Банер
10421136_10203031138486948_6274200599784135316_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Социални опасности около 21.12.12
Написано от Маг Селена   
Сряда, 19 Декември 2012 18:37

Ако проследите постовете на стената ми през 2012, поне 3-пъти тази година съм предупредил, че почти всеки път когато проблемният аспект между Плутон и Уран в космоса е активиран от Луната или друго светило, в САЩ стават ужасни престъпления и трагедии. След като вече 3 или 4 пъти излизат неадекватни хора и избиват масово деца, майки, зрители в кино, учителки в училище, цели семейства и прочее, си задавам въпроса това случайни или нарочни събития са? 

Абсурдно е да се допуска, че една силна и сравнително добре организирана държава не може да забележи зависимостта в процесите и не може да повиши степента на сигурност поне в училища, храмове, кина, молове и летища, не само по време на всички възможни, посочени от астрологията, периоди, но постоянно в рамките на година две, докато не се решат политически и организационно проблемите от такъв порядък. Абсурдно е почти всеки обикновен американец да има пълно бойно снаряжение, годно да ликвидира без проблем цял взвод професионални войници. 

Нормалният човек, когато види лицата и поведението на тези убийци и престъпници си припомня сюжета на филма „Манджурски кандидат”, припомня си, че определени институции в САЩ са развили ужасна технология, с която промиват мозъци на хора и ги превръщат в убийци... това не е само филм с Дензъл Уошингтън, но реален процес, за който Бил Клинтън се извини публично на американския народ, а всички са чували, че убиеца на Кенеди е бил меко казано напълно неадекватен и умишлено ликвидиран... 

Често гледам научнопопулярни телевизионни канали и нямаше как да не попадна на Нешънъл Джиографик тези дни... Освен че всеки ден има предавания за апокалипсиса и стресирани американци, които купуват масово оръжия, храна и екипировка за оцеляване, има и друг брутално безсмислен феномен - в ляво е логото на телевизията, а горе в дясно се отброяват дните до КРАЯ... 

Това е поредното доказателство за индустрията на апокалипсиса, която е задействана на високи обороти по всички възможни медийни канали. Но след масовото убийство на 20 малки деца в Кънектикът се получава странна ситуация – президентът Обама страда публично пред целия свят, американските политици и обществени лидери искат да забранят или ограничат притежаването и носенето на оръжие, а предаванията за параноични граждани на САЩ, трениращи бойни умения, за да оцелеят в апокалиптична обстановка, не спират...

Имаше и друго странно събитие – австралийският премиер – Джулия Гилард каза на шега следното: „Скъпи мои австралийци, идва краят на света. Ако настъпи апокалипсис заради нашествие на плътоядни зомбита, чудовища от ада, или всеобщият триумф на K-Pop, трябва да помните едно нещо: Аз ще ви защитавам до край”. Да, Австралия ще бъде запазена от своя премиер от зомбита, но САЩ не успяха да се опазят и ужасната трагедия се случи... Как трябва да наречем човек, който убива майка си и още 26 човека, от които 20 деца => нима това същество не е зомби?!

Големият актьор и мислител Морган Фрийман директно обвини медиите и каза следното: „Фокснюз постави лицето на убиеца на всичките си новини. Някакви статии или новини, които да се фокусират върху жертвите и да игнорират самоличността на убиеца? Не съм видял още такива. Защото те не продават. ТАКА ЧЕ, ПОЗДРАВЛЕНИЯ, СЕНЗАЦИОННИ МЕДИИ, ТОКУ-ЩО МОТИВИРАХТЕ НЯКОЙ ДА НАДСКОЧИ ТАЗИ ТРАГЕДИЯ И СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА ДА НАПАДНЕ ДЕТСКА ГРАДИНА ИЛИ РОДИЛНО ОТДЕЛЕНИЕ.”

Неговото мнение не трябва да се възприема само като лична позиция и коментар на ситуацията, но и като проява
 на колективното несъзнавано, което предупреждава, че по света са възможни други подобни ситуации и то още по-трагични. За целта, от астрологична гледна точка на датите: 28.12.2012, 4-5.01.2013, 10.01, 17.01, 24.01, 7.02, 13.02, 21.02, 28.02, 6.03, 13.03, 20.03, и особено в периода 24.03 – 11.04 – ...и така до края на 2013 всеки път когато 90-градусовия ъгъл между Плутон и Уран е силно активиран от Луна, Слънце или планета, степента на сигурност не само в САЩ, но въобще в глобален смисъл трябва да се повишава, за да се предпазят невинни хора от такива ужасни престъпления. Ще се постарая в бъдещи глобални прогнози да визирам тези процеси в космоса предварително.

Сега поради масовата параноя по света, създадена от глобалния социален експеримент относно календара на маите, около 21.12 препоръката ми към хората живеещи в страни, където това социално явление е придобило особено силни размери, да се пазят от луди и неадекватни хора, които поради истерия, промиване на мозъци, шизофрения или други някакви причини тръгват по стъпките на убиеца от Нютаун, Кънектикът. 

От всички анализирани процеси до този момент, тази ситуация е много сериозна и опасна и предупреждавам хората, които четат този материал да бъдат внимателни няколко дни около 21.12 – пазете се от луди, пияни, наркомани или параноични хора, които могат да застрашат обществената сигурност. В общества и страни, където апокалиптичната индустрия е в своята кулминация е възможна масова истерия и крайни действия (погроми, палежи, самоубийства, нападения) на психично болни, сектанти, асоциални и разрушителни типове хора. 

За целта жизнено необходимо е структурите за сигурност, психолози и социални работници, заедно с полиция и други институции да повишат степента на сигурност и да се опитат да контролират неадекватно и разрушително поведение, поне на места, където има големи струпвания от хора в периода 21-26.12.2012. Това предупреждение не е базирано на астрологични основи, а на анализ на глобалните процеси в момента.

Задавам въпросите: 
На кого е нужна тази индустрия на апокалипсиса? На кого е нужна тази подигравка с живота и съдбите на хората? Събитията случайни ли са или умишлено организирани, с цел максимално стресиране на хората? До кога цивилизацията на Земята ще възпитава насилие, войнолюбство и морална деградация, от която някой печели поредния милиард? Отговорите на тези въпроси ги оставям на тези, които четат и мислят...

Ако искате да се промени тази нелицеприятна картина, на 21.12 се помолете за спасението на човешките души, за мир и хармония по цялата Земя, за благородно и чисто повдигане на съзнанията на всички същества на планетата ни, за реално приложение на Учението на Любовта Христова от човечеството. Направете го силно, с целия си ум, сила, сърце и душа, за да променим завинаги и окончателно Земята към по-добро. (Вече около 100 човека ще участват в колективна молитва на 21.12 – за повече информация вижте следния линк: https://www.facebook.com/events/444004512331453)
-----
Сега ще коментирам и друга особена опасност спрямо духовното развитие на хората, пряко свързана с процесите около 21.12. Вече коментирах, че умишлено се провокира страх от края на света от определени икономически и медийни структури в западния свят. Един резултат от тази манипулация е, че много хора, уплашени, че света ще свърши, започнаха да се стремят към духовното, като преди този социален феномен, са имали преди всичко материално акцентиран консуматорски живот и разбирания. Така се правят някакви крачки към някакво морално и духовно развитие, но тези крачки не са провокирани от истинско пробуждане на душите, а от първичния страх, че живота ще свърши. 

От езотерична и психологична гледна точка това не води до стабилни и правилни промени в човешкото същество, а само до повърхностни процеси и модна дейност. Силите, които са пуснали в действие глобалния стрестест на човешката психика, знаят много добре това и дори нещо повече, те ще използват тези процеси целево. 

Става въпрос, че когато датата 21.12 премине и никакъв глобален апокалипсис не се случи, хората стремили се към духовно повдигане по един повърхностен и фалшив начин, има опасност да изпаднат в особено състояние – много по-краен материализъм, консуматорщина, морална и духовна деградация, от колкото е било преди. Апокалиптичната индустрия ще спечели още милиарди от това, защото ще се повиши потреблението... Има морков, има и камшик... важно е зайците да въртят педалите на колелото и да генерират капитал... Имаше една метафора с батерия от филма Матрицата...

За това се обръщам към хората, които четат тези редове, и питам: направихте ли своята равносметка – вие искрено ли се стремите към духовно израстване или просто се страхувате, съгласни ли сте да бъдете манипулирани с цел генериране на капиталите на консуматорския капитализъм, или не сте съгласни?... Отговорете си искрено пред вашето съзнание-съвест-душа и това ще е достатъчно, за да бъдете свободни.


Филип Филипов, физик-астролог


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .