НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пон Юни 17, 2024 2:35 pm Вижте мненията без отговор
Унищожени са две от най-главните подземни военни бази
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Окт 23, 2011 12:06 pm
МнениеЗаглавие : Унищожени са две от най-главните подземни военни бази
Отговорете с цитат

ПРЕСНИ ЕКСКЛУЗИВНИ НОВИНИ...Унищожени са през втората половина на септември, 2011, две от най-главните подземни военни бази на Илюминатите/Нацистите или както аз ги наричам "озарените гущери".

Използвани са невиждани и несрещани до сега на Земята технологии. Унищожени са чрез въздух под налягане. Малко по-късно се разбира, че не са унищожени само тези две бази, ами много повече. Унищожението на многобройните военни подземни бази продължава и ще продължи до пълното им унищожение.

Всички хора, които са работели тях са прибрани по странен начин и се дължат на сигурни места, ъкдето "озарените гущери" не могат да имат достъп до тях. Цялото оборудване на въпросните бази е изтръгната с все болтове чрез засмукване, и също е прибрано на сигурно място.

На 11.11.11 г. според думите на Бенджамин Фулфорд, който е работил 30 години като финасов журналист в сферите на "озарените гущери" и е бил тясно свързан със свръх-секретните им технологии, ще бъде срината цялата финансова система на "озарените гущери" и преобразена на нови начала според правилата на Златния век.

"Белият Дракон" на Изток и "Белите шапки на Пентагона" в САЩ работят съвместно със Светлите Извънземни Същества. АЛИАНСА също предаде "озарените луди гущери". "Голямята петица" на "гущерите", която включва страни като Италия, Германия, Франция, Англия и САЩ изгуби своите основни позиции - тя колабира, тя е в предсмъртна агония.

Но...тъй като змията хапе най-много тогава, когато умира можем да очакваме предприемане на всякакви отчаяни и зловещи инвазивни действия от страна на Илюминатите/Гущери като това например с Кадафи - една зловеща постановка за домогването до златото на Кадафи (той не е убит, убит е негов двойник!) и поставяне на Либия под военна диктатура.

"Гущерите" търсят пари, защото никой вече не иска да им дава благини срещу...хартия. Никой по света вече не иска необезпечените им долари, които те си печатат в изобилие.

Затова "гущерите" предприеха на различни места по земнотокълбо редица зловещи и драстични атаки чрез ХААРП и какви ли не още свръх-секретни технолии като едно от тях е земетресението във Фукушима, тъй като Япония има 8 трилиона долара.

Тя е получила не само заплахи, ами и реални нападения застрашаващи унищожението на цялата страна - така е била изнудена да даде на "гущерите" 2 трилиона долара и това всичкото след Фукушима. Гущерите са планували да изтребят 90% от човечеството, защото вече не са в състояние да го контролират в неговата многочисленост.

Старата изнила система вече си отива, идва Новото Време на Златния век и 11.11.11 г. когато се отвори Портала на Златния Поток на Златна епоха ще бъде основния старт за окончателното рухване на властта на 150-те луди гущери/нацисти, които владеят все още цялото човечество като целят същевременно негово тотално унищожение чрез невиждана сама по себе си жестокост.

Очаквайте в скоро време големи подробности, буквално в разрез, във връзка с всичките тези събития...Превеждаме, но така наречените избори попречиха за по-бързия превод на огромния материал, който съдържа всичките подробности на тези събития в детайли.




Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Съб Авг 03, 2013 9:24 am; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Lea




Регистриран на: 10 Юни 2011
Мнения: 17
Пуснато наПуснато на: Нед Окт 23, 2011 2:31 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Страхотна информация, много благодаря за нея. За Кадафи подозирах също, че има нещо гнило и странно в тази ситория със смъртта му.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Light&Love




Регистриран на: 10 Сеп 2011
Мнения: 68
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Окт 23, 2011 10:09 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Има гнило, разбира се, но най-фрапираща за мен бе реакцията на "демократичния" Европейски съюз, когато приветства новината за "смъртта" му. Смърт без съд и присъда!!!

_________________
Добри мисли, добри думи, добри дела...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
KaloyanBeshev




Регистриран на: 17 Апр 2011
Мнения: 4
Местожителство: Плевен/София
Пуснато наПуснато на: Чет Ное 03, 2011 6:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И при мен същото - само като видях клипа и си казах: "-Това сякаш е двойник". Не знам защо, но наистина - това бе първата ми мисъл!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеПосетете сайта на потребителя Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov