Банер
СВЯТОГОР.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Хармоничността на честотното модулиране и човешкото ДНК
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 24 Февруари 2011 17:15
Плеядите: Бихме искали да ви напомним, че вие сте членове на Семейството на Светлината - това е нещо, което в следващите няколко години ви предстои да осъзнаете. Вижте, част от еволюцията на човека - планираната еволюция на човека - планираното преподреждане на ДНК - е всеки да започне да отваря своята банка на паметта и да си спомни кой е. В различни измерения на реалността съществуват различни преживявания и различни закони.

В това, което вие наричате 3-то измерение, където сте били заключени като човешка раса - като човешки видове - толкова дълго време, съществува ограничение относно това какво може да преживее човек. Трето измерение е проектирано да се фокусира върху една съществуваща реалност. Проектирано е по този начин в съответствие с честотата и нервните пулсации и скоростта на честотите да регулира нервните пулсации в тялото.

Вие сте механично, биогенетично настроени - проектирани. От известно време са в действие нови версии на вас самите. Когато казваме нови версии на вас самите, имаме предвид човешката раса. Вие, които сте тук, сте много повече от хора. Като членове на Семейството на Светлината, вие овладявате многоизмерните реалности. В многоизмерната реалност, трябва да се кандидатиреш за Член на Семейството на Светлината. Според това какви въпроси ще ни зададете, ще ви говорим още за това.

Като членове на Семейството на Светлината, вие сте се преродили на тази планета за да се подготвите да си свършите работата. Каква е вашата работа? Вашата работа е доста проста. Като членове на Семейството на Светлината, вие внасяте честотата на Светлината в системите, където съществуват ограничения на честотата на Светлината. А Светлината е информация. Не искаме това да ви звучи като студени, компютърни данни.

Това е информация, предавана биологично, по електромагнитен път, посредством съзнанието. Това е нещото, в което вие сте експерти. Ако трябваше да ви бъдат отпечатани визитни картички след като си спомните напълно своята идентиност, те щяха да гласят - Член-ренегат на Семейството на Светлината, Разбивач на Системи, на разположение за промяна на системи на съзнанието във Вселени със Свободна Воля, на повикване.

Вие се занимавате с това - ето какво правите. Ние просто казваме, че това е аспект от вашата идентичност, който е общ за всички ви. В тези времена, тук са милиони от вас. Вие сте тук преди всичко за да си спомните кои сте и да действате многоизмерно в системата и да научите хората - местното население, че са били подложени на честотен контрол от дълго време и да ги научите на нова система. Вие сте маскирани като хора. И щом започнете да си давате сметка за това, ще се отстраните от човешката драма, от човешката дилема на честотния контрол.

Честотният контрол е бил наложен преди 300,000 години от група богове-създатели, които били майстори на генетиката и пренаредили вашето ДНК. Защо са пренаредили вашето ДНК? Защото искали да контролират местното население. А местното население тогава било доста умно. То притежавало много развита система за приемане на информация и можело да приемат директно от космоса. А след като я приемели, те притежавали множество различни начини за разпространяването на тази информация.

Понастоящем, вие на вашата планета имате много интересен начин за разпространяване на информацията. Тя е основана на технологии извън вас самите. В древността това ставало посредством контакти един с друг - не чрез технологии, а чрез вътрешни механизми.

И така, когато тези богове-създатели завзели тази планета - както били направили и в много други системи - те взели част от останалото човешко съзнание и пренаредили ДНК. Ето от кой момент започва историята, описана във вашата Библия. Това е историята, с която разполагате - повечето хора мислят, че тяхната история започва от преди няколко хиляди години. Трябва да осъзнаете, че вашата история започва преди милиони години. Първо, ще разкриете и интегрирате за себе си и за планетата, историята на вашата планета за изминалите 300,000 години - така можете да разширите картината на човешката дилема.

И така, тези майстори на генетиката пренаредили вашето ДНК; хората били стимулирани да произвеждат определена честота - страх; те се хранели с него - колкото и странно да ви звучи, точно това е ставало тук. Боговете-създатели упражнявали честотен контрол и ограничавали начините на изражение на хората.

Като разбивачи на системи, вие сте дошли да премахнете източника им на храна, да промените този източник, да внесее информация и Светлина, да внесете разбиране, че съществуват потенциали за промени - и да осигурите източник на храна, който работи в сътрудничество и резонира със Светлината. Ето защо сте тук. Ето какава е вашата отговорност.

Ние разбираме, че някои от вас са много озадачени как да направят това. Едно от най-важните неща е от този моментг нататък да не изгражадате своите бъдещи преживявания въз основа на миналите. Всички вие използвате миналото като оправдание за това какво може да се случи в бъдеще. Известни сте с това. Трябва да се държите като току-що телепортиран - невинен като бебе и да пристъпите сред обстоятелствата на ежедневния си живот. И да правите това всеки ден, сутрин да се събуждате с яснота за това какво възнамерявате да преживеете през деня.

Ако досега не сте правили това, ако не сте си създали навик досега, започнете да го правите. Това е начина, по който е проектирана реалността. Гоямата тайна, скривана от човечеството е, че мисълта създава преживяванията. Мисълта създава реалността. Цялата реалност е съзадена от мисъл и е изцяло субективно преживяване. Вие сте контролирани по електромагнитен път така, че да създадете преживяване в определен спектър на реалността.

Вие, като членове на Семейството на Светлината, сте настроени така, че да внасяте нови честоти. Вие сте дошли тук, за да задържите новите честоти, излъчвани от космоса към вас - които задействат един нов енергиен шаблон във вашите тела. Това е вашето предназначение - да започнете съзнателно да проектирате вашата цел. Започнете като си изясните какво искате и започнете да го преживявате независимо от това в каква област е разположено то. Това е абсолютно наложително.


Въпрос: Споменахте за мълчаливия звук. Бихте ли казали нещо повече - това свързано ли е с честотите на мисълта?

Плеядите: Говорихме за този беззвучен звук във връзка с децата. Казахме, че през следващите години децата, които сега се раждат на планетата, или които са били родени през последните 4 до 5 години, както много млади хора, подобно на вас, ще напуснат домовете си и ще започнат да се събират в групови колективи. И ще създат беззвучен звук около планетата.

Те ще постигнат изумителни резултати. Едно от нещата, за които не си давате сметка е, че ще се появи армия на съпротива - честотна съпротива. Нещо като френската съпротива, спомняте ли си? Децата ще са в състояние колективно да създават честоти посредством мълчаливо телепатично общуване помежду си и безмълвно хармонизиране - понякога ще му дават и гласен израз - за да променят събитията. Вижте, звукът може да бъде насочван и използван за пренареждане на молекулярните структури - може да се използва за благородни цели, а може и да притежава огромна разрушителна сила.

Децата, които идват сега на планетата сега са това, което наричаме инкарнации на Висши Учители на Любовта. Кои са Висшите Учители на Любовта? Казахме ви, че Светлината е Честота. Вие сте членове на Семейството на Светлината и както ви казахме, това е нещо с което трябва да се гордеете.

Децата - много от тях, които навлизат сега - са Висши Учители на Любовта. Те са усъвършенствали честотата на Любовта. Осъзнайте съзидателността - разберете, че съзидателния процес почита живота и наличието на съзнание във всички неща. И тези деца, които разбират това, ще внесат стабилизиране, когато настъпи момента за това. Те притежават потенциала да го направят. Това имаме предвид, когато говорим за мълчалив звук.


Въпрос: Въпросът ми е за смъртта - на нашата планета има много страх - това част от тактиката на съществата, които ни контролират ли е?

Плеядите: На вашата планета съществува огромно неразбиране относно преходите. Да кажем това. Тъй като съзнанието създава честота, вашите емоции - това как се чувствате, се предават навсякъде. Независимо дали си давате сметка за това или не, правите го. Съзнанието е храна и е във всички неща. Ако се страхувате от смъртта през целия си живот, сте като сочна пържола. Много са начините по които общества, привидно алтруистични, създават елемента на страха и хаоса в пределите на съществуването.

Затова хората трябва да бъдат научени как да умират съзнателно. Трябва да бъдат научени как да напуснат. Когато човек умре, преживява първо онова, което очаква да преживее. За някои е много трудно, защото са били подведени да вярват, че когато умрат ще им бъде много трудно. Една от професиите, която ще се появи на планетата, ще бъде помощта при прехода, нещо като помощник при прехода - вие ще помагате на хората да преминават от тази система в другата. И вие ще бъдете в състояние не само да им говорите за това, а и буквално да ги превеждате и придружавате дотам.

Това е било правено в множество древни култури - например в египетската.


Въпрос: А самоубийството? Наистина ли е грешно? Това означава ли, че искаш да си тръгнеш?

Плеядите: Повечето хора, които извършват самоубийство го правят, защото никога не им е била подавана идеята за тяхната собствена сила. Непрекъснато са били убеждавани да вярват в това, че не могат да направят нищо във връзка с обстоятелствата в своя живот. Защото именно на това ви учи вашия свят. Че сте неспособни. Че живота ви не зависи от вас. И така, скриването на тази изумителна истина създава възможността за появата на честотата на самоубийството.

Неправилно е да прекъсвате своя живот по насилствен начин. Вие носите отговорност за живота си. Вашата отговорност е да го използвате, за да направите нещо добро от него, а когато свършите с него, да го доведете до край пожелавайки този край.

В настоящия си живот на вас няма да ви бъде преподавана нова информация. В настоящия си живот трябва да си спомните това, което вече знаете. Ето защо ние сме тук - за да ви напомним за това.

Йерархията е толкова гигантска. Учили са ви, че Яхве е края на тази йерархия - че той е върховното същество. Абсолютно не! Върховното Същество, Първосъздателя, е във всички неща. Той не слиза на отделна планета. Разбирате ли? Неговата енергия е толкова огромна, че ръководи цялото съществуване и създава Енергии, които излизат и правят каквото могат, за да се учат.


Въпрос (продълж.): Освен това, въпросът ми има връзка с причината и следствието. Къде е победата за онези, които осъществяват контрола? Рано или
късно, всичко ще им се върне - независимо дали ще го наречем карма, или причина и следствие. Може би няма победа за никого?

Плеядите: Съществува опит и преживяване. Спомнете си, ние казахме, че тази локална вселена, през която преминавате, е зона на свободна воля. Това означава, че темата, която преобладава в този сектор на съществуването - вашата локална вселена - че всички неща са позволени. Това е експеримента на Първосъздателя в този къс от съществуването. Всички неща са позволени. Когато всички неща са позволени, съществува процес на научаване, който е открит и осъзнат в пределите на това съществуване.

Ние не казваме, че това е добре или зле. Първосъздателят събира опит. И тъй като съзнанието е дарено със свободна воля, тази вселена е един експеримент и участие в това доколко далеч ще стигне съзнанието със своята свободна воля, преди да си даде сметка, че анихилиира себе си.

И Първосъздателя, в своята щедрост, позволява това да съществува по свои собствени причини - тъй като всяка система е подплатена и свързана, като гнездо на оси, с останалите вселенски системи. Това, което наричате Творение е много, наистина много голямо.


Въпрос: Въпросът ми е свързан със семейството на Светлината. Изглежда съществуват такива същества, които са дошли в тази система от други системи, които са инкарнирани на планетата, и които са с по-възвисено съзнание, отколкото местните от планетата и които все пак не се чувстват като членове на Семейството на Светлината. Това така ли е и ако е така, как се свързват те с цялостния план?

Плеядите: Съществува това, което ние наричаме царства на съзнанието. Това е концепция, която ни се иска да проумеете. В тези царства на съзнанието съществуват сходства на енергията. Съществуват много видове царства на съзнанието. Семейството на Светлината идва от специално царство на съзнанието.

Бихме искали да осъзнаете това, когато съзнанието усвои законите на съзиданието, законите на манипулирането и управлението на реалността. Когато човек придобие ловкост в това. Твърде лесно е тогава за него да се прояви във всяка форма, която си избере. В идеалния случай, за онези от вас, които са активирали своите спомени като шамани и исконно население, вие добре знаете, че част от ученията на тези местни култури бяха да навлязат в тези разнообразни реалности и да променят формата си.

Шаманите в някои култури умеели това. Те носели генетичното кодиране и на планетата съществували много малко от тях спрямо общия брой на населението на планетата. Те били способни да се движат под формата на животни, като различни форми и под различни маскировки. Това били наистина много задълбочени познания.

Така, както науката съществува на планетата, така съществува тя и извън планетата. Както казахме, вашата планета е онова, което се нарича гореща точка. Тя е кодирана да започне своята собствена революция, не непременно просто революция в САЩ за промяна на своя жизнен път. Това е изместване на измеренията, което ще промени цялото пространство около Земята. Както казахме вече, вие сте разположени в много други системи и правите същите неща едновременно.

Много извънземни са изпълнени с любопитство за живота - любопитство за жизнените форми. Те знаят как да пренаредят молекулярната си структура и идват на планетата маскирани като хора. Разбирате ли това? И така това, което се случва много често, (особено във времена на бурни промени, където измеренията притежават потенциала да се сливат и сблъскват - каквото, разбира се, вие правите тук за планетата) съществува огромно събиране на енергии, които идват за да участват в голямото шоу.

Голямото шоу се случва на много нива, не само на ниво трето измерение. Вие започвате една верижна реакция, която се придвижва през всички измерения на съществуването, през цялото съзнание. И така, някои ще дойдат тук под прикритие - като хора, или инкарнирани - ще се възползват от възможността да получат билет в тази реалност, да бъдат тук за събитието.

Може би за някои от тях вие усещате, че не са родени на планетата, но усещате и това, че не са тук като разрушители на системи, а са тук за да наблюдават, да участват, да разберат така, че да върнат тази информация обратно на своите планети, които непрекъснато се развиват.

И така, съществуват интелигентни същества, които са способни да се проявяват като хора и да играят тази роля съвършено. Понякога тяхната памет е непокътната, а понякога и те имат воал. Не винаги е лесно да дойдеш тук с напълно съзнателни спомени за това кой си някъде другаде, поради честотния контрол, разбира се. Нещо друго?


Въпрос: Споменавали сте за икономическа рецесия. Бихте ли казали още нещо по този въпрос?

Плеядите: Да, налице е прекалена привързаност към материалния свят - с алчност и нужда от солидната форма и пълна липса на разбиране за не-физическия свят, който съществува край вас. Затова можем да ви кажем, че вашите корпорации се се насочили към някои основни преподреждания, към ново положение на нещата - меко казано. Вижте, съзнанието трябва да се промени. Това е част от божествения план.

Тази възможност, целия този сценарий - няма да бъде пропуснат. И затова, според нас, трябва да очаквате огромна по мащабите си депресия - наистина много, много голяма депресия. И вие сте едва в началните етапи на нейното "отхвърляне" - както биха искали да вярват вашите правителствени ръководители. Вашия почитан президент, Г-н Буш заяви, че всички икономисти се паникьосват и че вие не сте в рецесия.

Вестниците, разбира се, са пълни с икономически данни за това, че продажбите на дребно спадат и че ескалацията на войната, която ви струва няколко милиарда долара всеки месец - за да поддържате войските си в статично положение и да се чудите защо са там. Затова отричането й е първия етап.

През тези времена на депресия - както го виждаме ние, това може да продължава цяло десетилетие, ще има преструктуриране на вашите ценности. Ще има преподреждане на приоритетите относно това, което е на първо място във вашия живот и ще има хора, които, след като загубят всичко, ще се изправят - хора, които иначе никога не биха се изправили (докато са притежавали всичко), както и хора, които ще се събудат за невероятния потенциал, който притежават.

И поради това, че всеки се страхува да напусне системата, те ще бъдат накарани насила да напуснат системата. Системата е корумпирана и не работи. Системата не почита живота. Тя не почита вашата Земя. Това е основното. Затова, щом нещо не почита живота, щом не почита Земята, определено можете да се обзаложите, че ще се разпадне, и то с гръм и трясък.


Въпрос: Интересуват ме сценариите, които можем да очакваме лично. Какво можем да очакваме от реалния свят, който е там навън от гледна точка на разпадане на обществото и излагането на някои от тези политически фигури като Буш и Кисинджър - целия политически спектър?

Плеядите: Преди всичко, когато си тръгнете оттук тази вечер, можете да заявите ясно по пътя си за в къщи какво искате да преживеете - вашата версия за това. Разбирате ли? С други думи, не схващате ли, че не можете да направите нищо относно това, което се случва? Само защото ви казваме, е системата ви ще се разпадне, това не означава, че вашия личен живот също ще се разпадне. Това е абсолютно сигурно.

Второто нещо - какво можете да очаквате да откриете, докато някои от тези същности учат себе си? Това, което ще намерите е, че каквото всеки си направи, това ще получи. Затова, трябва да се научите да поемате отговорност за това, което ви се случва. И така, тези енергии, тези същности, които са били пионки, и които са били манипулирани да контролрат хората ще открият, че им предстоят някои интересни уроци и отклонения.


Въпрос: Бихте ли ни казали нещо за това каква е разликата между роботиката (роботоидите) и синтетиката (хуманоидите)?

Плеядите: О, това са ваши термини. Искате от нас да дефинираме термините на някого другиго. Разбирате ли?

Въпрос (продълж.): Не, аз питам дали някой от тези термини може да се приложи към някои от нашите политически фигури, коио са понастоящем в Белия Дом?

Плеядите: О, всеки ни задава този въпрос! Ще ви кажем така, абсолютно! Положително!

Вие трябва да разберете, че генетичната манипулация е професия на възраст милиони години. Майсторите на генетиката и създаването на живот са много почитана професия. Съществуват тези, които практикуват това с вдъхновение и онези, които я практикуват като отвратително отмъщение.

Ще ви кажем, че съществуват енергии на вашата земна равнина, които са въоръжени със сила и обзети от алчност. Ще ги наречем отбора по световно управление. Те управляват много от вашите системи, вашите парични системи, вашите правителствени системи, вашите военни системи, вашите образователни системи, вашите медицински системи. Те са момчетата зад кулисите, които определят законите и правилата. Те са много очаровани от своята собствена значимост.

Те нямат центрове на чувствата, които да са отворени. Те са свързани с енергии, които разбират генетичните манипулации. Генетичното манипулиране е било въведено в лабораториите на вашата планета забулено с огромна тайна и човешкият живот е бил възпроизвеждан от доста време. Науката роботика е да създадеш подобна на жива форма, което всъщност е възпроизвеждане на истинска жизнена форма.

Съществуват и енергии, които вземат съществуващи вече жизнени форми и пренареждат определени мозъчни клетки с електромагнитни импулси в тялото така, че тялото да започне да прави неща в съответствие с тази програма. Някои от тези неща се правят чрез системно вкарване на определени опиати в системата. Затова, що се отнася до това дали определени политически фигури са действително реални или не, въпросът е доста уместен.

Защото момчетата зад кулисите, които внасят тази технология тук на Земята, са обучавали някои от вашите учени как да създават живот. Е, доколко преобладаващо е това на вашата планета понастоящем, ние нямаме правото да уточняваме. Ние не можем да си позволим да изложим на опасност нашето средство (Барбара) и не искаме да застрашаваме никой от вас с информация, която не е уместно да притежавате засега.

Просто се научете да използвате своята интуиция да наблюдавате. И ако някой е трансформиран, или започне да изглежда твърде различно за кратък период от време, наблюдавайте влизането и излизането на политически фигури в определени болнични институции. Нужно ли е да казваме нещо повече?


Въпрос: Имам въпрос във връзка с това. Това и за Зета Ретикюли ли важи, които правят тук своите изследвания?

Плеядите: ези същности, които вие наричате Зета Ретикюли са - да речем, те имат нужда от вас в тези времена по много причини. И вие имате нужда от тях. И тяхното ДНК е пренаредено. Тяхното ДНК е било пренаредено от същите Богове-Създатели, които са пренаредили и вашето ДНК.

И всеки се връща тук по това време заради възможността да си възвърне своята собствена цялост. И всеки започва да научава нещо за своята собствена сила. Тези енергии, които наричате Зета Ретикюли - те са изгубили, в резултат от генетични манипулации, своята способност да се свързват със своето емоционално Аз. Те нямат емоции, нямат чувства такива, каквито ги разбирате вие. Казахме ви, че менталното тяло и физическото тяло са тясно свързани.

Духовното тяло и емоционалното тяло са свързани. Имате нужда от емоциите в тази система на реалността, за да получите достъп до своите многоизмерни Аз. Вашето чувство е това, което ви казва какво става, не интелекта. Затова, те са дошли тук да се кръстосат с вас, да се смесят с вас, и да общуват с вас и да се учат от вас, за да прибавят отново чувствата към своя загиващ биологичен вид.


Въпрос (Продълж.): Те доброволно ли участват в този процес?

Плеядите: Някои от тях са доброволци. Някои от тях са малко груби, дори склонни към насилие. По същия начин, по който вие в този момент не можете да представлявате всички хора на вашата планета, така не можете да очаквате и няколко извънземни да бъдат представители на цяла група. Съществуват много, много различни видове, с много различен дневен ред по това време, дори в пределите на вида Зета Ретикюли. Съществуват онези, които носят Светлината и онези, които се инкарнират като носители на Светлината във всички системи. Системите на рептилиите, системите на птиците, системите на Зета Ретикюли. Разбирате ли?


Въпрос: Моят въпрос е за боговете-създатели. Значи съществува влечугоподобната раса, но какво ще кажете за другите групи, които също идват тук, за да променят генетично съществата, които са били тук? Тези от Лира, от Сириус?

Плеядите: Имаше и много други. Предстои ви да откриете много от тези други. Много от тях имаха човешка форма. Понастоящем, вашето най-голямо притеснение, или дискомфорт, идва от онези от влечугоподобния тип, тъй като те ви изглеждат най-чужди. И най-големия шок за хората ще бъде когато открият, че този, когото са почитали като Йехова и Яхве, за когото се говори в Библията, и че тези, които са били ваши родоначалници в Библията са тези, които са се смесили с влечугоподобните и местните хора и създали изначалната система. О, да. Ще откриете това и за много религиозни лидери ще бъде доста разстройващо, когато открият тази история!


Въпрос: Говорихте приповдигнато за J. Hurtak и неговата книга, Ключовете на Енох. Бихте ли ни казали нещо за неговата интерпретация на този въпрос и неговото благоговение пред Яхве?

Плеядите: Енергиите за които говорите, Ключовете на Енох, са само едно парче от кейка. Ние винаги сме поддържали становището, че те са само едно парче от кейка. Винаги сме поддържали становището, че не сме съгласни с онова, което е казано там. Но в същото време сме поддържали и становището, че материалът е представен по такъв начин, че да събуди индивида - не да го превърне в свой ученик, в свой сляп последовател. Той е предвиден да разшири представата на индивида за картината, за да му даде възможност да започне да възприема реалността в много по-едър план.

Това, което липсва в текста според нас е, че боговете не са непременно в човешка форма. Ето какво не е разбрано. Защо? Защото това е неговата картина. Книгата е базирана на неговите неподправени впечатления въз основа на неговата система от вярвания и на това, което е създал. Но ние споделяме с вас нашата версия, базирана на нашето преживяване на реалността.

Това, през което някой друг преминава и предава, е базирано съответно на неговия опит. Вашата работа е да откриете нишката истина между това, което ви е било казвано, а след това да откриете своята собствена истина. Затова, когато ни питат, както често става, ние казваме да, проучете това произведение и го разберете. Тази книга е създадена за да събуди мнозина. Тя не е създадена за да се превърне в новата Библия. Поне по наше мнение.

Ще ви кажем просто това, че независимо каква история ви разказваме днес, ние ви гарантираме, че след една година ще ви разкажем различна история. Защото след една година вие ще сте в състояние да проумеете нещата в един по-мащабен план. И така, историята непрекъснато ще се развива.

А вашата работа е да откриете вътре в историята своята идентичност и това, за което не знаете в какво да вярвате, или какво са ви казали - вашата възможност е да се вместите в това, което знаете. Всеки е много изненадан от този човек (J. J. Hurtak), за когото говорите, който е човек, който резонира със своя собствен интегритет. Абсолютно. И в същото време той резонира в пределите на определена система от вярвания.

И дори той установява, че за него ще е много трудно да открие, че това, което според него прилича на човек, всъщност не е такъв. Дори той каза, че по- низшите форми ще се покажат пред по-висшата йерархия. И нека кажем, че в своето желание да служи и в своето желание да знае, той е бил част от холографска драма, която ще се окаже доста интересна. Това е всичко, за което ни е позволено да говорим засега, защото това е неговото преживяване и той трябва да изрази себе си. Разбирате ли това?

Вярвайте на себе си и вярвайте на това, което става. Още отначалото казахме, че извънземните, инопланетните същества, стоят зад всяко сериозно изместване на съзнанието. Те стоят зад заболяванията - Черната Чума е пусната в действие от извънземни, заболяването СПИН също. Те стоят и зад въвеждането на някои религии. Те са стояли зад много, много неща.

Има една добра книга на вашия пазар - Барбара я чете това лято. Тя ще ви даде някои интересни прозрения, ако сте в състояние да ги извлечете от нея - нарича се "Боговете на Едем". Тази книга ще ви покаже инфилтрирането на енергии през различните системи на мисълта.

Нека кажем, че има още една дузина книги, написани от различни автори, които ще донесат още шокираща информация на вашата планета. Една от тях, "Летящите Змии и Дракони" (Автор: R. A. Boula? Publisher Galaxy), която горещо ви препоръчваме да прочетете. Тя третира миналото на човека, свързано с влечугоподобните. Тя е превод на древни ръкописи, направен от много интересна гледна точка. Ако искате да прочетете нещо шокиращо и нещо, за което сме ви говорили, тази книга го изобразява в големи подробности, тази книга ще направи това за вас.


Въпрос: Споменахте отбора по световно управление във връзка с термина отвратително отмъщение. Дали отбора по световно управление е съизмерим с Трилатералната Комисия, международната банкова общност?

Плеядите: Да, те са добри колеги!


Въпрос (Продълж.): Значи планетата е контролирана от тази малка група същества, които са въоръжени със своето самодоволство? Затворени в своя център на чувствата?

Плеядите: Без отворен център на чувствата, а първата и втора чакра са с огромна активност!


Въпрос (Продълж.): И определят кой ще спечели изборите, какви войни да се водят?

Плеядите: Оркестрират и притежават всичко!


Въпрос (Продълж.): И още, дали това съответствие с кодировката 666- и белега на звяра, който е 666 означава, че един ден ще се опита да премахне парите и да ни вкара всичките в система, при която да ни поставят знак, за да могат да ни контролират по друг начин?

Плеядите: Без да се впускаме в големи подробности, нека кажем така. Говорили сме за това много пъти. Това, което можем да ви кажем е, че това, което е разкрито в Откровението на Свети Йоан, било как може някой да бъде транспортиран във времето и да му бъде показана буквално една бъдеща визия - холограма - на потенциалните сценарии на това, което ще се случи.

Те взели съвсем обикновен човек, чийто опит не бил извлечен от технологичния свят и му дали възможност да опише тези неща - много от това е погрешно разбрано. Що се отнася до вашето контролиране от белега на звяра, то до известна степен вие сте контролирани от своя дълг или привързаности - необходими привързаности, иначе бихте ги оставили на материалния свят.

От вас могат доста да се възползвате по този начин, да. Съществуват планове за устройване на безкласово общество. Има планове за въвеждане на съвсем нова форма на пари - ново обращение на валута. Имало е много неща базиращи се на технологията без Любов, контролиращи населението.

Ще ви кажем, че Висшите Учители на Любовта, използвайки своето намерение, могат да скъсат всяка електрическа система, която си изберат. Те тепърва ще започнат да демонстрират това - за огромно раздразнение на родителите си - като повреждат електрическите предмети в къщи. Ето кога можете да бъдете сигурни, че имате един от Тези Висши Учители на Любовта в своето семейство!

Когато електроуредите започнат да полудяват - или започнат да спират и да се повреждат. Това ще бъде началото на разширяването на използването на този вид енергия. И така, Божият План работи дори в животните. Божият План работи дори в отбора по световно управление. Защото отбора по световно управление е тук за да подтикне потъналото в самодоволство общество към действие - защото всеки е погълнат от материалния свят.


Въпрос: Въпросът ми е пак за децата. Говорихте за тези Висши Учители на Любовта, които сега са на 5 или под 5 години - а какво ще кажете за децата,
които са на ..?

Плеядите: Ние не искаме да се хващате за тази цифра, защото възрастта няма значение. Има Висши Учители на Любовта, които са на 25, 22, 19, 55 години. Разбирате ли? Ние просто казваме, че като колектив, те се групират според възрастта и така погледнато са на 5 години и под 5.


Въпрос: По повод на вашия коментар за качеството на живота и важността му - аз интуитивно усещам спадането на качеството на живота, особено в градовете. Бих искал да чуя вашето мнение за определените знаци и за нещата, за които можем да следим, в контекста на времето, и съответно да решим, дали е дошло време да напуснем градовете и да се преместим в по-провинциални региони?

Плеядите: О, няма да ви хареса това, което ще ви кажем - на никого не му харесва, особено когато говорим по въпроса кога е време да се преместите!

Когато честотите станат такива, че всичко стане твърде "трескаво". Когато започнете да установявате, че вече не ви доставя удоволствие да излизате в трескаво забързания свят. Когато продуктите и услугите на вашия ежедневен свят се поставят под въпрос, с други думи, когато стане твърде трудно да получавате нещата, в сравнение с преди.

Когато въздуха бъде замърсен. Когато водните ви запаси бъдат замърсени, или липсват. Когато качествата, които биха ви позволили да водите живот, където сте осигурени ви бъдат отнети. Тогава това ще е сигнал, че е време да си потърсите друго място. Разбирате ли?


Въпрос (Продълж.): Да, но на мен не ми е ясно защо казвате, че отговора няма да ни хареса?

Плеядите: Защото нима качеството на вашия въздух и вода не са сериозно поставени под въпрос сега? Не можете ли да разберете, че това показва, че е време да започнете да се изнасяте?

Много от вас не искат да чуват това. Те искат да чуят, че то трябва да стане по-късно. Отиваме в Ню Йорк, а на тях не им харесва когато им казваме, че в името на своята собствена безопасност трябва да се изнесат и да отидат да живеят сред природата. В тази част на света, вие поне имате природа наоколо си.

Всяко място, където вече няма природа, не може повече да поддържа живота. Защото без природата, определени енергии не могат да ви бъдат предавани.

За нас беше удоволствие да разговаряме с вас.

Откъс от "Тайните проекти",
Автор: Емилия Манолова


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .