Банер
bear.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Актуална информация за Новия световен ред на илюминатите
Написано от Маг Селена   
Събота, 13 Октомври 2012 15:20
Сега бихме искали да отделим време, за да поговорим за плановете на тъмните илюминати и как тези планове са на път да бъдат разкрити.

Бъдещето на Земята в трета плътност е в готовността на човечеството да се събуди и да се изправи пред проблемите, както вътрешни, така и външни, които трябва да бъдат излекувани. Вече стана дума, че според нашите предвиждания, около 75% от човечеството няма да осъществи прехода към четвърта плътност. Това число все още може да се промени, но несъот­ветствието до този момент е несъществено. Широка граница на допустимата грешка би било напускането на Земята от 70-80% от човечеството.

Видели вероятността от масово напускане, тъмните илюминати искат да са сигурни, че напускащите ще бъдат онези, които вероятно биха им причинили най-големи проблеми при опита да осъществят плановете си за пълно световно господство. Някои по-крайни членове сред тъмните са замислили планове да контролират населението на света посредством разнообразни средства. Тази група психопати би искала да изтреби 90% от човечеството, оставяйки 10%, които лесно могат да бъдат контролирани и манипулирани да изпълняват желанията им.

Държим да подчертаем, че това е малцинство от малцинството, малка група души, принадлежащи към т. нар. „тъмни сили, които се състоят от около 20% извънземни, които влияят на човечеството от зората на земната цивилизация. Някои от тези заблудени души обаче разполагат с голяма земна мощ, в смисъла на богатство и влияние. От гледна точка на четвърта (и по-висока) плътност, тази власт е илюзия и точно поради това въпросната група желае да елиминира душите, представляващи най-голяма заплаха за плановете им. 

Тази тъмна секта се чувства заплашена от всеки, който е готов да изобличи вътрешните и външните им деяния. Именно тази малка група се противопоставя на напредъка в науката и медицината, като подкрепя лекарствата и т. нар. „хранителни подобрители", за които се знае, че са опасни. Тази малка група вече опита да подправя ваксини, така да правят хората стерилни, или да унищожат имунната им система.

Същата група прави опити с биологично оръжие за масово унищожение, въпреки че използването на подобно оръжие би било блокирано незабавно от Галактическата Конфедерация.

Някои от тези тъмни илюминати са контролирани чрез астрално въздействие, както и от тъмни орионци, драконианци, сирианци. Други просто са попаднали в мрежите на собственото си его, побъркани от желанието да контролират всички и всичко.

Малко по-голяма група тъмни илюминати не са настървени да унищожат 90% от човечеството, но желаят да запазят властта, която им се струва, че притежават вече, и да я увеличават експоненциално, като създадат едно световно правителство под контрола на една световна банкова система.

Това са хората, които стоят зад Северно-американския съюз и амерото, както и зад по-нататъшното окрупняване на властта в Европейския съюз и предстоящия да бъде създаден скоро Азиатски съюз.

Тези души стоят зад консолидирането на главните медии и раздухването на масовата истерия около терористите. Те искат да държат масите в страх и объркване.
Същите души опитват да контролират времето, както в името на своите печалби, така и като потенциално да навредят на онези, които смятат за свои врагове.

Извън този кръг от тъмни илюминати съществува още по-голяма група души в трета плътност, стремящи се към власт, които не разбират действащите задкулисите сили, но въпреки това залагат на тях, защото мозъците им са промити да вярват, че егоистичните им усилия правят някак си света по-добро и сигурно място. Междувременно те трупат огромни физически богатства и даряват част от тях за благотворителност, така че непропорционалният им лъвски пай да не ги смущава.

Това са борсови агенти, банкери, адвокати, съдии и корпоративни изпълнителни директори, програмирани да успяват на всяка цена, дори това да означава пътьом да настъпват краката на другите.

Някои от членовете на елита с по-широка визия биват въздигани в идоли в съвременните учебници по икономика. Те неспирно бълват теории и преподават различни схеми за бързо забогатяване. Съчетават техники за мотивиране за успех, творческа визуализация и изграждане на самоувереност. Много от тях изтъкват достойнствата от създаването на ваша реалност посредством промяната на мисленето. Това би било полезно, ако в основата на подобни дейности не стои винаги целта да помагат на другите на намерят своето място в съществуващото положение. Те често са участници в компании за мрежов и мултилевъл маркетинг, основани върху модел за успех на двете страни.

И това би било прекрасно, ако беше примесено с истинска любов и състрадание, но в повечето случаи мотивацията за помагането е увеличаване на собственото им богатство. Ударението все така пада върху изкачването на върха на съществуващата финансова пирамида. Огромното мнозинство души, учещи на мотивацията на успеха и мрежовия маркетинг, не са осъществили фундаментална промяна в съзнанието си.

До тези брокери на властта стоят онези представители на населението, които са загрижени за сигурността си. Това са гражданите, които подкрепят вградените микрочипове вместо пластмасовите кредитни карти. Те смятат, че подобен чип за идентифициране ще улесни откриването на хора при спешни ситуации като лечебна криза или изчезнали хора, и т. н. Разбира се, те не пропускат да отбележат колко полезни ще бъдат подобни изобретения за силите на реда, напомняйки на роднините и приятелите си, че спазващите закона граждани няма от какво да се боят.

Тези души наивно вярват, че ако всеки стои чинно в своята кутийка на „нормалност", всичко ще бъде наред. За тях отказващите да приемат "Знака на Звяра" (както го наричат във вашите писания) са смахнати, чудаци или луди.

Това са душите, които все още вярват, че правителството, в ролята на добрия татко, ще ги спаси при реална катастрофа, въпреки случилото се при земетресението в Япония, урагана „Катрина", нефтения разлив в Мексиканския залив и т. н. Те виждат само това, което искат да видят, и когато правителството помоли за помощта им при прилагането на националната програма за идентифициране във Великобритания или САЩ, те са повече от готови да дадат своя дан, за да направят света „по-сигурен".

Възможно е да свият рамене, като чуят за огромните печал­би на нефтодобивните и нефтопреработвателните компании или на предприемачите, продаващи оръжие и на двете страни в даден конфликт, и после да престанат да мислят за това, класифицирайки го като изключение от правилото. „Разбира се, ще има и някоя и друга нередност, но като цяло тези електронни чипове ще допринесат за нашата сигурност. Все пак, ако се губим, някой ще успее да ни открие, защото чипът ни ще излъчва сигнали."


Новият (а всъщност стар) световен ред

Старият световен ред, предрешен като нов, никога няма да бъде реализиран, защото твърде много души се
 пробуждат за факта, че единствената реална сигурност идва отвътре. Макар някои да се чувстват обезсърчени и просто се предават и продължават да вървят със стадото, голям брой души са „страшно ядосани и няма да понасят повече това".

Макар ние, на небето, да не оправдаваме действията, породени от гняв, прави ни впечатление, че в душите, гневящи се от начина, по който се развиват нещата на Земята, има по-голям живец, отколкото в душите, които просто сменят телевизионния канал и отварят поредната бира, когато вниманието им бъде привлечено от нещо твърде смущаващо.
Енергиите на космоса и отварянето на порталите карат всичко да се издига до повърхността на съзнанието, за да бъде излекувано. Това означава, че всички лъжи, потулени истини, измами и прикрити стратегии биват изобличавани от недоволни индивиди, изследователи или от привидно случайно откритие. Един от вашите създатели на песни нарече това „Мигновена карма".

Това е причината, поради която новият световен ред на илюминатите никога няма да се увенчае с успех. Твърде много души имат вътрешен „детектор на лъжата", както го наричате. С други думи, те чувстват интуитивно, че нещо не е наред всеки път когато илюминатите замислят друг метод за поробване на населението, колкото и красиви слова да използват за неговото представяне.

Хората говорят за инсценирано религиозно събитие, когато нещо като ангел се появява от облаците с обещание да спаси човешкия род. Този сценарий би бил пълен с холографски прожектори и картини, излъчвани от лазери през небето, за да изглежда достоверно. Но онова, което не успява да види групата заблудени души зад въпросния проект е, че не могат да фалшифицират самата енергия. Светещото на небето красиво същество, което няма реална по-висша енергия, ще бъде незабавно разпознато като фалшиво от душите, които са се пробудили частично или напълно.


Спиране на тъмните илюминати

Има много действащи програми и проекти за подпомагане на тъмните да осъществят замислите си. Ние, в по-висшите измерения, нямаме право да „изплюем камъчето" за конкретни операции пред обществеността като цяло, освен ако тези операции не излагат на риск цялата Земя. Да, ние можем да предупреждаваме нашите канали и ученици за потенциално опасни ситуации. Можем дори, в дадени случаи, да се намесим, за да предотвратим някоя катастрофа.

Ние сме наясно с тъмните илюминати и плановете им да поробят цялото човешко население. Първият ни съвет към вас е да пребивавате в любов и състрадание. Не позволявайте на страха да ви обземе. Именно страхът привлича негативизма Страхът привлича управленски системи, които уж предлагат сигурност, а в действителност се възползват от вашия страх като го увеличават и се хранят от него като вампири.

Не им доставяйте удоволствието да се хранят от страховете ви. Вместо това залейте със Светлината на състраданието в дълбочина корена на всеки страх, като му дадете възможност да се изкачи на повърхността и да бъде разпръснат. Изправете се пред страховете си директно и изцяло от позицията на вашето Божествено Присъствие. Призовавайте Божественото си Присъствие всеки път когато се сетите да го направите, и го насочвайте, за да залива с бляскава истина и мъдрост всяко тъмно кътче на вашата душа.
Когато всяко ъгълче във вас бъде изведено на Светлината, за тъмнината няма да остане място и тя ще изчезне в нищото, каквото винаги е била. Останали без опора, тъмните господари няма как да поддържат хватката си над човечеството и отпадат бързо от играта. Без разкъсвано от страх население, от което да се хранят, тяхното време на Земята достига своя край.

Скъпи Творци, вие вече сте далеч по-силни и от най-страховитите тъмни господари. Продължавайте да насочвате вашата чиста, безусловна и любяща Светлина към тъмните илюминати, без да залагате на изхода. Те или ще приемат вашият подарък от Светлина или ще го отклонят с презрителна усмивка. „Поредната заблудена душа мисли, че може да ни впечатли", хихикат те, но дълбоко в себе си са смутени. Илюзията им за контрол се прогнива из основи и някаква част от тях го знае.

Тъй като не им липсват гордост и арогантност, те стават още по-упорити в търсенето на стратегии, с която да ускорят успеха си и да придобият още по-голяма мощ. Отчаяни, те вадят всичките си силни карти и хвърлят всичките си жетони на масата с трескавата надежда последният им замисъл завинаги да хване в примка опонентите им (които са навсякъде). 

Те знаят, че дори сред техните редици има хора, работещи за Светлината. Те мразят Светлината. Мразят Бог. Обвиняват Бог за всяка болка, която са преживявали някога. Тези болки достигат толкова назад във времето, че не могат да си спомнят кога е започнало всичко. Ако можеха, щяха да осъзнаят, че не трябва да се борят с никого и с нищо и играта би приключила. Но засега не са еволюирали дотам. За тях костюмираният образ, който играят на сцената на живота, е истината, и се борят доблестно да не би някой някъде да ги види като слаби.

В предишни наши писания разказахме историята за Луцифер. Определихме като луциферианци онези, които отричат емоционалното тяло в полза на висшия интелект. Луциферианците продължават да се вкопчват във висшия си разум, изразходвайки все повече енергия в опити да потиснат трупащите се под повърхността емоции. Веруюто им е да запазват фокуса си върху интелекта и да не позволяват да бъдат отвличани от „слабостта" на емоциите. „Бъди нащрек, потисни чувствата си и бъди „мъж". Бъди силен и горд воин и не показвай слабостта си на никого."

Представителите на Луциферския клон на илюминатите вечно измислят нови и усъвършенствани начини да контролират себе си и другите. Ако само успееха да придобият достатъчен контрол, онези емоции щяха да бъдат прокудени завинаги.

Междувременно душите им продължават да се раздират и фрагментират, ставайки все по-слаби с всеки следващ момент, докато дойде денят, когато имунната им система ще „сдаде багажа". Тогава идва ред сцената да бъде „освободена" и те тръгват да търсят друг свят, който да покорят. До деня, когато се събудят и сложат край на тази глупава игра.
Ние, Основателите, насърчаваме всички вас, които четат това, да приемете емоционалните си тела. Обичайте и приемайте ВСИЧКИ ваши части, особено малкото его и неговите слабости. Дарявайте го с най-нежната си любов и състрадание. Дайте му да разбере, че Духът контролира положението, сега и завинаги. Амин.


Социални системи

За да изградите просветлен свят е необходимо да имате инфраструктура, която подкрепя душите да влизат вътре в себе си и да изследват природата на аз-а, и после ги окуражава да дават изява на тази вътрешна красота и хармония помежду си. По-нататък очертаваме няколко аспекта на тази нова соци­ална структура, заедно с преглед на това какво трябва да бъде освободено, за да даде възможност на новите структури да пуснат корени.

Несъмнено вече сте забелязали, че когато илюстрираме какво не е в равновесие, предлагаме и възможни решения. Правим го, защото е важно да се фокусирате върху всички аспекти на случващото се, без да омаловажавате негативното, но и без да му позволявате да ви обсебва. И проблемът, и решението се съдържат в човешкото съзнание, и това е главната цел за движението напред-назад между проблеми и решения. Сега нека хвърлим поглед върху сегашното състояние на вашите социални системи и да предложим някои решения.


Краят на консуматорството

Сегашното ви общество възниква от дълбоко залегнало и интензивно вътрешно усещане за липса и недостиг. Основанието за това може да бъде открито в известна степен в предишните поколения, където може и да е трябвало да се работи на по­лето от изгрев до залез, само за да се събере достатъчно храна за поддържане живота на семейството, но голяма част се намира още по-далеч в миналото. Вярата в липса/недостиг всъщност ни връща до падението, Първопричината - решението на душите да влязат в по-нисшите светове и поради това да забравят Божествената си природа.

С окопаването на егоистичния аз в по-нисшите плътности, неговото съзнание се насочва към отъждествяване с материал ната форма. Материалното става доминиращата религия през това време. Вярата, че сте тяло/ум/личност е причина да възприемате света като нещо извън вас, откъснато и незаинтересовано. Вашата Нютонова физика подсилва това възприемане, описвайки Вселената като място на случайност, шанс и безличен умисъл.

Ако вярвате, че вашият Създател нехае за вас или сте нез­начителни в цялостния ред на нещата, тогава е естествено да правите всичко, което е по силите ви, за да преодолеете това дълбоко чувство за непълноценност.

Първото място, с което започвате, е физическото ви тяло. То изглежда доста несъвършено, слабо и лесно уязвимо от раз­лични външни въздействия, от студ и горещина до атаки от други тела. И макар да е напълно разумно да обличате тялото подходящо при екстремни външни условия и да му осигурявате необходимата храна, дълбокото усещане за несъвършенство, възникващо в егото, довежда до нездрави измерения концепци­ята за полагане на грижи за тялото. Няма нищо нередно в това да украсявате тялото и да под­чертавате естествената му красота. Проблемът възниква, когато започнете да обвързвате ценността си с тези украшения.
 
Консуматорството е форма на икономика, която разчита на пристрастяването на душите към разкрасяването или модифи­цирането на физическото тяло, опитващи по този начин да пре­одолеят дълбокото си чувство за непълноценност. Вечно из­питват нужда от още, още и още. И не само още, но и по-добро и още по-добро. Продуктите се подобряват непрекъснато. Ма­кар това да е полезно до известна степен, компаниите отиват по-далеч отвъд усъвършенстването на своите продукти. Нещо, което е напълно функционално и изпълнява чудесно предназ­начението си, периодично се измества с нещо, отговарящо на последната модна тенденция (според някакво своеволно решение, взето в някаква заседателна зала някъде по света).

Дрехи и бижута, изпълняващи прекрасно функциите си, внезапно стават демоде, изместени от нова модна тенденция (в съответствие със своеволното решение на някой моден дизай­нер някъде по света, съпътствано от безброй лъскави и изкусни реклами в търговски издания, списания и други медии).

Основното послание зад консуматорството е съвсем просто: ти си непълноценен и животът ти ще стане по-добър, ако купиш подходящата марка от това или онова, или повече от тези или по-малко от онези неща. Ако ви съветват да купувате по-малко от някакъв продукт, бъдете сигурни, че това се прави с цел създаване на временно състояние на липса, така че после да може да се купи нещо друго за запълване на така образуваната празнина.
Единствената празнина в действителност е тази, която създавате в собственото си съзнание с вярата, че ви липсва нещо или сте ограничени по някакъв начин. Щом се избавите от убе­деността, че печели този, който има най-много "играчки", и разпознаете вътрешното си благоденствие, пълнота и цялостност, няма да желаете повече да прекарвате безкрайни часове в пазаруване в молове или разглеждане на онлайн каталози с надеждата, че нещо ще ви придаде сексапил или ще ви избави от бръчките.

Нека повторим, ad nauseum (до втръсване - лат. - Б. пр.): вие вече сте красиви, цялостни и завършени. Никакви дрехи, бижута, парфюми, грим, цвят на косата, увеличаване на бюста или липосукция няма да променят това, което сте на фундаментално ниво. Ако искате да се погрижите за тялото си - чудесно, но не го превръщайте в религия.

Насочете се навътре и облейте със Светлина малкия аз, който не се смята за достатъчно добър. Поговорете с онази ваша част, която може би мисли, че гълтането на някакво хапче ще ви направи по-добри или купуването на нов уред за физически натоварвания ще ви направи по-„конкурентноспособни в играта с кого да излизаш, или заниманията в подходящия спортен салон ще ви накарат да се чувствате по-изискани.

Вие не сте на Земята, за да впечатлявате другите или да ги карате да ви харесват. Щом осъзнаете стремящия се към одобрение аспект на егото и започнете да зачитате естествените си ритми, вие се оттегляте от консуматорската въртележка. Последният поп идол вече не е от значение за вас. Спирате да харчите пари, каквито нямате, за неща, които не са ви нужни. Отстранявате се и от въртележката на дълговете, спомагайки така старата система да се върне „в прахта", където й е мястото, спомен за времето, когато егото управлявало курника, а лисиците (корпоративните рекламодатели) пазели кокошарника (благоденствието на хората).
 

Конкретни неща, които може да направите за ограничаване на консуматорството
 
Най-важното, което може да направите, е да се придържате към онова, от което наистина се нуждаете, вместо да се водите от желанията на егото си. Ние не препоръчваме просто да се „избавите" от егото си или да опитате да го подчините насилствено. Чувството, че сте лишени от нещо само ще създаде по-нататъшен конфликт вътре в аз-а. Започнете с осъзнатото виждане колко ефективни може да бъдете в цялостния си начин на живот.

Поставете началото с простички неща като изключване на ненужните лампи, инсталиране на енергоспестяващи разклонители, малко по-бавно шофиране и по-постепенно увеличаване на скоростта, многократна употреба на найлонови бутилки (като ги държите на хладно, за да предотвратите разтварянето на химикали или, още по-добре, като използвате стъклени шишета) и пречистване на отпадните води. Употребявайте хартия, произведена от рециклирана целулоза. Купувайте енергоспестяващи уреди. Използвайте продукти, направени от рециклирани материали.

Изключете телевизора. Пазарувайте онлайн. Ходете на пазарите на фермерите или отглеждайте своя селскостопанска продукция. Гответе сами храната си или подкрепяйте ресторанти, които купуват местно
 производство. Използвайте дебитни вместо кредитни карти за повечето си покупки или плащайте ежемесечно кредитните си карти. Научете се да правите максимално икономично ремонтите в дома си. Отглеждайте подхо­дящи за вашия климат растения. Избягвайте поляните, които изискват постоянна грижа и косене. Бойкотирайте игрищата за голф, които не използват рециклирана вода. Използвайте естествени тоалетни, ако сте в селски район.

В раздела ни за осъзнатите общности ще разгледаме няколко разумни принципа за инсталиране на генератори на електричество, захранвани с енергията на водата, вятъра и слънцето.

Най-вече използвайте времето си мъдро. Инвестирайте в духовното си израстване. Посещавайте семинари за личностно развитие. Слушайте красива, възвисяваща музика. Медитирайте. Разхождайте се сред природата. Не запълвайте времето си с нескончаема активност, просто защото сте отегчени или искате да избегнете неприятните чувства. Избавете се от работохолизма и отделете време за отпускане. Намалете оборотите както на начина си на живот, така и на ума си. Учете децата си да различават желанията от нуждите. Единствената истинска нужда човешкото същество, освен храна, вода, дрехи и подслон, е любящата среда с подкрепящи го хора. Правете всичко възможно да осигурявате това за хората във вашия живот. Насърчавайте ги да мислят сами и да поемат отговорността за своите емоции. Събирайте се редовно заедно за жива музика, пеене, танци и импровизирана братска трапеза.

Естественият начин на живот и хранене ще намали значително вероятността от развиване на хронични или сериозни заболявания, а това на свой ред ще ви помогне да избегнете капаните.


Откъс от "Земята си пробужда. Пророчества 2012-2030"
Автор: Сал Ракели


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .