НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Окт 21, 2017 7:03 am Вижте мненията без отговор
Златният поток на Златната Епоха
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12563
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Окт 09, 2011 8:46 pm
МнениеЗаглавие : Златният поток на Златната Епоха
Отговорете с цитат

Аз съм Метатрон, Аз съм Божието Присъствие!

Отново идвам при вас с благата вест за наближаващия прилив на Златният поток, който ще залее чрез огнения Слънчев Вятър вашите земни тела на 11.11.11. Всички светове се отварят и започва най-великото приключение в Космичния Живот. Това е най-знаменателната дата и време, скъпи мои чеда, в чиято реалност се намирате вие. От тук именно започва вашето най-велико пътешествие към Божественото Присъствие пребиваващо в Голямата Централна Вселена на Космоса.
Бог не свърша до тук, Той продължава да съществува в още много различни сами по себе си подобни Вселени като вашата. Бог е необхватен в реалиите на безграничния Космос, но пътешествието ви в пределите на тази Голяма Централна Вселена започва сега, и на 11.11.11. предстои големия старт към нея. Пригответе се, затегнете коланите за Великото Пътешествие в неизбродимите светове и измерения!

Скъпи мои малки светулки, ние ви обичаме безпределно и постоянно ви помагаме в препятствията, които се изправят пред вас и ви пречат в дуалността да проявите своята истинска Божественост. Знаем какви усилия полагате като Служители на вливащата се постоянно Светлина; знаем как тъмните сили ви пречат и в последната си агония се опитват да ви отклонят от Пътя на Светлината; знаем за вашите големи и малки съмнения дали наистина излизате от тежката ситуация на духовното заслепение и затъмнение. Няма място за тревога, всичко върви точно така, както трябва да бъде и съмненията са излишни, защото вече няма никакво връщане назад в старите енергии.

Вашите аурични тела светят все повече и повече, и ние се любуваме в блаженство на тази великолепна земна експанзия от светлина, разливаща се по всички посоки на Гея. Вашите чакри се отварят все повече и повече, и телата ви се нагласяват синронно към новите високи вибрации с успех, какъвто не сме и очаквали. Вие сте прелестни създания на Светлината, не малка част от които знаят вече къде е техния истински дом и място, и които осъзнават напълно Божественото си присъствие като Души и Монади в планетарните измерения.

От тук нататък започвате Голямото Централно Вселенско Пътешествие, скъпи мои чеда! От тук започва вашият космически полет към истинската свобода във всички измерения на Космическата необятност. Това е първият подстъп, който трябва да преодолеете за да се насладите на съвършенството на Златния поток в Златната Епоха, която отваря широко всички Портали за вас към всички възможни светове в Небесата, мои малки светулки.

Вие трябва да се подготвите за вашия толкова дълъг път за Прехода на първия етап, съотнесен към Планетарното Ниво на Гея. Трябва да изкачите Втората Музикалната Октава за да активирате напълно всички останали чакри след Коронната така, че да отворите канала на Звездата на Душата за връзка с Монадата. Звездата на Душата е онзи компонент от цялия комплекс чакри, която ще ви свърже изцяло с центъра на личната ви Душа. А тя ще отвори своите златни лотосови листенца за връзка с прелестта на Монадата.

С активирането на Коронната чакра в човешкия ауричен калъп, което ще се състои на 10.10.11 г. ще бъде дадена изключителната възможност за сключване на връзката със Звездата на Душата; така вие ще направите своето издигане в пълнотата на 5-то измерение. А когато слеете финната вибрация на Личната си Душа с Монадата, каквато възможност ще ви даде Златния поток на Слънчевия Вятър на 11.11.11. ще започне вашата подготовка за прехвърлянето ви в 6-то измерение. С активирането на поредния важен Портал ще се докоснете до първите нива на 6-то измерение; ще заблестите чрез златисто-бялата колона на Антахкарана в своето Монадично тяло и семейство.

Тогава ще се сдобиете с възможността да се слеете с пълната активация на личната Меркаба - вашата малка машина на времето, която ще ви даде реалната възможност за пътуване в по-висшите измерения като 7-мо, 8-мо, 9-то и т.н. Меркаба е вашето извисяване на 12 ниво от Втората Музикална Октава на вашето светлинно тяло, т.е. същината на вашето Възнесение.

С нахлуването на Златния поток носен от Слънчевия вятър ще се активира и вашата Космична Слънчева чакра разположена между коренната и сакралната, който процес ще ви помогне в заземяването на новите енергии; който ще ви даде възможността да създадете връзка с вашата Слънчева Звезда и нейният жив Логос. Ще се докоснете до прелеста на Слънчевите Същества и Огнените Саламандри, които даряват с живителна благодат планетата Земя. С активирането на Космичната Слънчева Чакра в ауричният ви калъп ще заблести ослепително Личното Слънцето на вашето тяло и ще се идентифицира пълното активиране и овладяването на Коронната чакра - най-важната отправка за сливането и връзката със Звездата на Душата, а от там с Монадата и Сърцето на Меркаба.

През 2012 год. ви предстои да овладеете и активирате 22-рата чакра от Третата Музикална Октава за да преминете към по-горната Планетарна Октава. Този грандиозен процес и невероятен квантов отскок ще постигне израза си изцяло на 12.12.12. Но...това евентуално ще се случи с много малко напреднали по брой Личности на Земята, които са успели вече да се отворят и се слеят със своята Монадична структура, намествайки се чрез нея в Сърцето на Меркаба; които са постигнали своята шеста Инициация и са реализирали връзката между извисяването на Личността, Душата и Монадата чрез Антахкаричния процес; Антахкаричния процес е двигателя на Меркаба - вашата малка машина на времето.

За жалост има хора на Майката-Земя, които в по-голямата си част все още дори не са се пробудили, но напредналите Души от Йерархията на Служителите на Светлината ще им помогнат да сторят това. И като се има предвид, че периодът за Възнесението, изразен във времето според вашите представи, протича най-малко от 500 до 1000 години със сигурност всяка една малка човешка светулка ще успее да стигне до фазата на своето окончателно пробуждане за да се влее в могъщия поток и ритъм на Издигането.Скъпи мои малки светулки, пътешествието ви продължава към и в 6-то измерение успоредно с пътешествието на цялата Висша Планетарна Йерархия. Когато вие реализирате своето Извисяване в 6-то измерение, което отговаря на вашата 6-та земна инициация, и което започва с изливането на Златния благодатен поток върху вас на 11.11.11., ще започнете изкачването си в по-висшата скала на Третата Музикална Планетарна Октава; това ще даде реалната възможност Висшата Духовна Йерархия на планетата Земя да поеме в по-горните измерения и супер-октави, където да реализира натрупаните си потенции от 6-то, 7-мо и 8-мо Измерение.

Скъпи мои чеда, целта на вашето пътуване по Пътя към дома се състои в овладяването и постигането на високо духовно майсторство съотнесено към Великата Душа или Махатма; а Гея се намира в сферата на 7-та част на Свръхвселената Орвонтон от Голямата Централна Вселена - така, че пътят продължава все по-нагоре, и все по-нагоре. Всеки един от вас би трябвало да премине през всичките Планетарни Нива на обучение за да се докосне до Слънчевия Блясък на Соларните Същества, за да достигне величието и силата на Махатма-Аз Съм Присъствието. И нека се има впредвид, че Слънчевата Система притежава 1000 различни свята/измерения, в които текат енергийните потоци само на една част от вашите духовни пристани.

Само тогава, когато преплувате техните силови полета ще овладее умението да се придвижите в по-висшите измерения отвъд Слънчевата Система, отвъд Хелиос; там, където са световете на Махатмите. Галактическото ни съзвездие, където пребивават Махатмите се състои на свои ред от 100 Слънчеви системи с принадлежащите му 100 000 различни свята/измерения.

Дълъг е пътят към Божествените сфери на Голямата Централна Вселена, но за да го извървите трябва да преминете и през Небесните Селения на Мелхиседеците. Те пребивават в измеренията на Вселенския време-пространствен континиум като техният Отец-Мелхиседек намира своето изражение под формата на Ясната Утринна Зора. Нашата Вселена Небадон се състои от 100 галактически съзвездия с принадлежащи й 10 000 000 свята/измерения.

В нея има 10 000 000 Мелхиседеци, а от своя страна в Голямата Централна Вселена съществува така наречения Университет на Мелхиседеците или още "Мелхиседекския колеж на Духовността". Мелхиседеците работят заедно със Серафимите и се появат, и намесват единствено при извънредни ситуации. Тогава, когато се създадат условия за тотален провал на съответно планетарно управление те поемат управлението в свои ръце на отклонилата се от пътя планета.

7 пъти в историята на Вселената Небадон Мелхиседеци са приемали плътно физическо тяло, а на планетата Земя през цялото нейно съществуване се е въплъщавал само един единствен във физическо тяло под името Цар Салим по времето на Авраам. Друг подобен прецидент не е имало. По настоящем във вашият простраствено-времеви континиум намира не-пряко изражение и действие Друнвало Мелхиседек чрез ярките си контакти с една велика ваша земна Душа.

Скъпи мои чеда, пътуването към Божествения Творец е безкрайно и неотменимо; малко са онези духовни същности, които успяват отново да се слеят изцяло с Негото Аз съм Вечност. Но пред всеки от вас стои главната алтернатива да се влее в могъществото на Златният поток за да доплава до необятните брегове на Голямата Централна Вселена, където се намира тронът на нашия Божествен Отец, наричан още и Брахман.

Скъпи мои малки светулки, необятни са пространствана на безкрайния Космос; след световете находящи се във Вселенската обител на Великите Вселенски Същества им предстои да се влеят в бурните времеви потоци на Малкия Централен Вселенски Сектор наброяващ 100 Вселени, в които пребивават 1 000 000 000 свята/измерения. Веднага след него следва Големия Централен Вселенски Сектор сътворен от 100 малки сектора, в които пребивават 100 000 000 000 свята/измерения.

И така, скъпи мои земни чеда, стигаме до Висшите Централни Селения на нашата локална свръхвселена Орвонтон с централно ядро Млечния път, която е 8-ма по ред в 10-големи прилежащи й сектора; в нея пребивават 1 000 000 000 000 свята/измерения. Това е последния пристан на Великите Духовни Същности, част от които ще се слеят с ядрото на Голямата Централна Вселена наречена Вечния Бог.

Скъпи мои чеда, пътят към Божествените Селения е прекалено дълъг и твърде неразбираем за вашите земни представи, но направих всичко възможно чрез ченелера Селена Суварна-Вишудха да предам само за една минимална част от световете, през които ви предстои рано или късно да преминете. За сега просто ви предстои да застанете на този велик небесен старт на 11.11.11. в Златния поток, в блясъка на вашите чисти намерения и несъизмерима отговорност към себе си, къв всички и всичко. За сега просто имате основната представа за какъв грандиозен квантов скок се готвят всички светове на Небесата в своя Звезден Танц.

Мои малки светулки, с цялото си Аз Съм Божието Присъствие ви подкрепям по Пътя към Златните Сфери на Планетарните Селения на Гея. Аз съм с вас!

Аз съм Метатрон, Божият Пратеник!

Оставям ви в Мир и Любов!


©Ченелинг на: Селена-Суварна Вишудха,
Предадено от Метатрон, Божият Пратеник
09.10.11 год.
Текстът може да се разпространява единствено със знака за запазено авторско право и без каквото и да било изменение!!!

© Откъс из "По въглените към Светлината"
Автор: Н.Т.Н.-СЕЛЕНА (Суварна Вишудха)_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov