Банер
Image_4813049_407.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

АСТРАЛНИТЕ НАПАДЕНИЯ
Написано от Маг Живин   
Петък, 18 Май 2007 00:00
- Маг Живин, още от незапомнени времена се разправят страховити истории за хора нападнати от духове или демони? Има ли истина в тези истории?

МАГ ЖИВИН: Понякога да. Астралните нападения не са чак такава рядкост, за каквато ги представят, но хората рядко споделят за тях. Боят се да не ги приемат за луди. Мнозина преживели подобен ад се страхуват, при това съвсем основателно за репутацията си и за това как ще изглеждат в очите на останалите, ако разкажат нещо подобно. В съвременното общество подобни преживявания се приемат еднозначно – психиатрична диагноза. Преди съвременните времена пък са се страхували да споделят, за да не ги обвинят в обладаване от дявола и да ги метнат на кладата. Затова подобни истории се разказват под сурдинка и с много оглеждане встрани. При няколкото сериозни и напълно анонимни научно-статистически изследвания, на които съм попадал, процентът на хората имали някакво преживяване с духове или призраци е средно между седемдесет и осемдесет. Ако предположим, че въпреки анонимността, някои от тях са предпочели да си затраят, се оказва, че почти всички хора могат да бъдат обявени за луди. Изглежда невероятно, но е така. Разбира се, не всички преживявания са неприятни или свързани с астрални нападения.

- А какво точно представляват астралните нападения?

МАГ ЖИВИН: Това са силни и определено неприятни въздействия в чисто физическия план без видим, осезаем и т.н. източник. Тук не говорим за страничните или основните проявления на някои психични заболявания. Не говорим и за халюцинаторна събитийност, и преживявания. Говорим за нормални човешки същества, подложени на тормоз, издевателства, а понякога и физическо унищожение от астрални същности.

- Кои са основните причини, водещи до подобен род нападения?

МАГ ЖИВИН: На първо място можем да поставим магическите действия и въздействия. Тук начините да се сдобием с астрални нападатели са много – ако ни е направена черна магия, чрез неправилно извършен магически ритуал, чрез надхвърляне на собствените възможности в магията, чрез надхвърляне на житейските ни възможности с помощта на магия, чрез опити да причиним смъртта или неблагополучието на някого, чрез викане на духове, чрез оскверняване на светини, чрез оскверняване на природа, душевност. С две думи при всякакво прекаляване и неправомерност в магията. Освен това можем да си навлечем астрален гняв с арогантност към духовните светове, с високомерно незачитане на Вселенските и природни закони и хиляди други начини. Позволете ми да разкажа един реален случай, който онагледява какво представлява едно по-умерено астрално нападение, предизвикано чрез черна магия. Прилагам реалното писмо на човека, кого изчистих и опазих жив и здрав, с малки и несъществени изменения, за да се запази анонимността му. Случаят беше следният. В приемната ми беше дошъл млад мъж, влюбен в съседско момиче. Не можели да се разделят дори за малко. Родителите на момичето не бяха съгласни с връзката им и се бяха разтичали по магьосници и ходжи. Това беше и причината да ме посети. Искаше да узнае от мен могат ли да му навредят с „нещо реално” Предупредих го, че е добре да вземем всички предпазни мерки, защото беше работено много съвестно и магията срещу него беше силна и гъсто черна. Младият мъж се усмихна ведро и каза, че няма страх от нищо измислено. След три дена получих въпросното електронно писмо. Ето и текста му:

„Здравейте Маг Живин, съжалявам, че отново ви безпокоя, но тази нощ беше най-кошмарната в живота ми. Стените пукаха, после прозорецът изтрещя и нещо влетя вътре, удари се в корема ми в областта на слабините сякаш искаше да влезе в мен. Не успя, с ужасно свистене обиколи стаята и пак се удари в мен, отново не успя. Тогава седна върху гърдите ми, беше много тежко и горещо, дишаше в лицето ми с горещ дъх и ръмжеше. След това с огромна скорост мина над лицето ли, едва издържах на горещината, удари се в паркета, подскочи и изчезна.

Днес обаче нищо не ме боли, само лицето ми е много червено, като изгорено от слънцето. Маг Живин, не съм луд, бях буден и знам, какво усетих и чух. Не знам само как, след като от ужас не посмях да отворя очи, го виждах, беше оранжево-червено много грозно същество, като куче. По същото време приятелката ми е имала подобно изживяване в тях и е така ужасена, че не иска да се вижда с мен. Кажете ми какво беше това, не мисля, че мога да издържа още една такава нощ...”

Смятам, че допълнителни думи, описания и разкрасявания са излишни. Ще добавя само, че въпросният млад мъж е напълно нормален, здрав и трезвомислещ човек. Има добро образование, добра професия и до въпросната нощ се отнасяше пределно скептично към всичко нематериално. Поработих за него – изчистих, осигурих надеждна тройна защита и от нощните му приключения остана само лош спомен.

- А има ли начин човек да се защити сам от подобни атаки?

МАГ ЖИВИН: Теоретично да, стига човекът да е с борбен дух и да има някакви познания в областта на отблъскването на подобни атаки. Но на практика рядко се получава. Както можете да се убедите от горния разказ, всичко се развива доста бързо и неочаквано. За да се справите в подобна ситуация трябва да разполагате с арсенал от техники, отработени до равнището на рефлекс. Ако например излезете от ресторант и върху вас най-неочаквано се нахвърли едър професионален бияч. Какъв е шансът ви да се защитите, ако единствените ви бойни умения се свеждат до това, че сте прочели някоя брошурка по самоотбрана. Ако сте нащрек, поне имате шансове да избягате, но ако не сте и нащрек, както обикновено е в нормалния живот... Така че между теорията и практиката има разлика.

- Астралните нападения винаги ли са толкова ужасяващи?

МАГ ЖИВИН: В повечето случаи – да. Понякога започват косвено, а след това преминават в пряк терор. Имах един случай, който е класика в жанра. Млад мъж ми се беше обадил и ме беше посетил в приемната ми. Съдружниците му в проспериращия им бизнес на няколко пъти му намеквали, че е време да им продаде дяла си и да се маха. Ситуацията беше такава, че не можеха да действат чрез брутални заплахи и „момчета”, тъй като братът на моя клиент беше фактор в правоохранителните структури. След известно време в дома му започнали да се случват странни неща – самозапалвали се предмети, наводнявала се кухнята, часовникът му започвал да се движи назад. Мъжът беше дошъл при мен да проверя дали в дома му няма полтъргайст. Полтъргайстите бяха много модерни по това време. Опитах се да го убедя, че не става въпрос за полтъргайст, а за черна магия, поръчана от ортаците му, която беше започнала с мекия брус – заплашителните действия и скоро щеше да кулминира в преки астрални атаки. Попита ме какво можем да направим и изслуша внимателно анализа ми, както и защитните действия, които му предлагах да предприемем. След това ми каза, че ще помисли и ако „има нещо, ще се обади”. След около две седмици пристигна без предупреждение и записан час – пребледнял, подпухнал от безсъние и с посинено око. Разказът му беше доста дълъг и объркан, но ще ви го обобщя с две-три изречения. След като излязъл от приемната ми, отишъл направо на площад „Славейков” и си купил две книжки по психическа и магическа самозащита. Изчел ги и си подбрал три, според него, напълно достатъчни техники. Упражнил ги по няколко пъти и се успокоил. Първият път, когато врата на спалнята му започнала да се отваря и затваря приложил едната техника без успех, но при втората по-силна техника движението престанало. Два дена преди да ме посети повторно, седял във фотьойла си и четял нещо. Разсеял го звук от късане на плат. Когато вдигнал очи видял как пред очите му се саморазпаря платнената обшивка на лампиона му. Опитал и с трите техники, но така и не разбрал дали е успял. В късните вечерни часове на следващия ден решил да си вземе вана. Когато се навел да провери дали водата е топла, „нещо” го натиснало напред и се опитало да го удави във ваната. Почти успяло. Избягал и повече не се прибрал. Едва изчакал прилично време у една негова приятелка и дошъл да „гоним духове”, както се изрази. Заех се и до вечерта мъжът беше толкова успокоен, че се прибра в дома си. С още един мощен ритуал му осигурих защити, чиито рецепти никога няма да намерите в книги не само по „Славейков”, а дори и в елитните магически книжарници по света. И с „полтъргайстите” му беше дотам. Въпросът е потърпевшият да се усети и да реагира навреме или поне относително навреме.

- А лично вие били ли сте жертва на астрални нападения?

МАГ ЖИВИН: Жертва не съм бил и не мога да бъда – Магьосник съм. А дали съм преживявал и устоявал на астрални нападения – да. При това, както сама виждате, напълно успешно. Мога да защитя себе си, мога да защитя и другите. Просто го мога и го правя при нужда. Не да се моля и да прося – за това си има свещеници. Не да психоанализирам или псевдоанализирам криво-ляво и да наблюдавам безпомощно отстрани – за това си има психоаналитици, парапсихолози и всякакви пси-експерти. А да помогна, да защитя, да вляза в схватка на всички планове за нечий живот и благополучие – без да се боя или гнуся. Нали за това съм аз - магьосникът.



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .