Банер
unnamed.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

За Пълнотата и Сладостта на дните ни
Написано от Маг Селена   
Сряда, 06 Октомври 2010 17:02
Вие се приближавате към зрелост. Ще разцъфтите напълно, ще бъдете цялостни в своята вибрация, в своята същност. Цялостността и зрелостта, сладостта на вашето съществуване са съществуванията, изпълнени с известна носталгия за вас, които са почти като болка във вашето същество, щом погледнете назад към тези времена.

Много от вас се справят много добре и стоят на здрави позиции в самите себе си. Видяхте какво е необходимо да се промени и позволихте на себе си да бъдете “захранвани” с енергиите, които ще ви превърнат в зрял грозд на лозата. Някои от вас са ни чували да говорим за времето, което идва, за новите ускорявания на енергията.

За някои от вас сигурно изглежда така, сякаш живеете от едното ускоряване до следващого. Изумителни потоци енергия постъпват с всяко поредно ускоряване. Сега сте узрели. Сега сте готови. Вече сте преминали покрай това, което е било трудно. Сега като духовни войни сте готови да се изправите лице в лице с онова, което идва, да преминете напълно в това, което лежи пред вас в светлината, във великолепието.

Вашето население започва да се удвоява с ускорени темпове. Придвижвате се към електро-скок в съзнанието, защото на планетата ви ще има все повече и повече хора.

През 70-те години, на планетата имаше около два милиарда души, а сега – за по-малко от 15 години, има пет милиарда. А какво ще стане през следващите петнадесет години? Защо толкова много хора идват на планетата? Намирате се в много интересен момент от своето развитие.

Много от вас не виждат съвсем ясно къде се намирате. Бихме искали да кажем, че сте на ръба на скалата. Стигнали сте далеч и следващата крачка ще ви отведе към пътешествието в безграничната енергия. Животът ще стане много по-вълнуващ, по-интересен.

Ще обсъдим с вас сладостта, богатството, зрелостта на живота в тази вечер от вашите дни и това как мястото, на което сте стигнали, ще ви отведе по-навътре в области, където всички вие ще имате нужда да се превърнете в експерти и където ще имате огромно доверие в своите способности.


Въпрос: Искам да задам въпрос за нарастването на населението. Когато хората се прераждат на планетата, те знаят промените, които ще се случат – в такъв случай, защо се прераждат?

Плеядианците: Трябва да осъзнаете какво е ставало на земята от толкова дълго. Това е същото място, същия тип цикличност на ситуацията, при която всеки идва на планетата, за да отработи необходимото и непрекъснато отработва, отработва, отработва.

Помислете си за преди 10,000 години. Колко души са живеели на планетата? След това си помислете за преди 5,000 години и осъзнайте как броят им е нараснал. Когато броят на хората бил по-малък, разбира се, нещата ставали много по-бавно. Сега, когато броят на хората е нарастнал значително, нещата се ускоряват.

Ето къде е заседнало човечеството. Всички вие си мислите, че е лошо да умрете. Нали? Искате всеки да живее щастливо завинаги. Безсмъртие на съществуването. И така, всички вие считате, че не е добре, ако големи количества хора прекратят съществуването си. Това е позицията от която
започвате да си задавате въпроси.

Трябва да разберете, че преди някой да влезе във
физическо тяло, той знае, че няма да бъде анихилииран. Затова влиза с доверието, че е същество, което продължава съществуването си. След като вече е обхванат от тялото, от престава да бъде сигурен какво става.

Много от онези, които идват сега на планетата и помагат за бума на населението, идват тук знаейки, че няма да преминат към безсмъртието заедно с физическото си тяло. Само за малка, високо посветена група, ще бъде възможно да удължат своя физически живот.

Но те знаят, че могат да бъдат част от огромните земни промени, че техния живот може да бъде миг светлина върху повърхността на земята - те са наясно с въздействието, която тяхната трансформация ще окаже върху върху съзнанието - на земята и на всички хора на нея.

Разбирате ли, като човешки същества вие трябва да бъдете извадени с шок от доволството в което сте потънали, от своята апатия. Понякога, това е единствения начин, по който се учите. Затова има шокове, които навлизат във вашите системи, които буквално ще ви отпратят в други реалности на съществуване. Ако за един миг умрат 20 милиона души, а вие трябваше да наблюдавате това, то може рязко да ви отпрати в друга реалност.

Затова групите идват, защото знаят, че посредством своето намерение, това, че има толкова много хора на планетата ще предизвика това изместване в съзнанието, тъй като дейностите на всички тези хора не могат да не окажат въздействие върху еволюционния процес на Адамическия Човек.


Въпрос: Ако изригне вулкан и загинат 2 милиона души, дали тези 2 милиона имат някаква полза от участието си в този експеримент и от това, че са се поставили в това положение? Те също ли са включени в процеса по израстването?

Плеядианците: Абсолютно. Понастоящем, на вашата планета има 5 милиарда души. Скоро, в рамките на следващите 5 години ще започнат обсъждания за контролиране на населението при все, че няма да има такова контролиране, защото вие сте на път да откриете своите свободи.

Това е нещо, което е извън контрол. Ние виждаме, че през 1990 населението на планетата ще достигне 10 милиарда същества. Десет милиарда същества, които се борят за съзнание, за да дишат, за място на което да съществуват. Пътували ли сте наскоро по магистралите, за да видите колко много хора има? Можете ли да си представите какво ще стане, ако те за броени години се удвоят?

Това, което ще се случи е, че ще достигнете момент, а вие сте много близо до него, когато ще претоварите електросистемата на планетата. Ще трябва да има изместване, тласък, за да се достигне до по-високо ниво на осъзнаване.

Ще настъпи време, ние ви гарантираме това, когато ще има масово и групово излизане от планетата. Масова смърт. Тези групи ще донесат промяна в съзнанието. Онези, които остават на планетата във физическата реалност са онези, които ще променят структурата на планетата.

Бихме искали тук да споменем какво ще правите вие, когато започнете своето интензивно проучване в астралната равнина. Това ще бъде ваш проект. Щом се включите в това ще откриете, че има работа за цял живот. Ще станете пионери в тази област.

Известно време ще работите заедно. Мнозина от вас може би ще изнасят лекции, може би ще пишат книги с преживяванията, които ще имате, докато се научавате да се превръщате  в духовни творци и пътешественици на астрална равнина. Ще бъдете в състояние, когато придобиете способността да навлезете в това, което се нарича коридор на времето. Това е място, до което засега можете да стигнете само чрез напътствия.

Щом някой ви покаже как да се движите по този коридор, ще ходите там астрално на групи и ще проектирате себе си в различни времеви сегменти на вашето собствено бъдеще, за да видите кои вероятности са преобладаващи и за да видите каква подготовка ще ви бъде необходима, за да работите с промените, които ще дойдат чрез масите, работещи заедно, за да променят планетата.

 Изключително интересно е това, което лежи пред вас. Ще бъдете твърде заети и добре възнаградени за работата, която ще вършите. Когато усвоите тези умения и техники, много от борбите, които понастоящем имате вече няма да съществуват, защото ще бъдете в състояние да се придвижите в сфера, която ще разшири картината, която понастоящем имате за раелността.

Вашите средства и методология за осигуряването на просперитет и пари, и всякакви видове желания ще бъдат налице, а вие ще притежавате по-ясна картина по отношение на определени решения, които ще вземете.


Въпрос: Когато мисля за тези промени на земята, наистина не виждам как можем да си правим някакви планове.

Плеядианците: Не можете. Защо искате да си правите планове?


Въпрос: Ако искам да постъпя в училище по киноизкуство, единствените места, където мога да отида, са Лос Анджелос, Ню Йорк и Чикаго, а чувам, че те ще бъдат изтрити от лицето на земята.

Плеядианците: Когато настъпи времето да вземете решение да направите  нещо, като се има предвид вашето намерение, знаейки, че сте подложени на разширяване на себе си, ако е във ваш интерес е да направите нещо, всичко ще се развие за вас така, сякаш някой е планирал целия епизод. Ако не трябва да стане, ако не е време да се включите в нещо, тогава вратите просто ще се затръшват пред лицето ви.

Живейте живота си, всички вие, съхранявайки своите намерения. Имате нужда от голяма гъвкавост относно това как могат да бъдат осъществени тези намерения. Ограничение за вас е да се хващате за идеята, че киноизкуство може да се изучава само на три места.

Изглежда, че случаят ще е точно такъв. Ние пък твърдим, че ако от все сърце искате да учите киноизкуство, можете да го създадете навсякъде, където искате, защото някой, който е голям филмов режисьор, или нещо подобно, може да е от години в пенсия и да си търси някого, когото да обучава.

Това, което казваме ние, е: запазете мечтата си. Не се отказвайте от тази мечта. Просто отворете вероятностите относно това как ще научите това, което искате. Всички вие сте заседнали в това. Мислите си, че съществуват един или два избора относно това как можете да приемете нещо, или как нещо може да бъде направено за вас.

Всъщност, можете един ден да отидете на плажа и да си вървите по брега и да намерите нещо на пясъка и да го вдигнете, а то да се окаже, че принадлежи на някого. Може да е неговото портмоне или чантичка. И вие да му го върнете, а там да ви благодарят и да ви поканят на чай и да се окаже, че са в киното от петдесет години и че идват тук по три пъти годишно за по един месец, по някаква работа.

Никога не знаете как Духа възнамерява да подреди ситуацията за вас. Спомнете си, вие сте на етапа, в който да признаете (онези от вас, които изберат да направят това), че сте на служба при духа. Когато наистина искате да постигнете ускорение и да осъществите големия скок в това, което сте, вие сте на служба при духа. За Духа няма ограничения.

Духът не държи да преминете през някакви тестове в училище. Духът ще ви дава уроци безплатно без да ви иска възнаграждение, стига да реши това. Оставете Духа да подреди вместо вас това, което желаете и вярвайте в себе си. Заявете ясно своето намерение когато промените на земята и изместването в съзнанието се извършват на планетата, вие да бъдете добре осигурени и в безопасност, за да бъдете гъвкави относно това с какви избори разполагате.


Въпрос: Щом ние изграждаме своята действителност, с достатъчно масова мисъл и любов можем ли да спрем промените на земята?

Плеядианците: Мнозина задават този въпрос. Отново си мислите, че земните промени ще бъдат лоши, защото животът ще бъде унищожен. Нали? Запомнете, че животът е дошъл тук, за да помогне, за да участва. Някои животи правят своя преход знаейки ефекта, който оказва това върху съзнанието. Забравяте, че всичко е свързано.

Всичко е едно цяло. Може да сте в състояние да се свържете и да си осигурите една област, в която да можете а живеете. И вие самите да пропуснете голямата катастрофа. И все пак, по принцип няма да спрете промените, които са необходими, за да внесат изместване в съзнанието.

Вие сте в състояние да промените суровостта на промените, или на даден аспект от тях. Но по принцип, пулсът на света се движи към нещо и всичко от което се нуждаете, е да погледнете във вестника. Знаете ли колко земетресения ставаха преди 30-40 години? Малък брой, а не хиляди за година. Сега, със всеки изминат ден, техния брой нараства. Това са вашите промени на земята.

Понякога ние не харесваме думите “промени на земята”, тъй като създават у всички вас представата, че земята ще се разцепи на две и че ще има ужасни загуби. Ще има промени, определено ще има. Но, както казахме, промените на Земята изграждат насоките във връзка с атмосферното време. Всичко това е свързано с промените на земята, тъй като привлича вниманието на хората и те започват да се замислят.

Целта на всичко това е да накара съществата, които са на планетата да разберат, че вие сте духовни същества, а не материални. Извеждането на преден план на това духовно Аз е цялата идея на тази промяна в съзнанието. Да бъдат отнети прекомерното наблягане върху материалния свят, борбата на хората, надпреварата, нуждата да излизат от дома си, за да работят, да се снабдяват с пари, да живеят в материалния свят – ето от какво се отдалечавате.

Сега е времето, в което Майката Земя се пречиства, което се отърсва от треската. То е сякаш тя ражда нещо.

Всеки един от вас е позволил на себе си да претърси своята лична земя и да я разтърси и рекултивира, да премине през емоционални бразди и да
засади нови идеи за съществуване, нови модели на енергия. В известен смисъл, вече сте преминали през това, а сега ще го проектирате навън и ще дадете възможност да демонстрирате на останалата част от човечеството какво да направи. Това ще донесе прочистване. То ще донете реструктуриране и създаване на едно братство на планетата.


Въпрос: Можете ли да поговорите за това как ще преподредим своя график, за да вмъкнем в него всичко, което искаме да направим?

Плеядианците: Това наистина ще бъде предизвикателство. Преди всичко, винаги правете най-вече това, което ви кара да се чувствате добре. Това не
значи, че то трябва да е първото нещо за деня. То означава, че трябва да получи най-голям приоритет в някакъв момент от деня.

Означава, че в рамките на деня това просто трябва да бъде направено. Това означава да дишате. Това означава да се храните правилно. Това означава да правите упражнения и да използвате физическото си тяло правилно. Тези неща трябва да са на първо място.

Дишането, поглъщането на добра храна и правилното разширяване на енергията, физическия обмен на тялото. И медитирането. Когато правите всички тези неща редовно ще откриете, че имате много повече енергия и ще трябва да определите приоритета на това, което искате.  Ще го вмъкнете в своя график, ако се чувствате добре физически.

Често пъти хората са заети и казват “Трябва да направя това, и това, и това и нямам време”. След известно време, обаче, идва момент, в който не можете да правите всички неща, които желаете, защото тялото ви не ви съдейства. Винаги поставяйте на първо място грижите за своето физическо тяло.

Дайте си възможност да бъдете привлекателни и да се движите с достойнство през дните си. Пред вас лежат много приключения и ние сме сигурни, че всички вие ще участвате в тях. Ние ще направим необходимото, за да в
медитиранеи осигурим необходимата помощ и енергия така, че да извършите голямата трансформация на Земята.


Източник: "Плеядинците: Ние сме тук!"


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .