Банер
11200911_982570431776520_2614637205865935021_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ПОДЗЕМНИТЕ ВОЙНИ І ЧАСТ
Написано от Маг Селена   
Неделя, 11 Май 2008 00:00

Статията е може би най-интересния откъс от "Omega Files" на Branton.

За войните на мафията, подземните бази на илюминати, извънземната рептилоидно-сива инфилтрация, нацистите, Змийските култове, Шотландското ритуално масонство и много други. Съдържа и откъси от прословутите и фатални лекции на Фил Шнайдер.

Ако важността на пещерите под Сайлоъм Спрингс и Юрека Спрингс (ЦРУ-масонско-мафиотска подземна столица на дрогата в Арканзас...) е отровна връзка между живописните малки градчета, Хот Спрингс, Арканзас, би бил следващия логичен избор за разследване.

По време на дните на Забраната през 1930 г., беше често съобщавано в чикагски вестник, че чикагските гангстери са пътували често до Хот Спрингс, за да посещават надбягвания с коне и да се киснат в горещи бани. Изглежда смислено, базирано на това, което мислим, че знаем, че по време на затишията в ободряващите дейности, в Хот Спрингс, лидерите на различните банди правили дискретни разходки до пещерите под града, за да се хвалят със своите последни подвизи и да доставят предложения за злато.

“За да получим груба представа как изглежда картата на пещерите в САЩ, просто разгърнете пътна карта на който и да е щат и идентифицирайте всички гъсти населени центрове, градове или селца. Където има град на повърхността, има град в пещерите под този град... “каквото отгоре, това и отдолу”. Връзката се разкрива, когато популационните центрове започнали да намаляват... “В началото на 30-те, пещерите от Хот Спрингс трябва да са били столицата на САЩ, или най-малкото регионална зона, за търговците на нелегален алкохол.

“Пещерните общностти близо до повърхността са вероятно не напълно самозадоволяващи се и изискват огромни инжекции от фондове, за да се поддържат действащи. Тези инсталации имали нужда от супер-технологии за онези пещери, които се намирали по-надълбоко в земята и изисквали много злато за търговия с хората в градовете дълбоко в земната кора.

Една унция злато в подземния свят е имала много по-голяма покупателна сила отколкото на повърхността, защото по-дълбоките супер-продуктивни градове имали нужда от всичкото злато, което можели да вземат и на драго сърце са сключвали щедри сделки със злато. Това облекчавало близките до повърхността пещери от бремето на тайните стоки и услуги от света на повърхността, които биха били истинско главоболие.

“Градовете под градовете и някои селца, се нуждаели от инжекции от благосъстояние от повърхността, което не оставяло документирани следи до техните пещери. Всяка пещера трябвало да се развие и специализира в някаква частна област, която да носи пари, или няколко сериозни злоупотреби, за да поддържат постоянен поток от пари и злато.

“Една пещера например, се е специализирала в продажби на дрога, друга в банкови злоупотреби и измами, друга в машинации на стоковата борса, в интриги с трансфери на правителствени пари, заедно с други по езотерични и по-малко познати пътища на генерирането на печалба, която трябва евентуално да бъде конвертирана в пари в наличност и злато, които не могат да бъдат проследени.

Изражението на подземната кеш икономика е вероятно е полу-тайна фраза, която се отнася директно до инсталациите под градовете известни със сделките само в кеш и злато. (Забележка: Известният изследовател на “подземния свят” и писател Ричард Шейвър заяви, че организираните криминални синдикати са били един от големите елементи опериращи в секретните пещерни системи и че терминът “подземен свят” - като описание на организираната криминална мрежа - е нещо повече от съвпадение. - Брантън)

“Когато Америка беше млада, развивайки подземни пещери под американските градове имащи вкуса на анархията подобна на развиващите се общности на повърхността, по това време нямали формални връзки една с друга... не само подземните общества в “Дивия Запад” на Америка... “както горните, така и подземните.”

“За известен период от време, пещерните общества в регионалните области географски близо една до друга, откриха че трябва да живеят заедно и да не се конкурират, за да насърчат съвместните връзки, които имат тенденция да повишат стандарта на живот на всяка включена пещерна общност.

Всяка пещера се специализира в една област на криминален монопол, като не е в конкуренция със съседните пещери. Ако една регионална област демонстрира, че може да държи под контрол обитателите на повърхността - т.е., да имат “правилни” мисли, задушавайки цялата истинска креативност, чрез групите за управление на хора на подземната мрежа, които се намират на повърхността под формата на полицейски управления, обществени училища, контролирани тайни общества, измамни медицински братства, достатъчно посветено духовенство, тоест - тогава на тази регионална област се позволява да се регистрира като полу-автономно феодално владение, което евентуално би повлияло на повърхността като “окръг” в САЩ... “Каквото отгоре, това и отдолу.”

“Тези подземни феодални владения под формата на окръзи след това се комбинират, за да образуват щати; щати се комбинират за да образуват нация... Днес, 33 степенното масонство и по-високата степен (33+) се подготвя за финалния конфликт между Десните Пещери и Левите Пещери (LWC). Този (Хегелови/Макиавелиански) конфликт няма да бъде толкова битка между страните на повърхността, а по-скоро война на пещерите.

Степен 33+ на повърхността тайно развива относително непознати пещери под по-малките общности, чиято 33+ степен няма да бъде идентифицирана и унищожена след като започне конфликта.

32 степен на повърхността и степените под нея ще бъдат оставени на повърхността да умрат с останалите от “непосветените”. Ситуацията е следната, знаейки че наближава истинският холокост,

33+ планира да изостави старите подземни инсталации и да избяга към новите, когато дойде време. Изглежда, че и двете фракции - лява и дясна, ще бъдат отговорни за жертването на огромни сегменти от популациите под и над повърхността. (Отбележете си факта, че Йезуитско-създадения Шотландски ритуал и Черно Гностичния Змийски Култ на Илюминати на Бавария - които сътрудничат в установяването на “33 степенната” система на масонството - имат главен щаб в Рим и Бавария, онези два региона, които са главните щабове на (не)Свещенната Римска Империя.

Това са същите сили, които допринесоха за Макиавели-анските конфликти между лявата и дясна фракции през ПСВ и ВСВ. Сега те очевидно планират трети Макиавели-ански глобален конфликт - като този е ядрен - над и под повърхността на планетата, конфликт, който те възнамеряват да преживеят в техните секретни подземни укрития и евентуално след това да контролират горния и долния свят.

Това ще бъде един сложен “както падне” сценарий – “Както падне” е терминът, който масовият убиец Чарлс Менсън е използвал за своя план да възбуди расова война, която той и неговото “семейство” ще преживее в една подземна пещера в пустинята Мохаве, която той нарича “Ямата”. Когато холокоста завърши и повечето от хората на повърхността умрат, Менсън и неговите последователи вярват, че ще се излязат от техните скривалища и ще управляват света.

Ако такъв план изглежда като продукт на някой смахнат мозък, тогава изглежда, че Чарлс Менсън не е бил сам в своята лудост, което е плашеща мисъл. Друга мисъл - каква роля играят извънземните Сиви в плановете на 33+ масоните?

Между другото, според твърденията има няколко нива над и отвъд 33-тата степен, основно онези, които взаимодействат и сътрудничат с извънземните братства или тайни общества под и отвъд планетата Земя.

Например силите “Алтернатива 2” и “Алтернатива 3”, които в сътрудничество със Сивите, експлоатирали и подтискали многобройни робски светове, чрез този сектор на галактиката - според една двойка, които в списанието UNICUS разказаха как те напуснали дневния ред на Алтернатива 3, след като агент на Федерацията ги информирал за тези факти.

Нацистките “Neu Schwabians” са дълбоко замесени в тези съвместни хуманоидно-рептилоидни зверства срещу мирните обитатели на другите колониални светове.

Зверствата на ВСВ бяха само началото, откакто нацисткия “холокост”, ако вярваме на някои контактьори, се е разпрострял отвъд повърхността на планетата, едновременно в и извън нея. Относно 33+ нивата на Масонството, според бившия охранителен служител на базата Дълси Томас Е. Кастело - който притежава един от най-високите охранителни достъпи на базата, Ultra-7 - има няколко охранителни достъпа над неговия, които са притежавани от по-високо просветените... също като UMBRA, STELLAR, и UMS - UNIVERSAL MILITARY SERVICE.

В писанията си Уитли Стрийбър говори за отвеждане (по време на отвличане) на една пустинна планета с древни руини и високи, тип “сиви” същества. Той срещнал американски военен персонал по време на тази междупланетна екскурзия, който бил облечен във военни камуфлажни дрехи, носещ преносими видеокамери и друго необичайно оборудване. Този военен персонал вероятно притежавал охранителен достъп подобен на онези споменати по-горе.

Според Кастело, президентът Хари Труман е бил “Висок Властелин” в интерпланетарните ложи и един от първите американски президенти установили секретен американски договор със Сивите от Алфа Дракон и Епсилон от Воловар както и с подземните сили Ащар.

Джордж Буш (баща) явно е бил масон на 42-ра степен, според друг източник, за който вярвам, че е надежден. Той трябва да е бил значително високо в степените, ако е бил замесен с MJ-12, както се твърди.

Така, че степените 33+ на масонството са нивата взаимодействащи с извънземните, и на нас ни е казано, че има само 33 степени и не повече.

Инфилтрацията на Шотландския ритуал на масонските ложи предизвика доминацията на по-Юдейско-Християнския Йоркски ритуал. Шотландския ритуал може да бъде проследен назад във времето до Йезуитския колеж на Клермонт във Франция и в същността си той е привърженик на глобално правителство и разрушението на всички национални граници, суверенитети и култури; разпускане на всички традиционни “семейни” структури поставяйки всички деца под опеката на световната държава; и разрушаване на идеята, че човекът притежава душа - или по-скоро, че хората са просто еволюирали животни нямащи духовна природа и следователно нямащи нужда от Бог.

С други думи хомогенизираното колективно общество, което не толерира индивидуалната проява, а вместо това налага абсолютно починение на контролираното изграждане, подобно на системата, под която живеят самите Сиви.

Според бившия масон 33-та степен Джеймс Шоу, автор на “СМЪРТОНОСНАТА ИЗМАМА”, американската главна квартира на Шотландския ритуал е разположен в “Дома на Храма” във Вашингтон D.C. и според някои, то лежи буквално върху древна система на “атлантски” тунели и антични подземни камери наречени комплексът “NOD”, който служи като главен център на сътрудничество на NSA-Сириус-Сиви.

Някои вярват, че древните или атлантски алхимици или магьосници-учени започнали да експериментират с природните сили и че техните експерименти излезли от контрол и създали времева пукнатина в пространство-времевия континуум в региона на т.нар. “Бермудски Триъгълник”, отваряйки дупка между измеренията и оставяйки “електромагнитен вторичен продукт”, който има неблагоприятни ефекти и до ден днешен. Това е било преди потопа, който разрушил техния остров-континент.

Този “Дом на храма” според Джим Шоу, е бил пълен със стенописи, статуи и резби на змии. С други думи това е бил култ към змията. Този езически храм всъщност лежи на северния връх на план на улица под формата на Пентаграма във Вашингтон, което не е изненадващо ако отбележим, че голяма част от оригиналната конструкция на Вашингтон е бил създадена от масони!

След това, за което се предполага, че е кулминацията на живота на предварителната работа, Шоу е бил развълнуван относно неговото 33-то степенно посвещение, което е било придобито от двама бивши американски президенти, известен евангелист, и скандинавски крал. Той е очаквал някакъв вид духовно осветление, обаче, ритуалът бил мъртвешки и сух, а и самата атмосферата на храма е била подобна на гробница и изобщо не вдъхновявала.

След разочароващото преживяване той напуснал сградата, поглеждайки към входа, над който е било написано “Шотландски ритуал на Свободното масонство”, и осъзнавайки, че всичко е било лъжа той тъжно си казал, “Не е шотландски, не е ритуал, и не е свободен!” Той напуснал ложата и никога не се завърнал и от този ден насам станал християнин евангелист и един от нейните най-прочути критици.

Някои вярват, че с въвеждането в тайнството на 33-тата степен се предизвиква въвежданият да богохулства Христос, кръста или Библията или нещо от този сорт. Ако този, който се въвежда откаже да направи това, те му казват “Ти взе правилното решение” и той остава завинаги в 33-та степен. Ако обаче, актът на богохулстване се осъществи, те му казват “Ти направи правилният избор” и избрания продължава възкачването си нагоре през степените над 33-та.

Най-ниските степени изглежда са “християнски” и много делят членството в масонските и християнските категории. Когато някой се изкачва нагоре, християнските вярвания бавно и почти незабележимо се разрушават, така че до 33-та степен се достига, когато човек е достигнал почти на границата на луциферианството. Тези, които са минали през степените трябва да признаят, че това на което са били учени сега е почти диаметрално противоположно на това, на което са били учени, когато са били в по-ниските степени.

Това е работа на Шотландския ритуал, който е инфилтрирал масонските ложи за цели, за които ги използва като рамка за установяване на техния безбожен Нов Световен Ред. В масонството ложата е бог, “Великия Архитект на Вселената”, което е просто друго име на самата ложа. - Брантън).

“По същото време подземната 33+ развива отдалечени пещери за оцеляване - дейност общо взето непозната на подземните обитатели, включително 32-, те също развиват пещери без спомагателни общности, над повърхността, които биха били техните “върхове на карфицата” от оцеляващи пещери за набелязаните цели... Без спомагателни общности скриващи техните дейности, масоните на повърхността са лишени от това предимство.

“Когато някой се премества в пещера без спомагателна общност отгоре, това е нещо подобно на човек от повърхността да се премести от града в провинцията. Ако няма достъп до нужните стоки и услуги налични в извънземните инсталации много по-надълбоко в земята, всеки път когато обитателят на отдалечената пещера се нуждае от нещо трябва да пътува до пещера със спомагателна общност на повърхността, за да си набави това, от което има нужда.

“Докато бях във Флота, ми беше казано, че само петима, които били засвидетелствани в тайната, решили целите за бомбите на Америка; също тези петима били единствените, които знаели къде отиват бомбите! Това означава, че насочващата информация в ICBM-и (бомбите) се запечатва и дори техниците, които зареждат програмите не знаят какво има на тях. Инструкциите за бомбардиране с атомни бомби на пилотите са запечатани. Това означава, че капитаните на подводниците не знаят на къде са насочени техните ICBM-и (бомби).

Всичко, което върши капитана е да каже на ракетата нейното положение и тя решава къде да отиде. Очевидно са генерирани почти неограничен брой от възможни насочващи програми, които са поставени в библиотека, направена на разположение на тези петима мъже. За да бъде инсталирано в ракетите подходящи за специфични цели, всичко това се запечатва и безопасно се заключва.

“Сигурен съм, че методът по който се извършва това е много сложен и се познава само от тези петима мъже. Съмнявам се, че системата се е променила от дните когато бях във Флота преди години. Дейностите на тези мъже и избраните цели никога не са проверявани. (Също както секретните агенции като MJ-12 никога не се проверяват от деня, в който на Конгресните разследващи им са разрешени “Строго Секретни” пропуски - докато MJ-12 и подобни агенции оперират на ниво “Относно Строго Секретно” и нагоре.


В действителност уставът на NSA, например, заявява, че NSA е освободена от всички американски закони, които не споменават специално NSA в текста. Така че ето ви работа за Конгресните законодатели... споменете NSA във всеки нов или стар регулаторен закон, който може да бъде приложим! - Брантън).

Човекът, който ми каза това, каза че няма начин за установяването на тези петима мъже, дори и ако те са на наша страна! Въпреки, че лицата на тези мъже са се променяли през годините, системата си е оставала същата. Би трябвало всички тези мъже да са масони, което значи, че има достатъчно място за пакости.

“300 души американски граждани са били подготвени за Руската революция през 1917 г. Научили руски и лява социалистка идеология и след това били превозени до Русия, за да формират първото политбюро. В основни линии това означава, че социалистическа Русия е инструмент и придатък на САЩ (или, по-точно на масонските Банкстери опериращи в САЩ - например Рокфелерови, които играят главна роля в “отглеждането” на агентите на Комунистическо-Социалистическата революция в Русия и агентите на Национал-Социалистическата революция в Германия.

Дали е ляв социализъм или десен социализъм и по двата начина както виждате той си е тоталитарианизъм! - Брантън). Никакви реформи в Русия напоследък няма да променят факта, че тя все още получава заповеди от (Баварско-поддържаните 33+ йезуити-масони) в САЩ (ООН). Въпреки че фронтмените може да се променят, левите социалисти са много вещи в правенето на реформи, които увеличават тяхната власт.

“Всичко това показва, че е необичайно, че голяма част от атомния арсенал на САЩ е насочен към Русия, както се твърди, за голяма част, че е необичайно, че Руският атомен арсенал е насочен към Съединените Щати. Единствените ракети насочени за САЩ биха имали за цел подземните инсталации на най-смъртоносните от десните противници... В края на краищата, ефективността на нашата програма за подземно ядрено тестване на бомби е просто... тест показващ колко ефективно дизайна на всяка бомба разрушава подземните пещери!...

“Обобщавайки, изглежда, че едновременно и руските и американските ядрени арсенали са в бойна готовност да стрелят в съгласие. Но върху какво? Отговорът, е че всички пещери, които са окупирани от врага през ВСВ (а именно нацистите - Брантън), чакат времето за доставка на техните ядрени ракети от убежищата под Антарктида и пещерните укрепления под Южна, Централна и Северна Америка.

(Забележка: Самите 33+ са нито срещу “десните” или “левите сили”, а по-скоро искат контрола на лидерството на всяка една от тях, така че да противопоставят двете сили една срещу друга в Макиавели-ански или Хегел-иански сценарий – с повече помощ от техните Рептилоидни и Сиви извънземни съветници.

Този план изглежда трябва да бъде проследен обратно до масонския “Понтиф” Албърт Пайк (който нарича себе си “вице-регент на Луцифер” на Земята) и неговия йезуитски “заместник” Джузепе Мацини. Според Де Грифин, Пайк и Мацини установили 22-те Илюминатски “Паладийски” ложи за представяне на целта на създаването на десни нацистки и леви комунистически движения и да установят фондацията за три световни войни, като те се надяват, че войните ще разрушат масите до точката, в която те биха приели диктаторството на Новия Световен Ред като единствена мирна алтернатива.

От извънземна перспектива, Новият Световен Ред би предложил по-лесен контрол и едновременно масирано намаляване на населението. Както предлагам, можем също да предположим, че 33+ масоните “водещи” десните фракции и 33+ масоните водещи левите фракции, винаги са работили заедно в сътрудничество с техните рептилиански съюзници под и отвъд тази планета.

Когато и ако този конфликт избухне, можем да очакваме високопоставените “лидери” на двете страни от Макиавели-анския конфликт да оставят т.нар. леви комунистически социалисти и т.нар. десни национал-социалисти на тяхната съдба, с надеждата и очакването, че те ще се избият едни други и елиминират всяка съпротива когато те - Римско-Баварските 33+ Йезутиско-масонски Банкстери (иронично “банкери-чудовища”) и техните извънземни стопани в Орион и Дракон, както и някои колаборационни фракции от Сириус-Б/Хейл Боб и т.н. - ще се появят, за да вземат контрола над планетата.

По отношение на сътрудниците от Сириус, има голяма ирония във факта, че монасите от Сириус-Б свързани с комплекса Хейл Боп - които са толкова решени да инсценират масово приземяване на земята - може би са до голяма степен мотивирани от факта, че няколко от техните съюзнически подземни колонии на земята и в тази система са били и са под атака на Рептилоидните-Сиви колективисти.

Очевидно те вярват, че чрез подпомагането на техните съюзни тайни общества тук на земята - които в замяна възнамеряват да установят Нов Световен Ред - те ще бъдат в по-добра позиция да защитават себе си и техните древни бази и колонии тук от Драконианците-Сиви. Все пак, те служат на онова, в което са били подведени да вярват, че са “Възнесените учители” в самия комплекс на Хейл-Боп, без да са наясно, че любимата им йерархия “Ащар” отдавна е била инфилтрирана от Драконианците от Орион и Сивите.

По подобен начин, орионско-поддържаната Йезуитска ложа се справи с инфилтрацията на сириус-подкрепяната масонска ложа на земята чрез Йезуитския Шотландски ритуал, и точно както сирианците бяха измамени в подчиняването на дневния ред на Орионците в Хейл Боп, масоните бяха измамени във формирането на алианс с Йезуитите под формата на обществото на Билдербергите.

Ако масонската ложа и нашето собствено конституционално американско правителство могат да бъдат инфилтрирани от Драконианско-орионските интервенционисти, тогава дали онези от Сириус-Б, които живеят в една дори по-колективистична система, са незасегнати от същата заплаха? Може би един ден и ние ще се научим, че Драконианците играят докрай и че няма да се спрат пред никое ниво на измама, за да стане тяхното.

Също като нас, сирианците и техните масонски представители на Земята бяха толкова загрижени за защитата си от един “враг отвън”, че те, и ние, игнорирахме инфилтрацията на “врага отвътре”. Това обяснява, защо САЩ и Русия имат такива огромни излишъци от атомни бомби. Пещерите имат тенденция за ядрена непроницаемост, освен от директни удари, което означава, че най-малко за една пещера е нужна една бомба и вероятно още няколко, в случай, че първите се провалят да го направят.

Ако всички тези бомби гръмнат, това ще има негативни последици за природата и за живота на повърхността; но планът на 33+ е да бъдат на сигурно и уютно в техните дупки. – Брантън) “И двете страни могат да изстрелят арсенала си наведнъж; но това е необичайно да се случи. ВСВ ще бъде удължена (като игра на шах) и двете страни ще се съгласят на стандартно установените правила за война.

XNETBG


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .