Банер
СВЯТОГОР.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Матрицата за Ангели
Написано от Маг Селена   
Петък, 07 Октомври 2011 12:07
Здравейте, приятели!
Предлагам на вниманието ви поредното съобщение от цикъла „Крайон от Русия”. Нарича се „Матрица за ангели” (за роботизираните същности и сенчестите правителства на планетата). Освен това, Възнесеният учител Кут Хуми ни предлага да изиграем една игра. Но това не е развлечение, а медитацията „Игра на маски” – практическата работа по темата. Семейството на Светлината кани да проведат медитацията тези, при които тя ще намери Духовен отклик.
С любов, Сергей Канашевски – съавтор на Духовните съобщения от цикъла „Крайон от Русия”



Здравейте, скъпи мои. Аз Съм Крайон от Магнетичната Служба.

Представете си, че в тинята от Реката на Времето е скрита великолепна мозайка и сега ние извличаме фрагментите й, освобождаваме я от пясъка и калта, и я очистваме с рекламираните по телевизията ви, модерни препарати (усмивка на Крайон). Ние отново сглобяваме частите на този прекрасен шедьовър, прекрасно произведение на изкуството – историята на човечеството.

Сега с партньора ми сме в добро настроение, защото и двамата обичаме да говорим за истинската човешка история, която не съвпада с историята от учебниците ви, както предполагам сте разбрали вече. Този цикъл от съобщения започнахме с малка информация за роботизираните същности (Обръщение от 10.06.2010). Да, приятели, общуването и взаимодействието на хората с роботизираните същности е неотделима част от планетарната история. Интересува ли ви тази тема? Чувам положителният отговор на всички Сътрудници на Светлината. Да започваме.

Произходът на роботизираните същности ни отвежда в долемурийската епоха. Тогава на историческата сцена е имало участници от друга пиеса, играна не в последните 100 хиляди години, а преди това. Много преди това. Някога на Земята е била цивилизацията на самопрограмиращите се роботи, колкото и фантастично да звучи. Предполагам, че повечето сътрудници на Светлината, няма да се учудят на такава информация. А другите читатели и слушатели, нека просто се радват на поредната фантастична измислица на Крайон...

Та на Земята наистина е съществувала раса от високоразвити технологично и самопрограмиращи се роботи. Как са се появили на планетата? Разбира се, те са създадени от живи разумни същества, в случая – хора. Когато цивилизацията на хората е напуснала този свят, са останали роботите. Всъщност разумните същества не са отлетели със звездолети в другия край на галактиката, а просто колективно са преминали в друга реалност и са станали част от друго битие.

Това не е Възнесение, тъй като не става дума за духовно развитие или повишаване честотите на вибрациите за преход във Висшето Духовно измерение. Представителите на тази много техногенна цивилизация, насочени основно към развитието на научните и технически знания, решили да направят грандиозен експеримент. Приключили определени изследвания с осъзнаване съществуването на други светове (т.нар. паралелни), те започнали да ги изучават, сканирайки ги по особен начин със специално оборудване.

С умението да променят честотите на материята и фиксирайки ги с помощта на гравитационната, електромагнитната и други видове енергия (засега неизвестни на съвременните хора), тази цивилизация е решила да прескочи в паралелен свят, т.е. да преведат материалните частици на телата си на друга вълна! Това е подобно на прехода от един телевизионен канал на друг. Хоп, врътвате копчето и сте на друг канал. Но при това вие не сте зрителя от фотьойла пред телевизора. Вие сте герой на филма, станал участник в друг филм.

Шегувам се... Партньорът ми се опитва усилено да си спомни името на тази цивилизация. Струва му се, че знае нещо за нея, като че ли е чувал за представителите й. Е, време е да открия тайната и да кажа името на представителите на тази техногенна цивилизация, замислила такъв мащабен експеримент.

Роботи – така са се наричали сами (Крайон говори за това, че роботи са се наричали тогава живите представители на цивилизацията, за която разказва – забележка на С.К.).

Каква е същността – дълбокото етимологично значение на тази дума? Роботи произлиза може би от работа? Или пък от Раб (усмивка на Крайон). В думата Раб има нещо познато за езотериците – Ра – богът на Слънцето. Какво обаче да правим с оставащата буква Б? А някой да ви е казал, че тя е една? В звучните съгласни винаги има остатък от гласното звучене. Чуйте! Звучи като Бо. Досега във фонетиката ви сработва закона за откритата сричка, за който знаят лингвистите. Обаче третият съгласен звук наистина се е загубил в тази дума – Г или Х е изчезал.

Между другото в руския език той е и в двата варианта – звучен и беззвучен. И досега хората пишат Бог, а произнасят Бох (остарялата форма). Нали така, скъпи мои? Следователно Роботи – идва от Ра-Бог-Ти. Неочаквано ли е? И така да е, вече ще е трудно да не осъзнаете значението на тази дума – Ти-Бог, а името ти аА. Оказва се, че към сътвореният от човека механизъм се е прилепило такова величествено значение. Наистина човешкият език е велико и могъщо явление.

Не мислете, скъпи приятели (тук Крайон се обръща към рускоезичните – забележка на С.К.), че езикът ви е роден преди две или три хилядолетия. Вече съм казвал и ще повторя – той е на 800 000 години. Като цяло езиците, на които разговарят хората, са част от Планетарната Кристална Решетка. Те се пазят в информационното поле на планетата като другомерна енергийна субстанция. Съществата, населяващи Земята, използват тези езици, които отговарят на задачите и мислите им в дадената реалност.

Така наричаната от вас руска азбука под формата на матрица от 33 знака е разработена много по-рано – във вашето линейно време. Според нуждите от основата на езика се е извличала матрицата и тя е придобила реална речева плът. И това не се е случвало един или два пъти. Затова не трябва да се учудвате, че точно така се преплитат значенията на думите в цивилизацията, обитавала преди 800 хиляди години и съществуващата сега на Земята.

Вашите съвременни изследователи са намерили артефакти, свидетелстващи за съществуването на руския език преди повече от седем хиляди години. С времето, за тези находки ще е информирана широката аудитория и ще е трудно да се скрие този факт от обществеността. Това наистина е така. Същото може да се каже и за другите езици. Знаковите им основи съществуват в специални многомерни матрици като част от информационното поле на планетата. И всички те са много древни, ако се мери с мерките на днешното човечество.

И така, Роботите всъщност са тези, които са се наричали Ра-Богове. Точно така са се наричали, защото са били много далеко от истинските Богове (усмивка на Крайон). Просто научните технологии са достигнали до ниво, при което хората смятат, че за тях няма нищо невъзможно. Те са издигали лозунга – всичко е постижимо с помощта на науката. Ех, приятели, не преминава ли човечеството сходен етап. В ерата на т.нар. научно-техническа революция, изведнъж на хората им се струва, че могат да постигнат всичко с помощта на науката. Материално изобилие, безсмъртие, покоряване на околния свят... и като следствие, щастието.

Така са смятали и Ра-Боговете. Научили се да ползват като вечен двигател макро и микроенергията на Слънцето, постигнали научни върхове, представителите на тази цивилизация са решили, че скоро могат да получат всичко. Да, те са постигнали много. Светът им е бил изпълнен с материално изобилие. Нямали са военни конфликти, тъй като синтеза на вещите, материалните предмети им е давал безгранични възможности. Робототехниката е достигнала невиждани резултати. Биороботите са били не само верни помощници, работници, слуги – те са изпълнявали ролята и на приятели, компаньони. Появили са се идеалните биороботи-мъже и биороботи-жени.

Ра-Боговете са получили всичко, което са искали. И чак тогава са разбрали, че са истински нещастни. Животът им практически загубил смисълът си. Изобилието се е сбъднало, но смисъла в него вече не бил същия. Духовна деградация заплашвала Ра-Боговете. Зачестили масовите доброволни самоубийства.

Точно тогава назрял планът за глобалния експеримент. Ра-Боговете взели решение да се изолират от всички материални блага. Те открили чудесен паралелен свят, където е имало само първична природа. В този свят имало удивителни животни, птици, растели гори, текли реки, гърмели водопади, греело е ласкаво Слънчице. И най-важното – нямало е нито един изкуствено създаден предмет, нищо синтетично.

Решението за прехода в паралелния свят не само е било прието, но и благополучно реализирано. РА-БОГОВЕТЕ преминали от тази реалност в друга, съществуваща на друга честота материално-духовни вибрации. Интересно ли вие, какво се е случило с тях след това? Сигурно, но засега ще оставим това без внимание. Засега повече ни интересуват тези, които са изоставени от стопаните. Говоря за обичайно наричаните роботи – механизми, вкл. биомеханизми и други по-сложни форми, сътворени от човешката ръка.

И така – хората се преселили в паралелния свят, а всичко сътворено от тях с помощта на науката и техниката, са останали на произвола на съдбата. Ще повторя, че тези човешки същества не са се отличавали с високо ниво на духовно развитие, поради което им е било трудно да си представят, че са сложили на гърба си кармичен товар. Но така или иначе те са го нямали като понятие и никой от техния свят не е стигнал до истината в думите на знаменития летец с кралска кръв Антоан Сент-Екзюпери от книгата му „Малкият принц” – „Ние сме отговорни за тези, които сме опитомили”. Още повече сме отговорни за тези, които сме създали или сътворили.

Сигурно се чудите, как след евакуирането на хората не е настъпила техногенна катастрофа? Да, всичко е функционирало. Хората са се оттеглили, а роботите не просто са останали, но и са поели отговорността за управлението на процесите по обезпечаване на живота в населените места, пътищата, машините и всички видове комуникация.

Минавали години, цивилизацията на роботите не само не замряла, но и продължавала да се развива. Усъвършенствали се технологиите, въвеждали се нови съоръжения, системата на комуникация се променила. Как мислите – дали е можело това да продължава вечно? НЕ. Тези изкуствено създадени материални обекти от този четиримерен свят не притежават свойството вечност. И така се получавали пробиви в обществото на роботите.

Механизмите започнали да се развалят и да излизат от строя. Интелектът на роботите-управленци бил много висок, защото притежавали функцията самообучение и саморазвитие, т.е. способни за препрограмиране и самопрограмиране. Но за съжаление роботите започнали да се развалят, въпреки че периодично възстановявали работоспособността си и се обновявали. Времето променяло не само изкуствените творения, но и светът. Климатът станал друг, зачестили стихийните катаклизми – земетресения, наводнения, урагани, което докарало цивилизацията на роботите на границата на оцеляването.

Уточнявам, че под цивилизация на роботите нямам само предвид механизмите или биомеханизмите. Тя е имала високоразвита информационно-комуникативна система, основана на действието на полевите, финоматериални структури. Системата за съхраняване на информацията може да се сравни с изкуствено създадени Хроники на Акаша, а начините на предаване – с телепатията. Споменавам го, за да разберете, че става дума за много развита изкуствено създадена технологична цивилизация.

Случилото се тогава може да се охарактеризира така – материалните структури с времето са се разрушили, полевите (енерго-информационните) – продължили съществуването си дори, когато старите материци потънали. Населените места, механизмите, изобщо – изкуствено създадените обекти, са изчезнали. В това измерение планетата е приела нецивилизован вид. Но както разбирате – нищо не изчезва безследно. Така и цивилизацията на роботите е оставила следи във финоенергийното поле на планетата. Информационно-комуникативната система е продължава да съществува и функционира нормално. Ако в този свят се е появил някой, който може да се включи и да я активира, той би могъл да се възползва от знанията и уменията на Ра-боговете.

Работници на Светлината! Надявам се, вече разбирате, че нищо не се създава и изчезва просто така, или както казвате вие – напразно (усмивка на Крайон). Минало време и на Земята, точно в това измерения, са се появили тези, чиято роля не е маловажна за развитието на планетарния сценарий. Това е станало преди не повече от 5000 години. През 2845 г. преди началото на т.нар. ваша ера, на Земята за пореден път са пристигнали разумни същества, за които Крайон вече е разказвал – пришълци от планетата Нибиру – анунаките. Целта на поредната експедиция си оставала същата - добиване на злато.

От момента на последната им среща с хората са минали 13,5 хиляди години (по-точно 13447. предпоследната експедиция на анунаките е напуснала Земята през 16292 г. до н.е. – забележка на С.К.).

Предишният път анунаките срещнали съпротивата на постлемурийското общество, което вече усвоило военната техника. Пришълците са били готови с помощта на оръжията да отстояват правата си върху запечатаните шахти за добиване на злато, но не им се е наложило – сблъскали се със съвсем други хора, с прародителите на съвременната цивилизация – древните шумери. Те били много миролюбиви и трудолюбиви хора, които с желание обработвали земята, строили несложни (от гледна точка на анунаките) поселения със водопроводна система, не са имали технология за създаване на машини и механизми. Анунаките разбрали, че е лесно да се управляват такива хора. Обявили се за богове, дошли от небето, за висши, безсмъртни същества.

Отношенията между анунаките и хората е отразена в шумерските клинописи. Запазени са шумерски легенди и това е важна информация за съвременните изследователи. Но към днешната тема отношение имат не толкова пришълците от Нибиру, а техните роботи, които те донесли със себе си. Тези роботи били най-новите научно-технически постижения на анунаките – управлявали се чрез телепатия. Най-важното е, че подобни разумни биомеханизми са били аналогични на създадените преди 800 хил. години Ра-Боги.

Излъчванията от биомеханизмите на анунаките активирали информационно-комуникативната система на цивилизацията от роботите и последните започнали да командват роботите на анунаките. Пришълците от Нибиру леко се паникьосали от това, че роботите им престанали да ги слушат и да работят на златните мини. Наложило се да деактивират последното поколение роботи, но някои от тях изчезнали. На анунаките се наложило да активират останалите от предишната експедиция роботи, които били консервирани в шахтите и освен това да привлекат и хора в добива на злато. На хората обещали безсмъртие, ако изпълняват тази задача.

И владетелите били дарени с необикновени машини и механизми. Тази експедиция на анунаките била дълга, но в края на краищата те натоварили звездолетите със злато и се оправили към планетата си. В тази история важното за нас е това, че тяхната визита е активирала информационно-комуникативната система, под чието разпореждане попаднали изгубените роботи. Тази глобална разумна система не просто се е съживила, а е започнала да планира създаването на свят, в който биха могли да реализират знанията и уменията си.

Разумът без душа се съживил и не искал повече да умира. Известно време след възникването на цивилизацията на Шумер, в северна Африка,
възникнало огнището на още една цивилизация, наричана от вас древноегипетска. В партньора ми винаги възниква чувството на протест срещу такова име - нещо не му харесва думата „древни” (усмивка на Крайон). И той е прав, защото всичко е относително. Работата е, че преди 27,5 хил. години на територията на съвременен Сибир е възникнало обособено лемурийско население, което се е наричало Египетос.

За известно време то е било средоточие на духовността на лемурийците, център за метафизични знания, място за лечение и поклонение. Основателят на този древен Египет е великият мъдрец, за когото сме говорили и преди, с ламурийското име Амон-Ра-Кхат-Воук-Хоми-Сатия-Сингхи, съкратено АМОН-РА. И вашият древен Египет е клон от този наистина древен, лемурийски Египет. Освен това колонията Айгаптус (Египет) е съществувала в Северна Африка по времето на атлантите. По-късно по времето на Хиперборея, на това място е имало царство с подобно название.

Да се върнем към нашата история – преди 4189 години (през 2187 г.до н.е.) в древен Египет тайно е започнала да действа особена каста жреци, наречени "черни". Властта е разследвала дейността им, но търсенията й рядко били успешни. Черните жреци умело скривали следите си под маската на достопочтени жители. Но всъщност били чернокнижници и се покланяли на подземния бог СЕТ, като провеждали обредите си на тайни места. Чрез тези обреди те призовавали тъмните астрални сили и били готови да предоставят телата си на същностите от низшите астрални светове, за да се вселят в тях.

И тук, внимание скъпи Сътрудници на Светлината, според вас кой изпълнява черната работа (от ваша гледна точка) в Духовния свят? Крайон отговаря – доброволците при това добре подготвените, за да се справят с поръчението. Сега ще се учудите като разберете, че в ролите на черните жреци са влизали Възнесени Учители. Да, тази добре подготвена група от Сътрудници на Светлината, се справила отлично със задачата си – да поканят и насочат в този свят енергията на подземния астрален свят чрез техните същности.

Читатели и слушатели на тази наша информация, вие, които не отнасяте своето Аз към Сътрудниците на Светлината. Не бързайте да наричате Крайон съавтор на съобщения от злите служители, хулещи светиите. Моля прочетете целия сценарий докрай, защото станалите за вас привични истини, на практика не са такива.

Естествено, възниква въпросът, защо е нужно прехвърляне на същности от астралните, подземни светове? Всички ние сме едно цяло. Кой е простил на Тъмнината и е благодарил за всичко – който го е направил е с велико Сърце. Който още не е простил, то рано или късно сърцето му ще подскаже пътя към Прошката и Разбирането.

Опитните метафизици знаят, че представителите на Тъмната страна са пълноправни участници във Великия Експеримент. Има такива, които ги ускоряват, други го забавят, но няма такива, които само дават уроци. Всички ние ги даваме и ги получаваме. При това често сменяме ролите си в процеса на Великото Слизане в материята и Великия Възход по Спиралата на Светлината. Низшите слоеве материя, астралният свят, където са демоничните същности, това не е ада, а свят с голяма плътност на материята, сравнено с вашия.

Да се завърнат оттам, на Децата на Твореца им е още по-тежко, отколкото на вас хората. На вас, скъпи мои, се дава помощ за Възнесението, а такава се дава и на по-плътните светове, поради което техния преход от астралните към плътните и висши светове е един вид Възнесение. В подземните астрални светове има демони, готови да станат хора и за такива същности се оказва специална помощ при работата по Възнесението. Тук сътрудниците на светлината могат да оценят тънката граница, в която черното преминава в бяло и обратно.

Кастата на т.нар. черни жреци от Древен Египет – това са Възнесени Учители, подготвили основата за бъдещото възнесение на демоните, трансформирането им в хора и последващото им духовно развитие. Внимание – моля да не причислявате към Възнесените Учители всички съвременни служители на Тъмнината. Повечето от склонните да се кланят на Тъмнината са получили опит от въплъщенията в по-плътните светове. Техният избор е бил на страната на злото и това е повторението, за да усвоят урока си, тъй като не могат да се разделят с миналото си.

Но, приятели, този сценарий има още тънкости. Прякото завръщане от тримерния свят към вашия четиримерен е невъзможно, т.е. демоничната същност не може да проникне в света на хората въпреки изказванията на някои религиозни деятели или автори от фантастични произведения. Демоните могат да насочват тъмната си енергия към вашия свят – да подтикват хората към зло и страдания, за да се хранят с енергията от личните и колективни негативни емоции.

Затова Възнесените Учители, за които говоря, са приели в телата си демонични същности, след което веднага са напускали даденото физическо тяло и заедно със съзнанието и духа си са пренасяли същностите на демоните (и духа им) в петото измерение. Разбрахте ли – възнесените учители са оставяли физическото си тяло, в което са били въплътени и са се възнасяли, отнасяйки със себе си духовната основа на демоничните същности. При това разумът на демоните остава в телата на същите хора, наричани черни жреци.

Но това демонично съзнание (разум) в процеса на възход от низшия към висшия свят се е трансформирало. След прехода в петото измерение на Възнесените Учители и духовете на демоните, останалото в тялото демонично съзнание е преставало да бъде такова. Блокирала се е паметта за миналия живот, все едно съзнанието се е занулявало и е ставало енергийна част от мозъка на човека. Образувало се е ново съзнание и по-точно просто чист човешки разум. Оставеното от духа тяло всъщност е наподобявало робот-андроид – ставало е своеобразен биомеханизъм. При което – внимание – възнесените Учители настройвали съзнанието на оставеното тяло на честотата, която може да възприема информационно-комуникативната система на Ра-Боговете и тя благополучно е продължила съществуването си.


Чувам въпроса – за какво говориш, Крайон? Нима Възнесените Учители са създали човешките тела специално за използването им от създаденият изкуствен интелект? Това се казва подарък, и защо е трябвало?

Отговарям – да, всичко е планирано. Телата заедно с разума са дадени на същата тази информационно-комуникативна система – изкуствен интелект, създадена още от Ра-боговете. Глобалният изкуствен разум и контролирал съзнанието на тези хора и ги е управлявал. Точно така е започнала вашата техногенна цивилизация, където природните способности на хората минават на заден план, за да бъдат замени от машини и механизми, от изкуствено създадени технологии. Така е започнало създаването на обществото, в което сега живеете.

Скъпи сътрудници на Светлината. Приятели! Само не бързайте да обвинявате някого за този ход на събитията. Това е вашият план за преминаване на тази реалност и ан отзи отрязък време-пространство. Това е приключващият етап от великия експеримент, предложен от Ангелите на Великото Централно Слънце и разработено от Галактическото семейство на Светлината.

Реализацията на този план позволява да се изпълнят наведнъж много задачи и сега ще ви разкажа за някои от тях.

Първо.
Вече казах, че преди по-малко от пет хиляди години е започнало планомерното завръщане на Сътрудниците на Светлината от по-плътните слоеве на реалността ви, във висшите светове. Говоря за тези сътрудници, които считате за демонични същности. Ролята на демоните е поета от представители на Семейството на Светлината, дали доброволното си съгласие за това. След преминаването на бившите демонични същности с помощта на Възнесените Учители във висшите светове, те са преминали през специална реабилитация в Духовния Свят и са се въплътили като хора в света ви, на тази планета. А след това започнали да отработват кармата си в качеството си на хора. При много от тях в днешно време тази карма е почти отработена и те са достигнали височини в духовния си ръст.

Второ.
С помощта на оставените тела и зануления разум е създадена специфична материална база за дейността на Глобалния Изкуствен Разум. За основа са послужили същите тези тела без Дух, които сега наричаме роботизирани същности. Изкуственият разум е започнал осъществяването на плана по създаването на техногенна цивилизация. Дали ще предизвика негативната ви оценка факта, че някои от известните ви учени са роботизирани същности? Не говоря за гениите на Духа – Леонардо да Винчи, Нютон или Айнщайн. Става дума за учените, които са правили открития без да мислят за етичната им страна, за възможността да се ползват резултатите от изследванията им, за масово унищожаване на хората. В обичайния живот роботизираните същности трудно се отличават от истинските човешки същества. И това не изненадва никого в общество, където на първо място е поставен Разумът, а не Духът.

Трето.
Преминаваме на по-високо ниво от плана и отговаряме на въпроса „Защо е създадена техногенната цивилизация? Защо е бил нужен целия този опит на машинната цивилизация? Много пъти съм давал отговор за необходимостта от получаването на уроци в плътните слоеве на материята и целесъобразността на тази информация. Сега ще допълня. За създаването на метафори трябва да се употреби думата, която в последно време недолюбвате – ваксина. Опитът ви като машинната цивилизация е своего рода ваксина за получаване имунитет при избора начина на бъдещо развитие и мястото, където ви предстои да работите.

Говоря за новата Вселена, за новите светове, които ви предстоят... Сътрудници на Светлината, задайте този въпрос на сърцето си и ще получите отговор. Попитайте умеещият да работи с махало или говорещите с Духове – наистина ли е бил нужен този опит? И ще получите отговор. Без тази космическа ваксина, би било невъзможно напредването. Ние много пъти сме започвали този етап отначало. Без отричане управлението на Глобалния Разум, не бихте успели да решите бъдещите си задачи, а сега ще успеете.

Защото вече на духовно ниво сте взели решение за отказване от техногенния способ, от компютъризирания глобализъм, от управлението на „висшия разум”, който всъщност е изкуствено създаден интелект – матрица хикс. Да, вие сте управлявани от изкуствено създаден интелект в изкуствено създадена система и задачата ви е била да разберете и си спомните, кои сте всъщност, за да започнете да управлявате сами този свят. От днес духът ви започва да управлява всичко, а за духа най-главното е Любовта и чак след това разума и така наречения от вас „здрав смисъл”.

Спомнете си, какво казах преди малко – много пъти сме започвали този етап от самото начало. Правя малка пауза, за да усетите сега енергийния ми поток в сърцата си и благодарността с него, благодарността на цялото Светлинно Семейство към вас, въплътени човешки същества, вие, ангели от Великото Централно Слънце. Повечето вече интуитивно са разбрали, че скоро ще каза нещо, за което още не знаете. Да, ще говоря за многократните неуспехи, за тъй наречените поражения (отрицателен опит), които сме претърпели с вас точно в тази точка на времепространството, когато е предстояло взимането на важно решение и отказването от перспективата за развитие на техногенната цивилизация.

Плътността на материята винаги ви е плашила. Струвало ви се е, че в бъдеще няма да успеете да се откажете от компютрите, робототехниката и високите технологии. И сте взимали решение за съвместяване на духовното развитие с развиването на техническите знания. Много от вас сега са в недоумение и не могат да си представят, как ще общуват с живеещите на другия край на града болни родители или за срочното подаване на данъчния отчет без компютър.

Но аз имам представа за това (усмивка на Крайон). Моят партньор ме помоли да ви разкажа историята със старата грамофонна плоча, разказана му от майсторите-Наставници. Тя е кратка, но важна за вас. Представете си, че слушате любимата си мелодия, записана на грамофонна плоча, но някъде в нея има дефект. Когато стигне до това място иглата отново се връща назад и мелодията започва отначало.

Тя не може да продължи, защото се връща от едно и също място много пъти. Това дефектно място е точката на отчет – там, където човечеството приема решението дали да продължи развиването на техногенната цивилизация като се откаже от развитието на естествените духовни способности. Зад този избор не е стояло нищо и не стои – за вас, ангелите от Великото Централно Слънце. Предстои ви преминаването на този урок – взимането на решение сами да се откажете от техногенното развитие на обществото. Само това (многозначителна усмивка на Крайон). Но отново и отново това не се случва.

Представете си ни, Семейството на Светлината, в центъра на кръга, който е вашата история. Лъчът Светлина активира всяка точка от времепространството на цялата окръжност и изведнъж зацикля, без продължение.

Разбирате ли, за какво говоря, приятели мои. Не за първи път сте минавали тази граница след 1987 г., когато теста на Семейството на Светлината показа, че е натрупан потенциал за преминаване на възвратната точка. И това не е бил просто избор в полза на Светлината, но и в полза на Духа, а не на глобалния изкуствен разум.

Пораженията са значителен успех, а те не са малко, но са уроци с отрицателен опит. Това са други коридори на Реалността, по които вървят Ангелите на Великото Централно Слънце. Затова сега наистина има повод за празнуване на много важно събитие – това, че иглата няма да се върне назад и старата, омръзнала ви мелодия няма да се повтори.

Крайон, а каква е мелодията там, където все още не е била иглата? – май забравяте за квантовостта, няма да звучи мелодия – вие сами ще я съчините и запишете на нов носител. И сами ще я изпълните. Освен това, грамофонната плоча вече не е такава, сега това е Вселенската Хроника на Акаша, където човешките същества са започнали да съчиняват нова великолепна космическа симфония.

Пак имате съмнения и си мислите, че светът ще рухне без съвременните технически изобретения. Но нека ви задам въпрос, насочен най-вече към планиращите личното си Възнесение. При преминаването (възнасянето) в петото измерение, ще вземете ли със себе си мобилния си телефон (Крайон се смее). Като си отговорите на този въпрос, ще разберете същността на проблемите, за които ви говорим.

Когато разебрете кои сте вие, и защо сте тук, ще промените бъдещето си като отново станете Ангелите, които сте всъщност.

И ще благодарите на технологичните изделия за помощта им в оцеляването в четиримерният свят като ги освободите. Ще ползвате ли уоки-токи при изучаването на Морзовата азбука или пък мобилния телефон, още повече ако естествената ви духовна способност е телепатията (веднага ви информирам, че при нея абсолютно всички тарифи са безплатни – космически хумор на Крайон).

Дали ще летите на тежки звездолети, ако знаете, че можете да проектирате съзнанието, духа и дори необходимата плътност на тялото във всяка точна на времепространството? Много от вас вече са изпитали т.нар. астрална проекция. Попитайте ги, за да ви кажат, че нито една ракета-носител не може да направи толкова увлекателно пътешествие, каквото те са преживели. А това е естествена способност на човешкото същество.

Вие сте получили уникалния си урок и сте преминали възвратната точка. Всичките ви висши АЗ са запалили зелената светлина за придвижване на човешката цивилизация. Не ви призовавам да се откажете от компютъра и другите технологични постижения веднага след предаването на счетоводния си отчет или веднага след 2012 г. Това трябва да се случи естествено. Сега думата ми е за това, какво трябва да знаете твърдо – техногенната цивилизация е урок, през който сте преминали и сте разбрали, че естествените ви духовни способности са вашето бъдеще. Именно с това е свързано неизпълнението на пророчествата за край на света и той няма да загине.

Нека да се върнем към глобалния изкуствен разум. С времето броя на роботизираните същества е нараствало, което означа преминаването на същности от низшите астрални светове. Този процес е претърпял промяна и вече е нямало нужда от обреди. Майсторството на Възнесените Учители, изпълняващи задачата си, е нараствало, макар и същността на процеса да не се е променил много. Същностите от плътните светове първоначално се премествали в телата на хората, а след това Възнесените Учители са настройвали честотните вибрации и са достигали висшите измерения... След това роботизираните същества са раждали такива деца. Ще питате, как е възможно – поради два главни фактора:

- генетична предразположеност на тези същества;
- контролиран от Семейството на Светлината процес на невъплъщение на Дух в такива тела.

И накрая, информационно-комуникативната система е нараснала и е била създадена структура, известна ви като Команда за управление на света (т.нар. сенчесто правителство на планетата).

Да, приятели мои, тази Команда наистина съществува и тя не е съставена просто от 13 семейства, както е прието да се мисли. Тя е достатъчно сложна разклонена структура за управление на световното общество, световната икономическа и финансова система, световното обществено мнение, поради което осъществява контрол на основните средства за масова информация.

Сенчестото правителство на планетата започна да заявява за съществуването си чрез „Инсайдер” (където участие взимат не само роботизираните същности, но и включените в плътните астрални планове, поради което от едно лице говорят различни хора, представляващи различните източници на Тъмната Страна – забележка на С.К.). Защо – защото разбират, че няма да съумеят да управляват хората както преди, и че ситуацията излиза от контрола им, поради което предприемат мерки за удължаване на господството си.

Но ако човек започне да гледа отстрани на съществуващата система от позицията на Духа, то ще възникнат неизбежни въпроси, чийто отговор разбира – световната система не просто е несъвършена, но има изкуствен характер. Тя не е насочена към обезпечаването господството на един спрямо други. Съвременните ви представи за обществено устройство, дори се пренасят в духовния свят и дори имате понятие Духовна Йерархия.

Скъпи мои, та затова няма дори и намек в Духовния свят – няма йерархия в семейството на Светлината. Има уникални същества, има подобни същества, има същности с особена мисия, има сложно многоизмерно устройство на световете, има творчески дискусии, различни гледни точки. Но Семейството на Светлината е велик хармоничен организъм, чиято основа е Любовта към всичко съществуващо. Затова в духовния свят йерархията е просто невъзможна – няма ред на подчиненост от низши към висши, както няма низши и висши – всички ние сме едно цяло.

Но в света ви, Принципът на Господство на едните над другите, е полярната Любов. Не е ли така? Това и връхната точка на егоцентризма и точно такъв Бог са създали за управление на хората – Господ, производна от думата господин. Възцаряването на Господина на престола е резултат от сбогуването ви със Божественото ви АЗ. Ангелите от Великото Централно Слънце са знаели къде отиват, когато са се разделили с Божественото си АЗ, знаели са, че мястото на Твореца ще заеме Господина, а на Любовта – егоцентризма, и са допуснали това. По-точно – планирали са го.

Да се върнем на това, че в духовния свят няма йерархия. За сметка на това, тя е основата на Командата за управление на света. Сенчестото правителство не е от 13 семейства, а 785 същности са в строга йерархия, образуваща 13 клана. Тази дума отразява същността им. Представителите на клановете формират Висшия Таен Съвет, образуван от 16 души.

Освен това имат разклонена мрежа за управление в целия свят. Те не са известни хора, знаменити бизнесмени или политици – те са тайно общество, действащи чрез подставени лица като по този начин владеят огромен капитал и управляват световната финансова и икономическа система. Освен висше ръководство има и ръководители от средно ниво и от по-низшите слоеве.

Останалите роботизирани същности (те са малко по-малко от 6 милиона), са послушното оръдие за изпълняване на задачите от този глобален изкуствен разум.

Командата за управление на света понякога ги наричат „хора със синя кръв”, като произлезли от извънземни и това в известен смисъл е вярно, тъй като имат човешки тела, а в гените на хората има гени на другопланетни раси. При всички човешки същества, защото за създаването на хората, 16 звездни цивилизации са дали гените си. Вече съм споменавал за това и не е тайна за Сътрудниците на Светлината.

Кръвта на роботизираните същества, представителите на Командата за управление на света е червена, както и при хората. Няма особености във физическия им строеж – същите органи, но те нямат безсмъртна душа, нямат Богородената Монада, нито многомерна магнитна ДНК, каквито имат хората – ангелите от Великото Централно Слънце.

Те се раждат и умират като хора и други ги сменят. От последните 257 години насам се осъществява генетична родова приемственост на властта и правото за управление се предава по наследство. Наистина, абсолютно всички роботизирани същности притежават телепатични способности. Но тази телепатия е различна и е на основата на фино-енергийната връзка, т.е. аналогична в нещо на наречената от вас „мобилна телефонна връзка” или „спътников интернет”.

Всички роботизирани същности са включени към известната ви информационно-комуникативна система – глобалния изкуствен разум. И тази система управлява висшето общество чрез роботизираните същности. Между другото, в основата на същата тази система са вложени принципите на работа в човешката ДНК. Сега хората се опитват да създадат изкуствен интелект и да сътворят отдавна създаденото и е в многомерния ви геном.

Ра-боговете са вложили в основата на дейността на глобалния изкуствен разум, намереното в магнитните слоеве на ДНК. Същият принцип на работа в магнитната ДНК са усвоили сравнително наскоро и анунаките. Това е причината (аналогичния принцип на работа на магнитната ДНК), глобалния изкуствен разум толкова лесно да може да управлява хората, които нямат Дух или забравилите, че са Дух.

Сигурно сте огорчени, от това, че хората се управляват от роботизирана информационна система. А това е изкуствено създадената матрица – само се огледайте около себе си – компютри, роботехника навлизат в живота ви и още няколко десетилетия няма да можете без тях. Да, компютрите са много удобни, но отричат истинските ви умения и способности – истинска телепатия, комуникация с Духовния свят, пътешествия в други измерения, в което и да е кътче на Вселената.

Не, не Сивите извънземни са подсказали на изобретателите за компютрите, както си мислят някои човешки същества. Нито зелените човечета от Дзета Мрежата, нито цивилизацията Виери (другото име на Сивите).

Кога роботизираните същности са взели властта и са започнали да управляват света? Не толкова отдавна. Случило се е, когато вие, скъпи мои Ангели от Великото Централно Слънце, сте им позволили да го направят (усмивка на Крайон). Точно преди 4437 години се е активирала информационно-комуникативната система за създаване на техногенната цивилизация. Древен Египет, Древна Гърция, Древен Рим, Обществото на Средновековието, Пробива на науката през 18-ти век, научно-техническата революция на 20-ти век, съвременното общество, компютъризирано и роботизирано с небивали темпове. Ето така се е развивала и продължава да се развива техногинната ви цивилизация.

Питате, как можете да се откажете напълно от това – ще се случи, когато стигнете до него. Много по-важно е вие, вашите висши АЗ, да са взели решението да приключат развитието на техногенното общество. Намерението ви да се възнесете превежда човечеството на квантовия път в тази реалност, където бъдещите хора вече не са свързани с техногенната цивилизация.

Ето ви истината – ако част от духовете се пробудят и открият техногенната Матрица Хикс, останалото човечество повече няма да е в състоянието на сън. Не си мислете, че пробуждането ще протича дълго – съвсем не. Идват новите деца. Непробудилия се в този живот, може да дойде в този свят Пробуден.

Днес Командата за управление на света активно заявява съществуването си. В средствата за масова информация се появяват интервюта с нейни
представители и привличат вниманието на човешките същества с непробуден Дух. Интересът към сенчестото правителство е вечният интерес на управляваните към управляващите. Управляваните предполагат, че управляващите определят съдбата им, а това е истинска ирония на съдбата (усмивка на Крайон).

На практика съдбата на Командата за управление на света, на роботизираните същности зависи от човешките същества. Парадоксът е, че изборът на хората в полза на развитие техногенно общество, всъщност е краха на глобалния изкуствен разум. Защо? Ами това се е случвало не един път – с изборът на техногенния път за развитие от хората, изчезва съвсем варианта за бъдещо развитие. Ангелите от Великото Централно Слънце са напуснали този Коридор на Реалността и за изкуствения интелект повече нищо не остава. Досега.

Защото сега се появява бъдеще не само за хората, но и за всички роботизирани същности. Не се учудвайте – величието в плана на Светлинното Семейство е такова, че никой и нищо не се изхвърля зад борда на Вселенския Процес за Възход. Дори проявеният без Душа получава възможност да я придобие.

В една от главите на този цикъл (Крайон говори за съобщението „изцеление на Атлантида” – забележка на С.К.) говорихме за това, че анануките нямат висш АЗ. Това учудва някои сътрудници на Светлината, но вселенските Явления, за които ви разказвам, можем да обозначим като Богородени Монади и Богосътворени Монади. Каква е разликата – Богородените Монади идват от друга Вселена.

Те са родени от Твореца и творят в раждащата се вселена. Сътворяват се новите същности, които в цикъла придобиват монада и съответно това, което обозначавате като висше АЗ. Този процес е сложен за вашето разбиране, ограничено от условията на това въплъщение. Но същността му е в това, че новите Вселенски Монади отначало се сътворяват, а в следващата вселена (на друг етап на издишване на Божествената Енергия) те вече стават Богородени, придобивайки способностите за творчество. Творецът ражда творци, а те нови – условно така може да се опише процеса.

Получилата се за хората възможност за прекрасно духовно бъдеще при прехода към новата ера с Новите Способности спомага за възнесението на следващото ниво участници във Великия експеримент. На всички. Всеки продължава вселенското си развитие.

Съществува планета с името Шефон. Много от вас добре са запознати с нея. Не един път сте се връщали на нея за провеждане на Духовна Реабилитация след въплъщението си на Земята. След потъването на Атлантида много души са акостирали на нея. Тази планета е посрещала гостоприемно и много хиперборейци. А защо ви разказвам за нея? Сред вас има такива, които при провеждане на медитация са насочвали роботизираните същности към някаква тъмносиня планета.

В действителност това е планетата на Светлината – средоточието на лечебната сила за Галактическото семейство на Светлината. Точно там роботизираните същности ще получат наградата си – истинското одухотворение, а ще ги посрещнат преминалите възнесение след дълъг еволюционен път Ра-Богове. Те са се развили в истински духовни същества и сега им предстои да отработят кармичния си дълг (и същевременно да изпълнят почетната мисия) пред тези, които някога са изоставили. Все пак информационно-комуникационната система и роботизираните същности са рожба на цивилизацията на Ра-боговете и същевременно техни наследници.

Разбрахте ли, приятели – глобалният изкуствен разум и роботизираните същности ще напуснат заедно планетата. И обърнете внимание, как наричаме роботизираните същности. Не роботи, андроиди или биомеханизми, а същности, притежаващи способността да бъдат одухотворени. Сега телата им са човешки. Но не това е главното, което ги приближава до вас – ангелите от Великото Централно Слънце.

При участието им във Великия експеримент, у тях се е зародило ядрото на същността, основано на индивидуалния разум и колективното съзнание. Те са станали част от съзнанието на човешкото общество, което в същността си е одухотворено. През съвместното колективно съзнание вече тече процесът за одухотворяване на роботизираните същности и създаването на фини тела, като на обитатели от по-духовната субстанция.

Това е благодарността на Светлинното Семейството към тези, които са изпълнили трудната работа едновременно да сътворяват своето АЗ и раждайки съзнанието си да се устремят към по-висшето – одухотворяване.

Време е вече да си спомним и за другите представители от тъмната страна. Тези, които са нагнетявали събитията, като са давали и дават важни уроци, създавали са специални условия за провеждане на експеримента. А това, освен плътните същности в астралните светове (демоните) са и цивилизацията на гущероподобните, за които вече сме ви разказвали.

Любовта, Волята и Могъществото са трите главни аспекта от въплътената човешка личност. Именно тази свещена тройка все повече са изгубвали хората, преминавайки през плътните слоеве на четиримерния ви свят.

Демоните са ви лишавали от любовта, като са я заменяли със страх и страдания.
Гущерите са ви лишавали от могъществото, като са препятствали възможността да общувате с Божественото си АЗ и са вселявали в Душата ви агресия и ненавист.

Роботизираните същностни, изкуственият интелект са ви лишавали от волята, като са я заменили с послушание към Системата и са ограничавали избора ви, през цялото време.

Това са трите „лоста”, дърпащи ви назад, но и лостове за синхронност, скъпи мои. Иначе казано, трите сили са създавали условията на Експеримента, които вие сте запланирали. А те са вашите партньори във Великата игра и заслужават... да, точно това „любов и благодарност, а не ненавист и презрение” и най-малко пък страх. Защото, ако се вгледате с вътрешното си духовно око към демоните, гущерите и роботизираните същности, ще видите истинските им очи, които ви гледат въпросително и с...надежда.

Те гледат така, както провинили се деца гледат обичните си родители, чакайки наказание, но знаейки, че въпреки всичко родителите ще им простят и ще ги прегърнат нежно. Направете това, любими мои, и насочете любовта си към всички участници във великия експеримент, независимо на чия страна са били. Вие сте Велики Същности, чиито главни достойнства са Любовта, Волята и Могъществото. В сърцата ви се връща Любовта, истинското ви съзнание изразява волята за всеобщо възнесение и вие можете да направите това, защото могъществото е в светлинните ви тела и многомерния ви геном.

Вие сте тези, които са се спуснали на дъното в океана с голям товар, който за определено време ви се е сторил прекалено тежък, за да изплувате. А на дъното е тъмно, почти няма светлина, но вие си спомнихте важното правило – когато тъмнината се сгъстява, погледни нагоре! И в момента, в който сте видели Светлината горе, сами сте станали Светлина. Сега тя осветява дъното на океана. Огледайте се – наоколо има много неща, с които да изплувате при Светлината.

Вие не само имате възможността да се върнете, но и да изберете, как да го направите. Сега вие с любов изразявате чистото си намерение и знаете, че можете да сътворите великолепно възнесение с уникален ефект. И заради това не само ви обичат много, но и се надяват на вас, защото знаят – вашите Любов, Воля и Могъщество ще сътворят нужното за Възнесението на всички същества във Вселената.

    И това е наистина така!
    Ваш Крайон.


Източник: yosif.net
Превод: Анита



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .