НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Окт 21, 2017 7:05 am Вижте мненията без отговор
Срещата на Нибиру със Световете
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12563
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Окт 03, 2011 9:55 pm
МнениеЗаглавие : Срещата на Нибиру със Световете
Отговорете с цитат

Аз съм Солдейра от Нибиру, представител на Плеядинците и съветник от първо ниво в Изпълнителния Галактически Комитет (ИГК) на Галактическата Федерация. Приветствам всички стремящи се, служещи и слънчеви същества на Земята!

На 28.09.11 г. когато нашият кораб от Нибиру се намираше зад Слънцето се състоя триумфалната среща на Галактическата Федерация от най-високо ниво с представителите на 13 звездни системи - Плеядите, Сирианците, Арктурианците, Лирианците, Веганците, Ригелианците, Проционите, Тау Кит, Умитите, Андромедианците, Алфа Кентавър, Хаторите, Соларните същества и...Нибиру. Срещата естествено беше проведена на Нибиру.Лъчисти мои, ще кажете: "Но нима на Слънцето има живот?!", Да, да и пак да. Периодът на затъмнението, в което сте държани през последните 11 000 години изтече. Сега вие ще имате невероятния достъп до цялата информация, която най-стриктно беше скривана от вас и интерпретирана изопачено. Вие живеете в разбулващата епоха на Времената. Да, ние се срещнахме със Соларните същества наречени Грахаси, които обитават световете на вашата огнена звезда - Слънцето. Грахасите са Владетелите на Соларните Светове.

Това се случи, защото наближава времето на Седмия Ден - денят на Космичните плодове, в който ще се балансират орбитите на планетите във вашата Галактика. Процесът свързан с брането на Космичните плодове ще обхване времевия континиум от 11 до 28 октомври, 2011 год. Корабът от Нибиру, в който се намирам по настоящем, и в който се състоя Великият Галактически Симпозиум, след последната указана дата ще напусне траекторията на вашата Слънчева система най-благополучно.

Лъчисти мои, никога до сега не се е състояла такава грандиозна среща на световете; никога до сега не са се събирали всичките водещи космични представители на 13 звездни системи. Тайната, която е била скривана от вас е тази, че около Слънцето кипи и се развива непрестанен живот. Около него непрекъснато кръжат всякакви космични летателни апарати от възможно най-големите размери до най-малките капсули, които служат за предвижване вътре в корабите-майки.

На Великият Галактически Симпозиум присъстваха също така представители на Драконианците, Орионците и Сивите, с които продължаваме да дискутираме тяхното твърде деликатно положение на вашата земна планета. Техните маски ще започнат да падат видимо най-активно и най-атрактивно след отварянето на поредният Портал на знаменателната дата 11.11.11.

Взеха се изключително важни решения съотнесени към Майката-Земя, на която предстои да навлезе в Седмото измерение след като тя се свръже компактно и активно със своята Звезда на Душата. Мнозина от вас знаят, че всеки землянин притежава чакра наречена Звезда на Душата, Майката-Земя също не прави излючение в това отношение.

Тук, лъчисти мои, искам да ви напомня, че северния магнитен полюс вече е почти наместен в Сибир, където ще разцъфне една невиждана нова цивилизация. Шапките на Антарктида все повече се топят и под тях ще се разкрият Новите Земи на новите земни светове. Тези процеси дължа да отбележа са контролирани и съобразени на всички нива в това число и от Грахасите - Соларните същества, така че те ще протичат съвсем меко и без глобални катастрофални последици за вас, земляните. Последиците могат да бъдат само и единствено локални във хаотичните възли.Грандиозният Танц на планетите все още не е приключил, това ще се случи като триумфиращо събитие едва на 12.12.12 г. До онзи момент обаче Слънцето като единен организъм с вашата планетарна система непрестанно ще разкрива своите непознати светове и техните обитатели. Ще видите разкриването и ще опознаете истинската страна на вашето Слънчево Сърце.

Лъчисти мои, през всичките останали космични цикли появата на Нибиру наистина е сеела повсеместна смърт не само на Майката-Земя, а и на всички останали планети, но това беше така, защото съществата, които обитаваха планетите в Слънчевата ситема бяхо силно военолюбиви и агресивно настроени, включително и тези от Земята. Но нещата сега се промениха...Мнозина от тях се поучиха от опита си, а една голяма част от земляните осъзнаха себе си и разбраха кои са всъщност.

С влизането на Земята в Седмото измерение вашата Слънчева система ще заеме стратегическо място в Галактическо отношение, тъй като с нейното грандиозно наместване ще се променят и орбитите на всички планети от системата ви в положителната насока. На тях отново ще започне да се появява живота, такъв, какъвто е бил преди - те отново ще се събудят и възродят окончателно; те отново ще станат живи организми. А когато това се случи, тогава вашата Галактика ще заблести с ослепително сияние от Вселенска величина.

Лъчисти мои, на 17 октомври нашия корабът от Нибиру ще е в орбитата на Земята. Не се страхувайте, защото няма да се случи нищо лошо; единствено на този етап от времето само вие, земляните и "озарените гущери" можете да забавите във времето Квантовия скок на Земята, но не и да го предовратите. Вашите зловещи войни, провокирани от властимащите на планетата ви са в сътояние да понижават само в известна и ограничена степен земните вибрации, а след като Нибиру напусне траекторията на Слънчевата ви система и това ще стане невъзможно, защото Процесът на Космичните плодове в тази област на Вселената ще бъде стабилизиран изцяло и приключен на този етап от Пулса на Космичното Времето.

Корабът от Нибиру след 22 октомври, 2011 г. най-накрая ще бъде достатъчно далеч от Земята и Слънцето. Така, че най-опасният период на грандиозният квантов скок на Земята ще е преминал.

Прекрасни Сияйни и Лъчисти земни същества, оставям ви в пълен Мир...С много обич и лъчиста Любов към всички вас!

Аз съм Солдейра от Нибиру, представител на Плеядинците и съветник от първо ниво в Изпълнителния Галактически Комитет (ИГК) на Галактическата Федерация.


©Ченелинг на: Селена-Суварна Вишудха,
Предадено от Солдейра, от Плеядите
03.10.11 г.

Текстът може да се разпространява единствено със знака за запазено авторско право и без каквото и да било изменение!!!Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пон Сеп 24, 2012 9:51 am; мнението е било променяно общо 3 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Light&Love
Регистриран на: 10 Сеп 2011
Мнения: 73
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Окт 04, 2011 11:58 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Чудесен ченълинг! Като го чета и усещам плеядианската любов към нас! Значи след 11 ноември да очакваме лъсването на люспестите темета! Нямам търпение! Very Happy

_________________
Добри мисли, добри думи, добри дела...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12563
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Окт 04, 2011 12:41 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Оооо, те още сега се забелязват, още от сега им лъскат коварните муцуни, ама това се вижда само от осъзнатите личности, другите спят, та се късат... Confused

Всъщност ето на какво инфо попаднах днес, което е ярко доказателство за факта, че животът на другите планети ще се възроди отново такъв, какъвто е бил преди...Меркурий е осеян със странни структури с неясен произход

А като имаме впредвид, че Нибиру все още е на орбита в Слънчевата система, можем да си представим за какво иде реч, меко казано. Very Happy

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Lea
Регистриран на: 10 Юни 2011
Мнения: 22
Пуснато наПуснато на: Вто Окт 04, 2011 1:07 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Наистина е страхотен ченълингът! Аз също почувствах нещо много красиво, докато го четях!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov