Банер
Макош-2.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Междугалактическа политика - 1 част
Написано от Маг Селена   
Събота, 09 Май 2009 14:52

Човечеството на Земята е било държано изолирано в космически мрак толкова дълго, че това е довело до интелектуалното му нефункциониране и неспособност да преработва космическа информация.

Вниманието на хората е било съсредоточено върху това дали “да вярват” или “да не вярват” в пришълци, извънземен разум или дори в ултраземен разум. Така че истинският въпрос е: Защо човечеството е държано в това състояние?

Според американската контактьорка Барбара Марчиняк, голям брой телепати от Плеядите (обикновен арийски космически народ, блондини) й съобщили, че те, блондините, са постигнали съгласие с влечугоподобните раси от нашата галактика да спрат еволюционното развитие на човешкия род, за да се осъществи специално генно присаждане, което да позволи на расите блондини от Андромеда да се кръстосат с неарийците от Млечния път, които включват влечугоподобните в частност. В изпълнение на тази договореност били избрани две планети за този възлов генетичен експеримент по прекратяване на нормалната еволюция, за да се създадат специални развъдни раси.

Земята била избрана за целта в галактиката Млечен път, а еднотипната планета Колдас (Koldas) била избрана в галактиката Андромеда.

Нека сега да погледнем в други информационни източници и да видим как всичко това се навързва.

1. От малко познания по астрономия става ясно, че галактика Андромеда от милиони години се движи в пространството по посока към сблъсък и сливане с нашата галактика Млечен път. Според една статия със заглавие “Звездният мост” (The Starbridge), публикувана преди повече от тридесет години от неизвестен контактьор в Австралия, Андромеда е вече толкова близо до Млечния път, че съвместен незначителен ръкав звезди с техните планети вече ги свързва и че раси и от двете галактики мигрират напред-назад през този “звезден мост”. Това би обяснило защо способността за съвместно възпроизводство е станала значима. Това също така би обяснило и защо управляващите старейшини и на двете галактики се налага да намерят начин да си поделят властта и да се научат да управляват съвместно.

2. Според американския контактьор Джордж Хънт Уилямсън, е имало съществен опит за сформиране на съвместен управленчески съюз преди приблизително един милион години. Насочеността на андромеданците били технологиите, а на орвонтанците (населението на Млечния път) - психичното усъвършенстване. По този начин бил ознаменуван Пакс Галактика (Pax Galactica), така да се каже, при който орвонтанците щели да получат напредничава технология, а андромеданците - подпомагане в психичното развитие. За съжаление технологията станала вид троянски кон, чрез който галактика Орвонта попаднала под цифровизирана тирания чрез планетно съизмерим величествен компютър на планета, наречена Тирантор (Tyrantor) [оттук е произхода на термини като, например, тиранин (tyrant) и тирания (tyranny)]. Очевидно старейшините на Орвонта се съгласили с тези на Андромеда всички индивиди от галактика Орвонта да приемат физически импланти, които да ги подчинят на Новия Галактически Ред посредством включването им към величествения всеуправляващ компютър на Тирантор. В същото време психичното развитие на андромеданците очевидно било само частично повлияно, тъй като планът на Андромеда включвал те да са висши раси, по-напредналата галактика заради технологиите.

3. Преди милионни години Земята е била по-близо до Слънцето, с по-топъл климат, каквато е била и планетата Марс. При тези условия на Земята са протичали два главни еволюционни проекта. В океаните са се появили нови делфини за развитието на нов тип делфинско население. Те наподобявали малките сиви човечета от вече отминалата лунна еволюция, докато сухоземните масиви дали развитие главно на влечугоподобен тип население. Това били проекти за подновяване на расите и от огромно значение както за малките сиви човечета, така и за местните галактически влечугоподобни.

Внезапно, поради споразумението за генно присаждане, проектите по създаване на делфини и влечугоподобни трябвало да се прекратят и не достигнали до етапа на обособяване на човешка индивидуалност. Земята е била предназначена за ускорено развитие на човекоподобните маймуни, защото преобладаващият властващ тип в Андромеда е човекоподобният (основно маймунски). И така, неандерталският човек бил внедрен на Земята преди милиони години с местна присадка от орвонтанските системи в Млечния път. Тази втора коренна раса била изкуствена и неестествена за планетата Земя.

Също така започнало преднамереното изтребване на влечугите, за да се осигури защита за неандерталците. Дотогава еволюцията на бозайниците на Земята трябвало да обслужва изхранването на влечугите, динозаврите. Що се касае за влечугоподобните хуманоиди - майуните и нисшите типове хора - те винаги са били хранителен деликатес. Гладните влечугоподобни разбиват и отварят черепа на маймуната или нисшия тип човек и изяждат живия мозък.

Някои японци били научени на това кулинарно развлечение от влечугоподобните и е известен факт, че изпълняват този жесток ритуал по изяждане на жив маймунски мозък до ден днешен, макар че не вдигат шум около това! Но настъпва подобрение. Можем добре да си представим малките сиви човечета и влечугоподобните напълно обезпокоени и ядосани от това, че техните специални проекти за подновяване на расата били избутани върху леда и изместени от “маймунските момчета”. И така, продължавайки нататък, нека погледнем отблизо миналите и настоящи усилия на влечугоподобните да саботират проекта за генно присаждане на Земята.


4. На планетата Баави (Ba’avi) има раса гиганти, или титани, в основата на които е прототипа на
коня, понякога ги наричат Яху (Yahoos). Тяхната планета се върти около близката звезда Проксима Кентавър (Proxima Centauri). На един техен земен контактьор било казано, че когато се състояло масовото имплантиране, имало мнозина от тяхната раса, които се разбунтували срещу тази идея. Стигнало се до споразумение, при което всички онези, които не искали да приемат импланти, можели да ги избегнат, ако се съгласели да мигрират на експерименталната планета Земя и встъпели в полово общуване с неандерталските жени, създавайки хибридна усъвършенствана раса на Земята, върху която да се осъществи експериментално присаждане.

Друга група била изпратена на Марс да наблюдава внедряването на зелените и червените раси от Алфа Кентавър (Alpha Centauri) А и Б за възпроизводство с маймунските раси, присадени на Марс, но тази друга група гиганти, конски народ, вероятно били имплантирани членове от групата, която трябвало също и да наглежда неимплантираните гиганти на Земята. Така преди един милион години на Земята се появила раса, наречена Баал (Ba’al) от Баави (Ba’avi), в качеството на богове, старейшини, пътешестващи във време-пространството Ел-ове (El’s) или Ал-ове (Al’s). Те донесли също и своите машини.

В легендите се споменава, че все още има такова оборудване на гигантите дълбоко под земята в Перу и Монголия. Всъщност, терминът Шамбала (Shambhala) е производен на много стария термин Шем-Баал (Shem-Ba’al), който означава “космодрум на Баал”. Също така, теософите твърдят, че Шамбала всъщност е построена от циклопи-гиганти, тъй като сред Баал имало както двуоки, така и еднооки представители, или циклопи. На Великденските острови има забележително
правдоподобни статуи на същества от Баал.

5. Планетата на Уилямсън, наречена Малдек (Maldek), преди един милион години била непокътната, макар че сега това е точно астероидният пояс в нашата Слънчева система. Тя станала новият планетен дом на раса арийски андромеданци, които се установили там на четвъртата планета от Слънцето, за да наблюдават експеримента по генно присаждане, да поддържат малките сиви човечета и влечугоподобните и да се уверят в това, че гигантите, или Баал, щели да ускорят процесите на Земята и Марс. Това включвало възпроизводството на зелените и червените раси, или хибридизацията, на Марс, и т. н.

6. Във филмовата поредица “Междузвездни войни” действително е отразено как родните раси на Орвонта - Млечният път - се вдигнали на общо въстание срещу империята на Тирантор преди половин милион години. Те отстранили своите импланти и повели войни в космоса срещу силите на империята и Андромеда. Влечугоподобните били същинските лидери и подстрекатели на това въстание, а техни основни герои щели да бъдат наричаните в Библията Луцифер и Сатан. Въстанието било почти психично, или в това духовното развитие да преобладава над технологичното обезличаване изобщо.

Във всеки случай, преди приблизително 500000 години въстанието навлязло в Звезда на Смъртта и раздробило Малдек, избивайки милиони надзираващи арийци от Андромеда. Това било печална, ужасна загуба за арийците, но по-късно те щели един вид да отмъстят, когато потопили Атлантида на Земята, избивайки милиони, предимно орвонтански, червени хибриди - атланти, които ние до днес наричаме “червенокожи” (нашите американски индианци).


7. Въстанието било сполучливо и новата Космическа Конфедерация демонтирала всеуправляващия компютър на Тирантор и убила Императора и неговите сподвижници там. В същото време, местен компютър от този тип все още продължавал да функционира на шест планети в пространствената област близо до Земята, където шестте колонии на арийските андромеданци все още владеят своите осиновени планети. Една от тях очевидно е изкуствената астероидна луна, наречена Акарт (Acart), която обикаля около Сатурн, заменяйки Малдек и населението й, които били взривени преди 500000 години.

Както изглежда, старейшините и на двете галактики все още хранят някакъв интерес към възможността да се научат да живеят заедно и да накарат Проекта “Земя” да заработи по някакъв начин. Така било постигнато примирие. Нашата червена хибридна раса (американските индианци) била прехвърлена на Земята от Марс, след като земната орбита била разширена до нейното настоящо положение с по-умерен климат. Тя очевидно била заселена в страната на индианците “хопи” в американския югозапад. Според Уилямсън, грънчарството на хопи имат еднаква изработка с каналите на Марс, скицирани от американския астроном Пърсивал Лоуи. Също така, хопи казват, че, когато те най-напред пристигнали на Земята, имало топла кал навсякъде, а това е правдоподобно за планета, чиято орбита току-що се е отдалечила от Слънцето - планета, която е била на по-гореща орбита.

Зелените хибриди също били пренесени от Марс до Централна Азия в Шем-Ба-ал. Те, разбира се, са нашите азиатски (жълти) раси. И понеже познавали Марс с името Монгол (Molgol), те естествено нарекли своята нова земя със същото име, което за тях означавало “твърда земя, върху която може да се живее”. Следователно, названието “Монголия” се отнася за Марс. Също така, факт е и това, че индусите наричат Марс с името Мангалам (Mangalam) по същата причина, тъй като много древното име, с което те познавали Марс, било “Монгол”.

8. Преди около 50000 години арийците довели на Земята две генно проектирани човешки същества - Адам и Ева, които били съвместими за възпроизводство по полов път с лемурийците (негърските раси на усъвършенстваните неандерталци) и червената, и жълтата раси на атлантите (хибридите от Алфа Кентавър), които били внедрени на Земята преди половин милион години. Тези две генно проектирани същества били въведени в Едемската градина и били именувани Дон (Dawn, Адонис или Адам) и Eва (Eve). Едемската градина, според Книгата на Урантия (и навярно е така), била там, където сега е остров Кипър, но който бил свързан със сушата преди потопа - като провлак, който гледан от въздуха приличал на еректирал пенис! Извънземният хумор може да е бил намесен до известна степен в това.

Във всеки случай, тази двойка същества била сътворена в състояние на детинска невинност и трябвало да научава всичко отначало. Така те били подготвени да вярват, че основната цел на живота е да правят секс, да учат своите деца да правят секс (както директно, така и индиректно) и да напълнят остров Кипър с хиляди адамови арийски “деца на големите богове”. Първият голям храм бил построен в Йерусалим (основата на небесния “пенис”), където арийците и неарийците (атлантите) можели да се срещат в съвместни общности за обсъждане на Божествения План относно Земята, който евентуално щял да доведе до кръстосването на адамовите арийци с неарийците, след като веднъж адамово-арийските гени бъдели достатъчно широко разпространени. Добре, всички знаем какво се случило в общи линии.

Старият, недоволен влечугоподобен владетел на Земята (Сатан, Сет-Ан, или Санат Кумара) посетил Адам и Ева и ги въвел в йога, повдигайки тяхната кундалини (змийска енергия), просвещавайки съзнанието им и промивайки умовете им с обяснения за истинското състояние, в което те се намирали. По такъв начин той ощетил и тях, и техните деца в Едемската градина, третирайки ги като невинни животни за разплод.

Култът към кундалини йога се разпространил навсякъде в Кипър и имало широко обсъждане сред всички адамови арийци относно тяхната цел в живота. Естествено, плеядианският арийски управител, или бог, наречен Ван (Van), също бил извънредно обиден, когато разбрал какво е сторил стария змийски владетел чрез преждевременното предаване на психични способности на адамовите арийци, които сега вече се явявали действени съзаклятници в старото въстание срещу империята Борг, която искала да принуди всеки индивид да се имплантира.

На адамовите арийци от Едем било дадено право да избират между три възможности. Те можели да приемат да се преселят на друга планета, за да развият своя собствена култура и да привлекат още свои представители от Земята; можели да отидат на специален остров в Северна Европа, който ние познаваме като Ирландия, също известен и като Туле (Thule), който щял да бъде нов Едем за поддържане чистотата на арийската раса и същественото й разрастване в бъдеще; или пък можели да се присъединят към Адам и Ева, пътешествайки по Земята, съвокуплявайки се с местното население и поставяйки наченките на нова хибридна раса между адамовите арийци и атлантите, които хибриди щели да бъдат специални и насърчавани да поддържат своите собствени кръвни линии чисти, които след време щели да образуват новата доминираща шумерска (Sumerian) империя, както знаем.

Шум-арийците (Sum-Arians) са, разбира се, в основата на днешните класи, управляващи Новия Световен Ред, който се стреми към глобална полицейска държава, управлявана от тях след изтребване на болшинството от нас докато не остане нищо друго освен два милиарда имплантирани роби, съхранени за целите на жертвоприношения, както и за робски труд. Естествено, гневната стара влечугоподобна раса иска това споразумение, защото те държат съвременната шум-арийска раса под контрол, точно както се твърди от Дейвид Айк и др., и се подсигуряват в това старата империя Борг да употреби своите собствени оръжия срещу тях.

Влечугоподобните казват: “Бъдете щастливи, андромеданци, вие ще имате Земя пълна с имплантирани роби с управляеми умове, както винаги сте искали, и ще можем да ядем купища от тази маймунска храна, точно както винаги сме искали. Вие ще имате каквото искахте и ние ще имаме каквото искахме.”

И, разбира се, човечеството на Земята е невероятно глупаво и с усмивка ще позволи всички тези злоупотреби на двете галактики да го унищожат.

xnetbg.com


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .