Банер
veles-2.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Нещо и за перления прах ...
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 30 Април 2007 00:00
Основен компонент на перлите, осигуряващ разнопосочното лечебно-оздравително действие върху организма при вътрешна употреба, разбира се, е калцият. Перлите са дошли до нас от дълбините на вековете. Названието означава “зърно”, “сфера”, “зрънце”. Преди пет хиляди години в Индия и Китай са ги използвали за плащане на данъци. Перли са намерени и в египетски и китайски гробници. За перлите се споменава в най-древните индийски и пер-сийски легенди. Перлите са почитани и от славяните. Имало е времена, когато са се използвали от руските жени практически във всяко едно украшение. Особено са се ценили перли със съвершенно кръгла форма. Размерите им се колебаят от малки зрънца до такива с диаметър 5-10 мм.

Всички народи смятат перлите за символ на скъпоценност и чистота. Древните легенди гласят, че перлите даряват на хората красота, любов, вярност, радост, смелост. Перли са слагали в чашата с вино, подавана на госта, за да демонстрират чистотата на помислите си. В хубаво вино перлата не променя своята свежест, нито влажния си блясък. В лошо вино тя става грапава и помътнява.

Перлите съществуват средно 250-500 години, при което само седемдесет от тях те живеят пълнокръвен живот, запазвайки нежния си цвят, блясък и излъчване. При остаряването си перлите губят блясъка си и се разпадат, като лесно се стриват на прах. За да се увеличи живота на перленото украшение, се препоръчва то да се слага колкото се може по-често, като се избягва допира с крем и преки слънчеви лъчи.

Намирайки се в човешкото биополе, перлата укрепва. Ако обаче биополето е изкривено, перлите остаряват преждевременно. При това няма значение дали имено телесни недъзи са деформирали енергоструктурата на притежателя им или това са сторили “черни”, греховни мисли. Опитвайки се да “помогне”, перлата приема върху себе си отрицателната енергия и умира. Затова внимателното наблюдение на състоянието на Вашето украшение ще Ви позволи навреме да установите приближаващо заболяване, да анализирате намеренията си, и вероятно ще Ви предпази от грешни стъпки.

Перлите засилват усещането за женственост, привлекателност, укрепват увереността на своята притежателка в нейната индивидуалност. Очите отразяват вътрешния блясък на перлата, която “изключвайки” програмата си за преждевременно стареене, подмладява клетките и тъканите, органите и системите. От древните писмени източници е известно, че перлите нормализират женския хормонален фон, лекуват инфекции, помагат за успокояване на пристъпи на бронхиална астма, забавят възпалителните процеси, предпазват от отравяне.

Какво всъщност представлява тази тайнствена перла?

В Китай господствало поверието, че мидата се опложда чрез гръм, и след това при светлината на Луната в нея израства перлата. Съгласно съвременните научни изследвания, перлата се формира около чуждо тяло: това може да е песъчинка, насекомо, остър чакъл, които попадат между черупката на раковината и тъканта на мекотелото, способно да отделя седеф. Работата на мекотелото по отглеждането на перлите продължава десетилетия, като до размера на грахово зърно перлата израства за 12 години, а за да достигне 8 мм и трябват 30 - 40 години.

Основен компонент на перлите, осигуряващ разнопосочното лечебно-оздравително действие върху организма при вътрешна употреба, разбира се, е калцият. Калцият има висока биологична активност. Основна част от него (99%) се съдържа в костната, хрущялната тъкан, а също така в зъбите във вид на карбонат, калциев фосфат. Останалата част е вътре в клетките на меките тъкани и в извънклетъчната течност. Калцият се усвоява трудно от организма. Неговите съединения практически не се разтварят във вода. Той преминава в усвояемо състояние само под въздействие на жлъчните киселини.

В какво тогава е тайната на загадъчния препарат, праха от перли “Хуанхъ”, който се усвоява 60%? Върху усвояемостта на калция влияе фосфорът, витамин Д, мазнините и белтъчините. Добре разтворими и лесноусвояеми комплекси с калция образуват аминокиселините.

Но не всички действия на перлите могат да се обяснят единствено с работата на калция. Освен биохимична, перлите носят в себе си и енергоинформационна част. Това се потвърждава от изследванията, проведени по метода на биоелектрографията (ефект на Кирлиан). Даже при контакт през флакона (както в случая с отварата Лаодзюн), перлите започват работата си в организма - подобряват интензивостта и възстановяват светенето на короната. При докосване на флакона започва процес на нормализиране на каналната проводимост на сърдечно-съдовата система, на ендокринната сфера, областта на кръста на гръбначния стълб, частите от тънките черва, а също така на психоемоционалното състояние.

20 минути след вътрешна употреба на перления прах “Хуанхъ” се повишава с 10% енергетичния статус, достига се максимума на каналната проводимост на млечните жлези, яйчниците, матката, всички части от тънките и дебелото черва, целия гръбначен стълб, на жлезите с вътрешна секреция (ендокринната система), белодробната дейност и сердечно-съдовата система. Значително се подобрява състоянието на лимфата. Ненапразно в легендите за перлите те биват представяни като дар божи. “Живата” перла усилва жизнената енергия на организма. Своята “сила” перлите взимат разбира се от водата - главният пазител на информацията и тайната на живота на Земята. Не случайно микроелементния състав на океанската вода и извънклетъчната течност на нашия организъм са идентични. Водата усвоява в себе си вибрациите от Космоса и Земята. И мидата, пропускайки вода през своя организъм, формира не само химичните компоненти, но и енергоинформационните структури.

Перлата придобива голяма популярност и в програмата “Грийнспринг”. Та нали всяка жена в душата си е богиня и всяка жена е достойна да почувства уникалното действие на сладководните перли, които се добиват в родината на легендарната тайска красавица Си Ши.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .