Банер
10997358_927266497298074_3415742001400658462_o.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

За всичко друго, освен за истината...
Написано от Маг Живин   
Понеделник, 08 Декември 2008 14:28
Истината настранаНапоследък ми се насъбраха доста чисто теоретични въпроси за истината затова ще се опитам да им отговоря от чисто практичната им страна, защото в края на краищата малцина са тези, които търсят магьосник, за да обсъждат с него сложни теории и да претакат от пусто в празно, макар тук да се подвизаваха няколко подобни, които търсеха истината за света и живота я в плащаницата на Исус, я в някоя еврейска буква. Но да преминем по същество.

Въпрос на читателката ни С.З. от П.: „...Прочетох статията „Само свещеник може да разваля магия” и силно се притесних. Вече бях ходила при една жена-феномен и бях платила да ми изчисти турската магия, която откри още от вратата. Истина ли e това, което пише в статията....”

Какво да ви кажа госпожо С.З.? Истината в думите на отчето е точно толкова, колкото и тези на феноменката, която така услужливо веднага е забелязала магията ви. С две думи – всеки си говори и пише каквото му е изгодно. Ако прочетете статия „Само свещеник може да поправя бойлери” ще се вържете ли? Не, защото са пълни глупости! И с магията е същото, стига разбира се да я има. Понякога животът ни поднася такива неприятни моменти, че в сравнение с тях черната магия изглежда като торта „Гараш”. Във вашия случай няма какво да се притеснявате, защото не сте имали, нямате, и няма и да имате магия. Жената феномен няма да ви чисти магията поради две причини: първата вече я споменах – магия просто няма, втората дори и да имаше, въпросната дама-феноменка не може да я изчисти защото единственото общо, което има с магията е, че взима пари за „разваляне и правене”. Тя и къщата си не може да изчисти, но това е друг въпрос.

Колкото до свещеника, нещата са малко по-сложни. Първото затруднение, че мнозина черпят знанията и познанието си единствено от рекламните статии и карета във вестници и списания. Няма лошо – така са преценили, за това имат време или просто от това имат нужда. В крайна сметка не всеки има нужда от повече. Но в подобна „културна среда” е малко трудно да се ориентираш кой е крив, кой е прав, кой е велик и кой не става дори да ти лъсне обувките. Четеш и се притесняваш – стремиш се да е по-близо до твоя светоглед и морал, и най-важното – да ти обещава каквото искаш ти. Оттам избликна и мощният поток на обещателите – оправят всичко: карми, души, пари ... за истината няма какво да говорим. Обикновено не се четат дори заглавията на статиите, в които някой говори за нея – затова съм сложил и друго име, та да се подлъжете да я прочетете. Но да се върнем на темата. Силно е убеждението, че щом нещо е казано от свещеник, то е истина. Повярвайте ми, не винаги е така. Ако не ми вярвате, само си припомнете, че свещениците доста време са твърдели, че земята е плоска и са изгорили доста люде, които са се опитали да оспорят тази „истина”.

Като си говорим за подобни притеснения, се сещам за една жена, която беше потърсила помощта ми. Ще я нарека госпожа О. Обади ми се един ден по телефона и едва говореше от страх и притеснение. Обясни ми, че имала много сериозни домашни проблеми и била ходила при един отец – вероятно при същия, макар да няма голяма разлика, и той й бил казал, че ако отиде при магьосник ще полудее, но че той щял да оправи нещата. Нещата така и не се оправили, а жената се подлудила дотолкова, че вече не била сигурна дали магьосник ще влоши клиничната й картина и се престрашила да се обади. Дойде и поговорихме за проблемите й – преди няколко месеца всичко тръгнало наопаки – семейството й се разбило. Мъжът й внезапно се изнесъл от вкъщи и отишъл да живее при родителите си, синът й внезапно започнал да отпада и загубил сили и желание за каквото и да било - все още не можели да му поставят конкретна диагноза. Самата тя била уволнена преди седмица без всякакви обяснения. Приятелите й започнали да я избягват. По време на магическия анализ установих силно негативно въздействие. Нейна колежка наскоро се хвалила, че била при ходжа по свои проблеми. Явно клиентката ми е била сред проблемите й. Захванах се за работа – изчистих въздействието и дадох патентованата ми тройна защита, след което в доста кратки срокове всичко си дойде на място – момчето укрепна и забрави и лекари, и болници, съпругът се завърна. Жената си намери нова, по-добра работа. И това само от едно изчистване...

Като обобщя горенаписаното, мога да кажа само следното – за всеки има място под слънцето – свещениците да си гледат религията, а магьосниците магията. Вярно е, че светът би бил по-красив и съвършен, ако нямаше черни магии. Но след като има, е по-добре да се придържаме към реалностите и да не си играем с хорското нещастие заради котерийни или чисто финансови интереси. Магията е за магьосници – на всички е известно какво става, кога с нея се заемат ходжи и други свещенослужители, които вместо да си гледат вярата, я удрят през просото – черно е мека дума, за да се опише крайният резултат. Все пак, когато ви протече чешмата не викате сладкар да ви я поправи, нали?

Въпрос на Б.Г. от В.: „...Истина ли е, че с магия може да се изцели и укрепи душата ми. Намерих тук една обява за жена, която предлага да помогне само срещу личните ми данни напълно безплатно. По природа съм малко недоверчива и затова реших да попитам, защото, проблемът ми е...”

Уважаема Б.Г., отговорът на вашия въпрос е твърдо не, независимо какво разбирате под „душа”. Единствената сила, която може да го направи, сте самата вие. С помощта на магията мога да създам благоприятни условия и обстоятелства да го направите, но не и да го направя вместо вас. Зная, че е много съблазнително някой да дойде, да махне с магическата пръчица и „всичко да се оправи”. На тази струна играят хилядите мошеници на едро и дребно. Не е необходимо да ви изброявам предлаганите магически артикули: талисмани на Абу Халил, Джуна, Махариши Риши, Санта Есмералда, които „оправят, пазят, носят пари, любов, здраве, мир благоденствие и... евентуално отрезвяваща чаша студена вода”. Не са назад и по-големите играчи, предлагащи и услуги от рода на Великата Еди Коя Си „трепти и захожда” да направи безплатна прогноза за следващата година на няколкостотин от вас напълно безплатно – побързайте и ще попаднете сред щастливците. Получавате десетина изречения на кръст, сред които има едно много важно и разположено на ключово място. В него пише – предстои ви едно много хубаво събитие (или нещо от този род), а после в пощата ви започват да пристигат страхотни оферти от рода на: „Само и единствено за Вас, Великата Еди Коя Си” срещу само еди колко си лева ще разкрие тайните числа на успеха Ви (или пък ще ви изпрати страхотния талисман или амулет). И се почва едно бавно източване на пари, все едно сте абонат на Рийдър Дайджест. Обещаваното благополучие е винаги в бъдещето, така че можете да не се съмнявате, все ще ви застигне. Вие сте изключителна и най-ценна, тези хора не могат да ви лъжат. Те наистина не могат да ви лъжат, ако не го искате, но вие можете да се лъжете и го правите. Тази игра е по-стара от света. Затова и в свещените книги на повечето религии тук-там има предписания от рода на ”не вярвай на лъжепророци”, но кой да обръща внимание.

Горчивата истина е, че никой, който не ви познава не се интересува от вас. Вие интересувате ли се от африканчето М`Бонго или от душата му? Не. Това е истината. Вие изгаряте от желание да помогнете на африканчето М`Бонго? Не. Това е истината. Ако обаче намерите начин да смъкнете от африканчето М`Бонго и от още двеста хиляди африканчета по 50 евро, ще се заинтересувате ли от тях? Твърдо да. Какво да им дадете срещу тези 50 евро на калпак? Стока? Глупости – ще трябва първо да ги вложите, а след това пък ако не искат стоката... Вашата цел е не да им дадете, а да им вземете. Значи ще им дадете най-старата стока на религиозния и окултния пазар – надежди, мечти, илюзии, обещания. Ако клъвнат добре, може да им одерете по още толкова и да им набутате някоя лъскава евтинийка за 20 евроцента парчето с разходите по изпращането (все пак не може съвсем без никакви вложения, ако ще правите сериозен духовен бизнес)... Това е истината.

А сега ми позволете да кажа няколко думи, за да прикрия, че в отговорите си пиша за истината. Нали знаете, че хората обикновено първо преглеждат началото и края, а след това средата. И ако видят, че съм писал за истината, никой няма да прочете написаното, а то е важно – за всички вас. Зная, че утре 99% от вас ще се втурнат при местния, областния или някой по-висш мошеник или ще изпратят данните си на еди кого си. Но все пак 1% ще се възпрат и ще направят твърда крачка към съвършенството - да вземеш живота си, душата си или както там го наричаш твърдо в ръце и да поемеш отговорността за него.

Заради този едничък, но най-съществен процент си тракам клавиатурата. Деветдесет и девет пъти още по един процент и процентите ще са сто... Винаги така съм си мислел, но все не се получава. Не се отчайвам – все някога...

Както вече сте установили тук говорим за търговия, проценти и т.н. Нищо общо с истината. Четете спокойно и с наслада!



Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .