Банер
ЛАДА.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

МАГИЯ, ОБСЕБВАНЕ И ПСИХИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ
Написано от Маг Селена   
Вторник, 02 Януари 2007 00:00

Както магията, така и обсебването, така и психичното заболяване имат свои характерни почерци.

 

- Селена, може ли магията да бъде различена от обсебването и психичното заболяване?


- Както магията, така и обсебването, така и психичното заболяване имат свои характерни почерци. Разбира се, лично аз, мога винаги да различа едното от другото. И трите вида проявления имат различни енергийни структури. Освен това аз мога да сканирам физическото тяло дори на клетъчно ниво. Това го правя с оглед да различа и трите прояви на дадените компоненти. Магията е изкуствено създаден продукт и нейния строеж винаги е белязан с почерка на човека. Осебването е свързано със зловредните духове от низшия астрал и, когато говорим за него, имаме пред вид, че физическото тяло бива обладано от астралното тяло на зловредния дух. А психичното заболяване обикновено е свързано с нарушен химичен баланс в организма на човека, нарушена хормонална обмяна, както може да бъде предизвикано и провокирано от тежки физични травми на главата и редица други причини от подобно естество. Точно тук искам да кажа, че магията винаги може да бъде развалена или изчистена, обсебването, макар и по-трудно също може да бъде прекъснато, докато психичното заболяване подлежи единствено на медикаментозно лечение, в повечето случаи потърпевшия се налага да пие лекарства до края на живота си.

Ако някой твърди, че шизофренията например, може да бъде излекувана чрез магическа намеса, баене, леене на куршуми или други подобни окултни въздействия, то знайте, че той е абсолютен шарлатанин. Дори Великите Посветени Учители от Тибет и Индия никога не посягат да “лекуват” подобен род заболяване, защото то винаги е силно кармично изразено. Страшното обаче е това, че и трите проявления са абсолютно идентични като поведение при човека. Тази е и причината колегите да не ги различават и ги окачествяват поне деведесет и девет процента като магия или проява на ясновидство.

Преди няколко години по телефона ми се обади г-жа Връбчева. Тя беше в изключително приповдигнато настроение, говореше бързо и трескаво, като ми разказваше за нейната дъщеря. Дъщеря й според нея имала страшни ясновидски способности. “Виждала” най-различни хора, мъже, жени, деца, които й говорели какво трябва да направи с даден човек, къде трябва да отиде, какви “магически” ритуали да извърши. Каза ми, че дори разговаряла с Бога, с извънземни и с Дявола. Момичето често разговаряло на глас с тях!!! Била просто невероятна в “ясновидските” си способности. Поканих госпожата да доведе дъщеря си на лично посещение при мен. Когато дъщерята седна срещу мен и ме погледна в очите, аз се ужасих, защото видях характерни физиогномични белези по лицето й, които говореха за наличието на психично заболяване.

Сканирах биополевите структури на момичето, сканирах физическото й тяло. Видях, че момичето има нарушен месечен цикъл, който понякога дори липсваше, видях, че мозъчните ритми при нея също са нарушени, както и обмяната на химичния баланс, където ставаше въпрос за промени в референтните стойности на серотонина и допамина. Обясних на майката, че дъщеря й не е никаква ясновидка, а е психично болна и най-вероятно става въпрос за шизофрения. Тя няма ясновидски видения, а има чисто и просто живи халюцинации. Посъветвах я да се обърнат за помощ към психиатър, но те не ме разбараха и не се обърнаха за такава към посочения от мен лекар. Но само след около два-три месеца, г-жа Връбчева ми се обади отново. Съобщи ми, че дъщеря й започнала да буйства, да троши най-различна елтехника из дома, като дори налетяла с нож на баба си. Едва тогава тя се обърнала за консултация към психиатър. И психиатърът потвърдил, разбира се, моята диагноза. Предписал й съответното лечение и халюцинациите изчезнали. Момичето станало по-спокойно и спряло да буйства.


- От думите ти мога да съдя, че винаги има възможност в тези случаи да се злоупотреби с доверието на човека при установяването на магия, обсебване или психично заболяване?


- Разбира се, че е така! Повечето колеги не различават едното явление от другото или пък ако ги различат, то не винаги казват каква точно е истината, защото психично болните са много удобни в случая за манипулиране и “изцеждане” на пари от джобовете им. Най-лошото е, че подобни мои колеги дори твърдят “най-отговорно”, че могат да лекуват шизофрения, параноя, циклофрения, олигофрения, афективни или емоционални разстройства, и всякакви други тежки психични заболявания, което изобщо не отговаря на истината.

Така например някъде преди около четири години време при мен беше дошла г-жа Първанова. Тя имаше определено проблеми със сина си. Беше изходила много окултни светила, ясновидци, врачки, вещери, баячки, магьосници и какви ли не щеш магове, които да помогнат на сина й, който придобил доста странности в поведението. Госпожата ми разказа как е започнало всичко. Синът й по принцип бил плахо и затворено дете, което от време на време проявявало своего рода агресия към децата, с които си играе, както и вид садизъм към животните. Когато вече станал на 16-17 години започнал да подозира, че рибките в аквариума му измирали, защото неговата класна ръководителка им правела магия. Ходил на няколко места при ясновидци, които му казали, че наистина класната му ръководителка чрез магия от дистанция му убивала рибките в аквариума, видите ли. Момчето не можело да завързва по-продължителни познанства и контакти с връстниците си, защото непрекъснато ги подозирало в измама, преследване и правене на магии. То не можело да спи и често чувало гласове, които го карали да убие даден човек или да го нарани по накакъв начин. Често въпросния син изпадал в дълбока ярост и гняв, като потрошвал домакинската посуда в къщи. Всичко това продължило докато синът влезнал в казармата. Там той посегнал на живота на спящ до него войник. Веднага бил уволнен и насочен към психиатър. Психиатърът назначил на момчето постоянно медикаментозно лечение. Да, но то не пожелало да пие лекарствата и отново изнудило майка си да тръгнат по ясновидки и магьосници. Та г-жа Първанова беше дошла да си кажа мнението по проблема на сина й. Отсякох ясно и категорично, че момчето страда от шизофренна параноя. Тя потвърди, че и психиатъра е поставил точно тази диагноза на сина й.

Имах и един друг случай преди седем години. В офиса ми един ден нахлуха цяла тумба роми. Викаха, крещяха, вайкаха се, оплаквайки красивата си дъщеря. А дъщеря им беше превита и схваната в много страна поза, ръката й беше в позиция все едно някой я извива настрани, отгоре на гърба й. Скенирах я моментално и за моя почуда видях в ауричното й поле един невероятно красив мъж, наметнат с черно наметало с червена подплата отвътре. “Издърпах” информация каква е тази същност в аурата на младата майка ромка. Това беше един от Черните принцове на Мрака или както ги наричат още Големите Слуги на Сатаната. Няма да споменавам името му, защото това ще бъде опасно за читателите на вестника. Усмирих емоционалните изблици на всички от семейството и ги накарах да излезнат навън. Останах насаме с ромката. Попитах я дали не е учавствала в магически ритуал за призоваване на духове!? Тя изненадано ме погледна в очите и отговори: “Да!” Обясних й, че е обсебена от един от Принцовете на Мрака и, че ако не се отстрани обсебването, може де се стигне до пълно полудяване, дори тя може да убие някой от членовете на семеиството си, най-вероятно жертвата ще бъде нейната две годишна дъщеря. Тя се опули от изненада и ме попита от къде знам, че има две годишна дъщеря?! Обясних й, че все пак съм ясновидка, нали! Тогава младата жена ми призна, че Черния принц непрекъснато й предавал по неясен за нея начин своите желания и едно от тях било да убие с кухненския нож свидната си рожба, след което да убие и съпруга си, и да се отдаде на служба изцяло на него. Обсебването беше отстранено своевременно от маг Живин и мен, като тялото на момичето по време на сеанса се отпусна и зае нормалната си позиция. След около две-три седмици семейството роми се обадиха по телефона, че тяхната дъщеря вече била в превъзходно състояние.


- Какво бихте посъветвала читателите на нашия вестник по отношение на магията, обсебването и психичните заболявания?


- Задавате ми изключително труден въпрос. Но въпреки всичко ще се опитам да отговоря на него. Хората не бива да се доверяват на самозванците-окултисти и на шарлатаните в тази област, които всичко негативно тълкуват само и единствено като проява на магия. Те би трябвало да слушат повече първо, своя дълбок вътрешен глас, ако могат разбира се, второ да поразпитат за способностите на даден окултист при когото са решили да отидат и трето едва тогава да му се предоверяват. В противен случай проблемите им биха могли да станат още по-големи!Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2021 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .