НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Окт 21, 2017 7:05 am Вижте мненията без отговор
За Различаването, Разпознаването, Разбирането и Любовта
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12563
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Фев 12, 2012 2:19 pm
МнениеЗаглавие : За Различаването, Разпознаването, Разбирането и Любовта
Отговорете с цитат

Аз съм Архангел Метатрон, Аз съм Божието Присъствие!

Скъпи мои земни чеда, Майстори, времето напредва със скорострелна бързина в перспективата за Разкриването. Готови ли сте да го чуете, готови ли сте да го посрещнете?! Трябва да ви кажа, че мнозина от вас вибрират вече в потока на Златната Светлина и са в очакване пред разтварянето на това грандиозно само по себе си събитие, но тяхното процентно съотношение е далеч под желаното.



Аз не съдя онази част от болшинството, която не е готова дори да се събуди от летаргичния си земен сън, в който е потопена от влечугоподобните същества, наричани още от вас в земен план илюминати. Но трябва да предупредя всички ви, че ако не сте единни, че ако не действаате обединено и синхронно в потока на Разбирането и Любовта като цял организъм, каквото и Разкритие да проблесне пред вас, с каквато и да било сила, в по-голямата си част човечеството няма да е в състояние да въприеме проявлението му, защото...няма да го разбере, няма да го разпознае, да го различи.

Майстори Земляни, Работниците на Светлината, които неуморно и безпирно се трудят да ви помагат, както за събуждането и осъзнаването ви, така и за сдобиване със знания и познания, са на ръба на силите се, защото не получават отговор от вас. Те са в пълно удивление защо сте толкова далеч от намерението да вземете съдбата си във ваши ръце и да стането отгорорни нейни господари?! Но подтиквани и окрилявани от Висшите Вселенски Сили те ще продължат да се трудат в това толкова тежко за тях време на не-разбиране, защото ако не промените всички до един вашите вътрешни стремления и скрити нагласи, реализирането на възхода към пълното Възнесение ще се забавя все повече.

По този начин ще се пречи на духовния процес в потока на Издигането от болшинството непробудените и дълбоко спящи все още земляни, както и тези, които не искат да се осъзнаят напълно и да стигнат до Цялостното Разбиране, че целият Космос представлява Единен организъм, в който ако един-единствен сегмент не си е на мястото, започва процес на разграждане; една-единствена мисъл или невоолен и неосъзнат жест, хвърлят цялото човечество във вечната бездна на страданието.

Нашите Архангелски и Ангелски семейства, както и представителите на Висшата Духовна Йерахия и всички добронамерени извънземни от пространствените измерения на целия Космос са на поста си, и са в очакване да изградите окончателно вашия единен механизъм за сплотяване и съединяване на земни жители в една цялостна и хомогенна единица.

Ние непрекъснато ви помагаме, непрекъснато ви поднасяме най-чистата и актуална информация за наближаващия процес на Възнасяне, от който ни делят само 11 месеца. Но е крайно време да разберете, че без вашата единна подкрепа, без вашето активно участие, няма да се получи на практика в пълнота самото Възнесение.

Това ще стане така, защото не е възможно нисшите вибрации да издържат на интензитета на висшите, тъй като не може да има смесване на вибрациите от ниските октави с високите. Нисшите вибрации биват елеминирани, изгаряни от светлинната честота на висшите енергийни полета. Затова ние ви призоваваме да активирате ауричните си полета и чакри на вашите тела, да ги изчистите и настроите на честотите на Разбирането.

Скъпи мои земни чеда, не остана много време за учене, затова ви даваме готови схеми за действие, въпреки, че повечето от вас нехаят, подминават ги, дори не се докосват до тях, защото отдавна са свикнали да бъдат командвани и манипулирани от по-нисшите под-расите на Драконианските рептилии; да бъдат роби.

Но...ако Анунаки са променили вашата генетика така, щото мозъчните ви функции да не могат да различават различните вибрационни унищожителни честоти, налагани ви от зловещите Дракониански нашественици, както и самите техни, то те не са докосвали небесните Божии кодировки, чрез които имате идеалната и реална възможност за сдобиване на знания и познания; както и използване на вашата свободна воля, и право на избор. Така, че вие можете да излезете от утеснението, в което сами сте се напъхали поради невъзможността да различавате.

Различаването е онзи процес, който ви дава реалната представа за произхода и естеството на нещата не само във вашите житейски планове. То е залегнало в дълбоката основа на всяко едно ваше възприятие, продиктувано от вибрациите на емоционалните ви нагласи. Именно тук са най-слабите ви места.

Различителният процес може да се постигне като се преодолеят изтритите звена в познавателния механизъм на умствените ви планове. Това ще рече, че вие сте способни да усещате със скритите си сетива кои вибрационни вълни са съ-граждащи и кои де-структивни. Трябва само, все още, болшинството спящи да се събудят, а пробудените да осъзнаят, че всичко е във ваши ръце, но...само ако различите черното от бялото.



Скъпи Майстори земляни, след Различаването идва Разпознаването. Когато във вас е задействан механизма на факторната величина в Различаването ще сте в състояние да Разпознаете себе си - да Различите възможностите на онези звена от мозъчните ви структури и функции, които Анунаки са префасонирали според тяхно усмотрение, в полза и служба на тях, а по-късно и на Драконианските Рептилии ведно с под-расите им.

Когато Разпознаете себе си ще се сдобиете с възможността да Разпознавате естеството на всички влияния, всички манипулации, упражнявани тайно или явно чрез насилие над вас. Само така вие ще лишите, все още, властващата рептилианска раса на Земята от възможността да ви внушава каквото й е угодно. Чрез Различаването ще разпознаете дори най-малкото намерение да ви се навреди или помогне.

Едва тогава вие ще навлезете в по-висшите планове на Разбирането. Разбирането е качествено натрупване от количественото проявление на Различаването и Разпознаването. Разбирането е онзи съзнателен процес, който ще ви усигури достъпа до реалната картинка в двуизмерния ви земен план. Само чрез него ще можете да се обедините като единен организъм, който е част от вашата планетарна система; който е част от вашата Галактика; част от вашата локална Вселена и част от Божествената Цялост на Свръх-Вселената. Чрез този богат конгломерат от Космични Системи, които могат да дишат и туптят в единен ритъм една с друга ще се стигне до Съвършенството на Космичната Любов; а това вече е и съвършената защита на всички нива в Космоса от всякакви зловредни и демонични същества.

Представяте ли си, скъпи Майстори земляни, какво е естеството на вашата отговорност в това Единение на Космични импулси?!

Чувам да казвате: "Лесно е да се говори, но е трудно да се изпълни." Трудно е тогава, когато не желаете във вас да настъпи промяната; онази промяна, която ще ви доближи до Различаването, Разпознаването и Разбирането, защото сте изпълнени с тъмните вибрации на не-контролираните емоции. И понеже времето напредна и няма време за учене, ще ви дадем и още една готова рецепта: отказването от вредните навици. Вредните навици се диктуват и проявяват чрез всичките онези скрити или открити потенции във вас, свързани с угаждането в бездействието, в удоволствието да се наслаждавате на деструктуриращите и резсейващи елементи на вашата енергетика.

Така например, Анунаки са ви програмирали да не различавате истинското предназначение на съвъкупляването ви като човешки индивиди. То е Божествена даденост, чрез която да се размножавате разумно и отговорно като популация; не е дадено да злоупотребявате с него под формата на сексуално изживяване, което де-структурира и разгражда вашите енеригйни и физически тела.

Трябва да проумеете, че тази ваша нагласа храни най-вече и най-много господстващата рептилианска раса на планетата ви. Крайно време е да се научите да я Различавате и Разпознавате, за да можете в Разбирането си да я контролирате самите вие. В противен случай вие давате доброволно вашето съгласие да бъдете тотално манипулирани, използвани и изтребавни като видове от влечугоподобните нашественици.

На втора позиция идват вашите скрити слабости да се забавлявате - да празнувате, да слушате музика, защото така, според вас, се сближавате, но се и самозалъгвате, че получавате защита един от друг. Най-добрият повод да бъдете заслепени за зловещите деянията на вашите Господари Нашественици е като ви усигуряват непрекъснати празнични зрелища, гарнирани с резонансната честотна вибрация на сатанинската музика.

Така вие губите в еуфорията си ценно време, потопени и замаяни от нисшите емоционални структури, лишавани от възможността да различите вашите истински желания от тези, които биват налагани върху съзнателните ви процеси като чужди модели на поведение.

Така бивате лишавани от разпознавателния механизъм на ниско-честотните разграждащи вибрации, които ви хвърлят в бездната на не-разбирането, че сте същества от чиста Божествена Светлина. Така вие няма да възприемете Разкриването като реално събитие в дуалния ви свят; защото няма да го Различите, да го Разпознаете, и ще го подминете като ще се лишите от възможността да прехвърлите времевата линия към Вратата на Дъгата, водеща в нашите високострукторирани измерения и светове, към нашите селения.

Скъпи Майстори земляни, времето напредна изключително много, няма в него място повече за учене и преподаване, защото вече текат грандиозните събития, които ще наложат проявлението на тоталната промяна като изчистващ, регулиращ и структуриращ процес на едно много по-високо ниво от това във вашия дуален свят.

Даваме ви едни от последните разяснителни наставления с готови рецепти, които да ви помогнат да стигнете до масовото ви осъзнаване, че сте същества не само от планетарен/земен мащаб; а сте Галактически Същества, които ще продължат своето развитие като мощни Вселенски, а впоследствие и Космични структури в проявлението си на Единен Божествен Организъм, изпълнен открай до край с потока на Разбирането и Любовта.

Майстори, ние ви привестваме в добрите ви намерения и искаме да знаете, че можете изцяло да разчитате на нашата подкрепа в стремежа си към Пределите на Светлината! Ние ви обичаме и сме в очакване да проявите вашето предназначение на истинската ви многоизмерна духовна същност!

Ние винаги сме с вас! Приемете с Разбиране нашата Любов и помощ.


Аз съм Метатрон, Божият Пратеник!

Оставям ви в Мир и Любов!



© Ченелинг на: Селена-Суварна Вишудха,
Предадено от Метатрон, Божият Пратеник
20.01.12 год.

Текстът може да се разпространява единствено със знака за запазено авторско право и без каквото и да било изменение!!!

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov