Банер
58413_144504342254723_7868234_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

СЛЕД ПРАКТИКУВАНЕ НА ЙОГА ТРЕВОГИТЕ ОТСТЪПВАТ
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 14 Юни 2007 00:00
Йога безусловно влияе положително на психиката

Докато на Запад гледат на йога като на своеобразeн фитнес, на Изток с нея хармонизират не само тялото, но и душата. Американски психолози са успели да докажат, че практикуването на йога не само снижава тревожността, но и помага за концентрацията при разрешаването на важни житейски проблеми и формира позитивен светоглед.

В изследването взели участие 84 души, които практикували хатха-йога в продължение на 10 седмици. Подложили ги на психилогически тестове след края на втората и на деветата седмица. Трейси А. Стетлър, спортен психолог от Калифорнийския университет (Сан Бернардино, САЩ), определя резултатите като „поразителни“

„Йога безусловно влияе положително на психиката“ - споделя той. Заниманията значително повишили равнището на вниманието, концентрацията и мотивацията за постигане на успех при участниците в експеримента.

превод: Н.Т.Н.-СЕЛЕНА



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .