Банер
bear.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Чрез навременна и точна диагностика се постига напълно излекуване
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 13 Август 2007 00:00
Нито едно психично разстройство не може да се лекува от билкари, лечители, които размахват ръце като вентилатори, баячки, магове и магесници всякакви.
- Маг Селена, ти си най-добрата здравна диагностичка в окултното поприще, поради което искам и да те попитам дали психичните заболявания могат да се лекуват чрез нестандартните методи – билки, баене, биоенерготерапия ...?

- Странното е, че много от врачките, баячките, маговете и магесите, биоенерголечителите, „набедени билкари“, измислени холистични лекари и новопоявилите се през последните години „трансцедентални психолози“ твърдят точно това.

 

А още по-странното е, че повечето от самите тях страдат от психични заболявания, които възприемат за дарба. Винаги съм се учудвала как една халюцинация бива възприемана като видение или ясновидство.

Нито видението, нито ясновидството са активни процеси на шизофренни пристъпи. Както едното, така и другото се базират на „вътрешно виждане“ или „вътрешно усещане“, което не е свързано с никакъв халюцинаторен процес.

Тези две явления просто са вид „трептения“, които биват отчитани от най-фините човешки сетива и базирайки се на тях възниква „вътрешното асимилиране“ за разчитането на предстоящи или вече минали събития.

Тук няма никакви зрелищни картини, свързани с духове, които излизат от стените и отиват на някъде си, тук никой не говори с истински човешки глас на някого си, тук никой не се спуска от небето под образа на някого, за да му говори най-различни безумия!

Но повечето „феномени“ не са минали през специалните психиатрични тестове, чрез които би могло да се докаже ,че те не са никакви феномени, а са си чисто и просто шизофреници или параноици.

И ако някой феномен от окултното поприще твърди, че наистина може да лекува психични разстройства и най-вече пък шизофрения, по вероятно е самият той да има нужда от подобно лечение.

Нито едно психично разстройство не може да се лекува от билкари, лечители, които размахват ръце като вентилатори, баячки, магове и магесници всякакви. Психичното разстройство е сложен процес свързан преди всичко с вътрешния химичен обмен на организма, касаещ метаболизма, анаболизма и катаболизма. Освен това много често то е и плод на мозъчни увреждания и на хормонален дисбаланс. За подобни лечения си има психиатрични клиники.

Но ... не мога да се сдържа и ще ти разкажа една история на моя клиентка. Познавах тази жена още когато бях на 25 год. Работеше в едно строително предприятие, беше красива и привлекателна, много умна и начетена жена. Но обстоятелствата се стекоха така, че живота ни раздели.

Когато бях вече на 42 год. един ден тя нахлу трескава и възбудена в кабинета ми, дори не ме позна. Разказа как е попаднала на един „биоенерголечител и контактьор“, който и казал, че тя била „екстрасенс“ и ... започнал да я обучава и лекува, защото имала оплаквания от психично естество.

Виждала с просто око духове, които я изнасилвали и й говорели гнусни цинизми. Та както я обучавал и лекувал, ръкомахайки с ръце, започнал и да прави секс с нея. Сексуалните му изстъпления стигнали до там, че придобили перверзен садистически характер.

Тя се изскубнала като по чудо от лапите му благодарение намесата на съпруга й, който беше полицай. Когато дойде при мен освен халюцинациите, които имаше тя вече страдаше от кататония, тежък депресивен синдром и дромомания /скитничество/.

Непрекъснато заемаше странни пози в ступорно състояние или пък се клатеше на всички посоки, като твърдеше, че „онзи контактьор“ я изнасилва от дистанция!!! Успях да я извадя от вцепененията й, тя ме позна с усилие и за моя изненада ме послуша да отиде при психиатър.

Започна сериозно медикаментозно лечение и халюцинторните пристъпи, кататонията и дромоманията й отзвучаха. Животът й висеше на косъм. Какво се беше случило с тази жена ли?! Ами влезнала в критическата възраст и така се сдобила с шизофренията си.

 

- Маг Селена, малко се разочаровах от това, което ми разказахте. Все пак много от феномените имат добри постижения в практиката си с подобно болни хора!

    - Тези „болни“ хора не си ли се досетила, че може и да не са били болни изобщо, а просто да се е гонила определена сензация с рекламна цел и те да са изиграли много успешно ролята на подставени лица?!

    Познавам една такава „магеса“, която си наема артисти срещу съответното заплащане, които да разказват по кабеларките как тя ги е излекувала или пък им е помогнала като им е изчистила върлите черни магии, дето никога не са ги имали.

    Не, няма да ти кажа коя е тя, нека хората сами се научат да различават плявата от зърното, може би пък това да е кармичния им урок – да попаднат на „феномен-измамник“!

    Иначе един обикновен стрес, който понякога може да се индикира с психично разстройство би могъл да се елиминира дори чрез едно пребайване.

 

 

- Маг Селена, а какво ще кажете за лечението на раковите заболявания чрез билки и биоенерготерапия? Или и тук нещата стоят пак по същия начин ...

- О, не е точно така. Ракът може да се пребори с достатъчно добре подбрани билки за съответния раково болен в зависимост от това в каква фаза е заболяването му, а и нека не забравяме, че това е строго индивидуално.

Официалната медицина мълчи по въпроса за истинската причина на раковите заболявания – странно защо?! Руската лекарка, Тамара Свищева, е успяла със сигурност да докаже, че раковите заболявания са плод на наличието на бактерии и паразити в организма на човека.

Една от основните причини за възникването на рака е трихомоназата, не на последно място са и стрептококовите, стафилококовите, ентерококовите, гонококовите бактериални инфекции, а и не само те.

Но за да се разболее от тях даден човек, преди всичко трябва да е рухнала неговата имунна защита. А тя рухва най-често и най-лесно от стресови и шокови ситуации.

Към раковото заболяване трябва да се подходи много комплексно и изключително внимателно. В цялата си дългогодишна практика познавам само един истински и невероятен билков лечител, който наистина е спасил много животи от ракови заболявания, особено когато съм успявал да ги открия навременно, още в ранната им фаза. Не, и неговото име няма да кажа.

Това го правя само и единствено, когато съм установила дадено заболяване и то по всички стандартни и нестандартни методики, защото работя съвместно и с лекари, и с билкари.

Е, мога да кажа, че алоето е една от билките, които може да лекува рак, както и „дебелата мара“, но ... тайната технология за приготвянето на лековитите елексири може да каже единствено само този билкар лично на страдащия.

 

- А как стоят нещата с биоенерготерапията?

- Рак с бионерегия не се лекува, защото се стимулира не само имунната защита на клетъчно ниво, но се стимулира и растежа на раковата клетка. Има много редки случаи, когато може да се излекува някой тумор, особено ако той е доброкачествен и е без рецидив, но ... преди всичко съществува реалната и потенциалната опасност той да бъде активиран чрез биоенергията, и да се изроди в злокачествен.

Мога да ти разкажа за един такъв случай ... Бяха дошли при мене едни млади родители. Имаха момиченце на 3 годинки. Лекарите му открили тумор в мозъка. Оперирали го успешно и без рецидив. Но ... уплашените родители попаднали на една „ясновидка“ и „лечителка“, която им казала, че върху детето имало направена зловеща черна магияи оперирания тумор започнал да расте отново.

Веднага трябвало да развали магията и да започнат незабавно биоенерсеанси, защото иначе само до две седмици рожбицата им щяла да умре. Стресираните родители се съгласили с предложевието й, защото били изумели от страх. И се започнало ... броили 2500 лв. за изчистването на магията и за всеки следващ сеанс броили по 100 лв.

Да, ама състоянието на детето започнало с всеки сеанс да се влошава все повече и повече. Появили се и грандмали, т.е. големи и силни гърчове. „Лечителката“ им обяснила, че това били „лечебни реакции“, видиш ли. Един ден момиченцето примряло в ръцете й.

Родителите се метнали с него в колата си и беж ... при лекаря, който го бил оперирал. Слагат го на скенера и се виждат невероятно много активирани туморни образования, от които до преди 8 месеца нямало и помен. Вече с нищо не можело да се помогне.

Родителите бяха дошли при мен да разберат колко живот остава на рожбицата им. Как бих могла да им кажа колко?! След около 3 месеца детенцето напусна този свят.



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .