Банер
bear.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Ядосвайте се спокойно
Написано от Стоян Захариев   
Вторник, 22 Май 2007 00:00
Има хора, които са толкова спокойни, че и земята да се разтвори под краката им, те едва ли ще се развълнуват много.

  Спокойствието не е качество, което се предава по наследство. С малко тренировки и вие също можете да посрещате без излишни нерви напрегнатите ситуации в работата или вкъщи.

Първата крачка към спокойствието е да се научите да пестите емоциите си в трудни ситуации. Не драматизирайте излишно, когато попаднете в задръстване или имате проблем в работата.

В единия случай не можете да направите нищо, дори и да се качите на покрива на колата и да се разкрещите, за това се насладете на музиката по радиото, а във втория случай просто се вземете в ръце и решете въпросния проблем.

По подобен начин бихте могли да разсъждавате в почти всяка критична ситуация. Има много малко неща на този свят, които не могат да бъдат поправени.

Когато усетите, че ситуацията започва да излиза извън контрол, поемете дълбоко въздух няколко пъти. Ще обогатите клетките с кислород и ще намалите кръвното налягане, което пък ще позволи на мозъка да работи в “нормален” режим.

След това преценете обективно ситуацията. Определете действително сериозността на положението и помислете за начини, чрез които можете да се справите с проблема. Стигнете ли до това, значи ситуацията вече е под контрол и нервите ви са запазени.

Помислете също и за различните анти-стрес терапии, чрез които да се освободите от вече натрупаното напрежение. Сами знаете, че когато сте спокойни, е много по-трудно да бъдете извадени от равновесие, отколкото когато нервите ви вече са опънати като въже.

Бъдете реалисти, никой от нас не е Супермен и на всеки може да се наложи да поиска помощ от друг човек. Не се опитвайте да решавате сами световните проблеми.

Почивайте качествено. Вярно е, че работата никога не свършва, но пък и нищо фатално няма да се случи, ако подредите стаята с половин час закъснениe, нали.

Използвайте този половин час за истинска почивка с хубава музика, йога или сън.


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .