НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Окт 21, 2017 7:04 am Вижте мненията без отговор
Препятствията на окончателното разчистване пред Разкриването
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12563
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Мар 15, 2011 9:22 pm
МнениеЗаглавие : Препятствията на окончателното разчистване пред Разкриването
Отговорете с цитат

Възлюблени!

Това е последното послание, което публикувам в тази група.
Групата се закрива, тъй като няма кой да я поеме след мен.
Любов и светлина на всички.
Дживан
СаЛуСа, 14 март, 2011


Скъпи мои, ние трябва споменем масивното земетресение в Япония, последвало едно по-ранно в Нова Зеландия. Когато имаме страни, които са в земетръсни зони и по-точно в Огнения пръстен, където винаги седите върху буре барут, винаги може да се очаква голямо земетресение, предизвикано от природата или човека.

Във време, когато Майката Земя преоформя повърхността си, можем да очакваме и по-сериозни сътресения. В случая с Япония съществува възможността тектоничните плочи да се приплъзнат една под друта и в резултат Япония да изчезне сред вълните.

Затова сме благодарни, че най-лошият сценарий не се случи и изпитваме дълбоко съчувствие и състрадание към всички засегнати души. Не беше уместно да се намесваме, но се опитахме да смекчим доколкото беше възможно последствията. Понякога имаме работа с нуждите на Майката Земя и прочистването трябва да приключи, преди да стане възможно Възнесението, и както сами забелязвате подготовката се ускорява.При подобни бедствия възниква прекрасна възможност за взаимопомощ за човешкия род, а сплотяването ще затвърди приятелските връзки, така важни за близкото бъдеще. Както вече беше споменато преди, всички души, преминаващи отвъд в резултат на травма, се радват на специални грижи и любов. Те ще се възстановят много бързо и с тяхна помощ ще бъдат отново присъединени към техните семейства и приятели.

В най-общи линии, това което виждате по целия свят е окончателното пречистване, което трябва да настъпи много скоро и ще прозрете целта в случващото се. На известен етап, в не чак толкова далечно бъдеще, ние ще се присъединим към вас и тогава ще можете да получите всякаква помощ от нас, както и всякакви подробности относно това, което е нужно, за да напреднете бързо.

Дотогава нещата ще ви изглеждат несвързани и понякога хаотични, но можем да ви уверим, че всъщно в действие е ясен и точен план. Просто понастоящем не можем да ви разкрием подробности около нашите действия. Правителствените промени са недвусмислено най-съществени за възможността ни да работим с вас и всяка клика, до последната, трябва и ще бъде премахната, за да се предотврати всяка тяхна възможна намеса в намеренията и плановете ни да ви освободим от техния контрол.

Всъщност позициите им са вече сериозно отслабени и те не могат да упражняват влиянието и да контролират събитията като преди. Наши съюзници се внедриха в техните редици и успешно предотвратиха евентуално разширяване на сферата им на действие. Докато те са ограничени, ние можем да постигнем напредък с вас и всеки който е осъзнат и бдителен ще забележи посоката, в която вървим.

И отново трябва да споменем за страха, който се надига във времена като тези в които живеете. Искаме от вас да останете спокойни и да знаете, че случващото се не е краят на света. В некакъв случай той няма да бъде унищожен или дори сериозно засегнат от предизвикани от природата или човека обстоятелства и събития. Нещата от подобен род са под наш контрол, а ние сме тук, за да гарантираме, че цикълът ще приключи според божествения план. Често странните предсказания, на които се уповавате са стари писания, от една ера, напълно различна от вашата.

С други думи повечето от тях вече не са валидни за времето, в което сте. С началото на новото хилядолетие вие преминахти на друг път, който при все настоящите или скорошните бедствия, е по-малко взривоопасен. Бихме добавили, че както винаги ние сме доста активни по начини, невидим за вас и правим всичко позволено, за да не допуснем нещата да излязат извън контрол. Кармата е фактор, в който не можем да се намесваме, но можем да открикнем на вашия зов за помощ, който приемаме в Любов и Светлина.Нашето желание да се преодолеят последните препятствия пред Разкриването и това е витално събитие, засягащо толкова много други. Бъдете сигурни, че колкото и бавен да е напредъкът, ние ще успеем и това ще се случи скоро. Изпращайте ни мислите и молитвите си за открит контакт с вас и по свой начин ще спомогнете за ускоряването на това събитие. Ние сме много доволни от начина, по който равнищата на съзнанието ви нарастнаха и от това, че ни приемате и желаете да се срещнете с нас мого повече от когато и да било преди.

Това ни говори, че подходът ни е бил много правилан и след изминалите много години вече можем да разпръснем страховете, преднамерено създадени за да ни държат разделени. Дори сега вашите медии се заиграват с картата на страха, но вие вече сте много по-мъдри отпреди и разгадавате техните планове да попречат на срещата ни. Време е за подобна среща и най-накрая ще се срещнете с нас -вашето космическо семейство и вашите предци от Вътрешната земя. О, да, имате много да учите за вашата истинска история, която е била крита от вас или изопачавана, за да служи на Тъмните да ви държат под техен контрол.

Ще захвърлите оковите си много скоро и ще вкусите истинската свобода като право, което ви е било забранявано. Самият ви начин на живот ще се изидигне към по-високо равнище с всички предимства, които модерната технология може да ви даде. Заедно с това ще се прояви истинското ви аз, свободно от диктата и потисническия контрол, който ви е държал в робство на Илюминатите. Тогава тяхното влияние няма вече да има силата да пречи на живота ви, който ще стане по-щастлив и изумително вълнуващ.

Гледайте напред и не позволявайте промените да събуждат у вас страх от бъдещето. Всичко, което се случва сега, ще е кратковременно и ще ви позволи да видите предназначението, което ще ви установи твърдо в пътя към възнесението. Разбира се, много от вас са постигнали отличен напредък в това отношение и разпознават промените във вашите равнища на съзнание. Всичко това ще стане още по-очевидно през тази година, тъй като ще има ключови моменти, в които енергиите ще бъдат повишени още повече.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви казвам, че ако можете да погледнете на всичко случващо се като на ср едство за постигането на цел, ще е от полза за вас, бързо ще преодолеете всички проблеми, засягащи личния ви път. Всички вие, очевидно, имате житейски план, който е съобразен така, че да се справите с тях и ако седнете и помислите над тях, е най-вероятно да постигнете разбиране.

След стотици животи в толкова много страни и култури, можете да сте сигурни, че сте много по-мъдри отколкото в началото, когато този цикъл е започнал за първи път. Настъпва времето да изчистите онова, което е останало като натрупана карма и сте в найпълната си сила да го направите. Поемете я, когато ви споходи и не се борете срещу нея, а подходете с любов към себе си в сърцето. Вие сте велика душа, която още не разбира своя пълен потенциал, но скоро ще го узнае без съмнение. Помнете, че сме с вас през цялото време в Любов и Светлина.


============================================
Източник: СаЛуСа от Сириус чрез Майк Куинси,
Авторски превод със запазени права: Лъчезар Живин

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov