Банер
10997358_927266497298074_3415742001400658462_o.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

УРЕД РЕГИСТРИРА ЯСНОВИДСКАТА ДАРБА НА СЕЛЕНА
Димитрина Любомирова Лазова – управител на центъра, компютърен специалист по правенето и разчитането на записите удастоверява:

УРЕД РЕГИСТРИРА ЯСНОВИДСКАТА ДАРБА НА СЕЛЕНА

 

Преди време имаше един вестник “Врач на духа”, който после се преименува. Неговата главна редакторка и собственичка написа следния сензационен материал, който ви представям тук със съкращения.

 

За първи път с електроенцефалограф бе регистрирана дарбата на ясновидката Селена, да “вижда” в миналото и да прозира в бъдещето.

В интерес на истината, досега са правени няколко такива опита и то още по времето на Тодор Живков, но без резултат.

- Г-це Лазова, обяснете същността на експеримента проведен с ясновидката на ВРАЧ на ДУХА – Селена!

- Изследва се биоелектричната активност на мозъка й. Селена има нормална честота за възрастни хора – алфа-ритъм. В случая, по време на експеримента, когато тя е в покой, няма никакви промени, но когато й се зададе въпрос, вълните се променят и отиват в диапазона делта, тета 1 – от 2 до 5-6 херца, която активност характеризира някои епилептични състояния с определено огнище. Има един център в мозъка, който генерира особен вид енергия. В случая, защото не става дума за болест, може да се говори за изпадане в друго състояние на мозъка, подобно на това, в което човек започва да заспива. Тогава също се появяват делта вълни. Същото е и като пред припадък и тук говорим за доста големи пароксизми от делта вълни. Ще обясня – получават се много силни разряди в мозъка и проблемът е, че мозъкът трябва да е “разбъркан”. Когато една и съща вълна минава през целия мозък, тогава тази активност от медицинска гледна точка не е нормална, това означава, че става нещо. По време на експеримента, когато на Селена се казваше да не мисли за нищо, картината беше нормална. Но когато й се дадеше задача, вълните рязко се променяха. При Селена има толкова големи пароксизми, че на практика са двойни!

- Подобно нещо виждали ли сте досега?

- Виждали сме, но пак подчертавам – само при хора пред припадък или такива, които имат някакво заболяване. Зная, че още по “Тошово” време е било наредено всички с пси-способности да минат през Връбка Орбецова на прегледи и тогава нашият сегашен медицински управител доц. д-р Стефан Стоянов – невробиолог, е водел изследванията във Военна болница. Д-р Стоянов твърди, че при нито един от екстрасенсите не е имало никакви промени! Сега за първи път виждаме такива неща. Винаги се е твърдяло, че човек може да въздейства на друг човек телепатично, но досега всички бяха единодушни, че това трябва да се изрази чрез биоелектричната активност и по някакъв начин да се улови. След като години наред тези изменения и процеси не можаха да се хванат с никаква апаратура, вече се смяташе, че това става в други диапазони на мозъчната активност, а не в тези, които съвременната техника може да изследва.

- Каква е вашата апаратура?

- Най-обикновен електро-енцефалограф, който изследва електрическата активност на мозъка.

- Опишете за читателите на ВРАЧ на ДУХА етапите на експеримента със Селена?

- Първо мозъчната активност се регистрира в нормално състояние, трябва пациентът да не мисли за нищо в това време. После се правят провокационните проби с дълбоко дишане, светлинни – с цветни мигащи лампи, и караме пациента да смята на ум, за да видим, каква е мозъчната му активност.

- Нещо като детектора на лъжата! Създавате основен фон и стандарти, върху които да стъпите...?

- Да, нещо подобно. При Селена имаше друг вид провокационна проба – карахме я да ясновидства на напълно непознати хора. В този момент се генерираха доста големи изменения. Получиха се много високи разряди.

- Откъде в мозъка се генерират тези вълни? Според вас, какъв и къде е този център?

- Нормалната мозъчна активност на човека е окципитално-парентално отзад и трябва да е в алфа диапазона. Иначе, зоните са известни, както и всяка зона каква активност активира. При Селена зоните са отпред.

- Това третото око ли е според вас?

- Според много учени вече да. Иначе нормалната активност на всички хора е отзад. В случая това е нещо извън нормата и се провокира, когато на нея й се постави задача. Като казвам отзад, нямам предвид малкия мозък – говорим за кората на двете полукълба. Записът е правен при 50 херца честота.

- Активността рязко ли започва? Има ли някакво пренасяне или инерционен момент?

- При Селена започва рязко, с поставяне на задачата.

- Кои центрове са в предните части на мозъка?

- Интуицията в дясното полукълбо и в лявото са цифровите умения (Селена се занимава и с нумерология).

- А какви са тези две огнища при Селена?

- Наистина, това вече е съвсем озадачаващо.

- Това не означава ли, че и мозъкът на Селена излъчва някакви честоти?

- Точно за това говорим, когато казваме, че някой излъчва отрицателна енергия, а друг положителна. В случая биоелектричната активност на мозъка на Селена се променя и тя по някакъв начин черпи информация, чрез биополе.

- При епилептичните припадъци подобна ли е картината?

- Подобна, като при Селена, но разликата е огромна, защото тя я контролира!Наричат епилепсията “Божествена болест”. Тя е единствената, при която още навремето, когато са правили редица аутопсии не е установена никаква промяна, при отварянето на мозъка. Няма нищо, а човека припада?! Това е така, защото при нея има промяна само във функцията. Епилепсията е промяна в биоелектричната активност на моменти и обикновено има огнище, от което тези разряди се генерират, но проблемът е, когато те обхванат целия мозък.

- Вие, по този начин обяснявате, защо много от гениалните хора са били епилептици...

- На границата... Те не са на епилиптици, те просто са на границата, която ако се премине, едва тогава вече могат да влязат в регистрите на психичните отклонения!

Из интервю на Галина НАКОВА,

в. “Врач на духа”

 

 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .