Банер
1508650_1607588082786016_7066274021345149782_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Хармоничната конвергенция - предпоследната проверка
Написано от Маг Селена   
Сряда, 15 Юни 2011 13:04
През август 1987 г. някои от вас разбраха за първи път, по време на Хармоничната конвергенция, че в момента тече проверка. Хората със силна интуиция и метафизична настройка разбраха, че Духът извършва замервания на планетата. Вече сме говорили за това, защото резултатът от това измерване беше по-добър от предварително предполагаемия. Вибрациите на Земята не се бяха понижили, а точно обратното - бяха се повишили! Бяха значително по-високи в сравнение с предишното измерване.

Някои от вас ще попитат: "За какво предишно измерване става дума?"

Ето информацията, с която някои от вас вече са запознати, но която никога до този момент не е била получавана от тази същност. От първия миг, в който духовното човечество се е появило на Земята, на всеки 25 години се извършва измерване, като се проверява нейното енергийно и вибрационно ниво. Точно така - на всеки 25 години от появата на хората се е извършвало измерване.

За Духа 25 години е едно поколение - средно взетото време, необходимо за съзряването на човека и за създаването на собствено поколение. Двадесет и пет години. Нумерологичният сбор на числото 25 дава свещената енергия на седмицата. Това обяснява периода от 25 години.

Това означава, че измерването преди това през 1987 е станало през 1962 година. 1962 беше година на деветката, а деветката притежава енергията на завършването. Последните три измервания, направени преди завършването на програмата на човечеството, наистина ще определят изхода от експеримента, част от който сте всички вие. Енергията на тройката е свързана с действието. Измерването през 1962 г., което е първото от последните три, показа какъв би могъл да бъде завършекът на човечеството и на експеримента.

През 1987 г. повечето от вас са усетили Хармоничната конвергенция. Това беше предпоследното измерване. Това беше годината на седмицата (1987) - свещеността. Измерването трябваше да определи нивото на вашата духовна енергия. Последното измерване е 25 години след 1987 и ще се състои през вашата 2012 г., краят на проверката, всъщност краят на някои човешки календари. 2012 е година на петицата, която носи енергията на промяната.

Тези три събития, 1962, 1987, 2012, представляват енергийна трилогия и потенциал, които са изключително важни както за Вселената, така и за човечеството. Заедно те са енергията на тройката, а това отново е числото на действието. Ако съберете годината на деветката (1962), годината на седмицата (1987) и годината на петицата (2012) ще получите отново 3, което е действие.

Тази трилогия, трилогията на действието, скъпи мои, е краят на проверката, краят на всичко, заради което сте пристигнали тук. Всички ние, от тази страна на завесата, го знаехме, знаехте го и вие. Ето защо нямахте търпение да се върнете. Някои от вас дори умряха по-рано, за да могат да бъдат тук във възрастта, на която са сега, очаквайки с нетърпение края.

Повечето от вас живеят от цяла вечност, преминавайки от прераждане в прераждане. Преминали сте през толкова много неща! И все пак, нямате търпение да се върнете отново, защото това е то, кулминацията на цялата ви работа. Времевата линия е първата серия. Това е, всички знаеха за продължителността на експеримента и за неговите възможности. Затова вие се върнахте отново и седите тук.

Когато по време на Хармоничната конвергенция през 1987 г. беше проведено предпоследното измерване, се получи нещо неочаквано. Беше установено, че честота на Земята се повишава. Съзнанието на човека се изменяше в много по-голяма степен от очакваното за този 25-годишен период. В резултат от по-високите резултати от измерването през 1987 г. беше създадена още една поредица от събития, чието предназначение е да разкрие вашия нереализиран до този момент потенциал!

"Допитването за разрешение" и "предаването на факела" са събития, които не бяха планирани през 1962, но станаха много подходящи за 1987 и годините след нея. Допитването за разрешение беше наречено "Прозорец на разрешението" 11:11 (11 януари 1992). Той никога нямаше да възникне, ако Хармоничната конвергенция не беше установила, че Земята се намира на по-високо ниво.

Някои от вас са изучавали 11:11 и си мислят, че са наясно какво представлява това. Чудя се дали наистина разбирате какво е всъщност. Нумерологията на 11 + 1 + 21 = 33 (Събира се енергийната стойност на деня, месеца и годината поотделно.). Това е главно число с огромно значение.

За втората и третата хармонични конвергенции

 Здравейте, скъпи мои! Аз Съм Крайон от магнитната служба.

Бързам да ви съобщя, че подготвителният процес на новото магнитно поле, съставляващо основата на триадата в планетарната решетка, е към
завършване. Семейството на светлината насочва усилията си, за да може втората Хармонична Конвергенция, насрочена за 21 декември 2012 г. да се състои макар и няколко дни по-рано от планираното. Всички процеси толкова се компресират, че няма начин вие – Сътрудниците на Светлината, да не усещате нищо. Променят се фините тела на Планетата, а заедно с тях и вашите фини тела.

Тече процес на интеграция на финоматериалните енергии в плътното ви физическо тяло. Вие усещате дисхармонията с обкръжаващия свят, физическо безпокойство и даже депресия. При това като цяло настройката ви си остава позитивна, тъй като чувствате, че назначеното време приближава. Вече съм ви казвал – не очаквайте прекалено много от 2012 година. Това удивлява ли ви? Опрете се на логиката.

Откриването на последния, 12-ти на брой Портал, е насрочено за декември. Нима не знаехте, че с декември завършва годината? Да... Празник ще има. Но в края на годината. Защото в продължение на почти 11 месеца ви чака здрава и упорита работа. Отваря се Последната врата...

Сложният Галактически Механизъм заработва чрез новия велик Инструмент – обновената Планета Земя, която най-накрая ще заеме законното си място в Звездния ансамбъл на Галактиката ни. Съжавялавам за това, скъпи мои, че не виждате пълната картина. Така ми се иска да ви взема с мен – първоначално на орбитата на Венера, след това на Юпитер... След това извън пределите на Слънчевата система, за да се устремим към центъра на Галактиката... И оттам да ви покажа Грандиозната картина на подготовката за Великия празник.

Ще ме попитате: Крайон, нима нашата Планета е причината за Великия празник? Не, приятели. Причината за празника е... ТОВА СТЕ ВИЕ, ХОРАТА, въплътени на Планетата Земя, на любимата ни лейди Гая. Сега нашият сътрудник от Русия достойно се справя с вълнението, защото разбира, че му се предава важна информация от Крайон.

Трябва да разберете, че за Семейството на Светлината няма държавни граници. И Русия е този център на Духовния живот, който не просто ще се възроди, а ще засияе, заискри и разпръсне фойерверка на Вълшебната Светлина по целия свят. Ще стане духовна крепост на Човечеството.

“Крайон, защо Русия е важен център за Духовния живот?” – ни питате често. Приятели, няма места на Земята, които да не са важни за Планетата. Всяко по своему. Русия е сърцето на Света. Тук, на тази територия се е случил важен акт от Древна Пиеса. Съдбите на много съвременни нации са се вплели в сложен, многомерен кармичен възел. Тук има скрити и до днес древни места на силата.

В Русия живеят хора, които усещат забележителна сила, но не знаят, как да я използват – докато Русия спи... Сърцето е болно... Аритмия... А когато сърцето е болно, боледува целият организъм. Това го знаете. Но със съвместните ни усилия ще го направим здраво. Абсолютно здраво. Ще го направим, скъпи приятели, и сърцето на света ще си върне младостта и жизнената сила.

Но да се върнем към подготовката за Празника. Главната цел на това послание е да ви съобщим, че Втората Хармонична Конвергенция, насрочена за декемврийското слънцестоене през 2012 г., ще се случи няколко дни по-рано благодарение на съвместната ни работа. За точната дата Семейството на Светлината ще ви съобщи допълнително.

Знаем, че се е разпространила информация за това, че втората Хармонична Конвергения вече се е състояла това лято. Сътрудници на Светлината! Нима не сме ви казвали преди, че тестирането на Планетата става един път на двадесет и пет години? Един път на двадесет и пет години се прави Хармонична Конвергенция.

Същността на този многомерен процес се свежда до това, че всички сили на Светлината в строго определен астрономичен цикъл и единен акт на СъТВОРЧЕСТВО насочват усилията си за постигането на единната цел. В този случай целта е Възнесението на Планетата Земя.


След Хармоничната Конвергенция през 2012 г.

Не само ще е невъзможно връщането към стария сценарий на развитие на техногенна цивилизация, който е основан на егоцентризма. Ще започне отчитането на новия, уникален Сценарий, несътворен досега в тази Вселена. Земята ще е опорната точка за лоста на Галактическия Механизъм, а след това и на цялата Вселена. Всички планети, всички светила ще тръгнат по нов, неузучен път, чиято цел е Космическото Възнасяне и Сътворяване на нови светове с нови, милиарди форми на живот.

Ще има ли още Хармонични Конвергенции? Да, да и да. Завършва великият Експеримент. Започва работата на основата на постигнатите резултати. И през 2037 г. Ще отбележим още един Празник. Тогава хората ще са главните участници и виновници за тържеството. И тези, които ще са въплътени на Планетата, и тези, които ще са тук, до мен – в Родния Дом, ще се наслаждават на единението със Божественото си АЗ.

Завесата ще стане толкова фина, че ще можем да чуем единния ритъм на Сърцата ни. В този ритъм е космическата любов на Ангелите, дошли от Великото Централно Слънце, за да е сигурен Празника на Възнесението на Планетата. И това наистина е така.

С любов и светлина, ВАШ Крайон


Източник: boon.ucoz.com
Съообщението е получено через Сергей Канашевски
22 юли 2010 г, 22 часа 50 мин. МСК



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .