Банер
ЦАРЕВНА ЛЕБЕДЬ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ИЗБОРИТЕ, КОИТО ПРАВИ ВИСШИЯ АЗ - ЗЕМНИ И НЕЗЕМНИ ИНКАРНАЦИИ
Написано от Маг Селена   
Четвъртък, 03 Януари 2008 00:00
Ако избере земния път, Висшия Аз се развива много по-бързо, има да преодолява много повече препятствия и да преоткрие себе си.

Висшите Аз, които са избрали земни инкарнации имат много по-сложен път отколкото останалите. Земната игра предполага блокиране на паметта за стотици инкарнации и едновременното преминаване през много различни тела, времеви периоди и др.

Висшите Аз, които искат последователни инкарнации избират извънземно тяло – например от Андромеда. Щом то изпълни целта си и Висшия аз реши да продължи преживяването, той се ражда в ново тяло от Андромеда с незасегнати спомени – все едно си сменя дрехите.

Ако избере земния път, Висшия Аз се развива много по-бързо, има да преодолява много повече препятствия и да преоткрие себе си.

Това, че тези Висши Аз успяват да стигнат до Финална инкарнация показва, че това е възможно и за останалите. Въпреки това, много от Висшите аз отказват тази възможност и избират сигурния начин. В това няма нищо лошо. Няма място за осъждане. Всеки е свободен да избира своя собствен път.

Ако имате инкарнация, която е извънземна, можете да преминете към земни инкарнации по всяко време. Ако избере това, Висшият аз трябва да приключи другата инкарнация. Те си дават сметка за това преди да приемат предизвикателството. Емоциите и преживяванията за Висшия Аз в този вариант са несравними.

Нашата задача тук на Земята е не да гледаме какво правят другите в своите инкарнации, а да открием кои сме в действителност и да се свържем с нашия Висш Аз, в който се намират всичките ни инкарнационни преживявания.

 
Щом направите това, вече знаете посоката в която ВАШИЯТ Висш аз, ИСТИНСКИЯ ВИЕ се придвижва. Ето защо е много по-ценно да се вглеждаш навътре, вместо навън.



ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ВИСШИ АЗ

Какво ще стане с онези, които не са избрали земния път на инкарниране? Ще продължат да се развиват в своя бавен начин и след като тези със земните инкарнации отдавна са напуснали Играта.

Земята ще бъде върната към девственото си състояние и вече няма да е достъпна за тези извънземни като Земята, защото ще е извън фаза с тях. Висшите аз, които са влучегоподобни и др. ще продължат, докато достигнат духовно ниво, при което вече не искат да играят триизмерната игра. Извънземните групи са на различни нива на напредък – някои от тях са много  по-напреднали от другите. Те ще разберат, че сред Висшите аз включени в Играта няма губещи.

Макар, че извънземните са били много отдавна тук, земните хора се развиват много пъти по-бързо от тях – както светлинната скорост спрямо охлюва. Помнете – това си е техен избор – Законът за толерирането.
И така, кралицата на Орион евентуално ще напредне, но колко милиона години ще изминат докато стане това?

За земните Висши Аз това няма да има значение, защото тогава те ще бъдат заети другаде. Главен ключ за разбирането на структурата на играта е фактът, че извънземните планети напредват като единица, а земните – като индивидуалности.

Ако сте на друга планета – например Умо или Ера, ще установите, че всички са на приблизително едно и също ниво на развитие, което от гледна точка на земните е отегчително. Там няма истински индивидуалности като тези, които знаем на Земята. ТОВА Е ТЕХНИЯТ ИЗБОР.

Глупостите за съобразяването са с извънземен произход и са донесени тук от онези извънземни, които са били и все още са тукашни обитатели и управляващи.

Не ви давам тази информация, за да създам определено отношение към извънземните Висши Аз, а за да разберете своя път спрямо техния И да има над какво да помислите. Грижете се за СВОИТЕ преживявания/способности и оставете извънземните да се занимават с техните.



ДРУГИТЕ ВИСШИ АЗ

Друга група Висши аз са онези, които избират да НЕ играят Играта. Единствено Монро споменава за тази група – в Далечни пътувания е описана срещата му с тях - блестящата форма, която изисква преклонение.

Висшите аз са независими и решават какво искат да направят, но веднъж взели решение то носи определени ангажименти, последици и облаги на ниво трето измерение. От описаното от Боб се вижда, че е срещнал Висш Аз от тъмната полярност – те са центрирани в себе си.

След събирането на инкарнациите отново във Висшия Аз, вече не можете да се измъквате по отношение на някои неща – например измамата. Вашите емоции са ясно видими за всички там. Радост, тъга, гняв се виждат по цветовете на аурата ви. Светенето е част от енергията на Висшия аз.

Когато Боб отказа на Висшия Аз изискваното от него преклонение, той се държи зле, но не се опитва да направи нещо лошо на Боб.

Ако отидете астрално до тази плътност, изглеждате много малки в сравнение с обитателите на това ниво. Това установих аз, когато отидох там и на много по-високи нива макар, че не съм срещал ориентиран към тъмните сили Висш Аз, а друго същество (не питайте).

Висшите Аз, които избират да навлязат в Играта като едновременно или като последователно инкарниращи се, са много по-напреднали от онези, които избират да не се инкарнират.  Да, едновременните са най-напредналите, но последователните са по-напреднали от неинкарниращите се.

 

Онези, които не се инкарнират и не участват в Играта знаят това. Затова съществото не се е опитало да направи на Боб нещо лошо – то е знаело, че Висшия Аз на Боб наблюдава.

Плътностите над трета съдържат огромно многообразие от същества и енергии, които ще ви удивят. Разбира се, вашият Висш аз има далеч по-големи познания за тях отколкото вие съзнателно имате (това отново е част от Играта). Чудесата на творението ви очакват щом завършите участието си в Играта.



НАЛОЖЕНО НАСИЛА СЪОБРАЗЯВАНЕ

Съобразяването подтиска индивидуалността и индивидуалното изразяване – нещо, което земните Висши Аз обичат да изразяват.

Земните инкарнации са предназначени да бъдат много РАЗЛИЧНИ и така да помогнат на инкарнираните на Земята Висши Аз в изключително различните им преживявания (западен бизнесмен и европейски войн, жена от африканско племе и др.).

Макар че извънземните са създали различните раси на Земята, те, без да знаят това, нагласили сцената за мозайка от преживявания, които щели да се превърнат в “Играта” на Земята в трета плътност. Когато един Висш Аз иска да преживее какво е да си истинска жена, се инкарнира в Рим или древен Египет, когато иска да преживее какво е да си истински мъж – навсякъде, освен в двадесети век в западните страни.

Всяка отделна раса предлага различни преживявания на различни места от планетата – липсва планетарно съобразяване.

Повечето религии се опитват да създадат планетарна система от вярвания с борба за доминиране между представителите на отделните религии. Списъците от “това не може” “онова не трябва” е начин за хегемонизиране на населението и заличаване на различията.

Започнало се с “положението на жената” – защото влечугоподобните са много ригидни в своето съобразяване и са доминирани от женско същество. Идиотите на тази планета от ниско и средно ниво и любимците обичат да се съобразяват – ето защо няма много Финални инкарнации в този времеви период. Атмосферата е ужасна.

Онези, които отказват да се съобразяват идват от напредналите нива И образуват полярностите. ФАЛШИВИТЕ съпротивляващи се се оплакват не поради това, че има съобразяване, а защото те не съответстват на собствените си закостенели стандарти – дясното крило, фашистите И лявото крило – ултралибералите, както и привърженикът на тъмната страна Буш. Фашистите правилно се оплакват от насила наложеното съобразяване, но самите те налагат своята християнска религия и омраза на другите.

Това са области, където действа извънземната/полярна манипулация с основното желание да навредят на преживяванията на едновременно инкарниращите Висши Аз. ТВЪРДЕ късно е обаче да направят това. Ние сме в края на този цикъл и това са манипулации на паникьосаните.

На повърхността изглежда добре двата пола да са равни и да правят всичко, каквото прави и другия пол. Преди е имало значителни разлики в тези преживявания на половете. Тогава, обаче, Висшите Аз можели да научават значително повече, отколкото при псевдо равенството днес. В средните векове било премахнато рицарството на кралските особи (контролирани от извънземни) и възникнало желанието на не-кралските особи да ги имитират.

Това се отнася до всичко, което бива налагано насила над хората днес. Това е сериозен опит да се уеднаквят земните, защото Империята Орион се завръща и възнамерява да направи Земята член на Империята, която е населена с хомогенно и съобразяващо се население. Наложеното насила съобразяване не е нещо добро. То е всичко друго, но не и добро. Наблюдавайте и винаги се вглеждайте под повърхността.

Една от основните разлики при едновременните инкарнации тук на Земята е огромното разнообразие благодарение на едновременно инкарниращите се Висши Аз и различните извънземни култури, които са се смесили със земната генетика, имаме огромно разнообразие на расови варианти.  Истинският бонус пък е, че като едновременно инкарниращо се същество вие можете да преживеете истинско разнообразие без да напускате планетата.

Така инкарниращият се дух напредва и развива толерантност спрямо това да си различен.

Толерантност към различията има навсякъде в различните по-висши плътности, дори при полярностите. Различия въз основа на расата, типа и др. не съществуват сред духовно напредналите. Ако не друго, това, че си различен прави нещата по-интересни за духовно напредналите, защото разликите са равни на промяна в потенциала, а те копнеят за промени и различия.

Еднаквостта е равна на застой – точно това иска Играта, но промяна въпреки всичко съществува и надмогва Играта. Тъй като Играта не може да спре промяната, тя прави “отстъпки”. Съобразяването е целта на империята Орион и на техните тъмни и светли съдружници.

Концепции от типа “бъди като нас” “подчинявай се, или ще бъдеш вечно измъчван” или използването на чувството за вина за подтискане на чувството на независимост, са опити да бъдат спрени промяната  и напредъка.

Всеки напредва със собствена скорост и според плана на своя Висш Аз. Имаме инкарнации от първа до финална, най-различни възгледи и отношения. Затова настоящите наблюдения са моето виждане и не са нещо, с което трябва задължително да се съобразявате. Ако нещо не ви харесва, оставете го. Аз не съм ничий “водач”.

Водачите се нуждаят от последователи – оттук и псевдонимът ми “Авторът”. Не искам да имам последователи или хора, които искат да вземам решенията им вместо тях или да ми висят пред вратата. Трябва да бъдете собствения си водач. Ако нещо от това, което съм написал ви помага да решите какво искате да правите, добре. Ако не се интересувате – пак добре.

Днес Америка се движи в посока на Играта. Всеки, който изглежда различен бива подозиран, че е терорист. Това, разбира се, не е така и с американците се държат като с глупаци. Американците ще продължат да отдават своята сила  според изискванията на Играта и Тъмната полярност иска фашистка полицейска държава с всички съпътстващи я проблеми. Полицейската държава иска съобразяване. По същия път е минала Германия през тридесетте години.

Така, както всички германци са били по улиците зиг-хайлвайки, така и днешните американци зиг-хайлват Буш днес. Когато сте в напредналите фази лесно виждате манипулацията и не искате да бъдете обградени от хора, които са на тези ниски нива на напредък, тъй като вие сте се придвижили отвъд нивата на тези преживявания.

Оценяването на хората, които са различни от вас, показва духовна зрелост. Обичам да говоря с хора различни от мен и да слушам за тяхната култура и т.н. Това е като да отидеш на друга планета. Когато го правиш, макар и за кратко, разширяваш преценката си за онова, което е различно. Това е нещо, което вашият Висш аз иска да преживее посредством своите инкарнации.

МНОЖЕСТВО ПОЛЯРНОСТИ - ЕДНА ПЕРСПЕКТИВА

Земните инкарнации са едновременни, защото стават по едно и също време. При увреждане на мозъка при раждане или поради травма, тялото може да бъде увредено и другите инкарнации да се прокраднат през физическото тяло на увредената инкарнация.

Единствената инкарнация способна и предназначена да се справи с входящата информация от другите инкарнации (вашите Доминантни) е вашата Финална инкарнация.

Докато увредената инкарнация се превключи към другата личност, инкарнационният енергиен поток от Висшия Аз на лицето позволява необработената/неконтролирана свободно течаща входяща информация от инкарнацията, която е с най-близка честота (времева линия) да прояви своята енергия през увреденото тяло на инкарнацията.

Физическото тяло е и много електрическо. Късите съединения с определени области от мозъка могат да окажат влияние върху енергийния поток от Висшия Аз докато енергиен поток бива филтриран от физическото тяло.

Множествените личности НЕ е нормална ситуация, но може да се счита като избор на преживяване от Висшия Аз на този индивид. Защо ли? Кой може да каже защо, освен съответния Висш аз? В библиотеката на ниво 27 описано от Монро има повече информация по въпроса за онези, които се интересуват.

Синдромът множествена личност е по-сериозен при инкарнациите с по-малък опит/зрелост. Тези от ниските до средните нива могат доста да се дисбалансират от този безпорядък и да е необходимо да бъдат настанени в болница. Помнете, обществото и Империята ще направят всичко, за да ви попречат да установите кои НАИСТИНА сте.

Когато излъчваните от околните вибрации станат твърде тягостни за вас, заемете се с нещо, което ви е приятно. С течение на времето ще ставате все по-чувствителни към тях. Филм, музика, разходка в планината – направете каквото и да е, което ви откъсва от преднамерено генерираната лудост в тези финални години ОСВЕН пътищата за бягство – алкохол, дрога и т.н.

ТЕЖКИТЕ вибраци генерирани около нас сега (както от хора, така и генерирани с електронни средства), са част от плана на Тъмните. Инкарнацията трябва да  е силна и Напреднала, за да не бъде уловена в тях. Отпускайте се и се забавлявайте. Така ще можете да се справите по-лесно.

Чух как някаква двойка искала да слуша САМО за духовни неща – духовните неща  са светлата страна на полярността. Свързаните с Играта неща са тъмната страна на полярността. Вие сте небалансирани, ако докато сте инкарнирани на Земята се интересувате само от духовни или само от физически неща. Балансът е в сливането на двете в услуга на вашия Висш Аз.

Ин-ян балансът е скачане от едното на другото – ако забелязвате събитието, но не правите нужните духовни връзки (напр. ако техният Висш Аз е позволил да се случи това, то е било заради преживяването И на умрелите И на оцелелите) това ви прави част от Играта (трябва да им го върнем, да им отмъстим и т.н.).

Това, към което се стремите е балансът, който идва в Събудената Финална Инкарнация. Не всички сте готови за това и това е добре. Продължавайте със собствената си скорост, НО не се опитвайте да ме карате да ви давам само духовна информация. Ако искате да разберете какво трябва да се направи във връзка с поредното събитие, пуснете си СНН. Ако искате баланс – значи сте на точното място.

Множество привърженици на светлата страна искат да се сблъскат с Играта и да променят правилата според своите разбирания в името на баланса. Тъмната страна ОБОЖАВА това да подвежда и да кара да повярват, че това е Балансирания начин. За тях това е инкарнационно преживяване.

Тези, които използват този фалшив баланс обикновено са от средните нива на напредък, които не искат да се изправят лице в лице с истинското си ниво и търсят някой да ги следва. Те не разбират, че балансът няма нужда от последователи – само Светлата и Тъмната полярности имат нужда от това.

Истинският баланс никога не крои планове за война с цел да промени Играта. Балансът разбира играта и целите й. Балансът НАБЛЮДАВА Играта и сочи интересните й аспекти, но не приканва към действия спрямо нея.

Привържениците на Тъмната страна се радват, че тази страна от разбиранията на Светлите сили е на дневен ред сега. Това всъщност помага на самите тях, защото призивът към действие ще предизвика противоположна ответна реакция.

Зад техните философии се крият различни извънземни групи. Но ако някоя подобна група окуражава подобни действия – досетете се сами!

Нещо, което следва да запомните – трябва да следвате онова, което чувствате, че трябва. Ако искате преживяванията свързани с борбата с другата полярност – направете го. Това е вашият път и вашите преживявания. Всичко е наред. Преценете какво сте и какво не сте.

Ако на това ниво не ви е възможно, впоследствие ще стане. ВСИЧКО е заради преживяванията. ВСЕКИ ще бъде в състояние да разбере това, когато му дойде времето и достигне  своята  Събудена Финална Инкарнация.

"Матрицата 5" - изд. Вал Валериан


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .