НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Окт 21, 2017 7:03 am Вижте мненията без отговор
На Нибиру се водят оживени преговори и дискусии...
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12563
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Май 19, 2011 9:34 pm
МнениеЗаглавие : На Нибиру се водят оживени преговори и дискусии...
Отговорете с цитат

Аз съм Солдейра от Нибиру, представител на Плеядинците и съветник от първо ниво в Изпълнителния Галактически Комитет (ИГК) на Галактическата Федерация. Свързах се със Селена-Суварна Вишудха за да й диктувам какво става в Нибиру и как ще се подредят нещата върху вашата планета Гея напред в бъдещето, вземайки предвид днешните събития и нейно състояние.

През последните 7 месеца поради всички междуособици и войни, зверски убийства, пси-манипулации, както и телесни физически увреждания и осакатявания, както и вилнеещите климатични войни върху прекрасната Гея, в Нибиру се водят горещи дискусии, които прераснаха в преговори с така наречените влечугоподобни или онези същества, които са дошли от планетата на Драконите, и които се чувстват като господари, и властелини на Земята, или както ги нарича Селена-Суварна Вишудха "озарените гущери", в което няма нищо обидно."Озарените гущери" тръпнат от страх пред всички нови събития които предстоят, развиват се, и които напредват със скорострелна бързина. Те напълно разбират, че отдавна са започнали да губят почвата под краката си, поради което станаха още по-жестоки, агресивни и нагли в действията си. Страхът е способен единствено на разрушение и нищо друго.

"Озарените гущери" още от сега просто вземат превантивни мерки за своето официално легитимиране, както и окончателно надмощие след тоталното вдигането на завесата на знаменателната дата 21.12.2012 год. Те силно се надяват, че Играта им ще продължи въпреки всичко, в същият тон и октава, защото ще успеят да надмогнат всички събития свързани с Квантовия скок, но са в дълбока заблуда.

"Озарените гущери" най-отчаяно се опитват да задържат властта си над планета Земя, защото са съвсем наясно, че няма да могат да издържат на постоянно нахлуващите все по-високи и по-високи вибрационни честоти. Страхуват се, че вече многократно биват забелязвани навсякъде в истинската им физическа форма като в същото това време биват регистрирани и техните истинските зловредни намерения...Те съзнават напълно, че така трудно ще оцелеят на Майката-Земя, която превърнаха в бойно поле....

"Озарените гущери" предприеха редица отчаяни мерки и действия чрез които дълбоко се надяват и вярват, че владейки и използвайки оръжия от най-модерните свръхземни технологии ще успеят да задържат своята монополистична власт над всички и всичко находящо се НА и В планета Земя. Дори се надяват да станат основен ръководен и овластен фактор не само като Галактически представители, а преди всичко като властелини на Вселена ни.

Войните и размириците, които създадоха в Египет, Либия и всички останали арабски страни, всички невиждани по размерите си природни катаклизми като земетресенията, които предизвикаха чрез ХААРП, всички разпръснати из небесното пространство химикали наречени Кемтрейл, всички урагани, наводнения, торнадо и големи пожари в света на Гея, както и самата свадба на принц Уйлям, всички създадени от тях финансови капани са резултат продиктувани именно от техните неистови страхове прераснали в злокобни планове от световен мащаб, защото знаят, че корабът им потъва все по-дълбоко и по-дълбоко. Земляните казват, че надеждата умирала винаги последна - същото сега се съотнася към "Озарените гущери"...

Влечугоподобните дори вече нямат реалната преценка как да действат и постъпват правилно спрямо човечеството и спрямо планетата Земя, за да оцелеят и се задържат в нейната сфера, поради което се наложи спешно да се свика официален Галактически Съвет, в който се водят разяснителни дискусионни форуми и съответни преговори с тях, как да се апликират в измеренията на новите вибрационни честоти и полета във Вселената ни, с цел мирно и благотворно съжителстване не само със земляните, но и с всички нейни представители.В какво се състоят тези преговори и какво се цели с тях?!

ИГК реши, че е крайно време да се влезе в преговори с влечугоподобните, защото враждите и войните които разпалват на Земятя ще забавят години наред Прехода в Еволюционния поток. Това е една от основните причини за преговорите с "Озарените гущери", както има и много други основателни причини. Така например, самите те могат да загинат от високите честоти на вибрационните полета, както и от преминаванията на Майката-Земя във високите октави и измерения. Техните тела са с по-ниска честота от тази в Четвъртото, Петото и Шестото измерение, което ги прави прекалено уязвими.

"Озарените гущери" имат два основни изхода, два основни избора - или да напуснат не само тази Земя, а дори и Вселената; или да се опитат да вдигнат личните си вибрации както направиха много от земляните и да останат на тази планета като заживеят в мир, и разбирателство с представителите на цялото човечество. За сега те не желаят да отстъпят, все още се противят, вярвайки, че ще могат да балансират полетата си чрез свръх високите им земни технологии, но това няма да е за много дълго време.

На Нибиру има два космични генератора, които превъзхождат всички възможни видове климатични, биологични, химически и атомни оръжия намиращи се в пределите на Земята, включително и внушителния Андронен Колайдер. Те с лекота могат да деактивират действието на изброените по-горе земни свръхтехнологични оръжия. Така, че ако не стигнем до споразумението с "озарените гущери" да спрат манипулациите и контрола върху земляните чрез груба физическа и психическа сил,а третирайки ги като най-долни роби, най-вероятно ще се наложи да употребим въпросните генератори-дезактиватори. Но тъй като това е много крайна мярка ние се надяваме да стигнем с тях до пълен консенсус...

На форумите и преговорите, които се водят в ИГК ще се обсъди също така как съвместно с "Озарените гущери" да работим по направление на Екологията на Земята, нейното тоталното изчистване и възстановяване. Ще се опитаме част от тях да бъдат просветлени как да постигнат синхрона и хармонията съотнесени към високите вибрационни честоти, какво ще им бъде нужно за да се приобщят към тях. Без наша помощ и без да им дадем кодов допуск до по-високите измерения те не биха могли да се справят сами с положението, в което са. Те трябва да преобразят изцяло себе си за да не загинат. Процесът на Квантовия скок наближава своя апогей и никой от Галактическата Федерация не би желал "озарените гущери" да пострадат...Освен това ИГК се обръща към всички земляни с молба да положат максимални усилия като спрат да резонират преди всичко на своите потребителски, консуматорски и неконтролирани сексуално-размножителни инстинкти. Трябва да отбележим, че те са най-уязвимото звено използвано от "озарените гущери" с цел тотален контрол и манипулация. Докато земляните резонират на тези ниско-вибрационни честоти до тогава "озарените гущери" ще се хранят ОТ и ЧРЕЗ тях като ги използват под формата на най-долното, унизително и подчинително робство.

Проблемът в забавянето Процеса на Квантовия скок за окончателното прехвърляне в Петото Измерение на човечеството от Гея, не е само и единствено в "озарените гущери", той е много по-глобален и широк съотнасящ се преди всичко към земляните...

Ние не можем да се надяваме да спре да съществува единият проблем, когато е налице и другия, яваващ се като най-силния проводник и провокатор за насилственото налагане волята на "озарените гущери" над всички земляни. Съществува ли причината ще съществува и следствието. Ако няма отворен портал към скритите вътрешни характерови слабости на земляните, робството на влечугоподобните над човечеството не би могло да съществува като следствие...

Тук също ще посоча една българска поговорка: "Не е виновен този, който яде баницата, а този който му я дава"...Причината винаги съществува там, където има слабо звено по веригата; слабото звено в случая е загнездено в ограниченията и слепотата на човешкия ум, и преобладаващите трептения в неговия вътрешен емоционален слой на скритите му характерови слабости.

Докато земляните не прояват лична отговорност към собствените си негативни скрити вътрешни нагласи от рода на изключително голяма алчност, жажда за власт, слава, ниски желания, хаотични емоции, безплодни чувства и безконтролни страсти, до тогава на Земята ще пребивават "озарените гущери", защото ще има С КАКВО и ЧРЕЗ КОГО да се хранят. Трябва да отбележа, че това са едни от най-коментираните човешки проявления, с възможни вероятности за съвместно сътрудничество на Галактическата Федерация и нейните лъчисти представители на Земята - Работниците на Светлината, с цел просветление на заблудените.

Яростното вихрене в изключително негативните земни аспекти, нива и сфери на ограниченият и заслепен човешки ум, пленен в затвора на робството, дело на "озарените гущери", изключително много затруднява сътрудничеството с Работниците на Светлината и нашите Галактически представители, носещи отговорност за тези контакти от висше естество.Искам да отбележа също така, че онези земляни, които не пожелаят да акумулират в себе си преобразуването на Новото Време върху Новата Земя, т.е. настоящата Гея, те до един ще бъдат прехвърлени заедно с "озарените гущери" върху Старата Земя, в друга Вселена резонираща на техните ниски честоти.

Преговорите и дискусиите в Нибиру най-вероятно ще продължат да се водят, защото поне 80% от човечеството на Земята все още не е пробудено, все още не желае да се промени и да вземе съдбата си в свои ръце, все още има скрити вътрешни намерения друг да поема неговите лични отговорности, все още е с тотална робска нагласа...А това според редица споразумения на ИГК с "озарените гущери" им дава пълното право да използват живителните жизнени сокове на земляните чрез съответните видове пси-манипулации, физическо насилие и всякакви свръхвисоки земни технологии влияещи върху климата, тяхното поведение и здраве...

Сред земляните има не повече от 20% искрящи и пробудени Души, които в по-големия си брой служат най-предано на Светлината. Но...ние имаме търпението, защото силно ги обичаме, останалите 80% да прояват пълното съгласие да преодолеят летаргията си и да се събудят за Новото Разбиране на Живота. 50% от тях тънат и живеят в непрогледен Мрак, слепота и в своя дълбок сън изобщо не разбират какви глобални процеси протичат на Майката-Земя и как тя се преобразува в Новата Гея; вече има толкова много знаци и доказателства за това - не само във флората и фауната, ами и преобразуването на човешкото ДНК...

Останалите 30% от земляните на споменатите 80% непробудени хора, започват да отварят своите сензорни полета и сетива, и да се докосват до вълшебството на Пробуждането благодарение на усилено активния труд на Работниците на Светлината. Но...за да може да се реализира пълния процес на Възнесението чрез Квантовия скок в по-висшите Галактически измерения са необходими най-малко 51% напълно пробудени, осъзнати и разбиращи земляни, какви глобални процеси протичат понастоящем в нашата Вселена и Космос.

Нужно е всеки землянин да организира своето физическо, емоционално и ментално тяло в диапазона на Лъчистия спектър да такава степен, че да се сдобие поне с 55%-ен Коефициент на Светлината като в същото време е усвоил и отработил поне 51% от кармичните си натрупвания и уроци. Само при тези минимални условия може да се стигне до реализацията на пълния процес съотнесен към човешката общност.

Надяваме се земляните да прояват голямо разбиране и да насочат вниманието си към личностовото духовно усъвършенстване за овладяване и постигане на високите вибрационни честоти в настройките на възходящите октави, техните тонове и обертонове, резонантни на Четвъртото, Петото и Шестото Измерение - колкото се може в по-къс срок! Ние ще уважим и проявим търпение относно тяхното усилие, и стремеж към Просветление! В противен случай ще се наложи ИГК да вземе решението в един обозримо къс период от време несинхронните, агресивни, деструктивни и негативно настроени земляни да бъдат преместени на Старата Земя, най-вероятно в резонираща им Вселена, заедно с "озарените гущери".

Това е, за сега, което имах да съобщавам на земляните чрез Селена-Суварна Вишудха...

Аз съм Солдейра от Плеядите и съм съветник от първо ниво в Изпълнителния Галактически Комитет (ИГК) на Галактическата Федерация.

С много обич и лъчиста Любов към всички вас!


============================================
©Ченелинг на: Селена-Суварна Вишудха,
Предадено от Солдейра
18.05.2011

Текстът може да се разпространява единствено със знака за запазено авторско право и без каквото и да било изменение!!!

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov