НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Окт 21, 2017 7:05 am Вижте мненията без отговор
Послание на Творците от 9-то измерение на Небадон
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12563
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Юли 21, 2012 11:25 am
МнениеЗаглавие : Послание на Творците от 9-то измерение на Небадон
Отговорете с цитат

Привет малки земни Майстори!

Нашият канал Селена Суварна-Вишудха искаше да получи информация относно движението и траекторията на планетоидът Нибиру. Тя недоумяваше какво всъщност се е случило през 2011, когато масово гръмнаха някои видео-канали, че Нибиру преминава през съответната изключително близка траектория до планетата Земя през Слънчевата Система на Галактиката ви. Тя тогава получи няколко пакета информация от плеядинката Солдейра, в които направи малък пропуск в разчитането им! Затова решихме да отговорим на поставените й въпроси към нас...


Да, Нибиру наистина все още не е минал/пресякъл зоната през Слънчевата Система, не е минал и покрай планетата Земя! А контактите на нашия канал със Солдейра идват наистина от "кораб-майка" излъчен от Нибиру, а не от самия Планетоид Нибиру, както е приел и предал информацията нашия канал - просто Селена не е разчела достатъчно точно информационния пакет от Солдейра в неговата фрагменарност; всичкото това, за което Солдейра говори, се е случило и е истина, само че...покрай Земята и през Слънчевата система не е минавал Планетоида Нибиру, а огромен по размерите си Кораб-Майка излъчен от него.Така, че въпросната среща с Грахасите и Нибиру се състоя, но...на друго ниво. Просто въпросния Кораб-Майка излъчен от Планетоида Нибиру направи парадната си обиколка стигайки до Слънцето и реализирайки "Срещата на Нибиру" http://www.selenabg.com/Forum/viewtopic.php?t=3339&sid=319e21a48aa984f8922c66f32b6dfe1d с различни видове и представители от извънземен произход. Неговата орбита беше проследена от Земята от НАСА, а Кораба-Майка представен като самия Планетоид Нибиру. А визуалните ефекти на "второто слънце" бяха подсилени чрез светлинни холограмни ефекти от страна на "озарените гущерите".

Отговорът относно всичките видео-клипове със записаната на тях видео-информация се крие в следното: да, това са грандиозни холограмни структури, много умело прожектирани и наложени във време-пространството като "второ слънце" и напъхани като модели в полетата на неосъзнатото човешко мислене, схващане и визуализиране...чрез виртуална измама!!! За цялата тази постановка е използвана именно траекторията на Кораба-Майка излъчен от Планетоида Нибиру.

Така, че...Нибиру тепърва предстои да премине през Слънчевата ви Система, както и покрай/през орбитата на Земята...Просто в момента "озарените гущери" много умело разиграват на планетата ви сценария на Апокалипса, за да могат да реализират пъклените си планове с пълна сила, като в най-скоро време обявят най-официално НСР, и го наложат като модел на живот до идването на "Новата Златна Епоха", т.е. ще обяват появата и властта на Антихриста. Те изключително много бързат, защото сюблимният момент на тотално и цялостно извземване на властта им и пълното отстраняване на тяхното пагубно влияние върху планетата ви...е пред прага си.

Това означава, че приблизително през 2030 год. Планетоидът Нибиру ще прелети в най-близък досег до Земята през Слънчевата Система. Това е Истината. А до тогава просто ще се вихрят манипулациите, контрола и тоталното зомбиране на човечеството чрез измамните изпълнения на "озарените гущери"...както и техните преки черни слуги.Чрез една реална преценка на принципа в нумерологичния аспект ще видим следната релация:

2012=5 - това е редуцираната стойност на разрушителните процеси през тази година.

2030=5 - това пък е редуцираната стойност на приключването на тези разрушителни действия върху вашата изстрадала планета, Земята. И именно от тук ще започнат наченките на Новата Златна Епоха...Това е сакралната дата на преобразователните планетарни процеси изразяващи се в сферата на Слънчевата ви Система, Галактика и Локална Вселена Небадон.

2030 - 2012 = 18

18=9 - това е цифрата на приключването на един цикъл и раждането/навлизането в друг цикъл - приключването на Старата Разрушителна/дезинтегрираща Епоха и ситема, и влизането/започването на Съзидателната Нова Златна Епоха. В този малък отсег от 18 годишно линейно време ще се възцари най-вероятно в целия си върховен блясък властването на световния нацистки режим на НСР.

Това е Истината!

И това е така...


Канализирано от: © Н.Т.Н.Селена-Суварна Вишудха,
21.07. 2012 г.

Всички права запазени. Текстът може да се разпространява
единствено със знака за запазено авторско право и
без каквото и да било изменение!!!

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov