Банер
11159479_1431582307144449_5697124142955877164_n.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

ПСИХОМЕТОДИ НА ВЪЗДЕЙСТВИЕ
Написано от Маг Селена   
Понеделник, 21 Май 2007 00:00
Това че обикновените хора подценяват явлението, не е толкова голяма беда, но че учени и лекари, родители и политици го пренебрегват - това е бъдеща и сигурна беда! Доскоро тази тема беше табу. Фактите обаче показват, че тя повече не може да се отминава и подценява. И задължава всеки от нас да се замисли сериозно. Защото, който веднъж е пострадал, не може да си намери ни място, ни лек. Който пък не е, смята това явление за лудост! А всеки може да пострада, и то когато най-малко очаква.

Това че обикновените хора подценяват явлението, не е толкова голяма беда, но че учени и лекари, родители и политици го пренебрегват - това е бъдеща и сигурна беда! Това е безотговорност, защото когато методите и средствата са негласни и невидими, те имат вътрешен, скрит инкубационен период на действие и развитие и се проявяват след време.

Преди няколко години, когато за пръв път започнахме с г-н Кубрат Томов открита борба, искахме да предупредим обществеността и държавниците за последствията от психофизическите въздействия при масови и индвидуални сеанси на чужди мисионери сектанти. Тогава учени и експериментатори на човешката личност показваха методи за обучение и управление на сложни системи (хора), открито пишеха и говореха, че са секретни космически изследователи, че имат полигони и изследователски лаборатории и сложна техника в над 60 страни в света. От страх или незнание, малко хора откликнаха - имаше и заплахи за международен съд, за енергийно и физическо убийство.

Днес свободно се говори на тази тема, но уви - със закъснение, защото жертвите са вече много, разплаканите майки - също. Свършва скритият период на действие на психическото оръжие. “Учениците”, които овладяха споменатите методи и в България, са също много. Невежи и шарлатани, хора с нисък морал или, за жалост, зомбирани интелектуалци, политици, водени от други закони и норми.

Що е психофашизъм?
В самата дума се крие и смисълът й. Още преди 500 г. Нострадамус вижда настъпването му и иска да предупреди и спаси човечеството. Що е фашизъм, всички знаят - олицетворен от Хитлер и пречупеният кръст в свастика - символ на разрушение на единството в природата. А психофашизъм?
Това е реализация на фашизма с психологически оръжия и средства в резултат на научно-техническата революция, на базата на опознаване на феномена човек, неговия мозък и биоенергетичните му възможности. Това е т.нар. психотронно оръжие. Иначе казано, психотронното оръжие е използване на психотронни качества на човека за шпионаж и контрашпионаж, за манипулиране от разстояние, за въздействие върху поведението на хората извън тяхното съзнание - на подсъзнателно ниво. Именно затова човекът, върху когото е използвано то, оценява като собствени действията си и намира логика да ги осъществява. Те всъщност са внушени чрез прехвърляне през съответните телепатични канали мисли, заповеди, команди и т.н., като са използвани методите на хипнозата и телевнушението.

Трябва най-после да се разбере, че става въпрос за използване на психическите качества на човека, а не за признаци на психически отклонения. Не че няма и много психически заболявания. Психическите въздействия са факт и сериозна заплаха особено за лабилните, социално слабите, наркоманите, безработните, хората, за които е отворена вратата на любопитството (ученици и студенти) или е затворена вратата за работа.

Но какво е психотронното оръжие? Общо взето, авторите на материали по този въпрос се придържат към тясното разбиране на този термин. Това е електронна апаратура, както и биоенергетична, която, от чисто научна гледна точка, не представлява никакъв проблем - конструиране на генератор на определен електромагнитен спектър, с който се облъчва даден човек, група хора. Всяка вълна от този спектър действа резонансно върху определени клетки в човека - в мозъка му или в други органи, системи, тъкани. В резултат - нарушени функции и промяна на мозъчната и психическата дейност в някаква посока, загуба на съзнание или ориентация, неадекватност, изпълнение на команди за убийство, самоубийство и др. Ако спектърът на излъчването се променя по определен начин и периодично във времето, човек може да бъде управляван отвън, т.е. превръща се в биоробот. Всичко това може да стане както с електронна апаратура, така и чрез силно екстрасензорно въздействие на силен сенс (магьосник, шаман) или група сенси при изполване на телевнушение за управление на поведението от разстояние и предаване на мисли на определения обект, който ги приема като свои при запазено съзнание. Ако въздействието е по-силно, обектът на въздействие може да изпълнява командите като биоробот подсъзнателно. Това е най-страшно и може да доведе до жестоки престъпления - примери вече има!

Има различни форми и методи за проникване и въздействие върху психиката на човек - различни упойващи вещества, словесни внушения. Ненапразно най-респектираща личност в първобитните племена е шаманът. Той използва ризлични начини за въздействие, между които е биенето на барабан, чийто ритъм е в синхрон с импулсите на главния мозък. Тези резонансни преходи и импулси са се постигали и чрез опияняващите ароматни вещества, които са дъвчели и дишали хората (сега - наркоподобни вещества, като смоли, лепило, марихуана и др.). Това състояние днес е известно като алфа ниво. Човек е отпуснат, спокоен, унесен и податлив, с отворени мозъчни канали. Може всичко да възприеме - заповед, мисъл, въздействие върху подсъзнанието. Методът е известен като нервнолингвистично програмиране и в основата му е резонансният ефект. Така най-невинно, незабелязано всеки, който иска да научи чужд език, попада в капана.

Автор: Мария Мандаджиева


Добавете тази страница към любимата Ви социална мрежа, към любими, отметки....
 
Сходни статии
За сайта
© 2018 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .