НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Окт 21, 2017 7:03 am Вижте мненията без отговор
Послание за Нибиру и Сияйните Мъдри Светлоносци
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12563
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Авг 07, 2011 10:26 am
МнениеЗаглавие : Послание за Нибиру и Сияйните Мъдри Светлоносци
Отговорете с цитат

Аз съм Солдейра от Нибиру, представител на Плеядинците и съветник от първо ниво в Изпълнителния Галактически Комитет (ИГК) на Галактическата Федерация. Приветствам всички стремящи се, служещи и слънчеви същества на Земята!В момента протичат едни от най-глобалните процеси на Промяната във вашата Слънчева галактика! Няма по-радостно събитие от това, но твърде малко земни същества го разбират. Ние не сме нито огорчени от този факт, нито разстроени...нито пък ще се откажем от помощта, която оказваме на пробудените светли земни същества в Лъчисти тела, както и на всички останали.

Селена-Суварна Вишудха успешно предаде първия ченелинг от мен, но мнозина от земните представители на вашата българска раса не приеха за достоверна информацията, която тя предостави от нашия контакт. Това обаче не може да ни накара да преустановим контактите си с нея, нито пък да преустановим грандиозното шествие на Нибиру-Еленин в Слънчевата Галактика, нито да прекъснем преговорите и дискусиите, които продължаваме да водим ние, представителите на Космичната Федерация.

В този пореден ченелинг искам да поясня няколко важни фактора, които могат да послужат като мощни лостове за отваряне шлюзовете на Тъмните сили. Под Тъмните сили можете да разбирате всички онези земни и извънземни същества, които възпрепятстват по един или друг начин грандиозния скок във време-пространството, носещ на крилете си промените на новите резонансни честоти от високите и благотворни вибрационни октави, не само за Майката-Земя, ами и за цялата Слънчева галактика. Искам да предупредя, че на Нибиру има всякакви представители от всички възможни Космични Раси същества - независимо от това колко от тях са с добри, и колко с лоши намерения. Тук, в планетата-кораб всички се държат достойно и почтено, въпреки разногласията помежду им, за разлика от вас, земляните.

Всички те проявяват нужната и необходима търпимост едни към други, поради факта, че всяка една тяхна негативна емоция или проява може да предизвика невероятни по мащаби катаклизмени процеси не само върху Земята, не само върху Слънчевата система, а в целият конгломерат от Вселени. Друг е въпросът, че Майката-Земя може да е най-силно потърпевша! Никое от всички тези същества нямат нито интереси, нито намерения да вреди на Майката Гея. Единствените, които могат да й навредят на този етап от развитието й това са човешко-животинските същества от вашата планетата.Кои са човешко-животинските същества?!

За да бъдем по-добре разбрани ще използваме ваша земна терминология и понятия, широко разпространена в духовните ви среди. Мнозина от Служителите на Светлината ги наричат "органични портали", или накратко ОП-ове. Те съставляват по-големият процент от земните жители и не се интересуват от никакво духовно развитие, те вегетират и деградират. Те са съвършените потребители и върху тяхното заспалото съзнание "озарените гущери" рисуват своите мечти, и не само рисуват - чрез тях те реализират до едно своите съкровени желания. Органичните портали са изпълнени от край до край с некотролеруеми емоции, желания и чувства, от които най-вече преобладаващи са алчността, неутолимата и безконтролна жажда за секс, и сдобиване с все повече и повече материални блага. Има три съществуващи прослойки в редиците на органичните портали.

Първата прослойка е тази на богатите - те са най-безропотните слепи и безчувствени слуги на "озарените гущери" и заемат всички ръководни места в правителственния апарат. Те се наричат "черни слуги" и са съвършените канали на влечугоподобните, които разпръскват чрез всички възможни медии отровите на мощния апарат, чрез който манипулират тотално човешкото съзнанието. По този начин "черните слуги" на "озарените гущери" промиват окончателно и невъзвратимо мозъчните съзнателни процеси предимно на органичните портали.

Към тази прослойка се числят и под-слугите, "сивите емоционално-маскарадни", които имитират духовно просветление и съвършенство, представят се за вещи духовни-играчи от много висше естество, (поради което са наречени маскарадни!), а в същото това време играят най-предателската роля във веригата на съвършената манипулация. Те са много опасни, защото са в състояние да заблудят почти всяко човешко създание дръзнало да излезе от затворите на системата на заблудите и умствените си ограничения поради факта, че използват подли похвати, внушени им от техните господари - "черните слуги".

Пробудените и стремящи се към Светлината светли същества не бива да допускат подобни заблуди, защото това са едни от опасните проявления, които могат да отклонят Нибиру-Еленин от неговата безопасна траектория, по която се движи в момента, планувана и контролирана от нас с повишено внимание. "Сивите-емоционално маскарадни" биват наричани още "зомбиращи зомбита", които изпълняват много възлова роля предимно из необятните дебри на интернет-пространството и всякакви други комуникативни апарати. По-късно ще се спрем по-подробно на това...

Има и една друга, трета, част от органичните портали, която е изключително преобладаваща като процентно съотношение към посочените до тук от нас сфери, и която представлява по-голямата част от средната и бедна прослойка на земното ви население, наречена "дълбоко спящите". Тя е най-благодатната почва за посяването на съвършените робски семена на "озарените гущери". Сеячите на тези семена са естествено "черните слуги" и техните подопечни "сиво-емоционално маскарадните". Всички те са обучени почти до съвършенство кои са най-слабите пунктове в съзнанието на потребителската човеко-животинска нагласа, поради което много лесно проникват, повлияват и обладават неговата низша емоционално-потребителска природа.Прекрасни Сияйни и Лъчисти земни същества, вие трябва безпогрешно да различавате всичките тези индивиди, от които сте заобиколени. Вие сте тези, които на този етап от Великия преход, който тече неумолимо, трябва да създавате и нанасяте съвършенният хармоничен баланс във всички сфери на енергийните полета от новите измерения. Вие сте тези, които трябва да не допускат диви и безумни манипулации над вашите съ-братя и сестри от сферата на "дълбоко спящите". За тези цел е нуждо да давате, и давате непрекъснато сияйна светлина върху всеки един проблем, конфликт, въпрос, който ви се струва не на място.

Ние от Галактическата Федерация непрекъснато даваме информация и разяснения чрез хилядите ченелери на Земята какво поведение трябва да държите за да не вредите на никого във Вселената. И този път ще повторя отново: страхът е най-унищожителната емоция в човека, която е в състояние да унищожи Земята ви. А страхът у човешките създания бива внушаван от: "озарените гущери", техните "черни слуги" и под-власните тям "сиви-емоционално маскарадни"...

За да не попадате под тяхното влияние най-добре ще бъде да се придържате към режим на поведение изпълнено с трептенията на безкрайната, безгранична и безусловна Божествена Любов, самообладание, безстрашие, правилно разбиране, поносимост един към друг въпреки различията ви, смирение и толерантни взаимоотношения помежду ви. Не позволявайте на завистта, злобата и омразата да провокират и обладават сърцата ви повлияни от раздразнителните въздействията на "сиво-емоционално маскарадните" в скритите планове на вашите характерови слабости!

Тук искам да посоча заблудите, които се опитват да изградят във вашите земни представи под-опечните на "черните слуги, така наречените още "малки слуги" (сиви-емоционално маскарадните)...Тези земни същества са обучени на всички нива да пречат и ограничават свободното мислене и изразяване, ползването на свободната воля, както и правото на личен избор от човешките индивиди. Те са зомбирани хора с промито съзнание, които са внедрени на възлови места в медийните пространства и обществеността с цел подкопаване духовните устои на пробудените и стремящи се светли същества, както и насочването им в невярна посока. Трябва да отбележим, че "сивите-емоционално маскарадни" бележат големи успехи в изпълнението на своите задачи предимно и най-вече в редиците на "дълбоко спящите".

Похватите, които използват "сивите-емоционално маскарадни" се изразяват предимно в опитите им да компрометират по най-недостоен начин Сияйните Мъдри Светлоносци от групата на Служителите на Светлината пред общността на стремящите се пробудени. Така те ще намалят процентното съотношение на будните и знаещите, а нарушили се то, това ще означава, че "озарените гущери" ще успеят да прокарат своите пъклени замисли."Малките слуги" се стремят да уронят авторитетното присъствие на Сияйните Мъдри Светлоносци в общото триплостовото измерно обединение на 3D, 4D, че дори и 5D. Обикновено си служат с груби провокационни нападки, разобличения и обвинения в "духовни лъжи и измами", създават локални войни и размирици от всякакво естество, служат си с несъстоятелно разобличаване в непристойни прояви, като главната от тях е разобличаване в егоистично служене на Егото и "озарените гущери". Нещо като вашата поговорка: "Крадецът вика: Дръжте крадеца!"

"Сивите-емоционално маскарадни" действат предимно в две сфери: религиозният и псевдо-духовен сектор като привличат към себе си предимно психично неуравновесени и силно разстроени хора, както и тежко психично болни човешки индивиди, които да им служат под формата на религиозни фанатици и "черно-духовници" за да ги използват в адовото си дело.

Но според нашите Вселенски и Галактически договорни взаимоотношение този начин на действие и поведение продиктуван от хитрите маневри на "озарените гущери" се таксува като скрито насилие върху човека - без значение от какъв духовен ранг е той. Именно това ни дава и правото да се намесим и разобличим техните деяния и невидими подли похвати...

Едно от най-фрапатните полета за изява в тази насока е изкусно манипулативното използване на холограмните програми в така наречения Проект "Синьо Сияние", наричате го още и Проект "Син Лъч". "Сивите-емоционално маскарадни" се базират на този светлинен илюзорен спектакъл, режисиран и изпълняван от слугите-учени служещи на "озарените гущери" за да всяват смут и дълбоки съмнения в редиците на общия поток от стремящи се пробудени хора, както и в този на органичните портали. Те изтъкват фалшивата холографска парадност, твърдейки, че Сияйните Мъдри Светлоносци са представители на тези сатанински проявления като ги превръщат в слуги на Сатаната/Антихрист.

По този начин те целят да разколебаят вярата и надеждата в земните представители за истинската поява на Майтрея и екстернализацията на Висшата Духовна Йерархия обвинявайки и разобличавайки абсолютно неоснователно Сияйните Мъдри Светлоносци като част от това пъклено дело. Така скривайки се зад Проекта "Синьо Сияние" ще се опитат да обезверят и хвърлят в пълно отчаяние, и безизходица всички до един от земните представители за да могат да дадат пълен ход и сила за реализирането програмата на следващия таен проект "Спасението" от веригата за тоталното масовото робско подчинение на цялото човечество. Именно с тези свои ходове "озарените гущери" най-старателно подготвят почвата за появата на истинския Антихрист...

Този ченел-контакт беше спешно и неотложно проведен поради факта, че Нибиру-Еленин още от началото на годината се намира във вашата Слънчева Галактика. Много ченелери от низшите духовни сфери, подвластни на програмите налагани от "озарените гущери" изопачиха с цел заблуда на земните жители по всякакви начини присъствието на Нибиру в Слънчевата Галактика за да го скрият окончателно. Изрично подчертаваме, че Нибиру или така наречената Планета Х, която всъщност е кораб-планета беше наречен и...Еленин за да бъде заличен завинаги. Дължа да подчертая, че с наша помощ няколко от вашите земни учени от сферата на Сияйните Мъдри Светлоносци изработиха схемата за програмната траектория на корабът-планета, която ще пре-предадем сега...Планетата-кораб Х, Нибиру или кометата Eленин е едно и също явление - кафяво джужде с няколко луни. 2011 година е годината, в която коръбът-планета Нибиру-Еленин навлезе във вашата Слънчева система. Тази нейна нова поява неменуемо ще повлияе на климатичните промени върху Майката-Земя, както и на Слънцето.

Ето програмата на движението на Нибиру-Еленин през цялата 2011 година:

На 11 февруари корабът-планета се намираше между орбитите на Юпитер и Марс на разстояние 2,66 AU от Земята.

На 04 Март навлизе в Слънчевата еклиптична равнина, над северното полукълбо. Разстояние 2,26 AU от Земята.

На 15 март Сатурн, Нибиру-Еленин, Земята, Слънцето, Марс, Юпитер и Уран бяха в синхрон и имаше възможности за смяна на полюсите или други катаклизмени процеси. Разстояние 2,09 AU от Земята.

На 30 юни Нибиру-Еленин, премина орбитата на Марс. Разстояние 1,77 AU от Земята.

На 3 август корабът-планета пресече орбитата на Земята, като се достигна фатална за нея и Луната позиция. Разстояние 1,48 AU от Земята.

На 18-ти август Нибиру-Еленин ще премине през орбитата на Венера. Разстояние 1,24 AU от Земята.

На 11 септември корабът-планета ще достигне перигейна позиция на орбитата на Меркурий. Разстояние 70 АС от Земята.

На 25 септември корабът-планета ще бъде на еднакво разстояние от Слънцето и Земята. Предстои обратното му връщане. Разстояние 40 АС от Земята.

На 2 октомври Нибиру-Елунин ще бъде в орбитата на Венера. Разстояние 316 AU от Земята.

На 17 октомври корабът-планета ще е в орбитата на Земята и ще бъде в най-близката си позиция до нас. Разстояние 24 АС от Земята - разстояние равно на 35 милиона км.

На 14 ноември Нибиру-Еленин ще премине през орбитата на Марс и ще е на разстояние 47 АС от Земята.

На 22 октомври корабът-планета, Земята и Слънцето ще минат в привеждане на съответствие за третата и последна връзка. Разстояние 57 АС от Земята.

Корабът-планета Нибиру-)Еленин след тази дата най-накрая ще бъде доста по-далеч от Земята и Слънцето.С оглед придвижването на корабът-планета Нибиру-Еленин ние искаме да предупредим всички земни жители независимо от какъв ранг и съсловие са, дали са Служители на Светлината или са от "дълбоко спящите", независимо от това на какво духовно равнище са, независимо от това дали са бедни и богати, да прояват разбиране и да не пречат чрез емоционално-неустойчиви провокации, изразени под всякаква форма (най-вече агресивно-нападателна и войнствена!), на траекторното придвижване на Нибиру, защото това е кораб-планета "Чистач на Тъмните енергии". Не бива да се наслоява отново Тъмна енергия там, където вече Нибиру е минал и почистил внимателно, защото той е кораб-планета с изключително колебателни движения поради свръх-сензитивната и свръх-мощна апаратура на най-високите космични технологии.

Съществува реалната опасност Нибиру да се отклони от предопределената му траектория, по която се движи в момента и да се случи непредвиден сблъсък с някое от небесните тела във вашата Слънчева Галактика. Ние полагаме огромни усилия и сме целеустремили изцяло вниманието си за пълен контрол над подобна ситуация, но апаратурата на Нибиру е създадена и настроена така, че ако някъде има нагнетяване на гореща точка от Тъмна енергия тя незабавно да се отклони за да я изчисти, и нанесе корекции в близко присъствие. Не, че след този вероятен сблъсък няма да има изход, но жертвите вече ще бъдат повече от това на половината човечеството, което също е едната вероятна част от пъкления план на драконовите чеда.

Прекрасни Лъчисти земни създания и Сияйни Мъдри Светлоносци, Служители на Светлината, след последното грандиозно нашествие и параден маскарад от холограмни космични изпълнения планувано и осъществено от "озарените гущери" ще се появим и ние, Плеядинците, Арктурианците и цялата Галактическа Федерация заедно с Майтрея - но не веднага, не мигновено. Нашата поява ще бъде постъпателна и без сътресения, каквито ви готвят Вселенското Драконианско Семейство. Вие прекрасно знаете това! Времето драстично е напреднало, радвайте се заедно с нас на предстоящата и протичаща промяна във Великия квантовия скок на Земята-Майка.

Бъдете непоколебими и устойчиви в изпълненията на вашите предначертани задачи! Ние очакваме срещата с вас с огромно нетърпение. Остава още малко време до пълното вдигане на истинската завеса, не на тази, която вече демонстрират "озарените гущери" и техните слуги чрез въздействието на холограмите от Проекта "Синьо Сияние"...

Аз съм Солдейра от Нибиру, представител на Плеядинците и съветник от първо ниво в Изпълнителния Галактически Комитет (ИГК) на Галактическата Федерация.

Оставям ви в пълен Мир...С много обич и лъчиста Любов към всички вас!


==========================================
©Ченелинг на: Селена-Суварна Вишудха,
Предадено от Солдейра, от Плеядите
05.08.2011

Текстът може да се разпространява единствено със знака за запазено авторско право и без каквото и да било изменение!!!

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov