Банер
ПЕРУН.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ИГРАТА НЕ Е ФИЛМЪТ МАТРИЦАТА
Написано от Маг Селена   
Вторник, 22 Януари 2008 00:00
През цялото време след 9/11 Играта успява да вземе драконовски мерки в САЩ, тъй като ги обвива в знамето. Една от свещените думи на сегашния етап е “тероризъм”.

ПАТРИОТИЗМЪТ И ИГРАТА

Това е един от термините-капани на страха. Повечето хора са готови да отдадат свободата си в името на илюзията за сигурност. Хората, от които искат да се страхувате и да сочите с пръст като виновници за 9/11 НЕ СА онези, които наистина са отговорни.

Ако искате да разберете кои са отговорни – погледнете към онези, които сочат с пръст.

Хората танцуват под звуците на мелодията, която свирят продавачите на страх в САЩ. Винаги тялото се бои от смъртта – никога духът. Играта мина на по-висока предавка след 9/11. Искат да вярвате, че навсякъде е пълно с терористи и така да захранвате долния астрал, който се наслаждава на негативните вибрации.  Искат да отдадете силата си, за да им се подчините. Ако не отдадете силата си, няма да поканите вампира в своя дом – в противен случай ще стане обратното и ще трябва да обвинявате единствено себе си.

“Патриотизъм” е друга ключова фраза, посредством която контролират хората. Тя ви кара насила да се съобразявате. Съобразяването е необходимо, за да може Играта да продължи със своите цели.  

“Патриотизъм означава да си на страната на своята страна. Той не означава да си на страната на президента или на друго служебно лице – зависи доколко той е на страната на своята страна. Патриотично е да го подкрепяш дотолкова, доколкото  той подкрепя страната. Непатриотично е да не му се противопоставиш до степента на неефективност, до която той не изпълнява своите задължения да е на страната на своята страна. Във всички случаи е непатриотично да не казваш истината – независимо дали става дума за президента, или за някой друг.”
Т.Рузвелт.

Помнете това. Това, което става в САЩ днес е ставало в Русия през двадесетте, в Германия – през тридесетте и в Източна Европа/Китай – през петдесетте. Императорът Буш кара поне един на всеки 24 американци да шпионира своите съграждани. Това е типично за фашистко, комунистическо и други тоталитарни правителства. ТОВА Е ИГРАТА. Можете да се отстраните от нея. Вестниците пишат, че рейтингът на одобрение на Буш е 72% - това не е вярно, това е манипулация.

Ниските и средни нива инкарнации танцуват под звуците на този тон на Играта, защото това са преживяванията, които техния Висш Aз иска от тях.

Слабо напредналите до средно напредналите слушат музиката, но са резервирани по отношение на нея. Може да споделят тази си резервираност с близките си приятели, но пред публика размахват флагове и предизвикват Играта пряко (като Дейвид Айк).

Много напредналите и над тях не размахват флагове, от които играта печели. Ключът тук е наблюдението. Наблюдавайте и анализирайте. Не се хващайте на уловките на Играта. Оставете това на онези, чието участие е нужно, за да се научат. Ще направите това, което вашият Висш аз иска от вас като инкарнация. Тук няма добро или лошо. Всичко е преживяване и опит. Това е техния опит и те трябва да са свободни да го трупат.  Те дават отлична информация за Играта, но от гледната точка на атакуващ, а не на наблюдател. Такива са и светлите, които искат да спасят всекиго от тъмните. Няма лошо - това е техният път.

Страх е името на настоящата глава от Играта. Ще се разиграе и жокерът с извънземните. Кой точно? Пазете се да не ви помете драмата и наблюдавайте, но преди всичко правете онова, което ВИЕ чувствате, че трябва да направите.


ИГРАТА НЕ Е ФИЛМЪТ МАТРИЦАТА

Филмът Матрицата е интересен и има някои сходства с Играта, но да му отдадете ТОЛКОВА много енергия би довело до манипулации.
Хората биват привлечени от филма поради това, че подсъзнателно знаят, че съществуването на земния човек не е каквото изглежда, че е и че съществува контрол. Филмът е типична холивудска продукция, контролирана от Тъмната полярност. Полярностите обичат да казват само част от истината и да правят така, че частта от истината да закрие самата истина.

Филмът е твърде мрачен и зловещ и обслужва полярностите. Матрицата V обяснява Играта каквато тя е – преживявания и опит и площадка за учене и по-висши преживявания. Нео от филма е външната сила, която ще спаси хората (вместо да им каже кои са) и така да им помогне сами да спасят себе си, който се бори физически с Тъмните. Това НЕ Е начинът да се спечели Играта – това е начин тя да бъде продължена.

Разбира се, изборът какво да направите в тази си инкарнация е изцяло Ваш. Изберете пътя, който ВИЕ искате. Нека вашият Висш аз бъде вашият водач.


ИМУННАТА СИСТЕМА И АСПЕКТИЕТ НА ИГРАТА

Множество болни и умиращи има наоколо – настинки, кашлици, грипове и какво ли не. Мнозина са, които непрекъснато атакуват имунната си система с какви ли не химикали, а после се чудят защо тя не работи добре. Ако не искаха подобни преживявания – щяха да си служат само с хомеопатия, която работи заедно с организма, а не против него.

Атакуването на имунната система с дроги е част от Играта, както и разрушаването на тази имунна система. Ако вашият Висш Аз участва в това, то е заради преживяването.

Висшият Аз може да желае преживяването на тази или онази болест. Ако се предполага да преживеете някакво събитие свързано с болест или смърт, никой лекар, лечител, хомеопат или шаман няма да е в състояние да ви излекува от тази болест.

Стар Трек – сценарият, който няма да се реализира тук на Земята.

Преди десет години Боб Монро каза на нашата група, че много обича да гледа Стар Трек, но този сценарий никога няма да стане реалност тук на Земята. Вече зная защо.

Земята е поставена под карантина от извънземните, за да не зарази останалите системи. Страхуват се, че нашите Висши аз могат да заинтересуват Висшите аз от техните системи с бързия път за развитие. НЕ защото сме толкова примитивни в техническото си развитие спрямо техните стандарти. Въпросът е, че ние напредваме много по-бързо по духовния път за развитие.

Когато стигнете до много напредналите етапи и Събудената Финална инкарнация, вие се придвижвате отвъд необходимостта да налагате волята си над извънземните култури или индивиди. Първият закон на вселената – Толерантността – започва да доминира над вашите зрели мисли.

Сега на Земята различни групи налагат своята воля над  другите без оглед на вселенските закони. Това са опитности за развиващите се духове, разбира се, а империята Орион е пример за извънземни, които се налагат над другите.

Страхът на някои извънземни е от земните, които са отвъд това ниво, защото притежават изключителни способности и перспективи от които ТЕ се страхуват и на които не искат да бъде изложено тяхното население. Затова няма да изпратят кораби за спасяване на населението, както ви карат да вярвате – бъдете подозрителни по този въпрос, когато извадят този жокер.

Сега хората, които могат да правят астрални пътешествия са малко, но все пак са много повече, отколкото са били преди 100 години – още един повод за страх сред някои извънземни, защото не могат да спрат този процес.

Същите тези същества, включително тайното правителство, са разработили астрални аларми и капани, за да хванат онези, които се опитват да пробват техните съоръжения. Тези астрални капани са разположени предимно на Земята, затова – ако можете да правите астрални пътешествия – бъдете МНОГО внимателни къде си пъхате носа.

Те могат да ви проследят до вашето тяло посредством сребърната нишка, или до вашия Висш Аз. След това, ако вашият Висш Аз позволи това, това е преживяване с въпросителен край.

"Матрицата V"
изд. Вал Валериан


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .