Банер
tumblr_mf2q52y0vc1rwsj69o1_500.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Надеждата от Русия - Архангел Метатрон
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 01 Октомври 2012 16:02

Поздрави, Възлюбени! Аз съм Метатрон, Владетел на Светлината и обгръщам всеки един от вас поотделно в поле на Безусловна Любов.

И така в този час ще говорим за Русия. На практика тя е обширна страна с дълбока история през вековете. Тази енергия, която откриваме около това, което нашият канал определя като Златният Диск на Москва, е изключително чиста енергия. Енергия, която се извисява до това, което наричате разум. Великият канал, на когото се позовавате – Едгар Кейси – е предсказал появяването на ново приложение на този древен портал. 

Възлюбени, казваме ви, че Москва и на практика Русия, ще е люлката на подновеното приложение на духовния принцип, който ще бъде приложен в живота на човечеството.
 
Това, което виждаме да настъпва в Русия е ново масово проникване на еволюирали души, носещи кристалните честоти. Бихме казали култура, с която за две поколения обикновения човек ще заживее в по-голямо обединение и велико единство.

И както нашият посланик отбеляза, те няма да са изцяло разделени или контролирани от организирани религиозни догми или вероучения. Това е енергията на Златния Диск. Това е включване, холограмна честота, която може да представи потенциала за възраждане на истинското приложение на човешката опитност.

Тези така наречени Мерувии –  шестата раса – са на практика кристалните вибрации. Мерувиите не са расова формация или някакво групиране, по-скоро става дума за 12-нишковата ДНК, която се среща във всички физическо-биологични форми. По този начин това представлява вливане на Мерувианските кристални честоти или по-точно определено, това са Кристалните деца вътре в тази област.

Както казахме, Мерувианско-Кристалното честотно навлизане се осъществява в Южна Америка, Скандинавския полуостров, Канада, Япония и част от Северна Америка, по-точно в областта на Кристалния вихър. 

Основното проникване се осъществява на този етап в Русия и Южна Америка, в семействата на развити души, на такива от „Закона на Единното“, от Му, развити души от Тибет и такива от Златната епоха на Гърция. Тези души са приели специалната мисия и мнозинството от тях ще има скрити специални сили –  нещо подобно на идеология – вмъкнати вътре в тези честоти. 


Езерото Байкал

Посланикът ни пита за енергията наречена езерото Байкал. Казваме ви, че то е огромен вихър и чакричен център на човечеството, също както и за тялото на планетата. Овалната му периферия се простира на повече от 1600 км, а енергийното му влияние е глобално. То е едно от рядките вихрови места на планетата с противоположно въртене, във връзка с   отношението му към вътрешно-измерната светлина. За това ще говорим по-надолу в това послание.

Езерото Байкал от хилядолетия е било познато и винаги е имало  както човешки, така и етерни пазители по своите брегове. Виждате, че Байкал носи енергията на Му и на Буда. Това е било известно по времето на ЛеМурия и то поддържа тези спокойни енергии, бихме казали като един вид място на съхранение на тази планета. То дълго е бивало пазено чрез своята отдалеченост. Скъпоценните и полускъпоценни камъни от тази област са изключително ефикасни. Те са наситени с неговата уравновесена енергия, с неговия баланс. 

Камъните от планината Урал са също така от ключово значение на този период от време. Тези на синия лапис лазули и виолетовия чароит от езерото Байкал и тези на аметиста, аквамарина, топаза и демантоида от Урал са най-благоприятните за хората, които ги носят. 

Вибрацията на тази уникална област на територията на Русия на този етап е с високо активирана и хармонична честотност. Съществуват три мощни енергийни вихрови-портални комплекси, разположени в триъгълна форма в геометричната матрица на Русия: Златния Диск, Планината Урал и езерото Байкал. Най-силният от тях е езерото Байкал. Но, Възлюбени, разберете, че всички тези три са всесъзидателни и силно действащи. 

Езерото Байкал е всъщност глобално по отношение на вибрациите на хармонично трептене с много други части на света, включително и езерото Титикака. Както виждате и двете са ЛеМурийски. 

Определени области от Русия носят противоположни енергийни полета, което е доста интересно по отношение на Кристално-електрическото космическо трептене. 

Космическото трептене е всемогъщ източник на енергийна сила, която е вътреизмерна и неизмерима за вашите
 настоящи технологии. Енергията на Космическото трептене се осъществява в две форми. Първата е като енергиен проводник, а другата като жива сетивна решетка. В Русия се срещат две от тези противоположни хелиотропни полета. Най-голямото се намира в езерото Байкал, другото е в планината Урал. Като тези двете образуват триъгълник с разположения в Москва Златен диск. 

Космосът съдържа вътре в себе си нещо, което може да бъде дефинирано като кристално-електрическа схема вътре в една активна плазма на галактиките и вътре-пространствата. Тази кристално-електрична схема захранва вътрешността на вашата галактика. Тази „активна“ плазма е в многообразни форми, както и студена и топла, също така тя е свързана и съзнателна. Тази плазма не е фиксирана само в едно измерение или само във вселената. Тази плазма действа в спектър подобен на светлината. Тази плазма варира и прелива, както извън измерните реалности, така и към други вселени. На практика тя е слепващото устройство, което ги свързва. 

Тази вътре-измерна плазма произвежда мулти-потоково спираловидно електричество, което е кристално. Но как е възможно кристална субстанция да има йонно заредени свойства в поле на нулева точка? Това е така, защото тя е генерирана от кристалната структура на геометричната космическа решетка, галактическата решетка. Тя става свързана чрез „прищипване“ на нейното привличане и свиване. Точно, както определени пиезокристали на вашата планета осовобождават електрически заряд, когато се оказва механичен натиск върху тях, така и тази плазма се осовобождава чрез нещо подобно, което може да се нарече „z-пинч“ ефект на свиване, упражнен от пиезо-кристалната матрица на Космическата решетка.

Когато достигнете Възнесението, кристално-електричния поток ще е балансиран за изиграване на главната роля за кристално честотното издигане на вашата планета, както всъщност и на човечеството. Той е част от кристалния дял на Космическата инициация. Знайте, че този поток съдържа кодове с обърната наопаки спирала, която е нужна не само за планетата, но и за най-чистото издигане към Мер-Ка-На.

Вашата планетарна решетка и магнитосфера действат като двуслоева защита от пренапрежение, но от време на време електрическите зарядите се претоварват. Има неразпознато доказателство за това във вашата Слънчева система и фактически на Земята. Всяка планета има специфичен параметър на електрически заряд, който носи. Когато този заряд е претоварен при пренапрежение, форма на вътрешно електричество експлодира в мощна дъга, която създава избухващ ефект, както на физическо ниво на планетата, така и в нейния вътреизмерен аспект. Това се е осъществило на планетата след разпадането на първоначалния Фирмамент. Всъщност това е и което е сформирало Големия каньон. 

Фактически избухванията на дъгообразни светкавици от пренапрежение са сформирали не само Големия каньон, но също така и Метеоритния кратер на Баринджър в Аризона, както и Тунгуския кратер в Сибир. Именно Тунгуското избухване е това, което е изхвърлило вторични дъги, създавайки противоположните въртения в езерото Байкал и на планината Урал. 

Тунгуският кратер не съдържа неоткрити желязно-никелови метеоритни фрагменти вътре в самия кратер. Това е така, защото не е било метеоритна експлозия. Той е образуван от освободената дъгова светкавица при избухване. Доказателство за това има на луната и по всички ваши планети. Четвъртата луна на Юпитер и долината Маринер на Марс са други мистериозни примери за дъгообразни избухвания. Всъщност някои от тях са разбрани и разпознати от някои независими учени.


Байкал и Урал –  обратното завъртане на полето на избухване
 
И така, по отношение на вашата Земя, ще ви кажем, че дъгообразните светкавици са изходящи от вътрешността на Земята, като са създали при избухването си пукнатините на Големия каньон и Тунгуския кратер в Сибир, и така са образували неповторимо енергийно поле. Така тук се е създало обратно завъртане на вътре-димензионална светлина и по този начин е настъпил неповторим по рода си баланс – обратен баланс –  който завърта светлината в спираловидни и обратно-спираловидни въртения.

Както пояснихме, скъпоценните камъни и минералите, намерени в тази област, имат уникални качества, които като резултат влияят балансиращо и благоприятно на ауричното разширение. Един от интересните ефекти вътре на тези места е наличието на силно благоприятна енергия, произлизаща от неповторимото антигравитационно поле, настъпило при дъгообразното електрическо избухване. 

Това поле има периоди на вътреизмерни разтваряния, които дават възможност за времеви-програмни аномалии при специфични астрономични гравитационни фази. Тази благоприятна енергия е изключително уникална за вашата планета и тя позволява много по-лесното протичане на мултиизмерно съзнание и билокационни опитности (билокацията е едновременното присъствие на две места – бел. прев.) в определени полета вътре в тази енергия. 

Има и други области на планетата, където това също е настъпило и едни от тях са Андара (Andara) региона в Калифорния, Кристалният вихър в Арканзас и средния северен централен участък от планината Урал по продължение на 51 градуса северна ширина. 


Заключение:

Русия е област на невероятни енергии и една от главните области на потока на идващото човечество, носещо
 кристалните вибрации на пълната 12-нишкова ДНК. Русия подслонява три необикновени вихъра, от които най-мощен е езерото Байкал. 

Наличието на по-високо областна геометрика и по-висока димензионална светлина е стимулирано над и вътре в самото езеро Байкал, а неговата енергия въздейства на цялата планета Земя. Над него се намира скъпоценен диамантен купол. Тази концентрирана геометрична сфера съдържа додекаедър (дванадесетостенник) и октаедър (осмостенник). Този купол сияе заедно с енергиите на Плеядите и Сириус Б и е необикновенно изравнен към тях. Казваме на посланика, че на практика беше късметлия да посети това място; енергиите на това място са вътре в него. И това е така за всеки, който посети този регион или физически, или духом и двата начина са на практика свещени. Вие сте възлюбени.

Аз съм Метатрон и споделям с вас тези Истини.

И така е това...


Превод: Карина Кристоф
Архангел Метатрон чрез Джеймс Тиберон
ВНИМАНИЕ: © Настоящото послание на Архангел Метатрон предадено чрез Джеймс Тиберон е защищено с авторско право. То може да се разпространява единствено под тази му форма и превод като се посочва уебсайта, където е оригинала му.
Източник: www.Earth-Keeper.com


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .