/или „Високите Бели” представляват работещ модел на това как „човешкият” и този на Сивите биологични материали, могат да бъдат събрани и следователно играе водеща роля в подпомагането на Ниските Сиви при „взаимодействието им” с човечеството, за да могат да развият подходящи хибридни
биологически видове.

„Високите Сиви/Бели” сплашват хората в различни описани контакти с тях и се държат като в клинични условия напомнящи на лекар, който извършва експеримент. „Високите Сиви/Бели” най-често са замесени в генетични експерименти, създавайки хибридна човешко-Сива раса, контрол на съзнанието и дипломатически споразумения с правителството в сянка. Глобалните проблеми на които влияние оказват високите Сиви/Бели включват генетично променени хора, импланти за следене на хора и прекалено пасивно население поради хипнотичния контрол на съзнанието. Също имат влияние при решенията на Елита, инфилтрация в агенциите за национална сигурност, както и потъпкването на човешките права на цивилни и военни.


Рептилии

Друга видна извънземна раса в тази група, е описана от Дийн като хуманоиди с влечугоподобни черти и високи 6-8 фута. Рептилоидните извънземни раси са били описвани както родом от Земята, така и от различни звездни системи. Р. А. Булай обширно е анализирал различни исторически източници и твърди, че има значителни доказателства, които да подкрепят заключението, че древната извънземна раса на Рептилиите е заселила Земята и е играла важна роля в създаването на човечеството.

Според Томас Кастело, бивш служител по сигурността в Дълси – строго секретно подземно съоръжение, в което има различни извънземни раси, които си сътрудничат с различни американски агенции по сигурността и корпорации – Рептилиите са местни на земята и работят рамо до рамо с хората и други извънземни раси.

"...някои влечугоподобни (Рептилии) са родом от тази планета. Управляващата каста на извънземните” СА рептилии... Те са били древна раса на Земята и живеят под повърхността... Рептилиите считат себе си за „местните земляни”. Може би те са тези, които наричаме „паднали ангели”, а може би не. Както и да е, ние сме считани за "незаконно настанилите се” на планетата... И понеже аз бях старши техник по сигурността в базата в Дълси, трябваше да комуникирам с тях всеки ден. Ако имаше някакъв проблем със сигурността или видео камерите аз бях единствения, който те викаха. А рептилската „работническа каста” извършваше обикновено физическия труд на по-долните нива в Дълси."

Според Кастело, ниските нива на Дълси са включвали големи нарушения на човешките права на затворени хора от лидерите на съвместни човешко-извънземни проекти. Уилям Хамилтън – уважаван НЛО-изследовател, който е разследвал както базата Дълси, така и твърденията на Кастело, ги намира за доста правдоподобни: Може да е безвкусно, за да се възприеме или повярва на историята на Томас. На практика тя изглежда като част от жив кошмар. Има свидетелства, че нещо странно се случва в Дълси.

Дали Томас има отговора? Може да има ужасна истина скрита зад продължаващия феномен на НЛО-активност в продължение на десетилетия. Този невероятен феномен трябва да има и невероятно обяснение. Ние може би сме само преден пост на една огромна междузвездна империя. В допълнение на заключението на Хамилтън за твърденията и правдоподобността на Кастело, аз съм написал обширен доклад за базата в Дълси и намерих сведения, които са много съвместими с твърденията на Кастело относно погазването на човешки права, които включват различни извънземни раси. Американски агенции по сигурност и корпорации.

Линда Мълтан Хоув – разследващ журналист и НЛО-изследовател интервюира „контактьор/отвличан” с името Джим Спаркс, който твърди че се е срещал с известен брой Рептилии със земен произход. Според Спаркс земните рептилии имат своя собствена и уникална култура и имат контакти с човечеството от хилядолетия. Те също са подпомагали човечеството, но са го използвали и като ресурс. На Спаркс му било казано от рептилиите, че те са постигнали различни тайни споразумения с националните правителства.

Твърденията на Спаркс са доста съвместими с опита на друг „контактьор” Оле К., който твърди че се е срещал с женска рептилия – Лацерта и я е интервюирал няколко пъти, като е пуснал интервютата като „Досиетата Лацерта”. Според Лацерта рептилиите, които са се развили на Земята са различни от извънземните рептилии, които периодично посещават Земята. Въпреки че има известен дебат относно достоверността на показанията на Оле К., те са ясни, разбираеми, свързани и съвместими с тези на Спаркс и други изследователи на рептилски видове и си струва да се имат предвид за по-добро разбиране на рептилианските дейности.

Според Лацерта, рептилианското виждане относно хората е доста предпазливо, тъй като те виждат хората като примитивна раса, която е „собственост” на други извънземни раси, които са ги заселили на тази планета. Земните рептилии според Спаркс, „взимат/ядат” хора по начин, който не застрашава човешкото присъствие на планетата. Това предполага, че рептилиите следват споразумения „наложени им” от по-силни извънземни раси, които са споменати от Лацерта.

И като обобщение според хора, които имат достъп до вътрешна информация и показания на контактьори които са дискутирани дотук, може да се заключи, че земните рептилии от Земята са въвлечени в дейности като манипулиране на човешките Елити и финансовите институции, въздействат върху религиозните системи от вярвания, милитаризъм и променяне на историята за човешката цивилизация. Систематичните глобални проблеми за които допринасят земните рептилии, включват нарушения на човешки права, корупция на Елита и доминиране над него, контрол върху медиите и корпорациите, религиозна догма, която сее раздори, историческа амнезия и култура на насилие.



Драконианци

Най-спорните доклади на контактьори и хора имащи достъп до вътрешна информация са относно извънземната господарска Рептилианска раса описана като Драко-Рептилианци, за които се счита, че произхождат от звездната система Алфа-Дракон, която се намира на 215 светлинни години разстояние от Земята и била някога полярната звезда.

Според Алекс Кулиър – Драконианците (или „Драко”) имат две основни касти първата от които е военна каста, която е около 7-8 фута висока и която предизвиква страх в цялата галактика, заради техни бойни способности. Втората каста са „кралската линия” на Драко-Рептилианците, която той описва като „Циакарите”, която заради техният предполагаем ръст, психични способности и предполагаеми криле, могат да бъдат объркани с пословичните дракони, ако Кулиър е прав:

Драконианците са много голяма на ръст рептилианска раса и са познати още и като „Драко”. Има кралска линия на рептилианската раса позната като Циакар. Те варират от 14 до 22 фута на височина (4-7 метра) и могат да тежат до 1800 паунда (816 килограма). Те имат придатъци като криле и са изключителни същества. Те са невероятно проницателни и изключително умни, а могат да бъдат и много зловещи.

Кулиър твърди, че от гледна точка на Драконианците, те са първите интелигентни същества в галактиката и са дали живот на много светове с техни биологични потомства, така че Драко-Рептилиите виждат себе си като естествените управници на „контролираните” от Рептилии светове, каквато е и Земята и гледат на хората като по-нисши видове.

Драконианците се интересуват от придобиване на ресурсите на Земята и да бъдат уверени, че тези ресурси се използват ефективно. Изглежда има строга йерархия, която включва Драко-Рептилианците и други извънземни раси, които досега са описани в тази група.

Според Томас Кастело Рептилианците от Алфа-Дракон – „Драко” командват земните Рептилианци. А от своя страна земните Рептилианци командват „Високите Сиви”, които пък командват Ниските Сиви. По интересен начин Кастело също описва Драконианската управляваща
каста като Циакарите, които са крилати същества и следователно лесно могат да бъдат
объркани с дракони.

Джеферсън Соуза – бразилски НЛО-изследовател потвърждава съществуването на йерархия засягаща Сивите и Господарската Рептилска раса. Всички извънземни раси описани по-горе изглежда имат известен брой взаимосвързани споразумения помежду си, които имат общи точки със споразуменията между американските агенции за сигурност и Сивите.

Драконианците формират (скрития) връх на ВИИК, който контролира информацията и технологията свързана с извънземното присъствие. Драконинците изглежда са много активни в контролирането на човешките Елити, институциите и финансовите системи, насърчават милитаризма, създават климат на оскъдица, борба и несигурност, отвличат хора и манипулират Сивите и други Рептилиански раси.

Драконианските дейности спомагат за глобалните проблеми като концентрираното богатство, корумпирани елити и институции, етническо/религиозно насилие, погазване на човешките права и култура на насилие и тероризъм, както и организираната престъпност свързана с наркотиците.


Сирианци от Сириус-Б

В допълнение към горните извънземни, има известен брой човешко-изглеждащи извънземни от Сириус-Б, който е част от двойна звездна система. Алекс Кулиър описва извънземните от Сириус-Б както следва:

Културите около Сирису-Б имат много контролираща вибрация. Някои от хуманоидите са червенокожи, други са сиво-жълти, сиво-кафяви, жълто-кафяви или чернокожи. Планетите около Сириус-Б са много бездуховни и обикновено са заселени с влечугоподобни и водни същества. Обществата са повече обсебени от политически мисловни модели, отколкото с духовни качества.

Невероятно, но африканското племе Догони има сложно разбиране за тази елиптична орбита на Сириус-Б около главната звезда – Сириус-А. Това познание е било очевидно дадено на техните предци от напреднали извънземни от звездната система Сириус. Догоните описват Сирианците като земноводни от планета около Сириус-Б, което е съвместимо с твърдението на Кулиър, че една от планетите около Сириус-Б е „главно заселена от влечуги и земноводни същества”. Расовите характеристики на хората от Сириус-Б предполагат, че те са потомци от звездната система Вега, която ще бъде описана по-късно.

Престън Никълс твърди, че има вътрешна информация и е участвал в таен проект в Монтоук, който включва известен брой извънземни групи. Независим разследващ намира Никълс за „Много достоверен и надежден свидетел и че неговата информация е проверена многократно до такава степен, че е възможно да се потвърди определена информация”. Хората от Сириус-Б според Никълс играели роля като предоставяли екзотична технология като времево и междуизмерно пътуване на тайните правителствени агенции, свързани както с експеримента Филаделсия, така и с проекта Монтоук.

Алекс Кулиър обяснява ролята на тази група извънземни в размяната на технологии с агенциите за национална сигурност: „тези от Сириус-Б са дошли тук и наистина са объркали главите ни и те са онези, които са дали първоначално на нашето правителство технологията за Монтоук”. Тази екзотична технология беше предоставена с цел да окуражи агенциите по национална сигурност да развият нападателни военни възможности срещу възможни извънземни заплахи. Тази технологична помощ дори включвала изследвания за биологични оръжия.

Според Кулиър, който твърди: „биологичният материал който беше прибавен към вируса Ебола беше даден на правителството от хуманоиди от Сириус-Б. Не знам дали е бил някой от вирусите, които са намерили някъде или е бил действително от тях. Според Даниел Салтър – друг човек разкриващ вътрешна информация с дълга военна служба, която включва период в Националния Разузнавателен Офис, който е свързан с извънземните въпроси, води до тайна организация вътре в Националната Агенция по Сигурност, наречена Разузнавателна Организация за Напреднал Контакт (ACIO).

Според изпусната информация от предполагаемия човек с вътрешната информация на популярния уеб-сайт наречен „Wingmakers”, информация която според Салтър е акуратна, ACIO си кооперира с консорциум от извънземни, за да разработи сложни технологии за пътуване във времето, поради бъдещи извънземни заплахи. Според сайта „Wingmakers”: Технологията „Чиста Плоча” или („BST”) е форма на пътуване във времето, която прави възможно пренаписването на историята в това което се нарича точки на интервенция.

Точките на интервенция са причинни енергийни центрове, които създават основно събитие като разпада на Съветския Съюз или космическата програма на НАСА. „BST” е най-напредналата технология и е ясно, че всеки който я притежава може да се защитава срещу всеки агресор. Помнете че ACIO е била първата организация с достъп до извънземни технологии и натоварена с това как да ги адаптира в нормалното общество, както и за военни цели. Ние сме били изложени на влиянието на извънземни и знаехме за техните планове. Някои от тези извънземни доста сапоизплашили ACIO.

Изглежда че този консорциум от извънземни включва тези от Сириус-Б, за които има данни че са снабдили Проекта Монтоук с технология за времево и междуизмерно пътуване и са помогнали в разработката на биологични оръжия. Сирианците не изглежда да са близко свързани със Сивите или Рептилиите, които са основните извънземни групи свързани с технологичните трансфери. Сирианските контакти с тайното правителство изглежда са независима инициатива проектирана да предостави алтернативен източник на извънземна технология.

Въпреки това описанието на Кулиър на хората от Сириус-Б които съжителстват в техния свят с Рептилиите, предполага дълбок исторически опит с вторите. Това предполага и че има известна тревога относно размяната на технологии и споразумения със Сивите/Рептилиите и това е основния фактор в усилията на Сирианците.

В заключение тази човешка извънземна група от Сириус-Б е основно активна в програми за размяна на технологии, които помагат на правителството да ги овладее и да ги използва за военни цели. Изглежда се цели да се промотира военна кооперация за потенциални извънземни заплахи срещу Земята, които могат да дойдат от преврат или извънземна интервенция. Глобалните проблеми, за които хуманоидите от Сириус-Б допринасят включва: тайни военни разработки, използване на екзотични технологии и насилие над цивилни, използвани в експерименти за пътуване във времето.


Ануннаки

Накрая има сведения за раса от гигантски хуманоиди, които играят роля в заселването на Земята с хора, и които периодично се връщат на Земята, за да установят колко ефективно земните ресурси се използват от човечеството и тези извънземни играят роля в „управлението” на човечеството. Те са описани от шумерите като Ануннаки от планетата „Нибиру”, в обширни клинообразни текстове преведени от Захария Сътчин.

Тези гигантски хуманоиди очевидно формират главната „основаваща” извънземна раса, която се описва като „богове” в древните митологии и религии. Според записите на шумерите главния бог на Ануннаките е Ану и пантеонът на Ануннаките (група други богове) описани от Сътчин, формират главните фигури в йерархията, които тайно надзирават управлението на човечеството и планетата Нибиру, която периодично се връща в близост до Земята.

Според Алекс Кулиър, ето как Ануннаките или „Нибируанците” са произлезли като вид:

Много отдавна, колонии от Сириус-Б и Орионската група са имали проблеми една с друга. За да се постигне мир, е имало сватба между членове на всяка от групите. Жената дошла от Орионската група, в която йерархията включва кралица – матриархалната парадигма. Мъжът бил от Сириус-Б и двамата били считани за кралски особи от своите кръвни линии.

От тези генни предпоставки новата раса, която била създадена била наречена с името „Нибиру”, което според това, което ми беше казано от Андромедонианският съветник Мораней, означава на орионски език „разделен между двама”. Това е, което буквално представляват те – кръстоска между тези от Сириус-Б и тези от системата Орион. Те формирали ново „племе”, което продължило да процъфтява поне стотици хиляди години. Така че те са племе, което се превръща в раса.

Изглежда че модела на действие на Ануннаките е да оставя „примитивни” видове като човечеството да процъфтяват на повърхността на планетата, докато по-напредналите раси като Рептилоидните видове формират нещо като „планетен мениджърски екип”, който да стопанисва човечеството по начин, който удовлетворява дълготрайните интереси на Ануннаките, които се връщат периодично да оценят техния „човешки експеримент”. Следователно изглежда че Ануннаките формират един вид регулаторен фактор, който да подсигури земните ресурси и човечеството като цяло, да са отговорно „управлявани”.

Ануннаките имат взаимоотношения със Земните Рептилии на база някакви исторически споразумения за менажиране на човечеството. Изглежда доста вероятно Ануннаките да имат някаква форма на договор с Драконианците за това, как последните да се мешат в светове, в които Ануннаките са установили „човешки експерименти”. Накрая също е доста вероятно, някои членове на Ануннаките да са останали тайно на Земята и да са изиграли важна роля в създаването на елитни човешки организации, които да управляват човешките дейности. Тези „споразумения” и/или таен контрол над човешкия Елит, индиректно прави Ануннаките част от ВИИК и в човешките дела, и това ще става още по-значимо, когато тяхната родна планета Нибиру се завърне в близост до Земята.

Явно завръщането на Ануннаките изглежда като непредвидим фактор, който притеснява агенциите за сигурност, които не знаят как тази раса извънземни ще взаимодейства с глобалното човечество и ВИИК, който е създаден да управлява извънземните дела. Основните дейности на Ануннаките са да оказват влияние на далеко перспективната човешка еволюция чрез елитни групи, системи и институции и чрез намеса в човешкото съзнание.

Те изглежда се съревновават с Драконианците за контрол над Земята. Главните глобални проблеми, за които те допринасят, включват: доминация на Елита, религиозен фундаментализъм, патриархална глобална култура и култура на насилие.


Източник:
Доклад за Мотивацията и Дейностите
на Извънземните Раси - Типология на
най-значимите Извънземни Раси
Взаимодействащи с Човечеството,
(1 януари, 2005 г.)
© Michael E. Salla, PhD
exopolitics.org
galacticdiplomacy.com



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .