НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Окт 21, 2017 7:05 am Вижте мненията без отговор
Масирано присъствие на НЛО около Земята
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12563
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Ное 27, 2011 2:16 pm
МнениеЗаглавие : Масирано присъствие на НЛО около Земята
Отговорете с цитат

Около Земята е изграден плътен защитен слой от извънземни летателни обекти

Аз съм Солдейра от Нибиру, представител на Плеядинците и съветник от първо ниво в Изпълнителния Галактически Комитет (ИГК) на Галактическата Федерация.


Привет, Светлинни същества! Готови ли сте да ни приемете?!Защото ние сме в голямо очакване да се срещнем с вас. На плътен стационар сме с нашите кораби-майки около Земята от 05.11.11 и ще останем така дълго време, до тогава, докато не се уверим напълно, че опасността от нова намеса на Драконианците в развитието на Земята е тотално предотвратена и блокирана. Тук сме всички представители от цялата ваша Вселена, от целия Космос дори. Около вашата сияйно-синя планета е изграден плътен щит, през който не може да проникне нито една вражеска сила, която желае да ви навреди; а по-точно "озарените гущери" са отрязани отвън и отвътре.

Ние приключихме войните в Космоса с висшия елит на Драконианците и те са победени, и изтласкани в най-отдалени му кътчета, но не можем никога да бъдем сигурни в техните подли намерения. Затова направихме този защитен пояс около планетата ви - за да не могат да се свържат с техните по-нисши представители на Земята; въпросните 150 човека, които доведоха Синята планета до почти катастрофално положение. В момента световните заговорници и унищожители на човечеството са в капан. Води се строго секретно заседание от най-висше естество, на което трябва да се реши каква ще е валутата, с която ще оперират напред в бъдещето вашите банки и как да се организира спокоен поток за този процес.Въпреки, че "озарените гущери" се озоваха на финалната права те не искат да разберат, че тяхното охолно царство приключи. И дори в капан те се опитват да вредят със средствата, които все още не са им отнети напълно, но и това ще стане в много близко време. Те продължават да провлачват нещата със сляпата надежда за помощ отвън, но такава помощ няма да дойде, но те не искат да повярват в тази истина. Техния маяк на "озареност" вече не свети...

Прекрасни Сияйни и Лъчисти земни същества, процесите който протичат в този миг са епохални за целия Космос, защото протича меко Възнесение с плавен преход, който ще запази непокътнати всички земни царства до едно. Няма друг такъв безпрецедентен случай независимо от това, колко малка е вашата планета. Тя е уникална и експериментът, който проведохме на и със нея излезе повече от успешен.

Вие наистина сте уникални същества, които приеха да бъдат издигнати в следващата октава на Вселенското ви измерение. Сега вече звучат нейните Божествени тонални честоти, които привлякоха вниманието на обитателите от най-затънтените Космични кътчета. Те са тук и гледат ви гледат с възхита, любопитство и Любов; тръпнат в очакване кога най-после вашите все още политически лидери да дадат съгласието и потвърждението си за нашето окончателно Разкриване.

Прекрасни и скъпи нам земляни, искаме да оповестим, че не бива да се струхавате от нашата поява, защото въпреки всичко очакваме нови опити от страна на "озарените гущери" и техните "черни и сиви-емоционално маскарадни" слуги да създадат паника сред земното население изопачавайки нашите благочестиви действия и намерения.

Медиите все още не са окончателно свободни от цензурата и диктата им, поради което съществува реалната заплаха от опасност свързана с всякакъв вид провокативни и подривни дейности с цел всяване на неистовстрах у вас. И като се има в предвид, че поне 70% от човечеството на Земята не знае какво да прави със свободата си, защото никога до сега не се е проявявал чрез поведението на свободния модел на индивида, може да се очаква именно от негова страна създаване на хаос.

В какво ще бъде изразен този хаос?! Като се има в предвид, че повечето от хората все още са изпълнени с желания за забогатяване и власт може да има доста проявления в локални зони на разгневени в еуфорията и екстаза си тълпи, които ще нападат и ограбват големите мастодонти, наречени от вас МОЛ-ове; хранителни супермакети; супермаркети с електронна техника и други подобни. Не се тревожете и от този факт, защото вече има сложени постове на определените за целта стратегически места и пунктове, които бързо ще преустановяват такива престъпни попълзновения. Дори е помислено и за навременното потушаване на организирането престъпност от уличните банди...Възможният хаос, който може да настъпи при фалита на банковата система също ще бъде овладян бързо и своевременно. Подмяната на оперативната система дори няма да бъде забелязана от вас. Валутата с меко темпо ще бъде прекроена по модела на Новата банкова система до онзи момент, в който нейната ефективност ще бъде нулирана окончателно един път и завинаи. Тогава ще дойде златната възможност да се живее без валута, без каквито и да било пари.

Силно се надяваме Разкриването да бъде оповестено до края на 2011 год. - преди епохалното и триумфиращо нахлуване на ослепителната енергията изразяваща се чрез Началото на 12-та Вълна на Възнесението. Тази вълна ще наложи незабавното прекрояване модела на правителственния апрат в САЩ и ще се случи по време на предстоящите избори там. Генерална позиция в този процес ще бъде свалянето на Обама и подмяната му с по-ефективен представител, който ще защитава изцяло интересите на страната и народа в нея.

Това ще даде широко мащабен отзвук по цялата планета като ще започне масово прекрояване на цялата структура в политическия и икономически управленчески апарат във всяка една страна разположена на повърхността на Земята, независомо колко развита или не е тя. 2012 година ще бъде най-активният и значителен период за тоталното и компактно преустройване на всички стари модели по света, в който пребивавате и в който сте живяли като роби до този момент.

Когато в късната пролет на 2012 год. настъпи поредното Слънчево затъмнение в грандиозния преходен цикъл към Новото Време и започне масовата макроинтерграция на човечеството съотнесена към шествието на мъжката енергия ще се очертаят и видят границите на новия настъпил процес съотнесен и съ-оразмерен към балансиращите структури на парадно нахлуващата женска енергия. При последващото веднага след това Лунно затъмнение ще започне силното проявление на Женската енергия, която ще изравни своя потенциал спрямо мъжката. Тогава ще изгрее и заревото на новата управлеченска, макар и временна схема по лицето на цялата Земя.

Прекрасни Сияйни и Лъчисти земни същества, ние знаем, че ще получим най-активна помощ не само от внедрените вече наши представители в управлеческата схема на вашите държавни апарати; ние знаем, че ще бъдем подкрепени изцяло и от всички будни съзнания на вашите земни представители и най-вече от всеотдайно служещите нам Работници на Светлина, което ще даде невероятната възможност да стигнем до сърцата и на останали 70% земляни, които д отози момент изобщо не разбират какво става...Остават броени дни до нашата грандиозна среща.

Това е, за сега, което имах да съобщавам на земляните чрез нашия канал...

Аз съм Солдейра от Плеядите и съм съветник от първо ниво в Изпълнителния Галактически Комитет (ИГК) на Галактическата Федерация.

С много обич и лъчиста Любов към всички вас!Към ченелинга прилагам и видео-материал от който ясно и недвусмислено си вижда изграденият щит от летателни обекти около Земята:
http://youtu.be/KKn9IcgtYQ8

© Диктовка: Солдейра от Плеядите,
Ченелел: Н.Т.Н.-Селена-Суварна Вишудха,
Предадено на: 27.11.11.

Текстът може да се разпространява единствено със знака за запазено авторско право и без каквото и да било изменение.


_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov