НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Окт 21, 2017 7:04 am Вижте мненията без отговор
Енергията на Виолетовият Вятър
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12563
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 22, 2011 1:13 pm
МнениеЗаглавие : Енергията на Виолетовият Вятър
Отговорете с цитат

Аз съм Метатрон, Аз съм Божието Присъствие!

Идвам при вас и говоря чрез Селена-Суварна Вишудха.Скъпи мои чеда, поднасям с огромна Любов към вас радостната новина, че преди няколко дена Земята отвори своята Коронна Чакра. Тя е Мъдростта, която ще нахлуе в изобилие още в ранните часове на есенното равноденствие, което ще настъпи официално на вашата земна планета на 23.09.11 г. В 12,04 ч. (българско време) ще се отвори за 9 минути порталът, през който ще нахлуе онази живителна и даряваща благодатна енергия, която ще се излее в изобилие в седмия ауричен слой на менталното тяло на всеки един землянин.


Енергията на Виолетовият Вятър ще ви помогне да активирате своята лична Коронна Чакра и ще даде възможността на всеки един от вас да се докосне до могъществото на Вселенската Мъдрост, Разбиране и вдъхновение за да стигнете да личностовото си осъзнаване на същество с Божествено начало и Ангеличен произход.

Скъпи мои, над всеки един от вас утре ще заблести онзи златоносен факел, който ще ви свърже със Звездата на Душата. Тя ще прикани всеки един от вас да отвори сетивата си за да стигне до Душата си. Душата не може да бъде самостоятелна единица от процеса на Възнесението. Тя чака да я забележите и да отворите вашите сърца за нейното присъствие. Ние, Божествените същности, ще ви дарим с невероятната възможност да активирате процеса на благост и благодат във всеки един от вас за да можете да приемете, и разберете енергията на Виолетовия Вятър.

Наближава времето, за което всички трябва да сте готови. Затова ние ще ви даваме все повече и повече мигове на наслаждение като отваряме за вас постъпателно всички активационни пунктове и портали, чрез които да можете да нагласите вашите земни физически и духовни тела към високите вибрации, които ще се излеят върху вас в знаменателния час. Ние ви обичаме и очакваме да забележите всички възможни тенденции, с които ви даряваме като спомагателни фактори и средства за вашето духовно израстване и пълно осъзнаване.Ние виждаме, че изключително трудно и бавно напредвате по Спиралата на Времето към вашето Възнесение. Затова не се очудваме на духовният фанатизъм и крив морализъм, който е обхванал мнозина от вас за да подчертаят значимостта на собственото си Его. Скъпи мои чеда, от неговото проявление няма никакъв смисъл поради факта, че лъчистите енрегии, които непрекъснато се изливат върху Земята-Майка ще блокират в един определен момент с високите си и чисти вибрации всяко подобно негативно проявление. Мнимите труженици на Светлината ще бъдат елеминирани с един замах окончателно заедно с фалшивият им блясък, и измамни слова, и настроения.

Не бива да ги следвате, защото те могат само да понижат вашата енергийна честота до диапазона на низшите емоционални и еуфорични изблици, които нямат нищо общо с онази лъчиста енергия, която е носител на спокойната благодат даряваща ви с великото блаженство на Душата. Те могат да ви тласнат от първите стъпалата на Сияйната пъстроцветна Небесна Дъга, върху която сте стъпили, в тинята на най-тъмното емоционално блато.

Не бива да следвате мнимите труженици на Светлината, които се стараят да създадат единствено фалшив блясък в най-низшите земни слоеве с цел отклоняване от вашия Небесен Път към Дома. Те са служители на Тъмните сили и техните наместници в човешки тела - илюминатите.

Мнимите труженици на Светлината ще ги срещнете нявсякъде - те са на всички "жълти" медийни страници, във социални мрежи на интернет, във всички обществени зали, където гръмко прославят делата и постиженията си било чрез лично организирани представления или чрез групово изразени атракции. Ние не ви налагаме нашето виждане, а ви молим да не резонирате на низшите им егоистични похвати.

Скъпи мои чеда, истинските труженици на Светлината не блестят с фалшив бронзов варак по всички възможни обществени и лесно достъпни места за хората. Те не крещят гръмогласно на всички възможни места афиширайки се манифестно, че са "светлоносци"; те се трудят невидимо и тихо в себе си на различни нива и места по цялата Земя, като с нищо не напомнят за присъствието си; не се демонстриат по никакъв начин,.; не нарушават вибрационните земни структури с крещенето си.

Мнозина от тях дори не знаят какви точно процеси протичат в момента, мнозина от тях дори не подозират, че са много по-развити и напреднали в духовните си постижения от мнимите гръмогласни "светлоносци". Те са първите, които утре ще резонират на благодатната и благотворна живителна енергия спусната от Виолетовия Вятър. Те са първите, които ще минат и през последният активиран Портал на Времето към Възнесението.Скъпи мои чеда, служенето не се изразява в скритото или открито проявлението на личното Его. То може само да затвори вашите чакри и активационни полета свързани с тях, нищо друго, защото за да служиш на Егото това предполага изтичането на огромен капацитет жизнена енергия и е прекалено изтотаващо. Развихрените емоционални състояния изцеждат до капка всичките ви живителни сокове от енергетиката на финните ви тела и не позволяват да стигнете до висшите планове и благодатния резонанс на честотите им.

Затова призовавам всички онези, които имат чистотата на вътрешната лъчиста енергия и правилното разбиране да отделят макар и само 9 минути на 23.09.11 г. в 12, 04 ч. българско време, и чрез тиха медитация да помогнат на незнаещите и духовно слепите, на емоционализираните и еуфоризирани човешки същества да приемат леко и плавно Божествената благодат на есенното равноденствие, която ще се изсипе в изобилие в седмия слой на ауричните полета на всички човешки представители.

Скъпи мои чеда, с отварянето на вашите Коронни Чакри ще се сдобиете с невероятните възможности да се докосвате да всички невидими светове, от които ще черпите Великото Познание за тайните на Живота. Обични мои, искам да ви кажа, че никой от вас не може да постигне и да усвои съзнателно енергията на Виолетовия Вятър, ако не овладее своите по-низши чакри - от коренната до сърдечната; от сърдечната до индигово сияещата.

За да приемеш в себе си лъчистата Златна Енергия на Виолетовия Вятър трябва да си позволил да разцъфнат, и да се разтворят всички до едно цветята на всички чакри под Коронна Чакра, за да се свържете чрез нея със Звездата на Душата.

Звездата на Душата ви се усмихва и очаква да я забележите за да ви посочи пламъка на Монадичната Искра. Когато осъзнаете и приемете Светлината на Звездата на Душата, когато се слеете с нейният звезден блясък тогава ще включите всички ваши сетива към Истинската Духовна Субстанция на Божествената ви същност.

Така вие ще се подготвите за парада изразен чрез Великият манифест на грандиозното проявление на Небесната Меркаба, чрез която ще отпътувате през Портала на Времето като Възнесени Души към вашия истински дом. Ние ще ви очакваме с огромната си Любов за да ви поденсем дарове от Небесните Познания.

Скъпи мои чеда, пригответе се за Великото пътешествие на Душите!

Аз съм Метатрон, Аз съм Божието Присъствие и Божият Пратеник!

Оставям ви в Мир и Любов!


©Ченелинг на: Селена-Суварна Вишудха,
Предадено от Метатрон, Божият Пратеник
22.09.11 год.

Текстът може да се разпространява единствено със знака за запазено авторско право и без каквото и да било изменение!!!Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Нед Фев 19, 2012 4:59 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Light&Love
Регистриран на: 10 Сеп 2011
Мнения: 73
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Сеп 23, 2011 11:51 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Приятели, днес медитирахте ли в уречения час? Smile Аз да и след това се почувствах страхотно! Между другото по време на медитацията тялото ми започна да трепери, особено краката. Много странно, но аз го отдавам на силната енергия, която е протекла през мен! Smile Приятен ден! Smile

_________________
Добри мисли, добри думи, добри дела...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12563
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Сеп 23, 2011 2:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Прав си, но...при мен нещата бяха по-иначе! Активна медитация със страхотно пречистване! Невероятно е като усещане - освобождава те от всякакви негативни наслоение, разчиства ти Пътя, дава ти свобода...

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov