Банер
img_185893_2114043_l.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Заповеди за арест и задържане срещу Централните банки от Г7
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 03 Май 2012 14:31
Издадени са заповеди за арести срещу международните клонове на Федералния Резерв – Европейските централни банки, БИС, Германия, Франция, Холандия, Белгия, Италия и Япония

Големи промени са на път да се случат

Ужасяващо е да се разбере, че светът е управляван от психопати, които искат да видят милиарди хора умиращи. Много хора не могат дори да си го представят. Техният ум просто изключва – и те често атакуват приносителя на новината. 

Независимо от това, нито един корумпиран режим не е оцелявал при пълно публично разкриване. Сегашната ни ситуация не е по-различна. 

Има изобилни доказателства, че тази група е реална - и скоро ще бъде победена. Големи промени са на път да се случат в света. 

Доказали сме, че малка група международни банкери е иззела контрола над планетата и нейните ресурси. Техният план е просъществувал през последните 300 години и е бил следван с безпощадна ефективност. 

Трудността при неутрализирането на тази група е огромна, заради разпростирането на групата във всички аспекти на нашето общество – включително медиите, държавата и правораздавателните органи. 

Въпреки това изглежда че те скоро ще бъдат пометени от международна коалиция от 138 държави, които са се събрали заедно за да сложат край на Финансовата Тирания. 


Никога не съм очаквал лично включване

Бенджамин Фулфорд, бившият редактор на списание Форбс, е споменавал това няколко пъти – и макар, че съм го интервюирал четири или пет пъти, това беше цялото ми включване. Миналия ноември дългоочакваният съдебен процес най-накрая се появи онлайн. Той беше заведен в Южният районен съд на Ню Йорк. 

Фактически аз атакувах оригиналния процес – последователно и упорито. Направих няколко доста солени критики. Те се появиха няколко дни, след като бяха оповестени. 

За моя голяма изненада, с мен се свърза лично Нийл Кийнан, който беше завел делото от името на алианса. Кийнан ми даде невероятно количество поддържащи документи за изучаване. Много от тях никога не са били пускани публично. 

Събрах тези документи, в това число непубликувани преди фотографии, и направих масивно разследване. Финалните резултати бяха публикувани под името Финансовата Тирания на този сайт - divinecosmos.com

Заключението ми е, че тази история е много истинска - и масовите арести са планирани. Доверени вътрешни лица ми дадоха поразителни детайли за това колко подробен и разпростиращ се е наистина този план.
 

Масови арести и задържания

Не много дълго след като публикувах разследванията, се появи нов вътрешен източник, наречен Дрейк, който твърдеше, че разполага с информация, от „добрите“ в Пентагона, за да подготви хората за това, което те се готвят да направят.
 
Очевидно, поради оперативни мерки за сигурност, за тях е най-добре да казват колкото се може по-малко. Това е опасен процес. Нека да сме честни. 

Това не променя ни най-малко колко спешно трябва да се направи всичко - да се осигури мирно бъдеще за всички, и да се предпази Земята от тотално самоунищожение.
 
Както и да е, този алианс е загрижен за публичната реакция след събитието - особено първите дни след него. 

Дрейк е направил най-доброто, на което е способен, за да сподели тази информация. Както и да е, искам да съм ясен, че никой не знае със сигурност кога точно ще се случи това.  Това, което знаем е, че делата на Кийнан са критична част от този план. 

Те са с цел да възвърнат контрола на хората над световните богатства - и директно да прокарат пътя за новите класифицирани технологии, които могат да трансформират нашата биосфера, и да ни тласнат в истинска Златна епоха. 


Малко предистория

Един вътрешен източник на име Джейд Лайън (Нефритен Лъв) се появи в края на миналата година. Мой приятел го познаваше от много години – и той е напълно доверен човек. 
 
Джейд Лайън разкри, че масивна жила злато минава през Южен Китай и части от Югоизточна Азия, вкл. Камбоджа
 и Лаос. 

Когато това стане публично достояние, геолозите може да се карат как е възможно такъв голям залеж да се е формирал само в една част на света, но такава е ситуацията. 

Тези азиатски държави са добили тонове и тонове злато от тези залежи, и са изработили всякакви съкровища от него. 

Те са пазили златото в тайна колкото се може по-дълго - но никой не може напълно да скрие нещо толкова забележително. 

Банкерите от Федералния резерв са знаели за това злато, и през 1700-те са измислили план как да се докопат до него. 


Как се е случило това – накратко

Макар, че съм го казвал вече много пъти, ето ви накратко какво се е случило.

Адам Смит публикува „Богатството на нацията“ през 1776. Там се казва, че частното притежание на злато би довело до неминуеми войни и катастрофи, докато хората се бият заради оскъдните ресурси. 

„Илюминатите“ са формирани в Бавария, сега част от Германия, през същата тази година. 
Целите на „Илюминатите“ включвали тотално господство над планетата и ресурсите й.
Документите им обаче са били конфискувани и публикувани от Баварската държава – и са разкрили целия план, като някои от заговорниците са били арестувани. 

Както и да е, този план продължил да се осъществява. Била планирана Първата световна война, десетилетия преди да се случи, и целта й била да убеди световните лидери, че трябва да предадат златото си в обединено световно хранилище, ако искат да имат мир. 


Планът се променя в действие

След  Първата световна война, японският император Хирохито имал ключова среща през 1921 с банкери в Лондон, за да обсъдят детайлите на голям таен план за конфискация на световното злато - и да го сложат в хранилище на Федералния резерв. 

Международната версия на Федералния резерв била наречена Банка на Интернационалните Спогодби или БИС. 

Като скривали настрани цялото злато, нациите не можели да се бият за него. Било им казвано, че ще им бъде предоставен открит достъп до него чрез техните финансови министерства. 

Обществеността нямало как да знае колко злато имало там - и действителните депозити били охранявани на живот и смърт. 

Били въвеждани закони, които правели притежанието на злато незаконно. То било изземано от тези, които не го предавали доброволно. Това са публично достъпни исторически факти.


Ценните книжа

Ценните книжа на Федералния резерв били издавани на държавите, които предавали златото си от една от дванайсетте банки на Федералния резерв в САЩ. 

Някои от тях били серии от 1928, но повечето били от 1934. Имаме изобилие от фотографски доказателства за тези ценни книжа във Финансовата тирания. Вие сигурно също сте слушали за това в новините - особено напоследък. 

В следваща статия ще разкажа за неизмеримия брой иззети ценни книжа, които са се случили в последните няколко месеца - в стъписващи доларови стойности. Дори и в този случай, главните медии продължават да ни убеждават, че това е скалъпена история.

На ценните книжа са били слагани нарочни грешки, така че ако някой опита да ги осребри, да бъдат обявени за фалшиви. 

Наскоро определен брой ценни книжа са били разпечатвани на мастиленоструйни принтери и включвани в колекцията - така, че да могат да бъдат използвани като доказателство за фалшивостта им. 


Всичко достига края си сега

Докато цената на златото се е покачвала, Федералният резерв е бил длъжен да издава все повече и повече ценни книжа на оригиналните им притежатели в Азия - но тези ценни книжа са без покритие. 

Един типичен сандък, пълен със запечатани метални кутии с ценни книжа, има парична  стойност три милиарда долара. 

Федералният резерв е направил всичко възможно, за да снижава цената на златото и да избегне излизането от контрол на ситуацията и последващата необходимост да се печатат нови и нови ценни книжа за обезпечаване на оригиналните им приносители.
 
Въпреки това, книжата от 1934 са се въртяли много години досега. Ситуацията е достигнала критична точка. Засегнатите държави са информирали алианса да спре с корупцията.
 

(следва)

Автор: Дейвид Уилкок
Източник: divinecosmos.com
Превод: Ина Караджова


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .