Банер
ВОЛХВИНЯ.jpg

ОБУЧЕНИЕ АВС"Създай Себе си"

Банер

ВАЖНО!

Във връзка със зачестилите напоследък обаждания от хора, изгорели от "услугите" на измислени мошеници, представящи се за част от екипа на "Окултен Център Селена" уведомяваме най-учтиво, че екипът ни се състои от двама души Маг Селена и Маг Живин. Всяко друго позоваване на "Окултен Център Селена", на неговия Уебсайт, на авторските ни материали и регистрирани девизи и слогани е чист опит за измама и въвеждане в заблуждение на хората в беда с цел извличане на неправомерна печалба.

Екипът на "Окултен Център Селена"

Как да разберем, дали ни е направена Магия?

Едно интервю с ненадминатия окултист

- Маг Живин, често читателите ни задават въпроса: „Как да разберем дали ни е направена магия?” Какво бихте ги посъветвали вие, като неоспорим авторитет в тази област.

МАГ ЖИВИН: Смятам, че въпросът е неправилно зададен. Разумно зададеният въпрос би трябвало да звучи така: „Как да разберем, че върху нас действа магия?” Защо ли? Защото едно е да има направена срещу вас магия, друго е тази магия да действа наистина, трето и четвърто е тази магия да постигне целта, за която е направена. Казвам ви го от опит, а не защото в тази книжка пише еди какво си или пък съм решил да ви измъкна от джоба еди колко си. Или смятате, че на мен не ми правят магии? Правят, та се засиняват. Всички мошеници, които по един или друг начин представям по дребни гащи пред вас или ми „правят” или поръчват да ми се „направи” нещо си там, което да ме отстрани, усмърти или елиминира....

Толкова им е моженето, щом все още разговарям с вас и изглеждам все така цветущо. Но все пак да се върнем на въпроса. Правилният отговор на правилния въпрос е тъжен за читателите и гласи: „Като проверите при добронамерен магьосник или ясновидец”. Защо само при тях? Защото е възможно да сбъркате множество житейски ситуации и несрети с магия. А защо трябва да са добронамерени? За да не си измислят страшни магии, само и само за да ви бръкнат по-надълбоко в джоба.- Но много ваши колеги твърдят, че мазни петнаЖертва в касичката на магьосник, косми, конци и т.н. са недвусмислена индикация за направена магия за раздяла, смърт и неща от този род!

МАГ ЖИВИН: Твърденията на тези люде са недвусми
слена индикация, че са им нужни парите ви. Това си е наборна тактика за клиенти. Кой е този, който няма или не пренася по дрехите си косми в дома си, никога ли не сте намирали нокът, заплетен в косми на стълбището или двора си, никога ли пред вратата ви не са играли деца и т.н.? Ако аз река да ви направя магия, за да ви навредя, единствените косми, които ще видите, ще са тези, които сте оскубали от косите си от отчаяние. Вещата - истинската, магия, която нанася вреда нито се вижда, нито се чува – тя се изживява от жертвата. Останалото е бабешки боклук и пълна некадърност. Ако намирате мазни петна, косми и т.н. по чаршафите, възглавниците и завивките си особено в областта, която е в допир с таза, раменете, главата, може би ще е по-добре да наблегнете малко повече на къпането и прането, отколкото да тичате да раздавате хонорари на пишман врачки и баячки, преписали две-три статии от някоя книжка за магия. Като един образ, който ми беше дошъл преди известно време. Идва и вика: „Някой ми прави магия с кръв в антрето”. Питам го – сигурен ли си. Да, вика, една ваша колежка ми каза по телефона, ама много пари иска, за да ми я развали, та си помислих първо да се посъветвам с вас. Гледам и казвам: Сам живееш. Вика - сам. Друг няма ключ за апартамента. Няма – потвърждава той. Куче имаш. Да, женско. Разгонено е – казвам му. Да. Хайде, викам му, сега да отидеш и да си измиеш пак антрето и да сложиш памперс на кучката, та да не ти цапа из къщата. Мислите ли, че не можех да му обясня какви страшни магии му прави съседката от първия етаж – направо за смърт и че се е сдобила с ключ от апартамента му и може да си прави, каквото си иска с него, докато той спи? Или пък да го попитам дали не е намирал кучешки косми в апартамента си, защото с кръв и кучешки косми се прави най-страшното вуду... Понякога имам чувството, че хората не мислят с главите си, а с главите на келявите баячки, дето сипят глупости из информационното пространство. Имаше една млада жена, която беше дошла разтреперана, защото намерила стърчащ конец в подгъва на новата си рокля. Да не и била зашила късмета шивачката, защото я гледала много особено. Ако позволите да обобщя, едни хора (няма да ги наричам мошеници, защото се натъжават от истината и по цели нощи не спят), които не могат да различат магия от шкембе чорба пишат статии за това как изглежда магията, а другите, които черпят познанията си за магията от първите, четат и отиват после при първите да се жалват от магии. Разликата между тях от гледна точка на магическите познания и умения е само тази, че първите прибират парите на втоМагия ли е, що ли?рите.

- И все пак какво трябва да направи човек, който смята, че му е направена магия или е намерил странни предмети.

МАГ ЖИВИН: Първо да не проявява никаква самодейност – тоест да не се обажда на врачки, баячки и прочие простотии. Защото падне ли им веднъж в мрежите, излизането е трудно. Второ, ако му е трудно да не им се обажда, пак да не им се обажда. Трето, ако изобщо не може да се въздържи, никога да не звъни на врачката или баячката, която описва точно такъв вид странни предмети. Например, някъде сте чели, че ако намерите черно камъче върху бърсалката пред външната врата, ви е направена магия за смърт и раздяла. След като го намерите (защото общо взето се случва често), никога, ама никога не се обаждайте точно на този, който го е казал. Няма да го е казал от доброта и човеколюбие, а за да ви изпържи – няма да е магия, това ще му е касичката. Същото е и с космите, ноктите, мазните петна и т.н. Не си мислете, че мошеникът е далеч или че точно на вас не може да се случи, защото сте умни, красиви или богати. Една тетка на времето се беше изхитрила дори да напише, че ако чаят ви хваща „коричка”, когато изстине (а както знаем, той винаги хваща), значи дните ви са преброени – магията за смърт ще ви унищожи. Цяла зима си отживя – клиенти на купища. Всъщност вече е трудно да различите и мошениците – вече крадат терминология и подход от нас... Така например, една от най-известните и несретни мошенички на окултно-лечебно-търговския фронт, която доскоро говореше за „енергии” вече е тръгнала да разобличава мошениците, да ги заплашва с кармични наказания. Позволява си дори да използва мои думи, за да звучи по-правдоподобно. Ужасяващото е, че може би си и вярва. Когато е мошеник - печели, когато е извисена се заклеймява – ужас някакъв и клинично личностно раздвоение! Явно ще свърши зле. В този занаят, когато грозно лъжат, мнозина полудяват невъзвратимо. Странно и тъжно, но не и неочаквано. Такива са законите на занаята.

- И все пак има ли начин да разберем, дали върху нас има магическо посегателство?

МАГ ЖИВИН: Да. Обикновено рязкото и необяснимо влошаване било на живот, отношения, благосъстояние. Обърнете внимание на думата необяснимо. Много е важна. Ако заплатата на мъжа ви редовно се изплъзва между пръстите ви, а вкъщи няма нищо, което да се нарече дом, храна, уют и т.н., или пък, ако редовно се отбивате в кръчмата с приятели и се прибирате при съпругата си с позаплетен език и решавате да покажете, че тук петел пее и т.н., можете да сте сигурни, че никой не им е правил магия за раздяла с вас. Няма защо да се опитвате да криете зад романтиката на магията напълно прозаичния и напълно ваш си провал. Но необяснимото за вас влошаване, може да е сигнал. А може и да не е. Вече казах: „Добронамерен магьосник”. Другото е преливане от пусто в празно и изхранване на „нещастните фамилии” на изгладнели или угоени „духовни” инкасатори - магове, магеси, екстрасенси, чудопродавачи, душеремонтьори, псевдоокултни циркаджии и прочие измет, които ви вземат пари, за да убиват най-съкровеното – вярата ви във вас самите и в собствените ви сили да промените живота си към по-добро.

 
Сходни статии
За сайта
© 2024 selenabg.com. Този сайт е притежание на Окултен Център Селена. Всички права запазени .