Банер
1266000339_svatogor_t.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

МАХАРИШИ ШИБЕНДО ЛАХИРИ - ПОСЛАНИЕ 108
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 15 Януари 2007 00:00
Важно е да бъдете будни, с енергията и зрелостта на разбирането на Действителността (реалността).

Послание 108

Париж, 6 декември, 2006 г.

Писмо до един американски ученик от Аризона и до друг от Калифорния

Намасте Ханкджи и Рикджи,

Беше приятно усещане да получа кратка бележка относно чудесата, извършвани от моите прадеди в династичната линия Лахири на Крия Йога. Важно е да бъдете будни, с енергията и зрелостта на разбирането на Действителността (реалността), без да се впускате в лъжливи предположения, изводи и представи, тъй като това са основните причини за вълненията и тревогите в разделното съзнание. Митът, наречен „ум”, и неговата зловредност в лицето на илюзорния “аз”, непрекъснато се подхранват в процеса на фабрикуване на фантазии като защитен механизъм за продължаването на „аза”. Този процес разделя човешкото съзнание от благословията на живота и неговата естествена интелигентност, а също и от спонтанната безизборна, непредубедена, цялостна осъзнатост, която струи от любовта.

Това отделяне от живота и любовта е основната причина за мъките и страданията на човечеството, което води до неприспособимост и конфликт на всяко ниво на човешките дела. Разбирането на мита на „ума” и илюзорния „аз”, директно от и за себе си чрез Свадхая (а не чрез разни психолози, „гурута“ или „кундалини” специалисти или други глупости) води до радикални промени в съзнанието и до преобразуване в мозъка.

Слуховете за разни безполезни чудеса, извършени от Кришна, Исус Христос, или някои Светци и Йоги, Садхута или Сайбаби, или Хималайски Авадхути, или Лахири нямат нищо общо с човешката болка и страдание. Проблемите и параноята на човешките същества могат да бъдат премахнати само чрез центростремително просветление, а не чрез центробежно вълнение.



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .