Банер
СВАРОГ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

"Енергията" като аспект на вашата привлекателност.
Написано от Румяна Алексиева   
Сряда, 05 Март 2008 00:00
Този фактор на привлекателността разкрива способността ви да привличате хората към себе си

Нека днес обърнем внимание на фактора “енергия”, как той ви прави по-привлекателна и какво може вие да направите, за да го използвате по-добре.

Въпросите, на които трябваше да отговорите честно по отношение на енергията ви бяха:
- Каква енергия излъчвате към хората? Светлина и оптимизъм? Спокойствие и увереност? Напрежение и студенина? Съмнявате ли се в себе си?

Сравнете вашите отговори с това, което препоръчват специалистите.

Енергията
Този фактор на привлекателността разкрива способността ви да привличате хората към себе си – както в романтичен аспект, така и във всеки друг – като разглежда атрактивността чрез енергията, която излъчвате.

Помислете за момент върху ефекта, който хората със силна енергия имат върху вас. Те пристъпват към вас ентусиазирано и въодушевено ви разказват за всички възможности, които виждат пред себе си и всички неща, които биха искали да направят. Може да е странно, но тази енергия действа заразяващо, тя е магнетична и е в състояние да запали искри на необичаен интерес у вас самата.

Това важи и при привличането на потенциален интимен партньор. Когато човек е ентусиазиран по отношение на живота, той всъщност изглежда по-привлекателен.

Какво може да направите, за да подобрите този аспект на своята привлекателност?
Разбира се, енергията не означава само ентусиазъм. Увереността в себе си е от изключително значение, когато общуваме с другите. Ако се приближите към някого с тревожност, съобщавате за вашата несигурност; ако сте напрегната, предавате негативни вибрации. Без дори да съзнавате или да имате подобно намерение, вие може да предадете съобщение за страх, стрес, неприязън. По този начин вие също така съобщавате, че очаквате да бъдете отхвърлена и че не вярвате, че може да предложите или да получите нещо хубаво.

Това, което имате като вярвания за хората, също се предава чрез енергията към тях. Ако например очаквате да ви излъжат, да ви изневерят, да ви откраднат нещо, те ще почувстват недоверието ви, дори и да не могат да го назоват точно, а това ще ги накара да усетят нещо неатрактивно във вас.
Същото се случва и по отношение на критицизма към другите. Критицизмът е негативна енергия, която може да застане над главата ви като черен облак. Всичко това допринася за заряда – положителен или отрицателен – на вашето излъчване и привлекателност.

Как да се научите да излъчвате енергията, която ще повиши вашата привлекателност?

1. Бъдете оптимист
Когато гледаме към бъдещето и виждаме нещата, които искаме и чакаме с нетърпение с позитивна нагласа, ние излъчваме позитивизъм. Повечето от нас предпочитат да бъдат около такива хора, които им вдъхват вяра. Когато вие гледате с оптимизъм на бъдещето и тези около вас започват да го правят, чувстват се заредени от това да бъдат близо до вас.

При много хора, само след няколко минути в тяхна компания, ще почувствате как излъчват сарказъм и негативизъм, а това е неприятно, натоварващо и изчерпващо. Ако вие имате склонност да мислите по този начин – негативно – не винаги е лесно просто да опитате и да спрете да го правите. Понякога песимистичното отношение е вид защита или предвестник на депресия. Не го отминавайте. Ако смятате, че може да страдате от депресия, потърсете помощ.

2. Вярвайте в хората
Разбира се, хората не могат да четат какво се крие в съзнанието ви, но начинът, по който мислите, може да повлияе на енергията, която излъчвате. Вярвате или не, хората са изключително чувствителни, когато им нямате доверие. А защо те да ви вярват, ако вие не им вярвате? Освен това, ако започнете връзка с възможно най-лошия сценарий в ума си, повече от вероятно е да ви сполети именно това, от което най-много се страхувате.

Имайте предвид, че ако вие е трудно да се доверявате на хората по принцип, може би трябва да решите първо по-сериозен психологически проблем, преди да се съсредоточите върху подобряване на вида енергия, която излъчвате към останалите.

3. Владейте се
Независимо колко стрес имате в живота си, това, което хората виждат, е колко добре или зле се справяте с него. Ако реагирате винаги раздразнено, нервно, с напрежение и нетърпение, едва ли ще привлечете много хора към себе си.

Стресът, също така, има негативно въздействие върху здравето ви и може да се отрази върху кожата или хранителните ви навици, а това да доведе до намаляване на привлекателността ви във външен аспект.
Какво правите, за да сте овладяна, да излъчвате спокойствие и дружелюбност? Може би е необходимо да промените нещо в начина си на живот или просто да изразите чувствата си, като поговорите с приятел.

Ако външният стрес е начинът, по който протича ежедневието ви, може би е добре да опитате медитативни техники или йога. Като отделите малко време, за да релаксирате тялото и ума си, да поседите на спокойствие и тишина, фокусирайки се върху това, как се чувствате, това може да бъде вярната крачка към намаляването на стреса.

Идентифицирайки какво не върви в живота ви и променяйки го, може да ви даде нови сили. Преди обаче да предприемете каквито и да било големи промени, проверете дали стресът не идва отвътре, от вас самата. В този случай и най-драстичните външни промени няма да помогнат.

tiabg.com

Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .