Банер
post-1361681-1292427983.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ЛЕЧИТЕЛКАТА МАРИЯНА МИЛАНОВА
Написано от Администратор   
Понеделник, 23 Април 2007 00:00
ЗА АЛКОХОЛНАТА ЗАВИСИМОСТ И ТЮТЮНОПУШЕНЕТО

Първата природа на човека е духът. Втората му са неговите придобити навици. Даже не се и замисляме до каква степен сме подвластни на навиците си и личността ни като че ли е изтъкана от тях. Когато сме успели след хиляди усилия да трансформираме недостатъците си в положителни качества, ние издигаме личността си към чистотата на Душата си и така разширяваме съзнанието си, а то определя битието ни. Няма нещо което да ни се случва и ние да не си го заслужаваме.

Нашите недостатъци – пороците ни ограничават и подтискат, за да можем да ги превъзмогнем и преодолеем. Не винаги успяваме да постигнем това без помощ отвън. А всъщност истинската помощ идва отвътре. Свързването на личността ни с по-финните светове е основно средство. Само един човек, който злоупотребява с алкохол и цигари може да ни каже на какви душевни страдания е подложил себе си, опитвайки се да се пребори с порока си, и като чели му липсва добра воля за да се справи с него, който си е създал му прави лоша шега, той е по-силен от доброто му желание. Стресовете, на които се подлага такъв човек блокират жизнената му сила. Това вече води и до страдания на физическо ниво, тялото започва да боледува.

Ето тук хомеопатията, цветята на Бах могат да помогнат да отблокират жизнената сила и да помогнат на отстраняването на вредни навици като употребата на алкохол и цигари. Тези природни средства действат на същото ниво, на каквото и навиците. Когато приемаме дадено средство от хомеопатията или цветята на Бах, то ни помага като повишава вибрациите. Така помага на жизнената сила да се разблокира. Тогава вътрешният лечител започва да си върши работата и с радост установяваме, че можем да устоим на изкушението да злоупотребяваме с алкохол и цигари. Всичко, което е извън нормалното, ни става противно и личността ни вече има сили да се противопостави и да каже: стоп! до тук ! Започва едно пречистване на няколко нива. Така започват да се формират нови полезни навици, които ще заменят старите и личността вече не е подвластна на пороците си.

Тогава човек ще разбере думите казани в Библията, че “ Човек победил себе си е по-велик, от този, който завзема цял град”.

 

Ако имате потребност да преборите стреса и отчаянието, алкохолизма и цигарите, потърсете тази жизнерадостна лечителка.

Телефоните за връзка са: 0887 985 301, 02/961 20 74

mariyana_milanova@mail.bg

сайт



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .