Банер
ОЧАКВАНЕ - ОЛГА И СИНЪТ Й.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ЛОХ-НЕСКОТО ЧУДОВИЩЕ ЗАПИСАНО С КАМЕРА: ЛЕГЕНДАТА Е ЖИВА
Написано от Администратор   
Понеделник, 04 Юни 2007 00:00

Специалистите по изучаването на Лох-Неското чудовище разполагат с нов видеоматериал, на който, вероятно, е заснето знаменитото същество.

Двеминутният запис е направен от любител на 26-и май. На него се вижда, как нещо дълго и тъмно се движи под водата на езерото Лох-Нес. На видеото се вижда, как главата на някакво същество се удря в повърхността на водата по време на тласъка. На изображението също така се виждо, как тялото му създава вълна по повърхността на водата при движението му по посока на Инвернес, съобщава Evenight Times.

Според думите на автора на записа Гордъна Холмс от Шипли, Йоркшър, чудовището се е движело със скорост около 10 км/час. Самият любител работи като лаборант в университета Бредфорд. За откриване на звукове под водата той използвал хидрофон. Своят запис Гордън Холмс е направил в 21.50 часа вечерта.

„Тъкмо се готвех да се прибирам у дома, когато видях нещо, движещо се във водата, изскочих от колата и включих камерата“, - казва Гордън Холмс. Сега с изучаването на направения запис се занимават специалистите.

Можете да видите видеозаписа тук http://youtube.com/watch?v=Dhg7jQQooA8. Няма превод от английски, но кадрите са достатъчно ясни.

©Л. Живин - превод

 Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .