НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Окт 21, 2017 7:05 am Вижте мненията без отговор
Разпределението на Кармичните Потоци в Новите Измерения
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12563
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 27, 2011 9:19 pm
МнениеЗаглавие : Разпределението на Кармичните Потоци в Новите Измерения
Отговорете с цитат

Аз съм Кармичната Владичица Нада! Аз Съм в Сърцето на Божественият Творец!
Аз Съм Проявлението на Любовта, Обичта, Състраданието, Чистия Ум и Божественото Всеопрощение!
Аз съм в Лъчезарната Душа на Суварна Вишудха-Селена...Идвам при вас чрез нея...
26.01.2011 г.


А сега нека да поговорим за Разпределението на Кармичните Потоци в Новите Измерения

Многообичани от нас Светли и стремящи се към духовна чистота земни човешки същества, под порива и бликането на хиляди въпроси зародени в умовете ви, Съветът на Лъчистите Тела реши спешно и наложащо да разясня някои от тях, защото те създават безпределен страх в сърцата и душите ви с наближаването на най-решаващия момент през 2012 год.

Повечето от вас, уважаеми, мислят, че земният им път приключва в сферите на прояваващият се Астрал и Ментал като нечисти и несъвършени Души и ще бъдат затворени след приключването на този цикъл в Адовия свят, откъдето никога няма да излязат. Повечето от вас се страхуват от жестоката казън на Страшния съд и изтръпват при мисълта, че ще останат да служат на Нечестивия завинаги...Възлюблени мои, където и да сте вие, ще бъдете свързани с Бога, ще бъдете осенени от чистотата на нашите Лъчисти Тела, защото ви обичаме, и защото Божествената Любов е непроменлива и всеобхващата величина. Тревогите ви са напразни...Светът, като изражение на планетата Земя, като проявление в Слънчевата ни Система и Галактиката, като цялостен модел и множествен израз на Вселената ни ще продължи да съществува и след Прехода през Портала на Новото Време; и ще ви даде пълната и реална възможност да излезете от блатото на заслепението, невежеството и умствените ограничения за да пребивавате в светлите и благодатни полета на Божествените измерения от по-висшите рангове, равнища и нива.

Много от вас, Възлюблени мои, се тревожат и страхуват, не намирайки отговори какво ще стане с тези човешки същества, които живеят в тъмнината на пълното заслепение и безпросветност, които тънат в блатото на най-долните пороци; какво ще стане с другите, които разбират духовното проявлението на настоящата ситуация свързана с Прехода, но нехаят за духовното си развитие; какво ще стане и с онези, които няма да успеят въпреки стремежите си да се реализират изцяло в духовните сфери?!

Напрежението, което се създаде напоследът от страха, че те ще бъдат жестоко наказани и възмездени най-жестоко в най-нисшите слоеве на Адовите структурни измерения, наложи незабавно да бъде предадено това настоящо Послание, защото мнозина от човешките същества изпадайки в пълна безизходица започнаха да посягат на животите си, дори някои успяха вече да си ги отнемат...Те изпаднаха в умопомрачение от страх, че за тях няма да има спасение и прошка.

Възлюблени мои, Кармата ще бъде изцяло благосклонна за всички до един - независимо на кое равнище се намирате в своя еволюционен Път. Любовта е измерение, до което може да се докосне или пребивава в него всяко едно живо и неживо същество - независимо в какво тяло се намира и проявява, независимо на кое духовно ниво е, независимо от това в кой духовен план от живота си е...

Може би сте прочели или чули, че Кармата в този настоящ момент не е действаща - и е така, и не е така.
Така е, защото тя намира своята причинно-следствена развръзка за много кратък период от време - понякога се развива мигновенно дори! И не е така, защото няма и не може да съществува в пространствено-времевия континиум причина без следствие...Разликата е в това, че е дадена невероятната възможност на всяко едно същество да преобразува духовно себе си във всяко едно направление от потоците на живота; всяко едно същество находящо се не само на планетата Земята, не само в Слънчевата ни Система и Галактика, ами и във цялата наша Вселена...

Основно съществуват три Кармични Еволюционни Потока...

1. Каква е перспективата за тези, които живеят в тотално заслепение и пълен Мрак?!
Към тях ще има най-голямо снизхождение и най-голяма прошка, въпреки, че незнанието не оневинява...Много от тези Души са съвсем млади; други са отново въздигнати от животинския свят, където са отработили голяма част от кармата си, която ги е отпратила в това по-низше царство поради допуснатите от тях грешки; трети са заблудени в житейския си танц Души, поради факта, че страдат от психични заболявания поради най-различни причини. Много от тях са убийци, самоубийци, прелюбодейци, чревоугодници, измамници и лъжци, ленивци; но най-вече на тях ще им бъде даден невероятния шанс за личностово осъзнаване и спасение.

Какво ще стане с тях, ако все пак, те не съумеят да се справят със себе си за да се влеят в чистия и лъчезарен Поток водещ към Портала на Новото Време и Измерение от много по-висше вибрационно естество!
И за тях има добро място, където ще прочистят и подготвят Душите си за нова реализация. Те също ще се издигнат на по-високо йерархично ниво, макар и в по-низшите сфери на Астралните Светове...Именно това се подразбира, когато говорят други Лъчисто-Светли Наши Представители, че едни от човешките същества ще останат в зоните на низшите земни планове и селения; но те ще бъдат в по-високите нива на йерархичната стълбица - не там, където са били за последно; отново ще им бъде дадена превъзходната възможност от едно по-високо стъпало и съответни прераждания да преобразят себе си в светли същества...


2. Каква ще е перспективата за тези, които разбират проявлението на настоящата ситуация свързана с Прехода, но нехаят за духовното си развитие, които проявяват ленност и мързел?!
За тях също ще има снизхождение, без да се променя цялата грандиозност на спектакъла в еволюционния план на Вселената. Именно техните Души ще бъдат прехвърлени на други планети, където ще намерят нов израз, чрез който ще се научат да оценяват и разбират правилно закономерностите на Вселената. Те ще попаднат в нови житейски училища и ситуации, където няма да имат възможността за пропуски и грешки по направлението на своя еволюционен път и своето личностово духовно развитие.

Тези Души ще създадат нови светове и реалии, където ще прихождат други подобни същности на тях и ще се учат от тях. Сега са лениви мързеливци, но ще дойде едно епохално време, в което те ще бъдат Велики Учители на други планети и в други светове, и измерения - непознати на този етап от времето на човешките същества. Възлюблени мои, нищо в Божествените Планове не се губи, то само преминава от една форма в друга, от едно ниво в - друго, от една сфера - в друга, от едно измерение - в трето...Всичко е преливащо и самоизпълващо се, всичко е еволюиращо.3. Какво ще стане с тези, които няма да успеят въпреки стремежите си и личностовото си осъзнаване, да се реализират изцяло в духовните сфери?
Възлюблени мои, тези наши Служители на Светлината ще продължат развитието и служенето си в два основни потока: единият ще бъде изразен във висшите Астрални Нива на планетата Земя, а вторият ще се прехвърли в по-низшите Ментални Планове и слоеве на Четвъртото и Пето измерения. Първите ще заемат постовете на много от Духовните Учители, проявяващи се в плътните Земни Сфери, а вторите ще заемат постовете на Духовните Наставници, Водачи и Пазители, които в момента са наши подопечни Служители в невидимите планове на Четвъртото и Пето Измерение.

Няма празни места в нито една от Вселените! Всичко следва своя еволюционен ход, макар и в различни изражения. Никоя Душа не е излишна - независимо от това на какво еволюционно духовно ниво се намира тя. С грандиозния скок в Новите Измерения през последния Портал на Времето изразен през 2012 г. ще се даде невероятната и прекрасна перспектива чрез най-великата кармична освободеност, израз на Великото Божествено Всеопрощение и Любов, всяко едно човешко и нечовешко същество на планетата Земя да заеме възможно и съобразно настоящото си духовно развитие по-високо стъпало в йерархичната стълбица.

И следвайки този смисъл на думата Адовите Врати ще бъдат затворени за всички по времето на Великия Преход! Ще има само една възможност за движение - напред към Възходящото Проявление на Живота във всичките негови форми и измерения!

Възлюблени мои, има едни човешки същества, които нямат въпроси към нас, но...аз ще отговоря и на тях заради страховете на тези, които не са наясно, или поне до този момент не бяха на ясно, с разразяването на духовните процеси в най-активния период на Великия преход. Има човешки същества, които са на много високо духовно ниво в развитието си. Какво ще стане с тях?!

Възлюблени мои, ние ги чакаме при нас! Те ще дойдат в нашите измерения и ще заемат част от нашите Духовни Постове. И всички ние, от Шестото Измерение на Лъчистите Тела най-много се радваме на тези техните постижения, което не умаловажава ни най-малко Обичта и Любовта ни към онези, които са на по-ниско духовно еволюционно равнище, защото знаем, че ще ги настигнат в следващата Юга - Сатья Юга.

Възлюблени мои, надявам се да разберете правилно посланието, което ви дадох и да спрете излишно да се притеснявате и нажежавате безсмислено атмосферата в сърцата и душите си до пълна изнемога от страх, че те ще бъдат хвърлени завинаги да "врят и кипят в горещата лава" на Ада. Забравете тези страшни и безпочвени религиозни умопомрачителни заключения - никому ненужни в пресътворяващия се Нов Свят и Нови Измерения. Нека в Душите ви цари единствено радост и еуфорично блажество в подготовката и очакването на последната фаза от грандиозното събитие на Великия Преход.

Аз съм Кармичната Владичица Нада! Аз Съм в Сърцето на Божественият Творец!


==================================================================
Ченелингът е приет и предаден от Н.Т.Н.- Селена с духовно име Суварна Вишудха


Ченелингът е с напълно запазени авторски права!!!!

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov