Банер
1508650_1607588082786016_7066274021345149782_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Ексклузивно интервю, взето от Дейвид Уилкок - 1 част
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 31 Октомври 2011 18:37



    В сряда, 14 септември 2011 г., взех интервю от един от най-интересните и противоречиви фигури на Земята. Информацията на това интервю има потенциал да взриви света. Ако историята е вярна, то тя вече се осъществява. По-долу ще прочетете пълния превод на това интервю.


БЕНДЖАМИН ФУЛФОРД: ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ РАБОТИ КАТО ФИНАНСОВ ЖУРНАЛИСТ.

    Привет. Аз съм Дейвид Уилкок. Вие слушате ексклу
зивното интервю с Бенджамин Фулфорд. Фулфорд е работил като редактор на списание "Forbes" в Азиатско-Тихоокеанския регион. Хората в миналото се опитаха да подкопаят доверието в него, но служебното му досие е строго фиксирано. Аз лично проверих всички отзиви за него. Стивън Колбърт го споменава в едно шоу, обсъждащо така наречените Илюминати. Също така, бих казал, че Фулфорд е в контакт с невероятен брой различни източници. Той не разкрива източниците си, може би от хуманни съображения.


ЯДРЕНИ УДАРИ ПО ВОЕННИ БАЗИ

    Наскоро източници съобщиха, че земетресенията, които станаха на 22-23 август в Колорадо и Вашингтон, в действителност са били атаки срещу подземни военни съоръжения. Тези подземни бази са построени от правителството на САЩ, очевидно в началото на 1960-те години и струваха трилиони долари не отчетени от парите на данъкоплатците, изразходвани за "черни проекти".
    
    Свързах се с Фулфорд веднага, след като най-напред прочетох в неговия платен блог, че е бил шокиран от това. После започнах да се свързвам със своите източници, които придобих, в качеството си на публична личност в Интернет от 1999 г. насам. Доверяват ми се много хора, работещи в различни класифицирани програми. Бях изумен, когато започнах да задавам въпроси и установих, че всички, които познавам, с изключение на един вътрешен човек, който не притежава необходимото ниво на достъп, потвърдиха, че атаката се състояла.

    
ТЕ НЕ МОГАТ ДА СИ ПРЕДСТАВЯТ, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО

    След секунда ще се върна отново при Бен. Още едно наблюдение, което бих искал да изложа.

    Ако не сте разбрали сериозността или последствията от това, което говоря точно сега, е важно да се уточни. Тези момчета никога не са си въобразявали, че техните подземни съоръжения могат да бъдат атакувани. Никога.

    Така че това, което се е случило - това е сеизмична промяна във войната на засекретените хора, без съмнение толкова значителна, както бомбардировките на Хирошима и Нагасаки през Втората световна война. По същество, това може да е отмъщение на Вселената от гледна точка на кармата - с хората, отговорни за атентати и бомбардировки, сега се случва същото.

"КОД ЧЕРВЕНО " - ИЗВЕСТЕН САМО НА ТЕЗИ, КОИТО "ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ"

    Станалото безспорно е важно. Бях шокиран от дълбочината на подробностите, които успях да измъкна от собствените си източници.
    Казаха ми, че сегашната ситуация се оценява като Код Червено. Информациите за всичко това бяха взети от най-засекретените програми. Знаят само тези, които трябва да знаят. Дори моите връзки, с изключение на един, не са на достатъчно ниво на допускане, за да  се разбере защо се е случило и кой е отговорен за това.


ДОБИВАНЕ НА ИНФОРМАЦИИ

    Единственото нещо, което ние знаем е, че властимащите, както обичам да ги наричам, отстраниха от Интернет всички мнения за това събитие. В действителност те се опитаха да изровят информация. Искаха да знаят на кого и какво е известно. Бях много изненадан, че моите източници не е знаеха, че Фулфорд публикува информацията, кой е отговорен за това ... и защо е направено.


ОКОЛО 60 000 - НИТО ЕДИН ЗАСЕКРЕТЕН НЕ Е В БЕЗОПАСНОСТ

    Моята "агентура" смята за експлозиите, че във всеки от двата подземни града е имало около 30 000 души. Това означава, че ние говорим за 60 000 потенциални смъртни случаи. Също така, ние твърдим, че всички участващи в тези програми хора (в подземните градове или извън Земята - на космическа станция на Луната или някъде другаде), са изцяло сами и незащитени. Не се и опитват да ги защитят. Те са в опасност. А техните шефове не им съобщават за рисковете, пред които са изправени в тези места.


ИСКАМ ДА БЪДА ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН.

    Искам да бъда последователен. Искам този човек да говори с вас, така че обществеността да научи от първа ръка какво по дяволите се случва, кой го е направил, защо го е направил и какви са последствията.

    И така...
Бен, това е моето въведение. Аз съм много заинтересуван от това.


НАЧАЛОТО ЗАПОЧНА В БРЕТЪН УУДС

    Б.Ф.: Това беше езотерична битка за контрол над машината, печатаща долари за световната финансова система. В края на Втората световна война, през 1944 г., както е договорено в Бретън Уудс, на Великобритания, Франция и Съединените Щати им бе дадено право да контролират световната валута. Предполагаше се, че те имат плана "Маршал", насочен към развитието на Африка, Азия и Европа.

    Те пренебрегнаха обещанията си, а вместо това отприщиха въображаемата "студена война" със Съветския съюз, насочена към поддръжка на своята отбранителна индустрия.

77 НЕОБВЪРЗАНИ СТРАНИ РЕШИХА ДА СЕ СЪЗДАДЕ МЕЖДУНАРОДЕН ВАЛУТЕН ФОНД

    След това групата на необвързаните държави - 77 страни - обединиха активите си, всичките си богатства, злато и други ценности, и създадоха Международен валутен фонд , Световна финансова система. Те планираха да използват парите, за да започне прилагането на плана „Маршал“ в Азия и Африка.


КЕНЕДИ СЕ ОПИТА ДА ЗАКРИЕ ФБР И ДА СПРЕ СТУДЕНАТА ВОЙНА

    Президентът Кенеди се споразумя за този план, след като откри група от хора, опитващи се да насъскат сериозно Съветския съюз и Съединените Щати, за да се унищожат взаимно. Това бе Кубинската ракетна криза. Историческото споразумение се нарича Мемориал Хилтън Грийн. То е достъпно за всеки сериозен изследовател на историята на финансите.

    На президентът на Индонезия, Сукарно, е дадено пълномощно за подписване на документите. Той щеше да предаде на Кенеди ... те дадоха на Кенеди 140,000 тона злато. Кенеди прие закон, който позволява Конгресът, а не Федералният Резерв да печата долари обезпечени със злато в световните банки, прехвърлени от САЩ. Кенеди казваше също: "Вместо Студена война, за да стимулираме индустрията, да отидем до Луната. Нека развиваме бедните страни, нека да изследваме Космоса, вместо въображаемата Студена война ".


УБИХА КЕНЕДИ - ВРЕМЕТО СПРЯ

    Кенеди похарчи много пари и бе убит. Както знаете, през 1970-те години, когато финансирането се намали, а след това спря напълно, създадената обществена космическа програма просто изчезна. Президентът Сукарно бе отстранен от длъжност.
    Срокът на международното споразумение, което направиха Великобритания, Франция и САЩ, отговорни за световната финансова система, приключи през 1994 г. Ето защо се разпадна Съветския Съюз.
    След 1994 г. на най-високо равнище не се сключи споразумение кой ще отговаря за световната финансова система. В редовете на финансистите настъпи разкол.


КИТАЙ И НЕОБВЪРЗАНИТЕ СТРАНИ ПОИСКАХА ФИНАНСОВ КОНТРОЛ

    Китайците и необвързаните страни оказаха натиск върху олигарсите, които управляваха делата на Втората световна война, да се възползват от контрола над машината, печатаща долари -  финансовата система, но им дадоха отпор.
    Китайците подадоха съдебен иск към Федералния резерв в Международния съд в Хага по повод фалшивото злато, което им дават собствениците на Федералния резерв.


ФЕДЕРАЛНИЯТ РЕЗЕРВ ТРЯБВАШЕ ДА ЗАПЛАТИ НА 12. СЕПТЕМВРИ 2001 г.

    Федералният Резерв загуби делото и му бе наредено да даде истинско злато...след 12 Февруари 2001г.
    Но, както вие знаете, на 11 септември те /Федералния Резерв/ показаха на света среден пръст и това отприщи огромна мнима глобална война срещу терора. Това бе опит на фашистките групировки от Втората световна война да установят контрол на планетата.


ТЕ ИСКАТ СВЕТОВЕН ФАШИЗЪМ И НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО С 90%

    Нацистите и симпатизантите им в Съединените щати, Великобритания и Италия, заедно с група, която може да се открие във военните кръгове, в
Конгреса и Ватикана, щяха да създадат световно фашистко правителство.
    В същото време те смятат, че на Земята има твърде много хора. Особено, по тяхно мнение, по-нисшите смугли хора. Те искаха да се намали населението в световен мащаб с 90%.
    Д.У.: Това документирано ли е?
    Б.Ф.: Да, много точно. Бях поканен да се присъединя към групата на Хейзо Таканаки, който беше министър на финансите в Япония за пет години. Като доказателство имам магнетофонна лента със запис на предложението.


ТЕ ИСКАХА ДА СЕ СКРИЯТ ПОД ЗЕМЯТА СЛЕД БОМБАНДИРОВКИТЕ НА ПЛАНЕТАТА

    След отключване на световния ядрен геноцид над населението, са планирали да се скрият под земята.
    Първоначалният план бил: да започне ядрена война между Иран и Израел и, използвайки това като извинение, да се въведе военно положение в страните от Групата на седемте. След това се подготвят за война с Китай.


РУСИЯ И КИТАЙ ИМ ДАДОХА "ЕДИН ЗАД ВРАТА"

    Планът е бил разстроен, когато Русия им даде ритник в задника и Путин потвърди независимостта на Русия. Те загубиха контрол над петролната индустрия, което доведе до разпадането на целия план.
    Китайците временно спряха да купуват американски облигации, за да окажат натиск върху тази групировка.


ТЕ ПРЕДЛОЖИХА ПАРТНЬОРСТВО В СВЕТОВНАТА ДИКТАТУРА

    След това промениха стратегията. Опитаха се да се подмажат на Китай и го поканиха да участва в глобалната диктатура...в партньорство с тях.
    Ето защо Обама отиде в Китай през 2009 г. - да предложи създаването на "Голямата двойка".
    Ето така може да се докаже.


ОТ "ЕДИН ПО ВРАТА" ПАРИТЕ СЕКВАТ

    Във всеки случай, групата е извършила атентатите от 11 септември, всички са под нарастващ натиск и изолация на най-високо ниво. Отрязаха им парите, а парите свършват.


КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА "ЗАГУБЕНИТЕ" 2.3 ТРИЛИОНА ЩАТСКИ ДОЛАРА?
    
    Д.У.: Бен, много хора забравиха за това. Точно преди 11 септември Доналд Рамсфилд се появява по националната телевизия и казва, че са "загубени" 2.3 трилиона долара, получени от Пентагона през последното десетилетие. Дали това е свързано с резерва злато, за което вие говорите?
    Б.Ф.: О, да!


ФИНАНСИРАНЕ НА "УЗАКОНЕНО УБИЙСТВО"

    Парите са били изразходвани за финансиране на Blackwater - частна фашистка армия, не се контролира от Пентагона. Пентагонът не може да си позволи да бъде под контрола на тази фашистка групировка. Затова тази армия се опита да направи това, което нацистите направиха по време на Втората световна война - създаване елитни части на СС, които могат да сплашат редовната армия. До колкото са осведомени моите източници, ето къде са отишли парите.
    Д.У.: Виж ти!
    Б.Ф.: Във всеки случай, с нас се свързаха с контрабандисти, контрабандисти-наркотрафиканти...
    Д.У.: Бихте ли ни обяснили за момент кои сте "ние"?
    
    ОБЩЕСТВОТО "БЯЛ ДРАКОН". СЪТРУДНИЧИ С МНОГО ГРУПИ

    Б.Ф.: "Ние" - група, ангажирани в борбата срещу нацистката групировка съмишленици. Тя включва представители на ЦРУ, Пентагона, разузнаването, както и различни други групи, включително азиатски тайни общества.
    Ние използваме името „Белия Дракон“. Има и друга група, наричаща себе си „Бели Шапки“.

ЗАЩО ФУЛФОРД?

    Д.У.: Критиката на някои хора в Интернет се изразява в следното: Те казват: "Ако тази група е толкова многочислена и толкова силна, че да може да се бори с група заговорници, защо за това да говори само Бенджамин Фулфорд?"
    Б.Ф.: Тези хора държат на секретността, а аз съм техен представител. Когато влязат в обществото на „Белия Дракон“, имат само един представител за връзки с обществеността. Те предпочитат да работят зад кулисите. Трябва да осъзнаем, че живеем в свят, където убийството се използва толкова често, колкото повечето хора използват тоалетната хартия.
    Д.У.: Разбира се.


БОРБАТА СЪС ЗАГОВОРНИЦИТЕ Е МНОГО ОПАСНА

    Б.Ф.: Лично аз съм преживял шест опита за убийство. Един от моите колеги в ЦРУ наскоро бе отровен с рицин.
    Пред къщата на един от членовете на организацията ни в Швейцария стои охрана. Миналата седмица, те застреляха килъра, обикалящ около къщата, в опит да извърши убийство.
    Преди това бе нает мафиот на име Винченцо Мазамаро, той имал пистолет и усъвършенствано взривно устройство, което се опитал да приведе в действие.
    Миналата седмица, само на няколко сантиметра от главата на наши служители прелетя торба с  цимент.
    Д.У.: Брей!
    Б.Ф.: Ние се занимаваме с много опасни хора. Затова е нужна секретност.

ФУЛФОРД ЗНАЕ ДВА ЕЗИКА И БЛАГОДАРЕНИЕ НА РАБОТАТА В СПИСАНИЕ "ФОРБС" ИМА ВИСОК АВТОРИТЕТ В АЗИЯ

    Д.У.: Аз също се чудех защо азиатските групи са ви натоварили с такава отговорност. Вие живеете в Япония, вие сте “гайджин”/"Gaijin"/ - чужденец, бял човек. Били сте изключителен главен редактор на Forbes. Вие сте двуезичен и с перфектен японски. Пуснали сте няколко видео филми, където прекрасно говорите японски. Може би затова част от азиатските тайни общества са ви избрали да бъдете гласът им. Така ли е?


ЗАЩО ЯПОНИЯ НЕ ХАРЧИ ПАРИТЕ СИ ЗА ИЗЦЕЛЕНИЕ НА ПЛАНЕТАТА?
    
    Б.Ф.: В моя случай, когато работих за Forbes, аз зададох един много прост и очевиден въпрос. Японският народ (публичния и частния сектор) има около 8 трилиона долара активи в чужбина.
    Д.У.: Осем трилиона долара?
    Б.Ф.: Да. Те са официално регистрирани. Можете да отидете на страницата на Министерството на финансите, както и всички номера там. Според доклад за развитието, направен от ООН, за да се спре разрушаването на околната среда, са нужни 400 милиарда долара и 200 милиарда евро, за да се сложи край на бедността.
    Затова питам: "Хей, момчета, защо не се премахне бедността и да се спре разрушаването на околната среда?"
    Д.У.: Чакайте, чакайте!
    Б.Ф.: Това не е бинома на Нютон!


400 ТРИЛИОНА? И ТОВА Е ВСИЧКО?

     Д.У.: 400 трилиона - и това е всичко, което е необходимо да се спре разрушаването на околната среда? Как е възможно?
    Б.Ф.: Това е ежегодния бюджет. Цифрите са дадени в доклада за развитие, направени в рамките на ООН. Трябва да се обърнете към техните експерти и да научите как стигнаха до такива цифри.
    Д.У.: Ок, това е публична сфера. И така, 8 трилиона - това са повече, отколкото трябват, за да се сложи край на бедността и да се спре разрушаването на околната среда.
    Б.Ф.: Да.


ЯПОНСКИТЕ ДЪРЖАВНИ ПРИХОДИ СА ИЗЧЕРПАНИ ЗАРАДИ ВЪЗОБНОВЕНИ СТАРИ ДЪЛГОВЕ

(Забележка от Уилкок: И другаде Фулфорд казва, че значителен процент от дохода на японците се изплаща на нефтената мафия, заради обременяващи контракти с високи лихвени проценти, подписани след Втората световна война. Договорите са подкрепени от подкупи, изнудване, смъртни заплахи и убийства на несъгласните длъжностни лица от японското правителство.)


90% ОТ СПЕСТЯВАНИЯТА НА СВЕТА СЕ УСВОЯВАТ ОТ ВОЕННИТЕ НА САЩ

    Б.Ф.: И, ако погледнете статистиката, вие ще разберете, че 90% от световните спестявания системата изпомпва за американския военно-промишлен комплекс.
    Д.У.: Как ще го докажете?
    Б.Ф.: Бях финансов журналист в продължение на 25 години. Всичко се съдържа в публични доклади.
    Д.У.: 90% от бюджета на САЩ отива при военните.
    Б.Ф.: Това е лесно да се провери. Вижте външния търговски дефицит на САЩ и го сравнете с военния бюджет. Тук ще откриете невероятно сходство.
    Д.У.: /смее се/
    Б.Ф.: И всичко това поради една проста причина. Фактът, че военните не произвеждат стоки и услуги. Те - това е същество, паразитиращо върху световната икономика.

    
ЗАЩО НЕ СЕ ЛЕКУВА СВЕТА И НЕ СЕ КОЛОНИЗИРА КОСМОСА?

    Просто попитах азиатците: "Стоп. Защо просто не спрете да плащате на военните? Защо не ги подканите (да се сложи край на бедността и разрушаването на околната среда), да се направи изследването на космическото пространство?" Защото това диктува здравият разум.
    Д.У.: Бен, звукозаписът прекъсна точно на последното изречение (пропуснатото съдържание е възстановено в скоби).
    Б.Ф.: Мисля, че така диктува здравият разум.
    Д.У.: ОК.


ПОРЪЧКИ ЗА УБИЙСТВА

    Б.Ф.: След това е било наредено да ме убият. Тайната полиция на Южна Корея съобщи, че китайците са поръчали моето убийство. Можете да проверите. Както моят колега Пол Хлебников, ръководителят на Московското бюро на списание Forbes, е бил прострелян девет пъти извън апартамента си в Москва. Когато един час по-късно пристига линейка, той е бил все още жив. Бил отведен в болница и вкаран в асансьора на болницата. Асансьорът спрял за осем минути и той умира в асансьора.
    Той бе изследовател в моята група. Разследвал е случая на Березовски - един от петролните барони. Аз разследвах делото на Хейзо Такенака. Двамата принадлежаха към групата на заговорниците.
    Д.У.: Така е.


ВОЙНАТА С ТЕРОРИЗМА - ОЧЕВИДНИ ГЛУПОСТИ

    Б.Ф.: В моя случай, Южна Корея каза, че китайци издали заповедта за убийството ми, заради моите публични призиви към азиатците да престанат да харчат спестяванията си за огромната военна машина. Трябва да се помни, че по време на Студената война, тези разходи са оправдани от борбата срещу комунизма. Но войната срещу тероризма - очевидно е глупости. И това е ясно на всеки, който прави сериозно проучване или разследване.
    Д.У.: Вярно. Така е.


КИТАЙСКИТЕ ТАЙНИ ОБЩЕСТВА ПРЕДЛАГАТ ЗАЩИТА

    Б.Ф.: Бях поканен да се присъединя към китайските тайни общества, предложиха ми защита. Така, че аз влязох в тайната световна финансова власт. Групата, която ми предлагаше защита, бе групата, която застана до необвързаните страни. За нея няма граници. Ако си мислите, че се ограничава само в рамките на страната, то вие не разбирате как работят тези хора. Те са голяма група в Китай, САЩ и Европа, привърженици и опоненти. Те не признават граници. Ако си мислите, че се ограничават само в рамките на националните държави, то вие не разбирате как работят тези групи.


КИТАЙЦИТЕ ВОДЯТ ФИНАНСОВА ВОЙНА, ПО-СКЪПА ОТ РЕАЛНИТЕ Й ВЪЗМОЖНОСТИ

    Във всеки случай, финансовата битка започна. И имаше изобилие от обществени изблици. През 2006 г. китайците пожелаха да използват доларите си за нещо друго, а не за покупки на ценности и богатства. Те се опитали да купят нефтената компания UNOCAL. Конгресът веднага издаде закон, забраняващ покупката.
    Тогава те взеха парите си, отидоха в Африка, Южна Америка и т.н. и почнаха да ги харчат за реални неща - шахти, плодородни земи и стоки. Никакви виртуални предмети, такива като непонятни вторични продукти (деривати), които по същество са боклук.
    Д.У.: Схемата на Понз.
    Б.Ф.: Да.


ЦЕНИТЕ НА ПРОДОВОЛСТВИЯТА И НЕФТА СЕ РАЗДУВАТ ОТ ЗАГОВОРНИЦИТЕ

    Друга група се опита да спечели от цените на храните и цените на петрола. Не забравяйте, че в това време в 33 страни имаше бунтове за храна.

    Д.У.: Да.
    Б.Ф.: Икономист на Световната банка посочи, че причината за глада е в това, че заговорниците са платили на земеделските производители за отглеждане на гориво (етанол се прави от царевица), но не и за храна. Така се стигна до края, с това се сложи точката.


2008 г.: ШОКЪТ ЛЕМАН БРАДЪРС БЕШЕ КОНТРААТАКА СРЕЩУ АЗИАТЦИТЕ

    Това бе последвано от една контраатака. Лидерите са казали на заговорниците, че вече няма да приемат долари, печатани в САЩ. Именно това е известно като кризата Lehman Brothers.


ИЗНОСЪТ ЗА САЩ НА ЯПОНСКИ АВТОМОБИЛИ Е ПОНИЖЕН ДО 76%

    Можете да проверите това в официалните документи. Ако погледнете статистиката на износа на японски автомобили през октомври или ноември 2008 г., след шока от Lehman Brothers, ще видите 76% намаление. Т. е., японците и други хора казват: "Ние вече няма да използваме хартийки за купуване на стоки от останалата част на света. Трябва да се търгува с реални средства." Разбира се, вашата общественост не е информирана.
    Д.У.: Да, хората са в неведение. Никой официално не знае, че шокът Lehman Brothers е свързан с Азия.
    Б.Ф.: Да, знам. Можете да проверите това, като се обърнете към статистиката за внос-износ, след шока от Lehman Brothers. Друг начин да се провери. - Поглед към Baltic Dry Index. Това е цената на транспорта.


90% ПАДАТ ЦЕНИТЕ НА ПРЕВОЗА

    Ще откриете, че цената на превоза падна с 90% веднага след шока от Lehman Brothers.
    Д.У.: Уоу! Леле!
    Б.Ф.: Това е така, защото корабите вече не отиват в САЩ с пълно натоварване, а после се връщат празни (с нещо различно от хартийки и разписки за дължими суми). Има начини, по които хората могат да проверят моите думи от публично записаната информация.
    Д.У.: Прекрасно. ОК.


СТРЕЛБАТА В НОРВЕГИЯ - ОПИТ ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ НА 1.5 ТРИЛИОНА

    Б.Ф.: Връщайки се към случая с изтриване от лицето на земята на подземните бази. За тази групировка на високо ниво приходите намаляват все повече и повече, и просто се изчерпаха. Направиха опит да измъкнат пари от различни страни. Тъй като се опитаха да извлекат 1.5 трилиона долара от петролния фонд, който бе под контрола на правителството на Норвегия, в отговор на отказа на Норвегия бе убита младежката група на управляващата партия в страната. Те казваха: "Хей, ние ще ви убием, ако не ни дадете парите си."
    Д.У.: Те просто отчаяно се опитваха да намерят пари.
    Б.Ф.: Да. Те нахлуха в Либия да завладеят петролните полета, защото либийците заявиха: "Ние няма да ви продаваме нефт за хартия".
    Д.У.: Хм...


В ЯПОНИЯ КОНТРАБАНДНО Е ВНЕСЕНА ЯДРЕНА БОМБА, ЗАЕДНО СЪС 70 КИЛОГРАМА МАРИХУАНА

    И отново, в случая Япония, имам източници - истински наркотрафиканти. В Япония тази групировка продават наркотици вече 70 години. Това е ЦРУ. Раздел на ЦРУ, занимаващ се с контрабанда на наркотици. Те,(наркотрафикантите) съобщиха, че с последната партида наркотици в Япония е внесена ядрена бомба. Това е с доставката на 70 кг мръсна тайландска марихуана чрез Окинава. В нея намерили ядрена бомба.
    И, разбира се, контрабандно вкарване на наркотици е едно, но на ядрена бомба - е съвсем друго. Те информирали полицията и полицията ми каза. Аз публикувах информацията. Полицията проследи бомбата до щаб-квартирата на Асоциацията на гражданите на Северна Корея в Токио.


ЧЕТИРИ ЯДРЕНИ РАКЕТИ СА ОТКРАДНАТИ ОТ РУСКАТА ПОДВОДНИЦА "КУРСК"

    Имам независимо потвърждение на г-н Пол Лейн от военното разузнаване в Пентагона, че след като подводницата потънала, от нея били откраднати четири ядрени ракети. Той е бил член на групата Men Who Stare At Goats. Мисля, че това се е случило през 2000 г. или някъде там. Една от тези ядрени ракети е била контрабандно донесена до Япония.
    Д.У.: А кой я открадна?
    Б.Ф.: Odessa Group. Нацистка групировка. Тази, която се опита да създаде световно фашистко правителство - Четвъртия райх.
    Д.У.: Как успяха да попаднат на "Курск" и откраднаха ракетите?
    Б.Ф.: Техническите подробности аз не знам, но те имат подводни бази в различни части на света. Предполагам, че чрез една от подводните бази.


ЗАЩО ДА КРАДЕТЕ РАКЕТИ, АКО МОЖЕТЕ ДА ПОСТРОИТЕ СВОИ СОБСТВЕНИ?

    Д.У.: Тогава следващият въпрос, защо им е необходимо да откраднат ракети от "Курск", ако те са достатъчно силни да изградят свои собствени?
    Б.Ф.: Официалните ядрени устройства попадат в рамките на юрисдикцията на строги споразумения за сигурност. Не може просто да ги вземете и някъде да ги взривите. Във веригата на командването участват прекалено много хора. Те вече са опитвали да го направят.

ИНЦИДЕНТ ВЪВ ВОЕННОВЪЗДУШНАТА БАЗА В /Minot/ МИНОТ: НЕУСПЕШЕН ОПИТ ЗА КОНТРАБАНДА

    Това са инциденти, при които „добрите момчета“ едва успяха да спрат ядрената ...
    Д.У.: Така е. Както инцидентът във ВВС базата в Минот.
    Б.Ф.: Да, точно така.
    Д.У.: Войниците се разбунтували и не извършили операция "Broken Arrow". Така те са кодирали тази операция. (Вътрешни хора се опитали да изнесат за контрабанда ядрени ракети от военновъздушната база в Минот. В резултат на срива в операцията загинаха няколко герои, които въстанаха против плана и отказаха да позволят кражба на ядрени ракети).
    Б.Ф.: Ето, виждате ли? Потрябваха им няколко ядрени ракети, неподлежащи на държавен контрол.
    Д.У.: ОК.

    
ЯПОНСКИ СОНДАЖЕН КОРАБ ПРОВЕЖДА СОНДАЖ НА 10 км ОТ ЕПИЦЕНТЪРА

    Б.Ф.: Известно е, че японския сондажен кораб Чикуи Мару може да сондира морското дъно на 10 км. Те извършваха сондажни операции точно в епицентъра на земетресението. За това, че те са сондирали там, има една статия в местен вестник от 17 януари. Те са поставили бомба на дъното.


РЪЦЕТЕ ДОЛУ ОТ ПАРИТЕ, ИНАЧЕ СЛЕДВАЩИЯ ЩЕ БЪДЕ ТОКИО
    
    Това беше опит за извличане на пари от японците чрез терор.
    Д.У.: Т.е. те предупреждават японците, че са заложили ракета на морското дъно, преди да искат пари?
    Б.Ф.: Не, те потърсиха парите по-късно.
    Д.У.: Охо! ...
    Б.Ф.: "Ако не сте съгласни, следваща ще е планината Фуджи".
    Д.У.: За тези които не знаят, планината Фуджи се намира в непосредствена близост до Токио - най-големият център за населението в Япония.
    Б.Ф.: Да, вярно.
    Д.У.: Така че, по принцип, те обещават да бомбардират Токио. Какво е населението на Токио? Тридесет или четиридесет милиона?
    Б.Ф.: Около 30 милиона.
    Д.У.: Ок.

    
МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ЯПОНИЯ ПРЕХВЪРЛЯ НАД 20 МИЛИАРДА ЩАТСКИ ДОЛАРА

    Б.Ф.: Министър председателят на Япония беше толкова уплашен, че просто каза: "Е, да, ще дадем парите." Той превел почти 2 трилиона йени - около 20 млрд. долара. И те му дадоха голям бакшиш, подкуп.

НАЙ-ВАЖНОТО СРАЖЕНИЕ СЕ СЪСТОЯ В ЯПОНИЯ, ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ЗАГОВОРНИЦИТЕ

    Започват да се натрупват доказателства, че това не е природно бедствие. Япония водеше борба, за да се избави от контрола на тези хора.


ЗАЩО СМЯТАТЕ, ЧЕ ТОВА НЕ БЕШЕ ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ?

    Д.У.: Възможно е някои хора да не могат да осъзнаят наличието на доказателства, че трагедията на Фукушима не е природно бедствие. Ще можете ли да засегнете набързо някои факти, които считате за най-важни?
    Б.Ф.: Ако се вгледате в сеизмограмите, вие ще видите един внезапен скок. Не е като при естествено земетресение, когато се регистрират предварителни разтърсвания. Това беше внезапен голям скок, а след това започна да затихва.


ЕКСПЛОЗИЯТА В ПОДЗЕМНАТА БАЗА СЪЩО ЗАПОЧНА СЪС СИЛЕН ОТСКОК

    Същото се наблюдаваше и в подземните бази. Ако се вгледате в сеизмограмата, на нея изведнъж се появява висока линия, последвана от по-малка линия. Не е имало растеж, който вие бихте могли да намерите при естественото земетресение.


ПРЕПРАТКИ КЪМ ЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА В КОЛОРАДО И ВИРДЖИНИЯ

   
В Колорадо е имало земетресение, което е свързано със странни аномалии. Въпреки, че бе съобщено в Denver Post, NY Times, Huff Post и други местни вестници, съобщението е премахнато от сайта USGS.gov.
http://www.denverpost.com/news/ci_18744329
http://www.nytimes.com/2011/08/24/us/24earthquake.html
http://www.huffingtonpost.com/2011/08/23/largest-colorado-quake-si_n_933854.html
    И ето тук една статия в Reuters, обясняваща колко е необичайно земетресението в щата Вирджиния, публикувано непосредствено след него. В статията се дава добра документация, с няколко основни препратки към шест различни аномалии, свързани със земетресението във Вирджиния.
    1. Необичаен, сеизмично неактивен регион.
    2. Много малка дълбочина, по-късно променена от USGS до по-типични стойности.
    3. Странна сеизмограма. (Според вътрешна информация, спусната от ВВС, това е един подземен ядрен взрив.)
    4. Трусовете бяха усетени на разстояние над 805 kм от епицентъра.
    5. "Видимо по-малък" брой на последващите сътресения.
    6. Ураганът „Ирене“ веднага намали активността си.


ПЛУТОНИЙ ВНАСЯТ ВЪВ ФУКУШИМА МЕСЕЦ ПРЕДИ АТАКАТА

    Има изобилие от доказателства. Управителят на провинция Фукушима ми каза, че те блокирали и положили плутоний в реактор номер 3 един месец преди нападението.
    Д.У.: Цял месец?
    Б.Ф.: Да.
    Акциите на строителните компании на евтини жилища, излетяха нагоре месец преди нападението.
     Например има една компания Higashi Nippon House. Те изграждат евтини жилища в северната част на Япония. Акциите на компанията скочиха през последния месец преди атаката. Трябва да знаете, че населението на Япония застарява и намалява. Няма смисъл да скочат акциите на компания, която строи евтини жилища, ако те не са наясно за бъдещите събития.


ВЪЗМОЖНА ОПАСНОСТ ОТ ЯДРЕНА АТАКА ЗАПЛАШВАШЕ ДВА ДНИ ПО-РАНО

    А ето и нещо друго: Нашият екип прихвана разговор между Кърк Кембъл (заместник-министър на външните работи за Азия) и японския политик Ичиро Озава от 9-ти март, 2011. В този разговор Кембъл моли Осава да не разцепва управляващата партия и да форсира формирането на ново правителство. (Това щеше лесно да доведе до освобождението на Япония от контрола на конспираторите).
    Кембъл обещал, (ако той се съгласи да запази непокътната управляващата партия), те му предоставят правото на разработка на зеолит в областта на провинция Фукушима. Зеолит се използва за почистване на радиоактивни отпадъци. Този разговор е записан на 9 март - два дни преди Цунами-то.


НЕТАНЯХУ ЛИЧНО ПРЕДУПРЕДИ ЗА РИСКА ОТ ДВЕ ЯДРЕНИ КАТАСТРОФИ

    Още едно доказателство идва от един човек на име Такемаса Кавазе - офицер от японското военно разузнаване. Впоследствие, той ми каза, че израелският премиер Бенямин Нетаняху телефонирал на премиера Наото Кан след атаката. Нетаняху казал, че ще организират ядрена авария в близост до Япония, ако тя не започне да дава пари.
    Между другото, главен агент на Мосад в Япония - Майкъл Грийн. Той е много жесток човек и имаме намерение да го изселим от страната.
    Д.У.: Един въпрос.
    Б.Ф.: Да, но искам да ...
    Д.У.: ОК, продължете.


ЗА СИГУРНОСТТА ВЪВ ФУКУШИМА  ОТГОВАРЯШЕ ИЗРАЕЛСКА КОМПАНИЯ

    БФ: За да се потвърди съобщението на офицера, направих някои разследвания и установих, че за безопасността на атомната електроцентрала във Фукушима наистина отговаряше израелска компания.
    Д.У.: О, Боже!
    Б.Ф.: Така че, аз бях в състояние самостоятелно да проверя информацията от други източници. Това е публично достъпна информация - кой е отговорен за сигурността в Фукушима. Израелска компания. Сега продължавайте. Вашият въпрос?


ИЗРАЕЛ ВЛИЗА ЛИ В ГРУПАТА НА ЗАГОВОРНИЦИТЕ?
    
    Д.У.: Първо, смятате ли, че Израел е по някакъв начин свързан с упоменатите от вас заговорници?
    Б.Ф.: Не Израел, а кликата на върха на израелското правителство. Считам, че повечето израелци са оглупели или са жертви на тези хора.


ЗАГОВОРНИЦИТЕ ИМАХА НАМЕРЕНИЕ ДА ПОЖЕРТВАТ ИЗРАЕЛСКИЯ НАРОД

    Например, един братовчед на шаха на Иран, между другото, дойде при нас с информацията, че Джордж Буш и екипът му предали на иранското правителство дванадесет неутронни бомби. Това са ракети с неутронни бомби на тях.
    (И на друго място Фулфорд казва, че ракетите ще бъдат използвани срещу Израел. Заговорниците са се надявали, че ще започне трета световна война, която ще помогне за намаляване на населението на планетата и ще създадат по-голям военен контрол над хората.)
    Не забравяйте, че неутронната бомба убива хора, оставяйки сградите непокътнати.
    Д.У.: Това не е просто предателство, това звучи налудничаво.
    Б.Ф.: Да!

    
ИРАНЦИТЕ СЕ ОПИТАХА ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ БОМБИТЕ, НО ИМ ОТКАЗАХА

    Иранците казали: "Ние не искаме". Те преместили бомбите на границата с Ирак и поискаха от Обама да ги вземе обратно. Обама отказал.
    Д.У.: Аха! ...
    (Другаде, Фулфорд казва, че след победата над заговорниците „Белите Шапки“ в Пентагона възнамеряват да възстановят конституционното управление в САЩ и да запазят властта на избрания президент.
    Аз подкрепям това решение и мисля, че е най-доброто, което можете да се направи, за да се избегне паниката сред населението, когато най-накрая се случи. Лично аз щях да се въздържа от обвинения лично към Обама за решението си да не вземе ракетите от Иран, без получената в началото допълнителна информация.
    Президент - това е изкупителна жертва, предназначена да отклони вниманието от заговорниците зад кулисите. Неговата реална власт е ограничена. Дори, ако той искаше да премахне оръжието, е възможно да не са му оставили избор.
    На това може да се гледа като на капан - твърде опасно да рискуват живота на високопоставени длъжностни лица в хода на самоубийствена мисия.)


БОЛШИНСТВОТО ИЗРАЕЛЦИ БИХА ИЗПАДНАЛИ В УЖАС, АКО ЗНАЕХА ИСТИНАТА
    
    Б.Ф.: Всичко ясно ли е? И отново, хората на по-високи нива знаят, че това е вярно. С други думи, те се канеха да подложат народа Израелев на ритуално жертвоприношение. Така, че израелците бяха жертвите. Много от тях са били измамени от приказки за превъзходството на евреите, подобно на пропагандата за превъзходството на арийците, само че този път арийците са заменени с евреите. Израелците са оглупели. Повечето от тях не знаят какво се случва и ще бъдат ужасени, ако разберат нещо такова. Става дума за заговорници, които са над всичко.
    Д.У.: И това няма нищо общо с религията.

ТЕ СА СВЪРЗАНИ С ЮДАИЗЪМ, ХРИСТИЯНСТВО, ИСЛЯМ
    Б.Ф.: Е, те са свързани с религиите на Авраам. Нека го кажем така.
    Д.У.: Връщайки се към Вавилон, Месопотамия, и по-назад?
    Б.Ф.: Най-малкото, към времето на Цезар.


Ексклузивно интервю на Дейвид Уилкок с Бенджамин Фулфорд;

Авторски превод: Н.Т.Н. Селен-Суварна Вишудха и

Лиляна Димова


(следва)



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .