Банер
10616142_10203031146567150_5063189959696038187_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ПОПРАВЯНЕ НА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА
Написано от Маг Селена   
Вторник, 02 Януари 2007 00:00

Избирайки обкръжението си, помнете, че чуждата карма има свойството да се предава

Следващата област, където удря кармата, това са взаимоотношенията между хората. В този случай трябва да се разбере простата истина, че хората, които ни заобикалят и взаимоотношенията ни с тях не са просто „здравейте – довиждане“, а са преплитане на кармични пътища, които идват от миналите животи в сегашния. И те или ще ги завържат и ще се оплетат в тях още повече, или ще отстранят нещо от тях, и ще коригират кармата си. Така, че трябва да се отнасяме извънредно предпазливо и внимателно към междуличностните взаимоотношения.

Жизненото обкръжение на хората е породено от нашите желания и предишни връзки. Ние „неволно“ намираме онези, с които сме били свързани в миналите си животи и се „сортираме“ според чертите на характера и интересите. Нашите кармични мрежи са толкова преплетени, че само грамотната работа дава възможност те да бъдат разхлабени, а някъде и развързани. Избирайки обкръжението си, помнете, че чуждата карма има свойството да се предава наслоява, да ни влива в кръговрата от чужди събития, увеличавайки нашата собствена карма.

Внимателно се вгледайте в най-близкото си обкръжение, деловите си партньори и прочие „случайни“ хора във вашия живот. Анализирайки всичко това, вие най-добре ще опознаете самия себе си и своята карма. Ще разберете как трябва да работите с нея и какво може да ви очаква в живота.Да започнем разглеждането от родителите, семейството.

Много важно е опознаването на родословното дърво.

Как са живяли вашите предци, с какво са се занимавали, колко са живяли, на колко години и при какви обстоятелства са умрели. Този прост анализ ще ви помогне да научите какъв кармичен дълг е било възможно да ви е „прехвърлен“. Така при хора, умиращи преди 70-годишна възраст, при това в мъки и от болести, а още повече от насилствена смърт, явно е имало силна негативна карма, каквато може да очаква и вас самите. Например, ако до 6-7 години с човека се случват някакви неприятни събития, то това обикновено са последици от отработката на миналата карма. Човека в този случай е безсилен да им повлияе и просто ги „приема“. Който по-рано е убивал в утробата, той самият ще бъде убит там.

Който прекалено се е гордеел със себе си и е унижавал чуждото достойнство, се ражда осакатен и в продължение на целия живот му предстои да търпи обидата и унижението. Жестока, но справедлива и полезна е школата на Живота. Когато човек става горе-долу съзнателно същество (след 6-8 годишна възраст) и започва да разбира кое е добро, и кое лошо, той започва да прави избор, т.е. започва работа с кармата. Само от тази възраст нататък човек е способен да действа сам в кармичните събития, които се разгръщат около него. И в зависимост от чертите на характера си, при тези събития хората се държат по различен начин, като накрая всеки получава определен жизнен резултат.От 13-16-годишна възраст е най-важната подбуда за продължаване на рода. В началото тя се изразява в приятелство, привързаност, любов, а по-нататък се развиват и полови взаимоотношения, желание за сключване на брак, създаване на собствено семейство.

Най-силните кармични „възли и развръзки“

Дали ще бъдете продължител на родословното дърво и ще получите помощ „оттам“ или с вас ще се прекъсне традицията, ще останете без род, племе и подкрепа! А сега ще поговоря конкретно за поправянето на взаимоотношенията. Човек живее в обкръжението на други хора и се различава от тях само по чертите на своя характер. Всички ситуации се „пречупват“ от съзнанието на човека и в зависимост от чертите на характера си, човек реагира различно на създалата се ситуация. Тази реакция поражда едни или други взаимоотношения. Например, ако при човек рязко са изразени егоистичните черти на характера, тогава той при всяка жизнена или делова ситуация отстоява своите интереси и доказва правотата си с всевъзможни средства. Чрез натрапване на своята „правота“ и поставянето на собствените интереси над другите, той бързо формира около себе си празнота.

Никой не иска да общува

или да има някакви отношения с него. Как да се поправи това?! Само по един единствен начин – той да работи върху себе си, като промени лошите черти в характера си. Именно чертите на характера сплитат около човека карма, създават и въвличат в кармични ситуации. Променайки характера си, по този начин ние започваме да променяме своята карма и създаваме абсолютно различни вече положителни кармични ситуации. В заключение мога да кажа следното: за да поправите взаимоотношенията си с околните трябва да промените в положителна посока изцяло чертите на характера си. И така във всичко – както искате да постъпват с вас хората, така постъпвайте и вие с тях ... Не съдете, за да не бъдете съдени, защото с каквато мярка мерите, с такава ще мерят и вас.
възникват около тази подбуда. Дружбата, привързаността и любовта имат корени в миналите животи. Сега те се случват отново, за да ги разберете, проработите и да научите дадения кармичен урок. Може да се случи така, че вие да обичате, а вас да не ви обичат; вие да се стремите с всички сили към един човек, а той да не ви забелязва и да обича друг. Но в миналите ви животи е било тъкмо обратното. А в настоящия ви живот сега ви се връща същото, като по този начин ви учат на нравствени страдания. Справедливо е – не смятате ли?! Целомъдрието и образованието на семейството е много сериозна и отговорна крачка. Внимателно се вгледайте в бъдещата си „половинка“, подробно проучете неговото (нейното) семейство по бащина и майчина линия. Дали са имали сериозни кармични усложнения, каква е продължителността на живота в рода, особености на характера и т.н.? След като обработите получените данни, вече ще знаете какво ви очаква в случай на съвместен живот. Чак след това вземайте решение дали да свържете съдбата си с него (нея). Това ще ви помогне да разберете какви души (характер, наклонности) ще се въплъщават чрез вашето семейство.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .